![]() |
A ja póki co mam bana;/ i se nie gram na Xerenie
|
Cytuj:
|
HEHE poeta
|
Ahh to twoje poczucie humoru HEHE
|
heheheh...
|
ciekawie,ciekawie..
|
to długo w pizdu pokój na Xerenie był nie ma co :d
|
Lets the bodys hit the floor ! ,
czas pokazac ze maja gowno do gadania, bo juz mnie wkurw**** od poczatku :) |
Może kiedyś na Xerenie Polacy będą panować:D Ale to odległe marzeniaB) A mam pytanie kto to tak na Xerenie hakuje? Czasem nie Hampish?
|
A po 2 Mam kilka pytań bo mnie troszq na serwie nie było:
Jaki był wynik wojny? Kto płaci kase;]? No i ogólnie więcej o wojnie. Bo jestem ciekaw:p |
Przyszłość Xereny
No gratuluje ze Polacy się wreszcie sami organizują. Tylko, że teraz jest już za późno. Powiedzmy, że wybuchnie wojna WBK z Memento. W tym czasie stare Tengu będzie oczywiście expić, mimo że mają paymenty. Jeśli któraś ze stron wygra to automatycznie znów wybuchnie wojna z Tenguskami. Jaki morał z tej bajki? Swe znowu będą panować, tylko że bez Hampisha i Gnistarna...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wbk wbk wbk u never walk alone... naaa nanaan naaa... ;)
|
nawet ja wiem więcej ;)
|
Ha! ja tez wiem wiecej :p
|
Jezeli ta wojna to prawda, to witamy tengu spowrotem na pokładzie... :)
|
ktoś nade mną niech edytuje post, bo Cie o to prosze, dziekuje
|
Moze ktos teraz w 1 poscie napisac co sie dzieje ? .. ale szczegolowo i nei jakis 8 lvl z carlin tylko prosilbym o to kogos z h lvlem ktory wie to i owo dziekuje ...
|
moim zdaniem jednym swolem jest to wpierd*l . a konkretniej chyba wbk vs. pa's zwani aie .tak ?
btw up odpisz na moj post dotyczacy pk team XdXd edit omg sry za wprowadzanie w blad ,aie to wannabe z tego co widac na tibia.com |
jak na razie nie dzieje sie nic :<
|
Kuźwa, Oput i Wiz~ nigdy mnie nie lubili... Mam nadzieje odpuszczą sobie ^.^
|
Szczerze to juz chyba wolalem jak Tengu rzadzilo, przynajmniej byl spokoj, a przez niektorych ludzi z AIE teraz jest burdel -.-
|
A więc polacy odeszli z aie i zrobili wbk natomiast szwedzi memento.
New age walczy z wbk przeciwko mentosom |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |