![]() |
Noo, Kris fajnie teraz :)
|
It's time for Marcin Joint...
Na razie moi faworyci to Kris i Lenda, zobaczy się jak wszyscy wystąpią T_T |
Kocham Mateusza za to wykonanie <3
W ogóle, szacunek dla niego za dobór piosenek. |
Co za głos, ja p~
Znam cholernie dużo kapel, ale takiego wokalu w życiu nie słyszałem. Ziółko faworyt razem z Krisem. Facet mnie po prostu zwalił z nóg. |
'Mateusz wajchę przełóż' xD
Podobał mi się, ładnie zaśpiewał. |
Chcę Krisa na pierwszym miejscu i, odchodząc od tego co mówiłem wcześniej, Ewę na drugim. Za utwór, który wybrała. Chociaż angielski to ona kaleczy. I chociaż wolę Tarję na wokalu xP
|
Cytuj:
|
No, Ziemowit RoX xDD
Zaraz Audiofeels ;) |
Cytuj:
|
Blady Kris najlepiej jak dotychczas moim zdaniem, 2 Lenda, a 3 moze Snejk
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak w ogole co P. Lenda spiewala bo nie ogladam? xd |
O żal ale AudoFeels kosi!!
|
Audiofeels Epic.
|
Klaudia mi się podobała w eliminacjach, kiedy jeszcze ćwiczyła sama. Teraz nauczyciel jakoś dziwnie jej ustawia głos do piosenek i jest to, wg mnie, przesadzone.
|
Wielkie firmy płacą olbrzymie pieniądze na sekundę reklamy w TVN w czasie finału MT. Kuba Wojewódzki pięknie obszedł słowa "nie głosujcie na Klaudię".
|
Tak, zmieniam zdanie. Kris -> Audiofeels -> reszta ;)
|
No Klaudia zawyła xD
A Audiofeels naprawdę świetnie się popisali... Czekam na wyniki :P |
1.Blady Kris- Miałem okazję widzieć go 2x na żywo. Dodatkowe punkty za sposób
bycia i Lipskiego. 2.Melkart Ball- za piękne ukazanie ludzkiego ciała. Zaczynam rozumieć gejów. 3.Mateusz Ziółko-za zajebisty głos. Krótko. 4.Audiofeels- Utwór Otherside...jednak mimo wszystko uważam, że dużo nie pokazali. 5.Paulina Lenda- Repertuar średni. Dobry sposób bycia. Fajna strona internetowa. Dlaczego nie wyżej? Głos oryginalny, ciekawy, ale na pewno nie na 100 000. 6. Magda/Ewa/Snake Gdyby byli barmani, ci co stepowali, Lipskee i dwie grupy tancerzy zamiast Magdy, Ewy, Ziemowita, Klaudii i Snake to finał pierwsza klasa. |
Kulawik w trójce najlepszych! OWN3D!
@LOL EDIT AUDIOFEELS ODPADLI! LOL! |
Chłopaki wygraja :D :cup: Szkoda Krisa ale niech sobie współpracuję z Rubikiem :D
|
Wyyyyyyyygrali!! Jupi Xddd
|
Wygrał ten kto miał wygrać ja się cieszę bo tylko oni pokazali prawdziwy talent
|
Od dziś psie kupy, moherowe berety i prezes PiS mnie nie denerwują.
|
I jest, Melkart Ball!
|
PORAŻKA!
Oto mój komentarz... |
Szczerze, to jestem gotów zaryzykować stwierdzenie, że Kuba w II edycji się nie pojawi.
|
Szczerze, to Foremniakowa nie powinna się pojawić.
|
Powie ktoś, kto wygrał, kto był drugi, kto trzeci i co zrobił Kuba? Bo nie oglądałem.
|
Wygrali zasłużenie...! Cieszę się, że nie wygrał żaden wokalista/wokalista. Dugie miejsce powinien zając Kris, ale i tak cieszę sie z tego wyniku...
|
Pierwsze miejsce- Melkart Ball
Drugie miejsce- Klaudia Kulawik Trzecie miejsce- Audiofeels |
Myślałem że kris..
|
Co się, co się, co się stao?
|
Super, że chłopaki wygrali. xD Jednak Audiofeels byli tysiąc razy lepsi od tej Kulawik. Druga nagroda to za dużo dla niej, niestety.
|
A co robił ten Melkart Ball? Sorka, że tak dopytuję, ale nie oglądałem parę odcinków...
|
Cytuj:
|
kris przegrał Oo,co sie stało?
audiofeels 3 miejsce,woot? kulawik,wtf... dobrze ze wojewódzki powiedział ze ona nie powinna "teraz" konkurować bo odbiera chwałe innym... |
Koleś jedną ręką trzymał się głowy kolesia i zrobił pozę w kształcie gwiazdy a koleś jeszcze wstał O.o
|
Melkart Ball !
Szkoda, że AudioFeels odpadli ;/ I dziwne, że się Kris nie pojawił w trójce najlepszych ;p. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |