![]() |
Cytuj:
ziomasek@ EF całe( z blockerem całe elvenbane black knight villa ( z blockerem) ghost land |
Gdzie expic i by dużo kaski było
32 knight bez pacc skille 66/65 eq k arm ,k legs ,c helmet ,leather boots 9k w banku bright sword i zamierzam kupić meduske świat harmonia |
22 paladin, 64/52 + spore lagi. Jakieś propozycje?
|
@Dagus
Jak wielkie są te lagi? Jeśli takie, że ledwo dasz radę się poruszać, idź skillować. Jeśli bardzo chcesz expić...AT-zbyt mały exp, Mt.Sternum-Tu exp lepszy, ale o niebo niebezpieczniej, jeśli masz lagi. Do zarabiania kasy...Jeśli jesteś w stanie ogarniać z tymi lagami, wypróbuj roty w Thais. Albo do AT i lootbagi. |
40rp 67/47 gdzie dobrze zarobię?:baby:
|
Cytuj:
Up@ doskilluj 70\55 i : wieża minosów na darashi cyclopy na cyclopolis |
Gdzie kaskę zarabiać na samym expie?
Sorc FACC 22 lvl, wand of decay, blue robe, plate legs, dragon shield. |
Gdzie zarabiac kase 41 palkiem ze skillami 72/57 bez pacca?
|
Loot bagi na zamku ab
Cytuj:
|
Hg, na draconi dragi lub wieza. Na wiezy bardzo szybki resp
Cytuj:
|
Na malpach
Cytuj:
|
Gdzie zarobić?
22 pall 65/51 eq : -Crown helmet -Blue robe -plate legs -guardian shield FACC Prosze o szybką odpowiedź. |
@up.
Podbij skille i na guardy -------- Gdzie zarobić dużo kasy? Master Sorcerer, 59 lvl, 55 mlvl, Royal helmet, Crown armor (z zamianą na lighting robe, magma robe, blue robe, piszcie który armor założyć) blue legs, BOH'y, demonka, wszystkie różdżki, waste może być małe... Mam pacc |
25 pall
Crus Helmet Karmor Klegi leather bootsy skill 58/ 41:baby: |
To znów ja :) muszę zarobić sporo gp na kamyczki i zastanawiam się gdzie wyciągnę więcej w FACC Tomb na poziomie z beho, mumiami i cryptami czy na guardach obok kazz?
23 Paladin 63/51 Crown Helmet, Blue Robe, Plate Legs, Crown Shield |
@up
Beho tomb;] |
22 Druid Pacc PVP !
eq plate set necro rod portrzebuje szybką kase 15k |
Nick : Sir Zordon :)
Server : Celesta B) Profesja : Paladin :elf: Skile : 65/45 8o EQ : Steel Helmet Spear Belted Cape Medusa Shield Knight Legs Boots of Haste GDZIE MOGE EXPIC |
Zapomniałem dodać że mam 24 lvl:D
|
38 Knight ze skillami 70/70.Postman quest.Facc
|
@Aplauz
-Mintwallin -EF @radarex -tomb pod mt. sternum |
Pytanie dotyczace pacc jak juz uzupelnie na tibia.com formularz,to musze sie gdzies logowac aby zaplacic kartom czy jak,poprzednim razem pacca kupilem u zacheja wiec nie wiem:)
|
Where?
Gdzie zarabiać kasę 15 (prawie 16) lvl Knightem? Skill: 60/60 Eq: Solider Helmet, Orcish Axe, Noble Armor, Plate Legs, Tortoise Shield... Mogą byc lootbagi ;) Do 20 lvl chce w miare przyzwoity exp z duuuuza kasa ;P FACC ;[ :P Z gory dzieki za odpowiedz ;o
|
@UP.
Powiem Ci, ze mialam indentyczna sytuacje (troche inne eq ale skille takie same :P) Poszlam do kazo i biegalam na soldach,dwarfs i rots i w 6h: 5.4k 20.5lvl. Takze tam bedziesz mial bostwo ;) Pozdrawiam. |
A wiec tak :
31 Knight SKILE 65/62 Eq : Meduska, Crus helmet ,skull staf ,crown armor , p legi. boszki, Moga byc lootbagi zgadzam sie na wszystko ;] :D ...proszę o odpowiedz bo ferie wiec mozna nocki robić ;P |
Cytuj:
Weź kurwa huju nie pisz tutaj bo to aż zjebać się chce (napisałem to jego językiem) @2x up. Może guardy albo soldy? Chociaż nie wiem czy napewno, weź 1bp potów health potionów, 2 bp mana potiony, rzadko jeden zejdzie health, normalnie sie lecz exurą, jak mocno oberwiesz albo jak będziesz miał yellowa (Albo reda ale przy redzie jeszcze jeden hit i cie zwalić może guard) to używaj pota. |
Dla każdej profy lvl 15-20 proponuje soldki w kazo dla palków ewentualnie guardy ale dla palka lvl 20-25 chyba najlepiej cycki kolo poh xd
Sam tak robiłem ^^ |
15 paladyn
BDB EQ jak na ten lvl 50/40 3k/h plx (conajmniej) |
gdzie moge lupac ladna kase
79 knight facc skille 76/71 (skilluje) wczesniej nie skillowalem bo pacc eq Rh Dsm G legi,bohy,vamp shield,avek/mistic blade kasa musi byc ladna ;d |
Ponawiam Pytanie.
|
Cytuj:
Najlepiej kup PACC bo na FACC'u kasy nie zbiesz Smoczekcośtam: Słabe skille masz trochę, 3k/h nie zdobędziesz z takimi skillami, wbij 70/70 i idź na MS i rób lootbagi |
Cytuj:
|
Gdzie zarabiać kasę.
Knight 40lvl Skille: 68/67 FACC Eq: crown helmet, knight armor, plate legs, guardian shield, bright sword, leather boots |
Gdzie moglabym zarobic niezla kase?:
11.5lvl, 53/54 skille, Orcish axe, p set, steel helmet, ancient shield . |
gdzie moge niezła kase zarobic lvl 21 facc pallek skille 65/56 EQ: Blue legs, Crusader helmet, Crown armor, Dragon shield ?
|
66 knight
lvl 66
profesja knight skile 77/77 eq: g arm, demon shield, warior helmet, knight legs, heroic axe mam pytanie gdzie najlepiej zarabiac hajs ?? |
A ja gdzie ale tak żeby dużo expa było i dużo kaski.
A ja gdzie ale tak żeby dużo expa było i dużo kaski?
Lvl 14 Profesja knight skille 40/35 M lvl 2 Facc |
Witam!
Ostatnio na kompie wygrzebałem sobie RK do mojej starej postaci - 60 palek. Niestety była ona pusta. Dzięki pomocy starych kumpli mam takie eq: Dark Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Platinum Amulet, Vampire Shield i rsy. SKille to 76/59, czyli nie za dobre. Teraz zależy mi na szybkim zdobyciu kasy. Gdzie mogę ją zdobyć? Chodzi mi o maaałe waste, a dużą kasę, exp może być zerowy ;) Z niecierpliwością czekam na odpowiedź... Piternet |
Cytuj:
|
Cytuj:
jeśli masz obsidian knife to mozna troche zarobić. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |