Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

Druid-Carlos 28-08-2008 22:34

A musi byc powód?

Gimli From Kazz 28-08-2008 22:42

to powiec mi w co wierzyles zanim doszedles do Avis ?

Thusik 29-08-2008 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druid-Carlos (Post 2249317)
gz "ogary" ab team

ok, wylacz ten jazgot ziom i nie gadaj o ab team bo nie graja tu tylko na otsie i w cs wiec japa bocie

JAiR 29-08-2008 22:29

Dobra nie spinaj sie "ogarze"

Magroo 03-09-2008 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimli From Kazz (Post 2249371)
to powiec mi w co wierzyles zanim doszedles do Avis ?

w bota ;d
.....

Zielony_mis 03-09-2008 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magroo (Post 2256739)
w bota ;d
.....

Chyba teraz w niego wierzy skoro jest w giuld jego wyznawcow :confused:

Gustaw_konrad 03-09-2008 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielony_mis (Post 2256792)
Chyba teraz w niego wierzy skoro jest w giuld jego wyznawcow :confused:

powiedziala osoba ktora nigdy nie uzywala bota i wogole nie wie co to bot :)

Zielony_mis 03-09-2008 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 2256897)
powiedziala osoba ktora nigdy nie uzywala bota i wogole nie wie co to bot :)

Ale mnie nigdy nie nakryto :]

MatiStw 04-09-2008 10:19

Moze dla tego ze nigdy nie byles w wojnie :o

Magroo 04-09-2008 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2257380)
Moze dla tego ze nigdy nie byles w wojnie :o

co ma wojna do bocenia? -.-'

Benisato 04-09-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magroo (Post 2257691)
co ma wojna do bocenia? -.-'

Lol, jakto co ma wojna do bocenia? A recznie bedziesz np. zbieral kase caly dzien najtem ? recznie bedziesz robil nooby 45 + ...

Zielony_mis 04-09-2008 18:24

Nie ocenia sie innych wlasna miarka :p

MatiStw 04-09-2008 19:49

Magro Tempaku, nie co ma wojna do bocenia ale jak na wojnie można łatwo zobaczyć kto używa bota :D 8o Poćwicz czytanie ze zrozumieniem.

Magroo 05-09-2008 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2257843)
Magro Tempaku, nie co ma wojna do bocenia ale jak na wojnie można łatwo zobaczyć kto używa bota :D 8o Poćwicz czytanie ze zrozumieniem.

łatwo mozna zobaczyc kto uzywa bota na pskonejocie a nie podczas wojny. Tam mozna zobaczyc tylko combo bota ng w dodatku skrakowanego ;d

Komisarzyk 05-09-2008 16:39

Madzinia Banished: until Oct 05 2008, 16:20:04 CEST because of account trading or sharing

http://img181.imageshack.us/img181/8...iniabanqn9.jpg

Ok to zaczynajcie wyzwiska xd

Magroo 05-09-2008 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 2258421)
Madzinia Banished: until Oct 05 2008, 16:20:04 CEST because of account trading or sharing

http://img181.imageshack.us/img181/8...iniabanqn9.jpg

Ok to zaczynajcie wyzwiska xd

przynajmniej odrobi stamine ; )

qcosa 05-09-2008 23:04

i poczeka, az wygra wojne i wy, ze strachu, ze nie bedziecie mogli swoich kompleksow leczyc w tibii, dacie mu listek...
pozdrawiam

Magroo 05-09-2008 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arx260 (Post 2258864)
Wiec jako właściciel tego chara chciał bym ci powiedzieć ze mam w to wyjebane po prostu przez miecha sobie nie popekuje moim 45 lvlem na tym koncie bo ihoxa sprzedałem jakiś czas temu.

A gdybyś ten list otrzymał od srejka szybciej to może bym dostał nawet delaita ale cale szczęście kilka dni temu znikł mi ostatni criminal record.
/Arx

HAIL KURDE "DILITA" xD arxiu pobocisz sobie innym charem ; )

MatiStw 06-09-2008 00:20

No to powiem ci przykrom wiadomosc ze mamy 3 listy na ciebi teraz juz 2 X(:D8o 3=DELTE :evul:

Arx260 06-09-2008 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2258912)
No to powiem ci przykrom wiadomosc ze mamy 3 listy na ciebi teraz juz 2 X(:D8o 3=DELTE :evul:

A ja ci powiem coś jeszcze gorszego wcale że nie masz :baby:

I jeszcze coś 2 = "DELTE"
pierwszy ban na 30 dni + jakikolwiek = "DELTE"

Postaram się więcej nie wypowiadać na tym forum, od tego mam gremba i magra forumfighterów :D

Komisarzyk 07-09-2008 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffar (Post 2261182)
Nic dziwnego przeciez psem jestes w rl. Taka praca prawda?

Kafar ty mnie chyba nie lubisz hahaha. Moze dla tego ze cie ignorowalem jak mnie spamowales? I ci poweidzialem co o tobie sadze ?

Wiesz mozesz sobie plotki rozprzestrzaniac, w koncu jestes zwyklym flamerem, taka twoja robota :)

Kafffar 08-09-2008 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 2261193)
Kafar ty mnie chyba nie lubisz hahaha. Moze dla tego ze cie ignorowalem jak mnie spamowales? I ci poweidzialem co o tobie sadze ?

Wiesz mozesz sobie plotki rozprzestrzaniac, w koncu jestes zwyklym flamerem, taka twoja robota :)

Humm .. fakt faktem to ,ze po wojnie nagle zaczoles sie zachowywac jak bys byl Bogiem
(Przestales odrozniac ironie od powaznego gadania?) troche mnie to zdenerwowalo bo wczesniej normalnie szlo sie z Toba dogadac.Ale nie przesadzaj z tym "spamowaniem" bo pisalem do Ciebie z 2-3 razy. Wczesniej tez pisalem i Ty tez normalnie zagadywales ale wybacz ,ze sie nie skaplem ,ze teraz Ty jestes pro graczem i nie jestem juz godny tego bys ze mna pisal Xdd
Jeszcze napisz ,ze plakalem Ci zebys mi peyment zmniejszyl bo narazie tego nie napsiales ;) Odrazu odpowiem: Jest roznica miedzy plakaniem ,a pytaniem o peyment ;)

Do tego dochodzi fakt ,ze jestes psem w rl.
Wiec reasumujac : Tak nie lubie Cie :(

btw. Tak wszyscy wiemy ,ze Ty jestes niezwykly bo wbiles 200 lvl i teraz jest pro.Zawsze lepszy flamer od psa =d

SirAravras 08-09-2008 08:06

Jaki sens ma śmianie się z czyjegos zawodu w rlu? Jaki by nie był to praca i jeżeli robi coś pożytecznego to chyba dobrze nie ? Wypisywanie tego na forach ( com ) żeby każy z tego super pro świata Tibii,w którym każdy chce być inny niż jest na serio to troche głupie :)

Nie chce żeby to zabrzmiało jak flame jakis,nic do Kafara nie mam :P

MatiStw 08-09-2008 09:45

Zawód jak zawód ale pies najgorszy :<. Ale nie rozumiem skąd Eter ma tyle czasu na gre skoro jest psem w rl :]

Teraz rozumiem skąd sie wziął nick Komisarz~ xDDD

Druid-Carlos 08-09-2008 10:17

Przeciez Eter to jest Sebastian Wątroba z W11 -.-

ahhahahahaha 8o 8o 8o

Komisarzyk 08-09-2008 12:40

Kafar spojrz na to z innej strony, moze to ty sie zmieniles po wojnie :)

Raz wielki fighter, innym razem ten blagajacy (jak to jus wspomniales) o payment) pozniej jescze wielki przywodca przygotowujacy rebelie. Jestes jak smieszna choragiewka chlopie.

Bez kitu jak ktos rozpusci plote to nie ma h... we wsi. Kiedys malo co sam nie uwierzylem w to ze russel dal mi 2 kk za wojne. Teraz to z tym psem.

Kafar i jedno pytanie do Ciebie: czym sie sugerowales wybierajac nick w Tibi :>??

MatiStw 08-09-2008 12:52

Marzeniem !! :D

@Down
Może tym ze jego stary w policji robi ;o

Kafffar 08-09-2008 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 2261328)
Kafar spojrz na to z innej strony, moze to ty sie zmieniles po wojnie :)

Raz wielki fighter, innym razem ten blagajacy (jak to jus wspomniales) o payment) pozniej jescze wielki przywodca przygotowujacy rebelie. Jestes jak smieszna choragiewka chlopie.

Bez kitu jak ktos rozpusci plote to nie ma h... we wsi. Kiedys malo co sam nie uwierzylem w to ze russel dal mi 2 kk za wojne. Teraz to z tym psem.

Kafar i jedno pytanie do Ciebie: czym sie sugerowales wybierajac nick w Tibi :>??

Wielki fighterem nigdy nie bylem , nigdy tez nie blagalem o peyment tylko pytalem o jego zmniejszenie. Jak by mi tak bardzo zalezalo zeby byc free to bym sprzedal budasow. Ale niestety mam odrobinie honoru i tego nie zrobilem mimo ,ze za nimi nie przepadam. Poprostu nie toleruje sprzedawczykow i staram sie zawsze byc fair w stosunku do ludzi ktorzy wyciagaja do mnie reke.Co do rebeli ... jesli mowisz o tym ,ze staralem sie zebrac ludzi z old rise i popekowac troche to staralem sie to zrobic zeby chary sie nie marnowaly.Nie liczylem na nic poza zabawa ;) Jesli mowisz o dojsciu do Budasow to nie ja "szykowalem" ta rebelie , ja tylko chcialem im pomoc aczkolwiek wyszla z tego "kupa".

A co do tego ,ze psem jestes ^^ Tak slyszalem i w sumie nie zdziwil bym sie gdyby to byla prawda.Aczkowiek nie ukrywam ,ze specjalnie wyolbrzymiam niektore pierdoly ;)Ale to tylko dlatego zeby zdenerwowac przysłowiowych "żydów". Jednak raczej nigdy nie przekraczam granic "przyzwotiosci" (tzn. nie jade po rodzicach itp)

Co do nicku : Nie wiem czy zauwazyles ale bardzo czesto ironizuje ,a tworzac ten nick mialem jakies 14-15 lat , mialem wtedy ze 145-150 cm i wazylem chyba z 40 kilo ;p Wiec zrobilem ten nick 4 fun ;) Po prostu potrafie smiac sie z samego siebie i nawet to sobie cenie ;d
(Nie mowie ,ze teraz jestem juz wielkim "świniakiem" :) 178 cm i 67 kg atm :] )

A Ty Komisarzyku ? Czym sie kierowales ? :> - Masz "jaja" zeby sie przyznac?:>

JAiR 08-09-2008 13:38

Bla , Bla , Bla ... A ja dalej czekam na fote Viewiorki ;d:evul:

Komisarzyk 08-09-2008 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffar (Post 2261342)
Wielki fighterem nigdy nie bylem , nigdy tez nie blagalem o peyment tylko pytalem o jego zmniejszenie. Jak by mi tak bardzo zalezalo zeby byc free to bym sprzedal budasow. Ale niestety mam odrobinie honoru i tego nie zrobilem mimo ,ze za nimi nie przepadam. Poprostu nie toleruje sprzedawczykow i staram sie zawsze byc fair w stosunku do ludzi ktorzy wyciagaja do mnie reke.Co do rebeli ... jesli mowisz o tym ,ze staralem sie zebrac ludzi z old rise i popekowac troche to staralem sie to zrobic zeby chary sie nie marnowaly.Nie liczylem na nic poza zabawa ;) Jesli mowisz o dojsciu do Budasow to nie ja "szykowalem" ta rebelie , ja tylko chcialem im pomoc aczkolwiek wyszla z tego "kupa".

A co do tego ,ze psem jestes ^^ Tak slyszalem i w sumie nie zdziwil bym sie gdyby to byla prawda.Aczkowiek nie ukrywam ,ze specjalnie wyolbrzymiam niektore pierdoly ;)Ale to tylko dlatego zeby zdenerwowac przysłowiowych "żydów". Jednak raczej nigdy nie przekraczam granic "przyzwotiosci" (tzn. nie jade po rodzicach itp)

Co do nicku : Nie wiem czy zauwazyles ale bardzo czesto ironizuje ,a tworzac ten nick mialem jakies 14-15 lat , mialem wtedy ze 145-150 cm i wazylem chyba z 40 kilo ;p Wiec zrobilem ten nick 4 fun ;) Po prostu potrafie smiac sie z samego siebie i nawet to sobie cenie ;d
(Nie mowie ,ze teraz jestem juz wielkim "świniakiem" :) 178 cm i 67 kg atm :] )

A Ty Komisarzyku ? Czym sie kierowales ? :> - Masz "jaja" zeby sie przyznac?:>

No i wszystko jasne ahha :)

No i powiedz mi czy Olgierd Halski z ekstradycji nie jest gangsta ? tym sie wlasnie kierowalem haha

Komisarzyk 08-09-2008 13:56

A tak a propos dzieki mnie to forum troche ozylo :) Nie musicie dziekowac.

JAiR 08-09-2008 14:10

Dzię-Ku-Je-My ! ;*

motorolka164 08-09-2008 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JAiR (Post 2261349)
Bla , Bla , Bla ... A ja dalej czekam na fote Viewiorki ;d:evul:

Jakis ty cierpliwy ;) I tak jest grubo przeterminowane.
Glowa korpus 2 rece 2 nogi. Masz tak w skrocie teraz sobie wyobraz.

@Kafar
Masz pozdro od Matiego ;)

JAiR 08-09-2008 16:15

To fajnie , ja tez mam dwie nogi , dwie ręce , głowę i korpus. Czyli jestem PRAWIE jak ty , fiu fiu :D

Kafffar 08-09-2008 17:08

Dzieki :(
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: Cytowanie zdjec + obrazanie innego uzytkownika.

Dzieki Tobie dostalem ostrzezenei na tak zajebiaszczo Forum gdzie tak trudno pracuje sie na swoje konto i nie da sie zrobic nowego.

I jeszcze skasowal moj post :(

@Vievior
Thx Xddd Spikneliscie sie znowu ?Xd

filipso 08-09-2008 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez motorolka164 (Post 2261433)
Jakis ty cierpliwy ;) I tak jest grubo przeterminowane.
Glowa korpus 2 rece 2 nogi. Masz tak w skrocie teraz sobie wyobraz.

@Kafar
Masz pozdro od Matiego ;)

a muszelka i 2 piekniusie cycusie ?
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

Gimli From Kazz 08-09-2008 18:17

omg... dla mnie policjant to najgorszy zawod ale dlatego ze jest najbardziej niedoceniony... mozecie ze mnie brechtac ale otwarcie mowie ze lubie policjantów. Jak cos sie stanie to zaraz biegniecie na komisariat i placzecie, a jak sie nic nie dzieje to obrazacie policje... co za bezsens. A tak przy okazj wielu policjantów jest naprawde inteligentnych i sa policjantami z przekonan, zeby pomagac, bo zauwazcie ze tak naprawde oni pomagaja. Tylko ze wiekszasc z Was w ramach powszechnego "buntu" i tego ze kolega powiedzial ze policjant jest zly twierdzi inaczej.

That's hopelessness

peja juz spiewal sobie na policje a potem ze strachu przylecial do nich - tak jak wiekszosc z Was

Argen 08-09-2008 18:35

Prawda, obrażanie ogółu policjantów przez pojedyńcze sztutki nadużywające władzy(albo i zupełnie bez powodu, ot, tak dla zasady) jest idiotyzmem.
Taka prawda, że bez środka przymusu bezpośredniego jakim jest policja, zapanowałby na świecie CHAOS. ; p

motorolka164 08-09-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffar (Post 2261527)
Dzieki :(
@Vievior
Thx Xddd Spikneliscie sie znowu ?Xd

Ucze sie na bledach ;)
Pozostalismy przyjaciomi i traktujemy sie bezplciowo.

Kogo innego mam w glowie :P

Kafffar 08-09-2008 19:57

Nawet sie nie wypowiadam na temat policji bo jest to bezcelowe.Ale widac ,ze nawet nie wiecie do czego sa zdolni.Ogladajcie dalej tvn i wierzcie w to co mowia ;)

@Vievior
aha Xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03.