Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Szkapa & Morth Thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167015)

Cugu-Peta 06-07-2008 21:20

Jeżeli ktoś kradnie w grze - robi to samo w rl

Według mnie nie ma różnicy czy to gra czy rl powinno się być uczciwym zawsze i wszędzie...

btw. Szkapa po tym uczynku straciłem do Ciebie szacunek...

Niroos 06-07-2008 22:01

wy jestescie nie dojebani porywnojecie ta gre do swiata rzeczywistego dajcie spokoj w tej grze nie ma policjii ani sadu ktory by go ukaral "this its a part of this game" ja rozumiem tego ther~ bo ta kasa to jakies 600zl no ale gosc ma ponad 20 lat studiuje wiec napewno nie placze tak jakby co poniektorzy plakali po takim wydarzeniu i taka prawda ze nigdy sie nie dowiesz kto jaki jest po tym jak nie poznasz go na rl wiec nie wiem dlaczego piszecie stracil szacunek, bo co? zajebal? huj z tym zajebal bo goscia nie znal to taksamo jakby lezala na ławce komurka i bym ja zajebal a potem jakis wlasciciel mialby fochy taka prawda ze jakby lezala na lawce to na 100% bym ja wyjebal i to samo podezewam ze pan szkapa zrobil tylko ze w grze, nie podoba sie komus idzcie na pvp server albo skoncie grac w ta gre i moge sie przynac ze nie raz jebalem lootbagi bo mialem to w dupie kto je robil ile sie nad nimi meczyl gdyz to byly obce dla mnie osoby wiec dajcie spokoj Szkapie bo on goscia nie znal wiec go ojebal lol a co wy byscie nie zajebali Np dragon shielda jakby lezal na jakims sqm? podejzewam ze 3/4 osob by tak wlasnie zrobilo

edit
@Kubq

co zyskał ?napewno: "Sławe i pieniądze" xDD!
co stracil no nie wiem moze w jakims tam stopniu jego koledzy pikselkowi mniej mu beda ufac!

@down
a dlaczego nie?
wcale w rl nie jestem jakis super mega kolo ale takie akcje mialy miejsce..
to ze ci mama daje kase badz tez zaraviasz to nie znaczy ze dorobic sie nie mozna ;> xd!

edit ktorys tam
sryyy ze mieszam rl z ta gra ale musialem dac jakis przyklad ;p

domin3x 06-07-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niroos (Post 2164386)
stracil szacunek, bo co? zajebal? huj z tym zajebal bo goscia nie znal to taksamo jakby lezala na ławce komurka i bym ja zajebal a potem jakis wlasciciel mialby fochy taka prawda ze jakby lezala na lawce to na 100% bym ja wyjebal!

Ty jesteś jakiś popierdolony? Jak by koleś jadł śniadanie w barze i położył telefon na stole to byś podszedł i zajebał? Gratuluję...

Z resztą masz się czym chwalić.

DangerSlayer 06-07-2008 23:07

Ok, już nie p.i.e.r.d.o.l.c.i.e farmazonów, bo podejżewam, że większość z Was też by zajebała te itemy, ale Wy chcecie być tacy fajni, uczciwi i robicie z siebie zjebów...
Czekam na zjechanie mnie.
Pozdro Szkapa...

Atamila 06-07-2008 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MikeRoyal (Post 2163421)
Powiem tak wszystkie śmiecie z tej kretyńskiej gildii Twisted ~huj tam wie co wy*******ać i nie zaśmiecać tematu, ten ek jest zjebanym noobem ze dał inva jego strata. Wątpie czy któryś z was by nie objebał będąc w takiej sytuacji, więc nie zgrywajcie kozaków, jak to powiedział Speedy ja bym objebał nawet z broad swordów. A więc japa pokemony.

żałosne...

Aha Niroos~
To nie jest zupełnie tak z tym telefonem.. bardziej wygląda to tak - zapraszasz kogoś do siebie w rl a ten ktoś pod*******a ci jakąś rzecz a ty o tym dowiadujesz się już po sprawie... Nie jestem pewny czy to takie normalne

Davidin 06-07-2008 23:11

Czuję, że zamknięcie tematu wisi w powietrzu :confused:...

Xaszkil1991 07-07-2008 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ther (Post 2156975)
Jak widac, gildia szkapy wlaczyla sie aktywnie w rozmowe...
Probuja bronic swojego mastera...

Jak juz mowilem, mi nie chodzi o to, ze ukradl... mam to gleboko gdzies, niech udlawi sie ta kasa ;)
Chodzi mi o to, co szkapa soba reprezentuje.

10 sek po zlodziejstwie:

22:55 Zrywna Szkapa [109]: XDDDD
22:55 Zrywna Szkapa [109]: owned
22:55 Zrywna Szkapa [109]: owned

20 min po zlodziejstwie;

Wycieczki pod moj domek... pokazywanie koledze pustych sqm w moim domku. Zapraszam teraz, przynies swoj majatek, zobaczymy, kto ma wiecej, moze nawet zaprosze cie do domku, ...ahhh zapomnialem, masz bana ;)

Msg jego kolegi: Widzisz, gdybys kupil odemnie ten pharao sword, juz mialbym go spowrotem.

1h po zlodziejstwie:

Chwalenie sie na forum, "hail kradziejstwo" itp. itd.

Gdy zobaczyl, iz nikt, oprocz jego kolegow z gildii tego nie popiera, teksty w stylu:

Zal mi Cie czlowieku, Zal xD itp. itd.

Dzien po zlodziejstwie:

W temacie Most respected person on Nerana (lub cos takiego):

Post z jego secound chara, glosowal sam na siebie...

Probowales z siebie zrobic jakiegos kozaka? Cos nie wyszlo? Teraz bronisz sie na wszystkie sposoby, cos nie wychodzi?

1. Bezsensowne "pr0, el0, c000000l" odpowiedzi nie wyszly.
2. Ignorowanie innych - nie wyszlo.
3. Podnoszenie wartosci, poprzez nominowanie siebie samego, do most respected person - kolejny fail.
4. Dodawanie moich friends, do Nerana black list... - po co, aby zrobic mi, czy im na zlosc? Wszyscy przeciez wiedza, jaka jest sytuacja na neranie, wszyscy wiedza, ze to ty botujesz... nawet sa screeny... :) (szkoda, ze screen dla Cipsoftu nie jest dowodem)

Stwierdziles, iz jest to temat do fotek i powinnismy tutaj nie dyskutowac, jednak sam zaczales od dyskusji, a wlasciwie... od pisania swoich bezsensownych "ripost", ktore, jak widac, nie sa smieszne.
Z niecierpliwoscia czekam, az twoj ban sie skonczy, mam nadzieje, ze bedziesz wtedy ostro "expic"...

(Formy grzecznosciowe, celowo z malej litery)

EDIT:

W tym temacie, lansujesz sie... jednak kazdy widzi, jaka jest prawda

qmepl co gral moja postacia po 1szym poiu ojebal szkape

a teraz smiej sie !

Gora_To_lama 07-07-2008 00:30

szkapa (celowo z malej litery xD)

masz jeszcze czelnosc dyskutowac??

jak mozna kogos ojebac !?

koles zbieral to pewnie dlugo czasu, tracil czas a ty wszedles mu na hate i zajebales mu to, czlowieku masz niezle najebne w glowie.!
pomysl jak by tobie ktoś zajebal takie itemki to bys poszedl do mamy i zebral o kase na itemy z allegro. Wez kurwa to przemysl i mu je oddaj. :s

Azkabanczyk 07-07-2008 00:42

UP:

A ty pomysl, ze masz dostep do chaty Szkapy. Stoisz i sobie patrzysz na kase i rzeczy troche bardziej wartosciowe? ;) Skonczmy juz ta bezsensowna rozmowe, moze wyjasnia sobie to na priv, moze nie... Ich juz sprawa. Na poczatku fajnie bylo sie z niektorych posmiac, ale to juz sie nudne robi.

Hail nął lajfy!

domin3x 07-07-2008 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azkabanczyk (Post 2164680)
UP:

A ty pomysl, ze masz dostep do chaty Szkapy. Stoisz i sobie patrzysz na kase i rzeczy troche bardziej wartosciowe? ;) Skonczmy juz ta bezsensowna rozmowe, moze wyjasnia sobie to na priv, moze nie... Ich juz sprawa. Na poczatku fajnie bylo sie z niektorych posmiac, ale to juz sie nudne robi.

Hail nął lajfy!

No powiedzmy, że mam dostęp. I ani przez chwilę nawet nie przychodzi mi na myśl, żeby sobie coś 'podebrać'.

Z resztą, kto tu mówi o 'nął lajfie':
2008-06
306h15m

Azkabanczyk 07-07-2008 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2164688)
No powiedzmy, że mam dostęp. I ani przez chwilę nawet nie przychodzi mi na myśl, żeby sobie coś 'podebrać'.

Z resztą, kto tu mówi o 'nął lajfie':
2008-06
306h15m

Mhm, pytanie nie kierowane do ciebie, ale ok. Lajt...

Nął lajf? Ja? (rozumiem, ze to moje godziny ;>)
"Wujek" sie zaopiekowal runkami, wole wyjsc na dwor... ;)
Z reszta, bys gadal ze mna na Ventrilo/Tibii bys wiedzial ;) Z reszta, to jest temat Szkapy i Gritiego, niech oni tu sie glownie wypowiadaja (a raczej daja SS'y).

P.S Zobacz moich ilosc godzin online miesiac temu a po tym Upie ;) Cracowanie pls? :/

P.S2 Chociaz z drugiej strony, byly dni "nął lajfowania" z mojej strony. Raz moge poswiecic 2 dni na gre, a pozniej tydzien dla przyjaciol z rl'a...

Zrywna_Szkapa 07-07-2008 07:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azkabanczyk (Post 2164706)
Z reszta, to jest temat Szkapy i Gritiego,

Teraz już tylko mój :p

2 dni bana left~

Evel 07-07-2008 08:19

Cytuj:

Powiem tak wszystkie śmiecie z tej kretyńskiej gildii Twisted ~huj tam wie co wy*******ać i nie zaśmiecać tematu, ten ek jest zjebanym noobem ze dał inva jego strata. Wątpie czy któryś z was by nie objebał będąc w takiej sytuacji, więc nie zgrywajcie kozaków, jak to powiedział Speedy ja bym objebał nawet z broad swordów. A więc japa pokemony.

fajnie ze kazdemu bys kradl do kogo bys mial inva ale nie zrozumiesz pewnych rzeczy...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glon Eriel
Pozdro dla "tru"

signed..

Gora_To_lama 07-07-2008 10:21

kurwa wiesianku zajebany powinni ci dac bana na zawszze kurwa usunac account pierdolony zlodzieju, ban za to ze zyjesz Kurwaaa takie popiedolence nie powinny w to grac!:evul:

Zoom'bo 07-07-2008 10:44

Hah kradnie w tibi kradnie w rl. Chociaz nie gram juz w tibie od dluzszego czasu moj najlepszy kumpel ukradl kolesiowi caly domek i wczesnij tez cos ukradl. Byl moim najlepszym kumplm wspolne hunty itp ale ja mu zaczalem cisnac bo klamstwo i zlodziejstwo to najgorsze co moze byc.Lepiej najgorsza prawde ale prawde jakby sie przyznal bym to wybaczyl a ona klamal na dodatek. A co do zamkniecia tematu to sie zgadzam po co thief ma dawac zdjecia na ktorych widac skradzione itemy po co ma dawac zdjecia z botem po co ma dawac zdecia jak expi gdzie chodzi tylko strzalkami. pzdro

Ther 07-07-2008 10:48

Niektorzy zbyt emocjonuja sie, slyszac nazwe Tibia... wyluzujcie troszke...

@szkapa - na 1-wszym koncie 2 dni left, a na 2-gim? :) tam chyba tez masz bana, nic o tym nie wspomniales ;D

Ktos tam powiedzial, ze szkapa wiecej stracil...
Nie, nie stracil wiecej... ale... spokojna glowa ;)

Gora_To_lama 07-07-2008 11:45

Nie chcemy twoich zalosnych ssów lmao, biedaku zajebany itemy juz pewnie na allegro, zebys mial co do gara wlożyć wkoncu cos zjesz o jej, co sie z ludzmi dzieje :< s*******aj z tego forum .!!!!!!!!!
Dzieciaku zalosny!

YaMaRoOo 07-07-2008 11:45

Szkapa zrobił to specjalnie, żeby komenty były xD GZZ Temaciku, jedziecie dalej !

Gora_To_lama 07-07-2008 11:50

Chuj mu w dupe co mu to da?
Jest chujem, bedzie chujem, i zdechnie chujem !

Overx 07-07-2008 12:01

Cytuj:

A powiedz mi po co wyzywasz tego ek ? zarobilbys chociaz tyle co on ?
I ty dalej nie rozumiesz ze gdyby szkapa tylko ojebal to by nic nie bylo. Kazdy by zapomnial albo by sie to odbylo bez takiego rozglosu. Ale szkapa oczywiscie musial sie na kazdym forum i kazdemu pochwalic i byc z tego dumnym ze okradl.Jak juz powiedzial Ther "Jak juz mowilem, mi nie chodzi o to, ze ukradl... mam to gleboko gdzies, niech udlawi sie ta kasa
Chodzi mi o to, co szkapa soba reprezentuje"

A ty szkapa naprawde sie zmieniles znamislmy sie 1.5 roku i nigdy sie nie klocilsimy a jak na forum powiedzialem ci co mysle o tym co zrobiles to zaczales mnie wyzywac.Prawda boli... Elo

Old_Distsu 07-07-2008 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Overx (Post 2165208)
A powiedz mi po co wyzywasz tego ek ? zarobilbys chociaz tyle co on ?
I ty dalej nie rozumiesz ze gdyby szkapa tylko ojebal to by nic nie bylo. Kazdy by zapomnial albo by sie to odbylo bez takiego rozglosu. Ale szkapa oczywiscie musial sie na kazdym forum i kazdemu pochwalic i byc z tego dumnym ze okradl.Jak juz powiedzial Ther "Jak juz mowilem, mi nie chodzi o to, ze ukradl... mam to gleboko gdzies, niech udlawi sie ta kasa
Chodzi mi o to, co szkapa soba reprezentuje"

A ty szkapa naprawde sie zmieniles znamislmy sie 1.5 roku i nigdy sie nie klocilsimy a jak na forum powiedzialem ci co mysle o tym co zrobiles to zaczales mnie wyzywac.Prawda boli... Elo

Szczerze Krulik ? Szkapa po wbiciu 100 lvl wogole sie zmienil chyba ten 100 lvl kazdego zmienia ^^

Overx 07-07-2008 12:18

@Distsu
Nie kazdego znam ludzi ktorzy mimo po wbiciu 100 albo i nawet 150 sa dalej tacy jacy byli i mozna z nimi pogadac na poziomie bez klotni i mozna liczyc na ich pomoc w trudnych sytuacjach

Gora_To_lama 07-07-2008 12:28

Chuj Mu W Dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Nerfarien 07-07-2008 12:32

Szkapie lvl do glowy uderzyl xdddd

Gora_To_lama 07-07-2008 12:39

Tak !! wielu osobom sie tak dzieje poprostu jebane dzieci!

KorkioOo 07-07-2008 13:06

Podsumowując, Szkapa pokazał że jest jebanym złodziejem któremu zależy tylko na itemach w tej pojebanej grze, sam sie dorobić nie potrafi jesteś zwykłym złodziejem któremu nie powinno się ufać.
Cieszysz japę? że kurwa o jebałeś typa z pixeli? on ma na to wyjebane i bardzo słusznie bo to ty sie po charpiłeś na pixela, ja jebie nie kumam jak można być takim żałosnym człowieczkiem-polaczkiem, bo na takiego wyszedłeś mam nadzieje że skopie ci ktoś dupę bo na to zasługujesz.

Przemyśl to s*****elu. I pamiętaj że twoja opinia lata mi koło chuja.

Pozdro jebany lamusie.

Zrywna_Szkapa 07-07-2008 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KorkioOo (Post 2165334)
I pamiętaj że twoja opinia lata mi koło chuja.

To nas łączy, że twoja mi też ;)
Więc po co się produkujesz?:D

Edit:
12lvl uderzył mi do głowy ;o;o;o xD
http://i149.photobucket.com/albums/s...pa/zenek12.jpg

@down
Forum fighters <3
Nie masz rl i musisz się na forum wyżywać?:D:D:D

KorkioOo 07-07-2008 13:18

Wiedziałem ze odpiszesz gdyby moja opinia o twojej osobie ci latała koło cipy bo nie wiem czy masz chuja, kradnąc pixele osobie która nic nie może zrobić. Więc gdy by ci latała byś nie odpisał tylko miał resztki godności i honoru by na te forum więcej nie wchodzić.

btw : Twoje ss'y są takie jak ty. Frajerskie.

Blejdzik 07-07-2008 16:10

@up

I w tym momencie to Ty sie poniżyłeś odpisując, a ZSz mógł to zrobić ponieważ, wklejał awans, więc miał przy okazji....

Nie wywzywaj, tylko komentuj zdjęcia... ok nie podobają Ci się i już... bez napinki. ;)

@Topic

Gz, przeede wszystkim 100, and go go 200? :confused:

GL

TheaTron 07-07-2008 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KorkioOo (Post 2165363)
nie wiem czy masz chuja, kradnąc pixele osobie która nic nie może zrobić. Więc gdy by ci latał byś nie odpisał tylko miał resztki godności i honoru by na te forum więcej nie wchodzić.

btw : Twoje ss'y są takie jak ty. Frajerskie.

total agree.

down
nie kazdy gra na non-pvp zeby byc bezkarnym i krasc wszystko wszystkim tylko dlatego ze sie ich nie zna i ten ktos nie moze Ci nic zrobic...
pozdro ogier & pocwicz

AmisMingon 07-07-2008 19:07

ludzie to tylko gra, prawda emocjonuje czasami, ale to tylko gra...
na pvp gracze zabijaja sie w celu zdobycia itemkow, a na non-pvp kradnie:D:D:D

Lord_Morth 07-07-2008 20:02

@up

Masz racje:P...

Kurde dajcie jemu spokój... Zrobił to i hooy Wam do tego!!... Skończcie już to wyzywanie bo sami byście to samo zrobili... Takie są realia:)... Pozdro Szkapcia:):)... Licze, że po banie PG:):)...

Lord_Morth 07-07-2008 20:03

@up

Kurde dajcie jemu spokój... Zrobił to i hooy Wam do tego!!... Skończcie już to wyzywanie bo sami byście to samo zrobili... Takie są uroki Nerany:D:)... Pozdro Szkapcia:):)... Licze, że po banie PG:):)...

Lord_Morth 07-07-2008 20:06

Ops;D... wysłało mi sie 2x :D... ale będzie za to więcej spamu:D

TheaTron 07-07-2008 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Morth (Post 2166193)
bo sami byście to samo zrobili...

mow za siebie...
szkapa,ssiesz.

domin3x 07-07-2008 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Morth (Post 2166193)
@up

Kurde dajcie jemu spokój... Zrobił to i hooy Wam do tego!!... Skończcie już to wyzywanie bo sami byście to samo zrobili... Takie są uroki Nerany:D:)... Pozdro Szkapcia:):)... Licze, że po banie PG:):)...

By się nie pochwalił, to by tutaj aż takiej wielkiej afery nie było, ale skoro chciał się pokazać, to się nie dziw, że po nim jadą...

Lord_Morth 07-07-2008 20:16

@up

Nom to zrobił... jego temat więc może sobie wklejać:):)

Nic nie mówiąc był tutaj jeden ziomek o name Aihalas który ogłosił, że umarł i przez to chciał zgarnąć troche itemków... To jest dopiero "rzal"!!

KorkioOo 07-07-2008 20:22

Ciebie tez wychuja.

Nie można go nazwać ani cwaniaczkiem z no-pvp. Wiecie jak nazywamy takich na candii? POLACZKI KURWA POLACZKI.

Btw: To forum publiczne, jeśli on będzie wklejał ss'y niech sie liczy że będę komentował każdy kolejny jego post.

Pozdro polak.

TheaTron 07-07-2008 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Morth (Post 2166238)
@up

Nom to zrobił... jego temat więc może sobie wklejać:):)

nom,to niech sie liczy z krytyka na temat tego co wkleja...

Cytuj:

Nic nie mówiąc był tutaj jeden ziomek o name Aihalas który ogłosił, że umarł i przez to chciał zgarnąć troche itemków... To jest dopiero "rzal"!!
co nas obchodzi ktos inny ? chyba ze tez ma temat na forum tibi pl gdzie bysmy mogli wyrazac swoje zdanie na temat jego zachowania.
szkapa,ssiesz.

Glon Elriel 07-07-2008 20:27

Jestem ateistą ale pewne zasady są wszędziej...
po 7 nie kradnij ._.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52.