![]() |
Jones Xalin[*]
|
deduwa ; \ k'wa troche hamsko z tymi hackami ale co zrobic ...
|
|
grill rozgrzany, bedzie syta kolacja
|
ale co krylka stary padl to padl xDDDDDDDDDDDDD
|
20:2 ?:D
Nice! : ) |
24 : 2 jak już coś :)
no to standard , coś im wychodzi przez 2 dni a potem wpierdol ;D |
gowno, kupimy bleski i jazda biala gwiazda
|
Cytuj:
|
2 dni to mass logi i wczesniej 2 dni ob po ktorym dostaliscie ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba jednak coś się zmieniło skoro większość ludzi od was przestała już expic i sami siedzicie w pz a dodatkowo zabroniliście ludziom expic w obawie czy aby nie chcą dojść do wojny i walczyć po naszej stronie exp lock na cala Arcanie nie jest chyba normalnym zjawiskiem ( nie mówiąc już o zabijaniu graczy którzy nie maja nic wspolnego z wojna a co do których macie tylko jakieś chore podejrzenia):P |
Jak to sie mowi... przezorny zawsze ubezpieczony. Zresztą za dobrze mieli gracze na Arcani :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dark Kajko (*) +392,575 Sir Unow (*) +399,520 Alunir (*) +538,019 Keegani (*) +971,695 Wiglaseek (*) +649,789 Fruti Angel (*) +1,610,716 Saint Lucy (*) +1,115,878 Dran Arhari (*) +831,964 Eradraaish (*) +419,936 Zersonixa (*) +527,733 Biteq (*) +380,416 Lazario (*) +515,746 Ogolnie goral 10 baniek exp wjebane w tygodniu, fruti 11 baniek expa. I kto tobie przestal expic? przestan czlowieku oczy mydlic bo kisicie w pz ciagle i tak to wyglada a ludzie z IT expuja i pz wbijaja kiedy im sie podoba, tak chcieliscie opena tylko jak massloga zrobicie nawet w ank to zamiast wyjsc na opena to s*******acie na jakies smieszne wieze wojacy wielcy |
chyba logiczne ze jak nie mamy szans to nie bedziemy sie bic? tak jak to bylo wczoraj na serpentine tower, bylo nas (na wiezy) okolo 15 reszta nie zdazyla dobiec, wiec po jaki chuj isc na opena jak bylo ich wiecej?! nie jestesmy tacy pseudo-odważni tak jak inter, gdy po przegranej openie wybiegaja pojedynczo i dostaja znowu wpizde (przypominam 53-10). mozecie byc pewni ze na tym sie nie skonczy, wczoraj byl ewidentny blad w leadowaniu. zauwazcie ze jak dostawaliscie wpizde w non stop w kazdej prawie walce to siedzieliscie cicho, teraz wygraliscie 1 openke i jest 'orororo kuluj, zaorane port hope, do pieca' na kazdym forum (tibia.de i tibia.pl, tibia.com zostawiliscie jak narazie w spokoju), czekam na nastepny open, jesli wygramy zobaczymy czy bedziecie tez tacy 'głośni'
|
gidek ma racje to bylo zle rozwiazanie z tym exp lockiem na arcanie tylko wrogow sobie robicie albo jak ktos sie zapisal na poi od panova to go zajebaliscie lol w taki sposob dlugo nie utrzymacie arcani coraz wiecej ludzi bedzie sie buntowac az dostaniecie takie baty ze was na serverze nie bedzie
|
My Inter Silni ByĆ I MondŻy, Wy Ipe To Dupy I Do Pieca Ognisko Z Was Żyda ZrobiĆta, Arcania Spokojna ByĆ Źle Jest Pa My ZrobiĆ ByĆ Dobra Dla Nas PienionŻek Dajom Ja SzczĘŚcie Wielko Jak My PrzegraĆ PrubowaĆ SilnoŚĆ Ale Umierajom Teraz My Gurom ByĆwy Do Dupy Na Raki Siusiaki
|
Gratz dla wygranych, tym razem sie wam udalo xd co do exp loka jestescie jebnieci
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mi chodzi o to, ze niewinni gracze ktorzy placa za gre MAJA PRAWO poexpic sobie wbijac expa dziennie tyle ile ich jebany komputer wytrzyma, ale nie uswiadomiliscie sobie, ze macie za malo wrogow i trzeba zrobic sobie wiecej wiec chuj co tam mamy do stracenia exp lok i tyle ogolnie w moim poscie chcialem wniesc to ze to nie jest gra kupiona przez interregnum, w niej ma prawo grac kazdy, jesli kurwa juz ludzi zabijacie i robicie PA za expienie to z wami jest cos nie teges, TO TYLKO PIXELE i warto o tym pamiętac jeszcze te priv respy i piony o jakich świat nie słyszał.... IMUL cichy piesek siedzial sobie nie szczekal a teraz przykozaczyl bo dolaczyl do it teraz mowi "dragi na yalahar sa prywatnym expowiskiem inter" a do kazdego ktory siedzi na jakiejs fajnej kopie pisze, ze on wchodzi i ma wyjsc. i to jest dla lepszej arcani tak? w sumie reason podajecie "war, odrabianie exp blelbl;llllblfl;s;l;ldsdsl;'. a kogo to do chuja obchodzi? jestes zwyklym czlowiekiem tak jak kazdy z nas , nie jestes lepszy przez to ze padles w warze i musisz to odrobic, nikt ci nie kaze. a jak jestes taki madry to wyjeb swojego guildmate z respa i zobaczymy |
Bemo na prezydenta!
|
@2up
POJEBALO CIE???? INTER TO NEI ZWYKLI LUDZIE, TO POL-BOGOWIE!! a na serio, to mam taka propozycje dla was. spróbujcie przez kilka dni po prostu mieć w dupie interow (nie mowie tu o grze, bo jeszcze im się coś w tych mózgach popierdoli i Bóg raczy wiedzieć co ze sobą zrobią, tylko o forach itp), po prostu ignorujcie ich posty, nie odpisujcie na ich 'żarciki' i inne rzeczy, to w końcu się może uspokoją i zaczną mówić jak normalni ludzie a nie jak kretyni (mówiąc o interach mam na myśli ogól, są tam ludzie normalni, ale sory, sami sobie taką opinie wyrobiliście, panowie interowie). A jak tylko zobaczycie, że clapek wam coś pisze to od razu dajcie mu ignora i problem rozwiąże się sam, może kiedyś zje swój monitor |
@Bemko
Wlasnie dlatego nakladane są explocki na pewnych graczy zebysmy wlasnie nie mieli wiecej wrogow, rozumiesz? W sumie gdybysmy wczesniej zareagowali niektorzy gracze z IP (ktorzy niedawno dolaczyli do nich) nie mialoby taki lvli jakie maja i mogliby pomarzyc o wejsciu do In Pectore. Jakos priv respy na wojnie LR vs IT nikomu z neutrali nie przeszkadzaly, zreszta przez caly czas trwania tej wojny nie bylo wywalania z respow, Ale ta wojna stala sie aktywniejsza, duzo ludzi z IT popadalo i jakos trzeba sobie dawac rade, co nie? Jesli tego nie rozumiesz, to zrozumiesz jak kiedys bedziesz w gildi rzadzacej... (o ile kiedys bedziesz...) |
Cytuj:
|
Nie gram w tibie, interesuje sie wojna raz na 2 tygodnie... sprawdze co sie dzieje i tyle:P Ale wam powiem ta wojna jest zakrecona jak tampon w pizdzie;d
|
Cytuj:
P.S chcialbym was zobaczyc w akcji bez lukiego? DACIE Rade to ogarnac????? Chyba nie ;]]]]]]]]]]]]]] P.S2 ZAl mi cie medivh, takie glupoty wypisywac, mysllalem ze jestes "MONDRZEJSZY" :OOOOOOO |
Cytuj:
|
Cytuj:
uwazaj mnie nawet za BI ES SPI i tak nigdy nie trafisz kim jestem ;] co cie to tak boli ze mamy tych ludzi z innych serwow? widac ze sie ich obawiasz ;]]]]]]]]]]]] oj medi naprawde glupi jestes jak but. Moze czas przyszłą małzonke znalesc a nie w pixele grac, zostaw ta gre ludziom troszke mlodszym od siebie ;]], Medi szuka dziefke na LVL tak jak sua znalazl :D ~~ jestem pro co nie bo wyjechalem ci na RL @edit. ja tu zawsze bylem, i bede tylko jakos nie mialem ochoty na odpisywanie waszych durnych tematów, a to jak sie przekrzykujecie kto jest lepszy kto pro i takie tam to juz zal. pzdr yo , dla wszystkich dresow! szczegolniw bojla pOzdro 600 ziom o_o |
ale mi ludzie z innych serwerow o.o bsp, don, wuteva, raul, to tylko 4 osoby, SAMI WALCZYMY
dobra bez napinek |
Hmm, to dziala na podobnej zasadzie jak morale po wygranej walce... jest bsp rosną wasze morale, nie ma go, maleją. Sami walczycie? Czemu do poki nie mieliscie bsp nie walczyliscie az tak aktywnie?
|
wiadomo sa wygrane jest wieksza aktywnosc
|
Cytuj:
btw. smiesza mnie wasza haselka "usuncie te klony z venta bo to zal" to aktywnosc o/ |
koszyku ja tutaj nie mowie o tym co bylo kiedys tylko sytuacji ktora ma miejsce teraz. wezmy to z tej strony. dlaczego robicie sobie wrogow? przez wasze chamskie zachowania i wrogie nastawienie, opinie wyrobiliscie sobie taka, ze manipulujecie servem i nikogo do niego nie dopuszczacie wezmy na przyklad turka, jaki by boss nie byl to od razu sie pcha prawie innym szansy nie da bo chce zgarnac kolejny rare (dal szanse istnej bo to jego rl)
rozumiem priv respy niektore jak na przyklad frosty sa podzielone na kilka,wezcie sobie pol, reszte zostawcie tak samo dragi n igdzie nie jest napisane ze to it ma wszystko huncic. tu mi chodzi tylo o sam fakt IMUL gosc ktory sie w ogole nie udzielal cichutki nikomu nie przeszkadza, teraz mozemy zobaczyc go w IT to od razu mowi prywatne respy i wyjebuje wszystkich lub taki iraado kurna kiedys spoko ziom a teraz rano wbija na dragi wywala ludzi chociaz ma tam 40-50k expa na godzine o tej porze nie zwiekszy sie przez conajmniej 3h, ale to tylko pomyslunku trzeba, nawet jesli chce bocic jest masa innych miejscowek ale to pozostaje tylko do przemyslenia smoku@ welcome back |
Trzeba bylo nie wybierac swiata pvp, wiedzac, ze moze dojsc do takiej sytuacji. Poza tym nikt nikomu nie broni sie postawic wladzy i probowac walczyc o swoje. Ludzie placą za gre by uczynic ja sobie latwiejsza, zabijac lepsze stwory, miec dostep do wszystkich wysp, miec promocje itp, a nie po to żeby mogli robic wszystko na co maja ochote. Na kazdym serwerze jest gildia rzadząca i to ona stawia warunki, nie podoba sie...istnieja swiaty non-pvp.
PS: smoku, zapomniales o... /bart |
Cytuj:
/smokuu ~~ |
verudura nie ma na vencie wiec nie mogl napisac jako smoq, a SUPER WYPASIONE INTER cos nie chce wyjsc na opena : ((((((((((((((((((
22:09 Kurzepus [46]: IP WYGRALO 3:0 WALKOWEREM |
why u nie wyszliscie?
tylko nie mowcie ze nie bedziecie wychodzic kiedy my chcemy bo w bajki nie uwierze. Odkad objeliscie w poprzedniej wojnie przewage,zaczeliscie expic, to nakazdy nas wziety pz reagowaliscie co swiadczylo o tym ze sie nie sracie, a teraz co? te slowa mowia same za siebie |
Why ip do miasta weszlo?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:42. |