![]() |
Wow, mogę cię dotknąć?
|
:o:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Wymiata UE sorca. Niestety w wersji 8.1 głupiej wygląda.
|
nie powinno się czasem zmienić treści tego poradnika ? :> bo zmian a zmian nastąpiło.....
|
Moim Zdaniem Knight jest najlepszy
|
Cytuj:
Jeżeli to bylo pisane kiedy byly starsze wersje Tibii to się zgodze i nie bede mial zadnych uwag.Ale jeżeli to bylo pisane jak juz byla tibia 8.0 to nie wiem...:mag: |
Cytuj:
data opublikowania poradnika ;) |
Cytuj:
|
ps
druidem siediec na trolach i rotach do 25lvl!!!!!!!!!?????????
ja na 17 na guardy chodze 8o X( |
no nie powiem niezły ten poradnik pall niepowinien się zpuszu:cup::crusader:czac bez dużej amunicji daleko od sklepów
|
Cytuj:
|
Taa... To było coś. O ile dobrze pamiętam to runy fire field robiło się na 12lvl i na tym lvl chodziłem na guardy xD. Cały dzień siedziałem i robiłem runy a potem chwila huntu: z zagrożeniem życia :). Defakto SD robiło się na 16lvl i było fajnie, jednak ten 16 trzeba nabić. Jak wiadomo, skille magów nie idą fascynująco, tak więc brało się war hammera i szło na...trolle xD. To były czasy... flame wave 70 many, exori walące tylko pole przed, runy robiło się...długo a i nie było używań danych przedmiotów pod hot keyem. A ludzie robili Anihilatora :). Ale teraz mag jest bezużyteczny. Druid ma to samo, ale innych żywiołów. Jego się bierze na hunty, bo leczy i wali z lodu. A SD i explo i tak każdy kupuje u Npc... Nie ma wyrównania profesji.
|
Ja mam sorca z 21 levelem padlem ze 10 razy X( oczywiście na niższym levelu
chce miec 21 lev :D |
:d
ja mam knighta i jestem zadowolony :) przezucilem sie na 40 lvl ze sworda na axe i w tydzien dalem rade odrobic straty w skillu :) polecam bardzo knighta . paladyni tez sie sa najgorsi :) moj kolega z 15 lvl i 80 skillami pociskal wiecej niz niektore 50 lvle :D
Pozdrawiam !:baby: |
Ja mam druida i pala na dosyc wysokich lvlach. Jezeli ktos ma duzo czasu to polecam druida jest wedlug mnie najlepszy. Jezeli jednak ktos ma mniej czasu i cierpliwosi to albo pal albo knight ale pal odrazu chodzi na cyklopy jak ma dobry distance fighting. Proponuje kupic najpierw jakies lekkie EQ a pozniej kupic small stonsy i skillowac tak aby na 10 lvlu miec przynajmniej 30 distace a na 20 minimum 50. Druid dobry bo duzo zarabia na sprzedarzy bp runow takich jak IH i UH. Na tym ja zarobilem na bohy i dobre EQ :D. Co do Sorkera to sie nie znam ale wiem ze ma duzo czarow ofensywnych ktorych druid moze mu pozazdroscic. Poradnik bardzo mi sie podoba :)
|
the best jest ed... wkleje wam maly huncik z demkow...
http://img152.imageshack.us/img152/4...monhuntfw2.jpg http://img152.imageshack.us/img152/d...pg/1/w1280.png |
ja gram palladynem i jest dobrze a z ta amunicja to kupic lekkie eq a jak sie nie ma kasy to mozna kupic na allegro.pl(Eq czy cc) :p
|
teraz 45lvl i 15 mlvl ;/;/;/ zrypali z runami ze od lvl....:(
|
1.Poradnik powinien ulec zmianie -.-
2. Balans wprowadzony przez CipSoft jest zły. Dlaczego ? a) Pall jest najsilniejszy -Szybciej mu lecą skille (sprawdzałem) -Wymiata w walce dystansowej ( np. knight nie ma szans) -Na dodatek jego nowe czary -Speary mu nie wylatują na ziemie -mana potiony itp. ;/ mogli by jemu tego nie dawac -Może nosić ciężkie rzeczy (eq) nie powinien -I jeszcze są inne powody b) Drut nie zarabia jak wcześniej -Uhy się już nie sprzedają jak kiedyś -Knight nie ma z nim szans c) Sorc Najtrudniej się nim zaczyna - no koment d) KNIGHT ( moja ulubiona vokacja od 7.7 do 7.92) (8.0 klapa) - Knight nie masz zbyt wielu szans w walce z drutem lub sorcem - Knight vs Pall ( pall zwycięża 88% walk ) - Bronie od levela lekka przeginka -.- z tym Cipki (Cipsoft) mnie wkur... -Przynajmniej wprowadzili health potiony - Knighta najbardziej udupili -.- |
Wszystko git tylko powinieneś zmienić opis profesji co do Update'ów
Cytuj:
Cytuj:
A co do Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozatym moje zdanie jest takie, jeżeli chcecie mieć wys. lvl to potrzebujecie kase... zwłaszcza przy sorc/drut, podobnie jest z dmg wszystkich postaci ... na około 180lvl+ wszystkie profesje biją podobnie (dmg różni się w granicach 10-40 dmg). Knight zawsze miał kase, styl gry zależy od was... np. -Expisz dla wiekszej ilości kasy lub -Expisz dla lvlu (Bez kasy nie ma levelu) To jest moje zdanie, pozdrawiam. |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Cytuj:
|
A ja mam pytanko. Czy dalej robi się sorcem tak jak teraz, czyli do 13 lvlu Wand of Vortex, potem Dragonebreath aż do 33 i WOI dopiero od 33, czy kupuje się Wand of Decay i WOCE? Jeśli to pierwsze to lepiej grać sorcem czy knightem bo tak się jakoś nie mogę namyślić gram na FACC i no cóż raczej daleko to ja nie dojdę :( Chodź może wydarzy się cud i wbiję gdzieś z 50-60 lvl xD
|
http://69.56.199.198/tibia/dist/x-bow.gif Paladyn
Wady:[list]Paladynem skilluje się o wiele gorzej niż knightem, ponieważ jedyną bronią do skillowania są speary, które trzeba ciągle podnosić i na wyższym chyba nie ponieważ można używać small stones !! |
Super poradnik. :) :cup:
pzdr. |
Bisu - po pierwsze, poradnik jest sprzed kilku lat.
Po drugie, mimo wszystko, broń knighta nie niszczy się :] |
Cytuj:
|
zrobcie update
knitgh ma exana mort (dobry czar leczacy) druid jest lepszy od sorcka, bo na EW a sork ma HC, z czym moze expic najwyzej na hydrach |
Moim zdaniem każda profesja dla kogo innego jest lepsza. Dla mnie najlepszy jes Paladyn bo już na 16 lvl i 60 skillu dista rozwalałem z palcew w zupie 25 knighta.:D:D:D
|
Cytuj:
|
moim zdaniem spoko poradnik :p:p:p:p
wlasnie chcialem taki napisac ale zauwarzylem ze juz taki jest;( |
Zaktualizujcie ten poradnik,
Pallem sie najgorzej skiluje bo jedyną bronią do atakowania są speary które trzeba ciągle podnosić" -_-, Teraz sie skiluje small stonesami i po dawnym update nie trzeba podnosić. W ogóle jest to też kwestja czy gramy pacc czy facc, jak pacc to lepiej druid ( ma exure sio, icicle i dużo czarów dla pacc) a jak gramy facc to lepiej knajt bo z ważnych czarów mając pacc to exori i exori gran a bez tego sie obejdzie . Pozdro |
-.-
Boże człowieku możne nie wiesz ale sa do skilowania palkiem small stonsy i skill Idzie dożo szybciej a nie skilowanie sperami -.-
|
@Up:
Nie wiem czy widzisz ale ten poradnik był napisany w 2005 roku -.-' @Topic: Fajny poradnik ale przydałoby się go uaktualnić... |
powiem tyle...
śmieszy mnie to, że ludzie wybierają daną postać bo ktos powiedział ze jest najlepsza i wiekszosc wybierze właśnie tą postać bo nie chcą być gorsi, to sie juz robi standardem we wszystkich grach ludzie opisuja jak zrobic najlepszą postać ;/ inni robią to samo i mamy przykładowo samych bohaterów. Ale zapominacie o tym, że gry tego typu są po to aby umilić nam czas i trochę się rozerwać. Gramy tym co nam się podoba co nam odpowiada nie patrzymy na opinie innych przez to gra traci urok i na stronach o grach sa potem komentarze ta gra jest do du.. nudzi sie itd. ;/ tak jest z tibia, conquer online i metinem2 ;/ i zapewne w kazdej grze mmorpg |
odpowiedz
druid nie jest najgorszy i nie ma tak że lepszy od snoca trzva tylko dobrze wykorzystać
|
Ale wy kurwa cioty jestescie sorc ma ue a drut niby nie? Na anhi drut jest na 100% lepszy bo ma lodowe a nie energi czy ogniowe wiec sie nie wypowiadajcie "doswiadczeni gracze"
|
up
widziałeś kiedyś żeby druid bił lodowe ue na anni ?? 8o8o8o8o8o8o |
Cytuj:
1. Wiesz co to jest UE ? UE to jest stary czar który miał kiedyś tylko sorc. 2. <stara się mówić przez śmiech>Życze powodzenia w biciu Eternal Winterem na anni. Chyba na otsie hahahaha. Musiałbyś mieć z 400+ lvl żeby wyrobić z eternalem i nie paść.</stara się mówić przez śmiech> 3. i ostatni punkt : "Ciota" to se możesz do rodziców powiedzieć. |
Jaka profesja najlepsza
Pogo pogo Może i nie każdy lubi, ale jaka to radość, gdy następnego dnia nie można głową ruszyć Coś niewyobrażalnei fantastycznego. Ponadto, muzyka rockowa czy też metalowa jak najbardziej nadaje sie na wszelakiego typu zabawy chyba że mówimy o durnych popijawach mających na celu obmacywanie się nawzajem każdy z każdym - wtedy rocka bym nei poleciła
Poza tym nikt nie wspomniał o czymś takim, jak.... muzyka do tańców towarzyskich Co prawda takie imprezy na których tańczołoby się jak za starych dobrych czasów już chyba nie są nigdzie organizowane, ale ja bym z przeogromną chęcią na takową imprezkę się wybrała.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:38. |