![]() |
Wszystko pięknie ładnie, ciesze sie z nowego up. ALE TYCH HOTKEYÓW JUŻ TYLE CZASU NIE MOGĘ PRZEBOLEĆ. Robie ani to tylko trzymanie f1. Z tym powinni coś zrobić!!!!
|
omg powinniście sie cieszyć że tibia istnieje nadal.
wiecznie narzekacie to mi sie nie podoba tamto mi sie niepodoba,skoro tak nie graj łaske robisz? |
23:07 You see a master archer's armor (Arm:15, distance fighting +5). It can only be wielded properly by paladins of level 90 or higher.
23:06 YOU SEE A ROYAL CROSSBOW (RANGE:6, ATK+5, HIT%+3). IT CAN ONLY BE WIELDED PROPERLY BY PALADINS OF LEVEL 130 OR HIGHER 23:06 You see a warsinger bow (Range:7, Atk+3, Hit%+5). It can only be wielded properly by paladins of level 80 or higher. 23:06 You see a spellbook of dark mysteries (Def:16, magic level +3). It can only be wielded properly by sorcerers and druids of level 80 or higher. 23:07 You see an emerald sword (Atk:49, Def:33 +2). It can only be wielded properly by players of level 100 or higher. (nowy miecz a atakiem lepszym od SoVa, ale z mniejszą obroną - jednoręczny) 23:07 You see a hellforged axe (Atk:51, Def:28 +2). It can only be wielded properly by players of level 110 or higher.(nowy axe z atakiem lepszym od SCA, ale z mniejszą obroną - jednoręczny) 23:07 You see an obsidian truncheon (Atk:50, Def:30 +2). It can only be wielded properly by players of level 100 or higher. (nowy obuch o ataku równym arcane staff, ale lepszą obroną - w dodatku jednoręczny) 23:07 You see a master archer's armor (Arm:15, distance fighting +5). It can only be wielded properly by paladins of level 90 or higher. 23:07 You see a fireborn giant armor (Arm:15, protection fire +5%, ice -5%). It can only be wielded properly by knights of level 90 or higher. 23:08 You see a robe of the underworld (Arm:12, protection death +12%, holy -12%). It can only be wielded properly by sorcerers of level 100 or higher. omg..... |
Nie umialem tego znalesc(xD), wiec tutaj spytam - kiedy ten update bedzie wprowadzony?
|
ja niedawno o to pytalem i sie nie doczekalem
|
Cytuj:
Świat idzie do przodu Technologia i nauka idą do przodu Tibia stoi w miejscu :) |
@up
Weś nie pier.... bo aż żal czytać, nie pasi Ci to idź sobie spamuj na forum wowa. Stali gracze i tak będą grać cokolwiek by się nie działo a się dzieje i ihmo to plus bo w tibi sie bardzo sprawdza powiedzenie jak stoisz w miejscu to sie cofasz |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ciebie chyba ELEAH stara nie kocha
zal bede placil 60$ za miesiac grania w wow-a i jescze sciagac 8 GB updatow i dodatkow. A pryvatne servy to puste jak.... Gralem troszke to przez 2 godziny nikogo n servie nie znalazlem. |
Palek rox xD
Chciałbym żeby palek po tym update był najlepsza profesja :) w zimowym update ulepszyli najlepiej druida teraz niech zrobią tak z paladynem xD
|
Druta to zrobili przypadkiem i od 8.00(wcześniej?) chcą naprawic ten błąd...
|
Cytuj:
Zaniedbani są sorcowe i jak zwykle druidzi.Żadnych nowych różdzek.... doczekam odpowiedzi kiedy ten update czy nie? |
*Necromanto, nie i zamknij du.e cwaniaczku.
P.S - Necromatno czytaj miedzy wierszami ;] Cytuj:
|
Jeszcze raz usłyszę pytanie "KIedy uptade?" to chyba oszaleje ludzie przecież jak będzie wiadoma data uptade to na pewno ktoś o tym napisze -_-
|
Maeloin
Cwaniaczek to cie robił palancie. A dupe to ma słoń.Ja mam pupę. |
Apdejt będzie 24 Czerwca lub 1 lipca x.x - chociaż ja bym stawiał na 24 Czerwca
|
Cytuj:
bez komentarza :] |
z tego co widac na test servie nie bedzie chyba tak szybko updatea jest jeszcze sporo bugów które trzeba poprawić wiec nie sadze ze bedzie 24 czerwca
|
osobiśćie uważam że tibii przydał by sie system PvP z prawdziwego zdarzenia, to naprawde urozmaica gre i powoduje ze jest ciekawa....bo tylko upośledzonego półmózga może bawic bicie tych samych mobków przez 2 lata tylko po to zeby bic te mobki mocniej. Prawdziwa zabawa to PvP ale nie takie chore jak na tibi (strata 10% całości expa) tylko troszke łagodniejsze....
A co do gier wogóle, hmmm dizieci zobaczcie ze na dworku słonko, rowerek, spacerek, żagielki, piłeczka, koledzy, może pierwsza miłość....żadna gra nie jest warta tracenia życia przy komputerze bo później nie ma co wspominac na starosc...update tez nie ma sie co podniecac bo jak zwykle obróci tibie o 180 stopni i połowa bedzie psioczyc połowa bedzie wychwalac |
Rozpacz ogarnia moje serce...
Powiem to głośno i wyraźnie: To jest początek końca tej gry CIPSOFT próbuje zrównać tą grę z resztą rynku... i to będzie jej koniec. Tibia miała jedynie szanse jako produkt niszowy dla wąskiej grupy wiernych graczy. Tajemniczość, nie domówienie to było to coś kręciło ludzi w tej grze... a teraz... Polecam wypróbować sobie WoW ' a na 10 dniowym trialu, zobaczyć jakie są standardy na rynku gier a potem spojrzeć na Tibie... a odpowiedz sama wam się nasunie na usta. Lupa Ps. Czekam na wyuzdaną krytykę szanownej młodzieży hehehehhe.... Ps2. Co do wymagań sprzętowych WoW jest o wiele lepiej zoptymalizowany niż Tibia a kto myśli inaczej niech sam sprawdzi... Miesięczna opłata za WoW'a to 13 EUR za miesiąc |
@2 up
Suczy suczu - won stąd z Imageshackussem.za.peelem -.- keju jeden - wysłałem powiadomienie po raz drugi -.-" |
Cytuj:
|
Znów zacznę grać
Nie grałem w tibię od kilku miesięcy,zacznę grać po to by zobaczyć co przynosi update ;> z tego co wyczytałem update będzie na +,chociaż mam pewne zastrzeżenia co do wyglądu nowych zbroi ;/ zbyt bajkowe
|
Trade Window mi się podoba <good idee> dla nowbie,
co do nowych itemsów ekipa z CipSofta chyba za duzo "Gumisiów" się na oglądała! |
7,4 7,5 7,6 rox tam miec 100 lvl bylo cos a nie teraz ...
Czlowieku majac kolege na servie wbilem 93 lvl przez 1 1,5 pacc = 4,5 miecha? cos nie halo wczesniej bylo trudniej... @update Itemki: jak juz wprowadzili zywioly ok. urozmaicenie ale ku** na ch** mi grafika jak z .. hmm kolorowanki :p trade i npc rozmowy: dla mnie na + outfi: outfit jak outfit i tak bd go robic :p warzywa ciastka itd. :bezuzyteczne dla jednych (ci co graja 24/7 expia itd.) fajne urozmaicienie dla drugich (ci co sie bawia ta gra. wiedza co to rl life :p) bronie kina :wyglad - staty+ Rozgi dla sorc drut: fajnie moze wkoncu przestana marudzic mimo ze po ost. up date dostali niezlego powera (eimowiac o offie drutow) kusze luki : fajnie :p mysle ze i tak bd uzywac dlaczego ? ano dlatego ze idac np. kopalnie demy cokolwiek innego w teamie z blokerem to tew +6 dist i np. +5 dmg da duzo :] spellbooki: fajnie ze dadza im mlvl (patrz rozgi nie bd narzekac) ale wyglad ekhm... i chyba najlepsza rzecz jaka dodadza TUTORIAL na rooku mysle ze to swietne rozwiazanie i powinni to wprowadzic Dziekuje tym co poswiecili ta minutke i to przeczytali :] Ale sie rozpisalem :D Btw. to tylko moje zdanie ie musisz sie z nim zgadzac |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No masz racje WoW ma owiele lepszy klimat od Tibii. Zagraj se w Warcrafta I-III to zrozumiesz o jaki klimat mi chodzi. |
Cytuj:
Hymmm... Widze, że nawet na privach niegrałeś. Zobacz se Toxic WoW, WoW Scape czy nawet największy polski serwer Avalon czy nawet WoWbeez tam gra około 1000 online graczy. Może ty grałes w Warcrafta III i myślisz, że to WoW ale sorki to nie te same gry. Może stworzyłeś Wow Single Player. Aha Pre-paid kosztuje 99 zł a nie 180... i nie za miesiąc tylko za dwa... hehe widziałeś kiedyś taką strone www.worldofwarcraft.com ??? chyba nie... przeczytałes chociaż jeden temat o WoWie... nieeee... aha ostanie dosyć duże patche miały 1 GB a nie 8... 8 GB waży gra plus dodatek bez patchy... ooo nawet wowa na dysku niemiałeś!!! weź się dziecko schowaj bo gadasz ,,farmazony''... Grałes 2 godziny?? Wogóle niegrałes. Sam wiem co mówie jak byś zagrał to nigdy w życiu nie wróciłbyś to Tibii... Bo poco? |
Ludzie coście wy się tak uczepili tego WoW'a?! Tibia, a WoW to 2 różne gry! Niepodoba sie Tibia? to po kiego czorta te durne posty! Powiem tak: Szukacie dziury w całym, a to, ze wprowadzaja nowe itemy to chyba dobrze nie? Kiedys wszyscy latali albo w b robe/mpa/p arm nie rozumiem was ludzie, czego wy byscie chcieli? To prawda, ze w tym roku Cipsoft bardziej nastawil sie na "upiekszenie" Tibii i co w pewnym sensie tez mnie zdenerwowalo, ale pomyslcie co bedzie w Zimowym Updacie! Lekka balansacja i NOWE TERENY!
P.S - zgodze sie rowniez z tym, ze Palek ma za duzo w D...PIE :p |
Guardia
Fajne bedą te nowe itemy i bronie ale najgorsze te punkt:)y handlu....
gra zacznie sie nudzichttp://images.tibia.pl/forum/images/smilies/smile.gif :) |
@offtop
Grałem w tibie, zagrałem wowa, i już tam zostałem. WoW ma dla mnie o wiele lepszy klimat niż tibia, to naprawdę fajne uczucie jak się idzie przez takie miejsca, jakie zna się z warcraftów (1,2,3), tam przynajmniej nie ma takiego czegoś że jak kogoś poprosisz o pomoc, to ci jeszcze z sd sieknie (tutaj troche koloryzuje w tibii nie zawsze tak jest). Btw, zobaczcie sobie wygląd Dragon Slayera a broni tego goscia na dole http://www.worldofwarcraft.com/ z takimi duzymi mieczami :p |
Guardia
Itemy poprostu super ale ten handel....Dno.... Niewiem po co to wymyślono, tak jak jest teraz jest ok
|
Tibia a Wow i wątek z updatem ;]
Śmiać mi się chce z ludzi którzy wyśmiewają tibie i mówią, iż Wow jest super lepszy, a grafa w tibii wysiada! Ja powiem tak... Grafika w tibii to jest najlepsze cuda, najlepszy pomysł w całej epoce tych całych Wowów itd! Nie dość że ruszym na wszystkim, jest zabawa, jest przyjemność, jest bezsenność, są ciągłe myśli o tym gdzie iść co robić... To jest właśnie MMORPG!! Jeżeli nie podoba się komuś Tibia, to niech usunie konto z forum i nie gra ani nie pisze głupot, bo to jest głupota. Co wy chcecie wypromowaćWowa!? Idzcie na targ i drzyjcie ryje z tekstem "WoW naszym najlepszym przyjacielem jest.." :D:D:D
Co do updejtu,, Hmm zapowiada się ciekawie ;] |
Hmm... Nie grałem od 8.0 ale teraz z ciekawości zagram.
Sprzedawanie i kupowanie itemów: Ściągnięte z gry Phobos Online, tylko bardziej dopracowane. Jak dla mnie przydatne. Pieczenie: Mi to nie przeszkadza. Dla prawdziwych graczy (ci, którzy nie tylko biją lvl) stworzy większy klimat. Jedzenie: Mi to nie przeszkadza. Fajny dodatek do gry. Itemy: Baśniowy wygląd? Tibia przecież jest grą w takim klimacie (no bo mi przed chatą nie biegają dragi i demony...) Odtrutki: Jak Antidote sprzed paru miechów... Przyda się. Zbroje: Mogą być... Szkoda tylko że legów nie ma... Łuki i Kusze: Looz... Bronie dla rycerzy: Jak wyżej. Różdżki i księgi: Nareszcie... Outfit: Zbędny, ale może znajdą się chętni, którzy chcą go nosić... Zwykły dodatek. |
a kiedy to będzie wogóle bendzie wprowadzone do gry prosze o date
|
spoKo ;)
spox ze dodali nev hp na rooq ;]
i antidotum xD[SPELL][/SPELL] jak sie ma jednego hara na rooku tak jest ... =P a czy poszczególne nev food bedzie na rooq ?? ;P a nowe itemy na main'ie maja grafike zbyt bajkową moim zdaniem ... jak widać dla pall'ów są dobre łuki ;) |
Cytuj:
Jak coś to nic niemam do tibijskiej grafiki... Aczkolwiek uważam, że te ekhem ,,zbroje'' zrujnują cały wygląd gry. Ale mi to zwisa. Jedyne czego mi brakuje w Tibii 1. grywalność-szybkość akcji-i końca expienia w WoWie mam 70... i to mi sie właśnie pasuje a nie expić do końca świata i jeden dzień dłużej. Aha i ta zabujcza ilość itemków... mam MPA i juz nic lepszego mieć niebęde... mam 1425 lvl i max skile i poco mi to? Aha zagraj se w wowa bez upszedzen do tej gry gwarantuje ci, że tibie będziesz tylko obrażal |
Narpierw naucz się pisać, a dopiero potem dorastaj do tibi!!!
Cytuj:
|
Jak wyżej
Cytuj:
|
LOL2 dzieci nie macie co robic ino sie na forum besztac??? ja nie nazekam ze lepsze zbroje beda bo moze w jakiejs z nich wreszcie mi sie dragona na 15lvlu ubic :D ostatni dedlem bo sie uleczyl dizad jak przedemna wial (paladyn jestem i spearami bilem :D:D):cup:
co do WoW...... ja nie rozumiem jak mozna przepier***ac 50zl na miech zeby grac w przeróbke z gumisiow osadzona w swiecie Warcrafta. ja tam gralem w W2 i W3 ale grafa w W3 mnie dobila i juz mam dosc calej serii :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:11. |