![]() |
Mhmm, mam pewien problem.. Liczę, że pomożecie.
Tak, więc grałem w Soldata w v. 1.4.1, z tego powodu, iż gdy załączałem v.1.4.2 (bo na takiej gracie, nie?) i wchodziłem na jakikolwiek serwer to mi wyskakiwał "error". Za każdym razem, gdzie nie wlazłem to error i albo mnie z gry wydupiało, albo trzeba było naciskać enter, żeby złośliwy error znikł i znikał... na 3-4 sekundy i znów się pojawiał. Jeżeli ktoś miał ten problem albo wie, jak go rozwiązać to chętnie potrenuje sobie "knif'a" na nim. =DD Pozdrawiam. |
Cytuj:
Oto możliwe sposoby jego naprawienia: Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to jak..
Dzisiaj pierwszy punktowany DM, godzina 20.00. CHĘTNI: 1-pemek33 2-Zalg 3-Jazon 4-Eragog 5-.. 6-.. 7-.. 8-.. 8 slotów |
1-pemek33
2-Zalg 3-.. 4-.. 5-.. 6-.. 7-.. 8-.. Rugerem was zownie |
;d
1-pemek33
2-Zalg 3-Jazon :D 4-.. 5-.. 6-.. 7-.. 8-.. Troche ponubie i powiedzcie jaka nazwa serwa bedzie.xD |
1-pemek33
2-Zalg 3-Jazon :D 4-Eragog 5-.. 6-.. 7-.. 8-.. |
1-pemek33
2-Zalg 3-Jazon 4-Eragog 5-Nadrill, homie 6-.. 7-.. 8-.. |
1-pemek33
2-Zalg 3-Jazon 4-Eragog 5-Nadrill, homie 6-Borys 7-.. 8-.. |
1-pemek33
2-Zalg 3-Jazon 4-Eragog 5-Nadrill, homie 6-Borys 7-Dragon-Fly 8-.. |
1-pemek33
2-Zalg 3-Jazon 4-Eragog 5-Nadrill, homie 6-Borys 7-Dragon-Fly 8-Arcan (nie na 100%) Proponuję też zmodyfikować sposób punktowania, który wymyślił Pemek. Myślę, że dobrym pomysłem byłoby dodanie ilości meczy w jakich startował. Przykładowo: gracz 1 - 10 pkt gracz 2 - 10 pkt Z tej perspektywy wydaje się, że gracze mają równe wyniki, ale: gracz 1 - 10 pkt [rozegranych turniejów 15] gracz 2 - 10 pkt [rozegranych turniejów 2] Teraz wyraźnie widać, że gracz 2 wygrał 100% swoich turniejów, podczas gdy gracz 1, z 15 turniejów wygrał tylko 2. Dzięki temu ktoś, kto nie siedzi często przed komputerem może dorównać komuś, kto bierze udział we wszystkich turniejach. |
Też gut idea. Są jeszcze jakieś propozycje modyfikacji tych zasad? Bo dzisiaj przed turniejem powinno być wszystko ustalone na amen (i najlepiej też w 1st poście napisane).
|
Nie mamy pod forum grupy, nie ma co teraz kombinować z punktacją. 6 albo 7 członków i możemy to wprowadzić...
|
A może żadnych jakiś punktów, graliśmy zwyczajnie, nie na jakieś punkty, teraz grajmy tak samo. Tak będzie najlepiej.
1-pemek33 2-Zalg 3-Jazon 4-Eragog 5-Nadrill, homie 6-Borys 7-Dragon-Fly 8-Arcan (nie na 100%) 9-Kogut (Jak nie będzie Arcana) |
Arcan dobrze mówi. Znaczy ja teraz mało owniew soldat bo pykam w unreala a w tym turnieju bym na bank zają wysokie miejsce grajac cały czas, ale niskie mało grając ;p
Acha, i nie jestem pewny czy będę dziś na tą 20. |
Cytuj:
|
:p
Z tego co czytam wnioskuję , że gramy dzisiaj o 20.Wyśle mi ktoś na prv dokładne info ??
@Down Dzieki. ;D |
Cytuj:
Serwer postawi najprawdopodobniej pemek, a namiary na jego serw są takie: IP: 84.38.82.231 Port: 23073 Hasło: Tibia.pl |
Cytuj:
Jestem ZA! :D Cytuj:
Np. dwa razy w tygodniu na punkty, a przez resztę czasu normalnie :) Cytuj:
Namiary na serwer są jak najbardziej poprawne :> SKŁAD NA DZISIEJSZY TURNIEJ: (Godz. 20:00) 1-pemek33 2-Zalg 3-Jazon 4-Eragog 5-Nadrill, homie 6-Borys /niepewny/ 7-Dragon-Fly 8-Arcan /niepewny/ 9-Kogut /rezerwowy/ |
;/
http://img116.imageshack.us/img116/5...0001vz9.th.png
Ściągałem nawet ten plik .dll ale to nie pomagało.Ktoś z was miał ten problem i już mu działa? ;/ |
Gramy czy cu? ;p
|
84.38.82.231
23073 Tibia.pl 8 slotów. Wbijać teraz! :D |
;d
może coś piepsze ale mi pisze cały czas że Potrzebne hasło serwera. ;/
|
Tibia.pl , jak byk pisze.
|
Już próbowałem tibia.pl ale chyba za ułomny jestem jeszcze. ;/
|
Tibia.pl z dużej kurwa
Miało nas być 8 było 5. Mi się na pkt nie chciało grać. Też żeście wymyślili. Gramy dla fun czy aby być lepszym. Czy to Tibia? Pogoń za levelem? |
Punkty to bardzo dobry pomysł. Tylko oczywiście ONI chcą wszystko na "hurra", mimo, iż powtarzam im o naszej grupie. A grupa = podforum... Tak, prowadźmy ranking i listy w tym temacie ;f. Sił po prostu już nie mam, a Arcan chciał, żebym "poprowadził" klan przez jakiś okres czasu oraz przygotował podforum...
|
Fajnie było tylko czemu do 100? Już mnie palce bolały i przegrałem ;/ (edit: znaczy 2 byłem ;p).
Edit2: Szlag nie mam screenów -.-" Edit3: Używa ktoś takiego programu jak xfire który m.in. ma robić screeny, no a mi nie robi, to może ktoś wie czemu i jak zrobić by robił? (tak nie lubie zakładać nowych tematów a wole pytać w istniejących) |
Mówię wam, bez żadnych punktów.
Dzisiaj nie dotarłem bo byłem na ognisku. Postaram się jutro. Sorka. |
Cytuj:
@topic Niestety nie udało mi się przybyć na czas, jak się grało? ;) |
Przez trochę czasu było 5 osób, a później graliśmy w 4, po DMie w 3...
@EDIT Może teraz zagramy na 82.118.210.17 : 23072? Taki fajny inf, w którym alpha team ma tylko sawy i jest niewidzialny, a bravo ma only barrety. |
Cytuj:
Potraktujmy to jako test ;] Cytuj:
Liczy się też wytrzymałość hehehe ^^ Cytuj:
Jednak u mnie już wyszedł z użycia. Wolę UOSU. Albo w Soldacie masz wbudowany ssmaker pod klawiszem F4. Screeny znajdujesz w Soldat/Screens (zapisywane jako *.bmp) Cytuj:
Zaraz dam link do dema i screeny ;] @edit Screen: http://images27.fotosik.pl/234/62fdd4d14dce5046m.jpg Demo: http://rapidshare.com/files/12452252...ls_na_pkt***** |
byłem chwile nawet tylko że coś mi najebało i pisać nie moge ;s
|
Było fajnie, ale zostałem zwyzywany od m79 noob...
|
Całkiem ciekawy pomysł wymyśliliście. Można go trochę ulepszy, oto mój pomysł:
Robić 2 mecze punktowe wciągu tygodnia sobota/niedziela. W sobotę gramy na broń, w niedzielę na fragi. Dni powinny być stałe i godzina. Każdy wtedy, by wiedział kiedy gramy, jeśli komuś się nie podoba, wtedy nie musi grać. Można sobie rozplanować, aby wtedy być przy komputerze itp. |
Sorry,ale nie będzie mnie przez tydzień.Wyjechałem do Angli, a tu mam taki słaby komputer, że ledwo cokolwiek chodzi : P
|
Cytuj:
Cytuj:
Raz tak, raz tak :) Cytuj:
A od noobów to nie ja ;] Cytuj:
Zainstaluj najnowszego. Soldat wymaga minimum DirectX 8.1 Najlepiej podaj konfigurację swojego komputera. ;) __________________________________________________ __________ DOBRA! Wszyscy, którzy mieli, mają, bądź chcą mieć coś wspólnego z Soldatem (chodzi o granie w to >bez skojarzeń<:D) niech zapiszą się do tej grupy: http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=104 Nie jest to nic wielkiego, a możemy wypromować Soldata na tym forum :) Zapraszamy do grupy! ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Więc co? Gramy dziś wieczorem?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |