![]() |
1,000,000 41lv
|
16,200,200 - 101
|
2. 1,850,000 - 50.
|
Hiho ponownie ^^ wlasnie wrucilem z wakacji :P
98,600 - to bedzie 19 lvl ^^ |
600,000- 34
|
380,000 - 30lvl.
|
666 - 4 lev
|
13,131- 11
|
399 - 3lvl
|
Pytanie 22 : Kategoria "Rody & Wandy"
Podaj pełną nazwe roda lub wanda. 1. Wand of Inferno ( by Modano ) 2. Tempest Rod ( by Nadrill ) 3. Wand of Cosmic Energy ( by Dregar ) 4. Quagmire Rod ( by MATI9630 ) 5. Wand of Plague ( by Darvin ) 6. Volcanic Rod ( by Ahril ) 7. 8. 9. 10. Snakebite Rod ( by Vandoz ) Dziś pytanie miał dać Diego'Odin ale chyba zaspał , jutro mnie już nie będzie więc liczcie na to że Diego nie pójdzie puźno spać. :D |
Wand of Inferno
|
Tempest Rod.
|
Volcanic Rod.
|
Snakebite Rod
|
Wand of Cosmic Energy
|
Wand of pleague :D
|
Quagmire Rod
|
moonlight rod
mialem dac ale msg dales dopiero dzis o 10 jak bylem w pracy nie narzekaj PROPOZYCJE Z PYTANIAMI MILE WIDZIANE! |
Dobra, niepotrzebnie sie odezwalem i teraz musze dawac pytania do niedzieli :S
ale trudno, sie gada bez potrzeby sie ma. Pytanie: 23 Nazwy 10 najstarszych serwerów: 1.Antica (Ahril) 2.Nova (Lord Wardi) 3.Premia (Nadrill) 4.Amera (Modano) 5.Secura (Kele) 6.Libera (AdAmSiK) 7.Lunara (Impalable) 8.Eternia (MATI9630) 9.Trimera 10.Calmera (OnlyM(PL)) Julera, Titania - nie, powstaly trrochi za późno aldora, harmonia to juz 2004 Pytanie daje dzis bo jutro rano jestem w pracy. |
Antica. (10 znaków)
|
Nova (10 znaków)
|
Calmera SPIN SPIN SPIN
|
Secura (10 znaków)
|
Premia.
Coraz więcej pytań, w których sprawdza się szukanie, a nie wiedza... |
Amera ;d .....
|
Titania lecz nie jestem pewien
|
Julera <10 znakow>
|
Eternia.tak, poważnie
|
Libera? <10 znakow?>
|
Maybe Lunara(?)
|
Harmonia <znaki>
|
Aldora <10 znaków>
|
Nie mam zabardzo ostatnio czasu więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś zechciał pomóc w zadawaniu pytań (pw do mnie)
Pytanie: 24 Najpopularniejsze bronie uzywane przez rycerzy z kategori Club 1.Skull Staff (Vekegi) 2.War Hammer (Cystof) 3.Dragon Hammer (slawekmag) Axe 1.Fire Axe (Impalable) 2.Dragon Lance (Dregar) 3.Knight Axe (Hakuoh) Sword 1.Bright Sword (OnlyM(PL)) 2.Giant Sword (Ahril) 3.Fire Sword (MATI9630) Wybieramy 1 kategorie i tylko odpowiedz: czyli np. sword xxxxxxx' Stonecutter Axe I Magic Sword - moze i znane ale nie tak czesto uzywane jak inne |
Sword - Giant Sword
|
Najpopularniejsze?
Axe Fire Axe. |
Club Skull Staff
|
Axe - dragon lance
|
club war hammer
|
Sword - Bright Sword
|