![]() |
Z tego co sobie przypominam to chyba nawet niższy xD!
|
DPFT mówi ciagle o łamaniu zasad gry bo...
BO NIE MA NA TO SPOSOBU! :baby: |
Cytuj:
fakt, nie mam wlasnego 100 lvl, zawsze stawaly mi na drodze jakies przeszkody, jak nie delete, to war, wiec jeszcze nie wbilem, ale bedzie wkrotce. a tak poza tym.. oceniasz ludzi po ich levelu? nie mam 100 lvl - jestem dla ciebie zerem? szczerze to mnie gowno obchodzi twoje zdanie, ale wyjasnijmy sobie cos, bo nie bedzie mnie jakis gowno wiedzacy typek jechal na forum, ktory boi sie ujawnic szerszej publicznosci i ukrywa pod pseudonimem smokuu sciagnietym od bykuu. w kwestii expa czuje sie calkowicie spelnionym "tibijczykiem". mimo tego, ze jeszcze nie mam tego swojego wielkiego 100 lvl. wiesz czemu? wbilem w tej grze juz ponad 200kk expa, top erig arcanii, top erig aldory i pare innych swiatow na ktorych nie pgowalem, zeby byc 1 na erigu tylko zeby po prostu wbic kumplowi lvl. expem jestem juz cholernie znudzony i nie czuje tego co kiedys, wiec juz nigdy tak nie bede pgowal, jedynie gral bardziej dla relaxu. a tak na marginesie to do tej pory dostaje oferty expienia, i o dziwo nawet z dpft. widzisz jak mi ludzie ufaja? ale odmawiam, bo juz nie mam ochoty tego robic. |
no madre slowa madre :cup:
ale powiedzcie tak szczerze kazdy niech sie przyzna co wojny daja? strate pieniedzy (lol), dedy i satysfakcje.. rozumiem ze to servery pvp ale ja traktuje te gre dla przyjemnosci chce mi sie grac porozmawiac z kolegami pojsc na jakies hunty no to wbijam ... |
No luki kupił sobie nowy rower za wojny,a mi ostatni ukradli z piwnicy i też chcę sobie kupić.Pozatym wojny dają zabawe,i tworzysz historię servera.Zawsze milo się to potem wspomina.:)
|
Cytuj:
@down Nie bluzgam na Ciebie tylko stwierdzam fakt... nie musze Cie znac... zeby stwierdzic cos... |
nie narzekam, mowie jaka jest prawda i to moja opinia to po 1 a po drugie nie bluzgajcie kazdy na kazdego, nie znasz mnie to po co mnie oceniasz?
up nie nie musisz ale nie lubie takich ludzi tak samo nie znam was a tez moge bluzgac na kazdego ale tego nie robie, po prostu nie lubie takiego czegos ;d btw. sskow nudnych narobilem jak chcecie to wbijajcie na sski z arcani :> |
koszyk taki jest...troche narwany;p
|
Cytuj:
|
Mysle ze za te paymenty co beda to kupi sobie nawet 2 rowery... x) a gp na allegro nie beda musialy isc w gore...
|
Cytuj:
|
Komp przez 3 tygodnie rozjebany, a tu 50 stron. kurwa mac
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Hmm sb ucichlo na jeden dzien? bo nie mam znimi zadnego kontaktu... |
fakt mam troche spraw do załatwienia w rl,a wiadomo że rl u mnie jest na 1 miejscu,a potem tibia...
|
Szkoła! Szkoła! :D
|
Ja nie mam szkoły
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Od października
|
Cytuj:
Nadzieja Matka głupich. |
up@
kto sie wyzywa, sam sie tak nazywa xDDD,marzenia sie spelniaja, chocby ten 100lvl. |
Cytuj:
|
czy moglbym mi ktos powiedziec ile do ilu jest? wiem ze dpft wygrywa ale nie wiem ile ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
40;13 wiec sporo ale zawsze cos mozna nadgonic xD |
a tak z innej beczki to powiedzcie mi... jestescie pewni ze to co sie dzieje na arcanii mozna nazwac wojna? :> bo mi sie wydaje ze to wyglada tak, jakby by juz po wojnie bylo, my robimy co chcemy, wy tylko masslogi... nie na tym wojna polega chyba...
|
Cytuj:
@jacke Dołącz do SB wyjdz na opena 60~ppl vs 30~ ( w porywach) sb |
Cytuj:
|
15 znaaaaaaaakoooooowfff no hihi
|
Cytuj:
|
bo cibek to gwiazdor ;]
|
boil ty tez bezsenny widze xD
|
Cytuj:
wojna partyzancka ? napewno slyszales o takim czyms wiec masz odp . |
Cytuj:
byłes spyem wiec nie mysl ze cie nie ubijemy jak sie nawiniesz podczas jakiegos massa |
Cytuj:
|
Cytuj:
shaq przejdzie ci nie raz nie dwa za dawnych czasow banana zabilem prawie, tylko ten sie leczyl ;d pamietam jak raz 6 go lalo i nie chcialo przestac jak sie juz uspokoilem... swoja droga czasem masz odpaly ktore zajebiscie ludzi wkur.rzaja |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Kurwa wiedzialem ze jak wracales na ten serwer to trzeba bylo cie ujebac:| |
Cytuj:
Btw. Kurwa wiedzialem ze jak wracales na ten serwer to trzeba bylo cie ujebac:| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |