Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Sword vs Axe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3806)

Lukaas 25-08-2006 09:35

Ja osobiście wole swordy. Mają dużo defa i atacku ale są niewyobrażalne drogie...:( No ale cóż coś trzeba wybrac.:)

Xeradus 25-08-2006 10:32

Ja powiem ci tylko tyle, że gdybym miał grać knightem od nowa to wybrałbym axe, ale decyzja nalezy do ciebie.

Jarakuzo 25-08-2006 14:34

Sranie w banie.

Swordy sa lepsze dopoki nie zrobisz anihilatora...

Stonecutter jest lepszy od Sov'a bo ma 50 ataku ....

Ja tymczasem nie narzekam i przygotowywuje sie na odbior SoV ^^

Endik 25-08-2006 20:38

Ja walcze axe'm z tego powodu ze w przyszlosci planuje zdobyc Stonecuter axe czyli naj z naj jedorecznych broni xD

Tom@$Z 26-08-2006 14:12

Moim zdaniem zasada jest prosta, jednakże każdy może obrać inny schemat.

Axe - Cena niższa od Swordów, lecz wyższa od clubów. Przeciętnie największy dostępny dla graczy atak. !Najlepszy Axe: +100 lvl Anni!

Sword - Najdroższy, z przeciętną ilością ataku za to bardzo dobrą obroną. !Najlepszy Sword +100 lvl Anni!

Club - najtańszy, z najsłabszymi statsami, ale jednak bardzo taki, jednoręczna odmiana bardzo lekka (Skull Staff), a War Hammer nie jest dużym wydatkiem !Najlepszy Club: Orshaball, Morgaroth! :(

Pvp - Polecam Axe. Nie za drogi, jeżeli padniesz na pewno szybciej odzyskasz niż sworda.

Non Pvp - Sword. Dobre staty na stosunkowo niksiej szansie padnięcia (przynajmniej tak mi się zdaje)

Pvp-E - Club. Nie ma gadki, ile moich qmpli odeszło z powodu trzykrotnej-czterokrotnej straty GS'a, a żał było dobry skill już odrzucać... A WH 1k i wiśta!

Jako grający na Infernie, polecam zdecydowanie cluby... Chyba, że masz w planach Anni, ale i tak na pvp-enf nie ma szans :>

Xeradus 26-08-2006 14:27

Mnie zastanawia inna sprawa, a mianowicie czy jeśli będziemy wytrenowani w axie, a do blokowania weźmiemy bs-a, który ma więcej defa od f-axa to będzie jakaś różnica pozytywna czy negatywna.

Tom@$Z 26-08-2006 14:33

Moim zdaniem każdy wytrenowany skill odpowiada atakowi i obronie wybranego oręża, więc zabawa z BSem nie ma sensu.

Nebu 26-08-2006 15:20

Sword vs. Axe.....Ludzie....pochodzcie sobie na dragi z f-axem i z bsem lub d lanca lub też gsem.....ja zmieniłem zdanie jak byłem z gsem na dragu/gsie i dostawalem ładne hity przy dobrym eq (dsm ,rh itp.) przy skillach 82/80 zdażało się dostac hita za 50 + (od draga) to pomyślcie co by było z bronią która ma o -10 lub -15 defa mniej ?8o

@Down : Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi...?Jak myślisz że róznicą 15-10 defa dostaniesz hita 5 wiekszego to jaka jest róznica miecy 2 atk o0?

Vil 26-08-2006 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebu (Post 956051)
przy skillach 82/80 zdażało się dostac hita za 50 + (od draga) to pomyślcie co by było z bronią która ma o -10 lub -15 defa mniej ?8o

hmm, 55 ? ...

Tom@$Z 27-08-2006 09:19

Eh, ludzie, def jest od BLOKOWANIA ciosów a nie ich ABSORBCJI! (Tak jak arm)

móc 27-08-2006 09:30

Zacznijmy tak w ogole od tego ze def jedynie zwieksza szanse na sparowanie ciosu na tarcze/bron a nie obniza hity, wiec 55 Vila na pewno nie mialoby tutaj miejsca. Cios moglby zostac calkowicie sparowany, albo wyniesc tyle samo co wczesniej czyli 50.

Po drugie, roznica w obronie pomiedzy f-axem i bsem oraz gsem i d-lance ogranicza sie jedynie do wyswietlania wiekszej ilosci cyferek przy swordzie podczas brania broni na "look". W praktyce nie ma zadnego znaczenia, bsem broni sie TAK SAMO jak f-axem oraz gsem broni sie TAK SAMO jak d-lancem. Opowiadanie pierdol typu "swordy do blokowania" przez dzieciakow 10-letnich naprawde mija sie z celem, uwierzcie mi.

Po trzecie, roznica w ataku pomiedzy f-axem i bsem oraz gsem i d-lance jest jak najbardziej zauwazalna podczas gry i wynosi ~5 hp przy dobrych skillach 80+.

Po czwarte, axy sa lepsze od swordow i banda zdesperowanych dzieciakow/noobow/newbie/trolli/spamerow niestety tego nie zmieni. Prawda jest brutalna. Cipsoft nie podniesie ataku broni.

Tom@$Z 27-08-2006 09:38

Masz trochę racji, jeżeli chodzi o atak oręża, ale z defem niestety nie mogę się zgodzić.

Miałem kiedyś 32 najta (Hiberna) i 30 Najta na Infernie.

Przedstawie tutaj wykres najlepiej :)

Lvl Skille Melee Eq Drag Hunt
32 65/64 GS DSM, C-Legi, Boh, RH, GS, Aol 1-2 Uh Max (Rekordowo 2 Dragi na klate)
30 66/65 DL G-Armor, C-Legi, Boh, DL, P-Ammy (2 Arm) 2-4 Uh Max :/
(Rekordowo jeden drag, gdyż dwa - dead)

To dało się bardzo łatwo zauważyć, że nawet przy 1 Armie dodatkowo szybciej zużywałem UH :/ Co znaczy, że obronia ma całkiem spore znaczenie podczas hunta. Na Dwarf Guardach jest to bardzo łatwo zreszta zauważalnie, przy skilach 70/70 na Balance Fighting (BS lub FA)

Ale nie zmienia to faktu, ze axe są proporcjonalnie lepsze od swordów :)

Chycel 27-08-2006 09:51

jesli ktos chce grac aktywnie knightem < mowie o expieniu > to wybiera sie axe, jesli natomiast blokowanie idzie sie w swordy... nic dodac nic ujac ;p

~~Chycel

móc 27-08-2006 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom@$Z
Lvl Skille Melee Eq Drag Hunt
32 65/64 GS DSM, C-Legi, Boh, RH, GS, Aol 1-2 Uh Max (Rekordowo 2 Dragi na klate)
30 66/65 DL G-Armor, C-Legi, Boh, DL, P-Ammy (2 Arm) 2-4 Uh Max :/
(Rekordowo jeden drag, gdyż dwa - dead)

Klamac kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej, ale to przeciez nie o to chodzi jak co komu wychodzi.
Drag zadaje zdecydowana wiekszosc obrazen z magii, wiec te twoje liczby sa wziete z kosmosu.
Cytuj:

To dało się bardzo łatwo zauważyć, że nawet przy 1 Armie dodatkowo szybciej zużywałem UH :/

Prawda, ale arm ma niewiele wspolnego z defem broni.
Cytuj:

Na Dwarf Guardach jest to bardzo łatwo zreszta zauważalnie, przy skilach 70/70 na Balance Fighting (BS lub FA)

Masz racje, bardzo latwo da sie zauwazyc ze z f-axem schodzi mniej uhow. (bo blokujemy tak samo, natomiast axe zadaje wieksze obrazenia i szybciej pada guard)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chycel
jesli ktos chce grac aktywnie knightem < mowie o expieniu > to wybiera sie axe, jesli natomiast blokowanie idzie sie w swordy... nic dodac nic ujac ;p

jesli ktos chce grac aktywnie knightem < mowie o expieniu > to wybiera sie axe, jesli natomiast blokowanie idzie sie w axe lub swordy (jesli w ogole nie bijemy potworka ktorego blokujemy to pomiedzy tymi typami broni jest remis, ale jesli juz zadajemy jakies obrazenia to przewage maja axy)... nic dodac nic ujac ;p

Xeradus 27-08-2006 13:32

Cytuj:

Zacznijmy tak w ogole od tego ze def jedynie zwieksza szanse na sparowanie ciosu na tarcze/bron a nie obniza hity
Ehe jak widze następny pan wszystko wiedzący, biorący swoje teorie zamiast z praktyki to z wyobraźni -.-

Otóż to że def także zmniejsza dmg. Prosty przykład - ide blokowac gs-a z tarczą dostaje hity od 40 - 100, ide na gs-a z giant swordem dostaje hity nawet do 250. Proste, logiczne I ZAUWAŻALNE!

móc 27-08-2006 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeradus
ide blokowac gs-a z tarczą dostaje hity od 40 - 100, ide na gs-a z giant swordem dostaje hity nawet do 250

Bez tarczy gs trafia czesciej, nie mocniej. Zle sprawdzales. Za wysokosc hitow odpowiada tylko armor.

Xeradus 27-08-2006 16:37

@Up
To ty źle sprawdziłeś, więc jak czegoś niewiesz to SIE NIE WYPOWIADAJ

móc 27-08-2006 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeradus
@Up

Ty chyba niepowazny jestes. Wszysy madrzejsi od ciebie uzytkownicy tego forum z pewnoscia popra moja teze, bo nie tylko ja to sprawdzalem.

Xeradus 27-08-2006 16:51

@Up
Jasne, ty i parę innych takich jak ty.
Dobra nie mam zamiaru wypowiadać sie więcej na tym forum bo jest tu za dużo idiotów którzy mają swoję błędne tezy i za cholere nie przekonasz ich, że się mylą.

Dragon of Piorun 27-08-2006 17:54

Axy

Moim zdaniem Axy są lepsze i nie zmieniaj już na swordy, nawet jak inaczej niż ja uważasz bo nie ma sensu jak już skillowałeś axy. Axy jeszcze mają takiego plusa, że i do blokowania są dobre bo nie przesadzajmy mają zawsze to obrone, a i jak sam chcesz poexpić to zakładasz np. Dragon Lance i wymiatasz lepiej niż Giant Sword'em.

Emok 27-08-2006 17:59

Wybranie broni zależy od gustu i umiejętności. Ja walcze axami i jestem bardzo zadowolony. Biję F Axem (Atk39-9k na Titanii) albo Dragon Lancą (Atk47-11k),a jak trzeba blokować to z Knight Axem (Def.21-2k). KOSZT:22k

W przypadku Swordów sytuacja wyglądałaby tak:
Bright Sword (Atk36,Def31-15k) albo GS (Atk46-18k) KOSZT:33k

Efekt ten sam (obrona i atak sie uzupełnia),ale Axe 11k tańsze nawet jak noszę 3 bronie :)

Waga:

Axe:
F Axe-40 oz
D Lanca-67 oz
K Axe-59 oz
SUMA:166 oz

Sword:
Bright Sword-29 oz.
Giant Sword-180 oz.

Cytuj:

$ar@
Axy- są ciężkie, dużo ataku, mała obrona, mała cena
Sword- są lekkie, mało ataku, duża obrona, duża cena
Nie prawda. Axe ogólnie są lżejsze jak się nosi zestaw na hunt :)

Kolejny + dla Axe.

Wynik Axe-Sword 2:0

Polecam Axe :)

Xeradus 27-08-2006 21:09

Skoro uwzgędniacie tutaj takie itemy jak sca czy sov, to uwzględnijcie tez djinn blade, lepszy od f-axa, pharao sword również (dużo) lepszy od f axa oraz ravager's axe lepszy od gs-a

Vil 27-08-2006 21:17

jezuuuu

Ludzie, zacznijcie myslec samodzielnie zamiast lykac forumowa papke, co wam z tego ze jakas klasa broni jest o iles procent lepsza od drugiej ? Poczatkujacemu to i tak nie pomoze, bo jeden bedzie latal z axami na trollach a drugi z clubami na rotach i przewage w ataku, chocby niewiadomo jaka, bedzie mozna o kant dupy potluc. Zamiast wkrecac sie w zbedne dyskusje zacznijcie poswiecac czas na expienie a nie debatowanie czy 1 ataku da nam dodatkowe 579 expa na godzine na elfach.

PzDr.

Stożek 27-08-2006 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeradus (Post 958188)
@Up

Dobrze gada piwa mu, piwa!
DEFENSIVE to jest to od czego zalezy CZY wogole zablokuje sie uderzenie (gdy tak jest chmurka-gdy nie sa promienie lub dostajemy).
ARMOR to jest to od czego zalezy czy dostaniemy obrazenie (jesli dostaniemy to wiadomo co sie dzieje-tylko jesli nasz def nie zblokuje, jesli nie to mamy promienie)

Gdy juz udzerzenie przebije nam def, armor to jedyne co obnizy jego wartosc to wlasnie ilosc armoru.

móc 27-08-2006 21:48

Ale wy glupoty piszecie, mozna sie pociac. Nie bede cytowal bo musialbym wtedy kazde zdanie z osobna wytykowac. Nie sprawdzacie, nie gracie, patrzycie na cyferki i myslicie ze jestescie tacy madrzy i nic do was nie dociera. Olewacie totalnie doswiadczenie innych graczy o wysokiej reputacji, nawet mody sie wypowiadaly, ale wy nadal swoje bo wasze ego nie pozwala wam zrozumiec ze nie macie racji.

Jak chcecie to mnie zbluzgajcie, zraportujcie, olejcie i co wam sie jeszcze podoba ale ja wytkne po raz ostatni glupoty jakie wypisujecie, moze komus bardziej pokornemu od was sie to przyda.

Po pierwsze, ktos kiedys w jakims starym poradniku sprzed 2 lat (kiedy byly calkiem inne realia) napisal ze axy sa tansze od swordow i teraz wszyscy jak jeden maz ta glupote powtarzaja. Wiec ja sie pytam gdzie? Gdzie sa tansze, no gdzie? Gralem na kilkunastu swiatach o roznym wieku i na wiekszosci z nich wlasnie axy byly o ~10k drozsze od swordow. (liczac zestaw bs+gs kontra zestaw f-axe+d-lance). A sca to nawet na kazdym swiecie jest drozszy od sova.

Po drugie, 1 pkt ataku robi naprawde wyrazna roznice, w pojedynczym hicie jest to zaledwie 1-2 hp na dobrych skilach 80+, jednak pomnozcie sobie te 1-2 hp przez powiedzmy tysiac dragow to zobaczycie jest duzo lepszy atak na dl od gsa. Zaryzykowalbym nawet stwierdzenie ze bardziej widac roznice pomiedzy dl a gsem niz pomiedzy fa a bsem bo przy trzycyfrowych hitach z broni dwurecznej mozna to latwiej zaobserwowac.

Po trzecie, jesli chodzi o bronie jednoreczne, to nie ma bata zeby bs bronil lepiej od f-axa. Ma wiecej defa teoretycznie (w cyferkach), ale w praktyce majac dragon shield (podstawa kazdego knighta) lub lepszy (a przeciez kto bedzie chodzil z fa/bs z czyms gorszym od dragon shielda?) te cyferki nie daja zupelnie nic. Probowalem wielu kombinacji uparty jak osiol w dazeniu do tego zeby zauwazyc roznice i nie dalo sie. Czy sorc czy knight, czy 80 lvl czy 8 lvl, czy skile 10 czy skile 80, czy ful atk czy ful def, czy sralo czy pierdzialo, w kazdej dowolnej konfiguracji w ramach gry tibia nie ma roznicy pomiedzy defem bsa a f-axa. Jesli ktos pisze ze tak jest to znaczy ze karmi ludzi teoriami wyssanymi z palca. I nie gadajcie ze to ja sie moge mylic, bo to nie tylko moja opinia, wrecz przeciwienie, inni ludzie przede mna o tym wiedzieli, ja sprawdzilem i wyszlo mi to samo. Kazdy gracz doswiadczony ktory sprawdzal odpowie tak jak ja, nawet mody cos podobnego pisali w tym temacie, wiec upor maniaki z udowadnianiem teorii na podstawie napisu 30 jest poronionym pomyslem.

Po czwarte, bronie dwureczne maja szczaktowy def, jesli jest roznica pomiedzy defem gs a dl (choc ja znowu nie zauwazylem na dlugich testach) to i tak na pewno mniejsza niz atak wiec znowu axe gora.

Mam nadzieje ze ktos to przeczytal, ale pewnie znowu tylko Vil i Stożek a reszta swoje. Obym sie mylil.

Probowalem sie podniecic bright swordem ale nie dotarlem na postoj. Fak ;<

Tom@$Z 28-08-2006 06:37

Eh. Liczby nie są wzięte z kosmosu, tylko z doświadczenia i obliczeń. Pozatym te kilka ataku w FA pomiędzy BSem nie robi zanadto wielkiej różnicy, a def a jakże. Wystarczy pokombinować, i sam widzisz, co lepsze...

Co do tego arma, to właśnie chciałem podreślić, że posiadając jednego "Arma" więcej, schodziło mi więcej UH, tzn. że jednak def coś robi.

Zanim coś mi znowu zarzucisz, Móc, to przypominam, że nie jednego draga sklupałem do testów...

rafalxx 28-08-2006 07:53

Cytuj:

Po trzecie, jesli chodzi o bronie jednoreczne, to nie ma bata zeby bs bronil lepiej od f-axa. Ma wiecej defa teoretycznie (w cyferkach), ale w praktyce majac dragon shield (podstawa kazdego knighta) lub lepszy (a przeciez kto bedzie chodzil z fa/bs z czyms gorszym od dragon shielda?) te cyferki nie daja zupelnie nic. Probowalem wielu kombinacji uparty jak osiol w dazeniu do tego zeby zauwazyc roznice i nie dalo sie. Czy sorc czy knight, czy 80 lvl czy 8 lvl, czy skile 10 czy skile 80, czy ful atk czy ful def, czy sralo czy pierdzialo, w kazdej dowolnej konfiguracji w ramach gry tibia nie ma roznicy pomiedzy defem bsa a f-axa. Jesli ktos pisze ze tak jest to znaczy ze karmi ludzi teoriami wyssanymi z palca. I nie gadajcie ze to ja sie moge mylic, bo to nie tylko moja opinia, wrecz przeciwienie, inni ludzie przede mna o tym wiedzieli, ja sprawdzilem i wyszlo mi to samo. Kazdy gracz doswiadczony ktory sprawdzal odpowie tak jak ja, nawet mody cos podobnego pisali w tym temacie, wiec upor maniaki z udowadnianiem teorii na podstawie napisu 30 jest poronionym pomyslem.
Ja walcze z f axem mam kolege o podobnym skillu walacym z bs i niezauwazam roznicy zeby on blokowal lepiej niz ja hity ktore otrzymujemy od potworow sa podobne.

Cytuj:

Mam nadzieje ze ktos to przeczytal, ale pewnie znowu tylko Vil i Stożek a reszta swoje. Obym sie mylil.
Zapomnielas o mnie xD

móc 28-08-2006 08:20

Cytuj:

Eh. Liczby nie są wzięte z kosmosu, tylko z doświadczenia i obliczeń. Pozatym te kilka ataku w FA pomiędzy BSem nie robi zanadto wielkiej różnicy, a def a jakże. Wystarczy pokombinować, i sam widzisz, co lepsze...

No wlasnie chodzi o to ze jest dokladnie odwrotnie: 1 pkt ataku robi minimalna roznice a 16 pkt defa nie robi jej w ogole jak mamy dobra tarcze (lepsza niz dragon).
Ty patrzysz na cyferki i oceniasz (od roznicy w defie odejmujesz roznice w ataku i wychodzi ci ze sword jest lepszy), ja natomiast popieram swoje teorie doswiadczeniami i wiem ze to nie jest dokladnie tak jak pisza cyferki.
Cytuj:

Co do tego arma, to właśnie chciałem podreślić, że posiadając jednego "Arma" więcej, schodziło mi więcej UH, tzn. że jednak def coś robi.

No fajnie tylko co ma piernik do wiatraka? Arm nie ma nic wspolnego z defem broni. Arm zawsze dziala nawet przy roznicy 1, a def broni jak widac nie za bardzo zakladajac posiadanie dobrej tarczy.

Zreszta, posluze sie tutaj cytatem z tibia wiki zeby uciac spekulacje (to co tam pisze jest na pewno bardziej wiarygodne od twoich wywodow)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia Wiki
The primary benefit of axe fighting is that most Axe Weapons have strong attack values.

The greatest drawback to axe fighting is that Axe Weapons have low defense values. This, however, is typically irrelevant, since the defense value of a weapon is negated when using a shield. Two-handed Axes, while strong on offense, typically leave the average Knight very vulnerable.

W tlumaczeniu na jezyk polski:

"Podstawowa korzyscia walki toporem jest to ze topory maja silna wartosc ataku.

Najwieksza wada walki toporem jest to ze topory maja niska wartosc obrony. To jednak jest wlasciwie nieistotne, poniewaz wartosc obrony broni jest anulowana kiedy uzywamy tarczy. Dwureczne topory, bedac silne w ofensywie, wlasciwie pozostawiaja przecietnego rycerza bardzo podatnego na zranienie."

Czyli z tego wynika ze f-axem bronimy tak samo jak bsem. (majac tarcze), natomiast d-lance ma slabsza obrone od gsa.

Jednak uzywalem zarowno d-lance jak i gs i moge powiedziec z cala pewnoscia ze 1 pkt ataku da sie zauwazyc bardziej niz 6 pkt defa.

Wniosek: axy gora.

Miru 28-08-2006 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez móc
Wiec ja sie pytam gdzie? Gdzie sa tansze, no gdzie? Gralem na kilkunastu swiatach o roznym wieku i na wiekszosci z nich wlasnie axy byly o ~10k drozsze od swordow. (liczac zestaw bs+gs kontra zestaw f-axe+d-lance).

Na Calmerze są tańsze o ~10K :P

Tom@$Z 28-08-2006 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez móc (Post 958910)
Jednak uzywalem zarowno d-lance jak i gs i moge powiedziec z cala pewnoscia ze 1 pkt ataku da sie zauwazyc bardziej niz 6 pkt defa.

Wniosek: axy gora.

Śmiem wątpić. Jeżeli chodzi o jednoręczne - mogę się zgodzić, ale GS - D-Lance - nigdy w życiu :P

Vrq 28-08-2006 13:44

stanowczo proponuje SWORDY!.

Jabad 30-08-2006 01:16

Hmm ja wybralem swordy bo mi sie tak rycerz kojarzy. Mozliwe, ze def w przypadku broni jednorecznej ma znaczenie tylko wtedy gdy przewyzsza def tarczy. Z tego wynika ze Fire Axe jest lepszy niz Bright Sword. Mam juz skile 84 84 i nie mam zamairu zmieniac broni na axy. W przypadku Gsa i d lance nie uzywamy tarczy wiec liczy sie tylko def broni, ktory przemawia na korzysc swordow. Pozniej gdy juz mamy naprawde wysoki level i skile 2 punkty ataku miedzy SOV a SCA nie robi juz wiekszej roznicy. Axe ringi sa latwiej dostepne bo wypadaja z dwarf guardow i dwarf soldierow, natomiast sword ringi mozemy wylotowac zorc lidera. Oba te ringi mozmy kupic za 500 gp u jakiegos npc na edron badz od innych graczy. Wybor nalezy do Ciebie co wolisz:D Ja uzywam swordow i nie zaluje wyboru:D

irvinek 30-08-2006 07:24

d lance + ice rapier = dream team

Piotr11 30-08-2006 08:13

Lepiej sworda....

Moim zdaniem najlepiej używać sworda,ponieważ skille szybciej rosną :)

Vil 30-08-2006 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotr11 (Post 962197)
Moim zdaniem najlepiej używać sworda,ponieważ skille szybciej rosną :)

na jakim otsie ?

Xeradus 30-08-2006 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jabad (Post 962099)
Z tego wynika ze Fire Axe jest lepszy niz Bright Sword

Jednak jak juz wcześniej mówiłem pharao sword jest dużo lepszy od f axa.

Piotr11 30-08-2006 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 962337)
na jakim otsie ?

??? X( Mialem knighta 16 lvl , bilem z axe. Potem zrobilem knighta 10 lvl i okazalo sie ze na sword szybcije skille rosna(moim zdaniem)wiec po co mnie cytujesz ?

Adiman 30-08-2006 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotr11 (Post 962385)
??? X( Mialem knighta 16 lvl , bilem z axe. Potem zrobilem knighta 10 lvl i okazalo sie ze na sword szybcije skille rosna(moim zdaniem)wiec po co mnie cytujesz ?

O Boshe jestes zalosny pewno zaczoles skilwoac na poczatku jak wyszedles z roka sicikle i dlatego ci wolno skile rosna :D :D :D Ale tak wogole to mi sie z ciebie smiac chce:p PS. JA tam wolle axe bo sa ladniejsze od swordow, a jakbym mial wybierac sova czy M sworda to oczywiescie ze sova bo jest o wile ladnieszy i potezniej wyglada:p :p

AdiTheMaster 30-08-2006 10:44

Cytuj:

a jakbym mial wybierac sova czy M sworda to oczywiescie ze sova bo jest o wile ladnieszy i potezniej wyglada:p :p
LoL SoV i M Sword to jedno i to samo buahahah
@Topic Swordy rulez. GS rulez.

Piotr11 30-08-2006 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adiman (Post 962412)
O Boshe jestes zalosny pewno zaczoles skilwoac na poczatku jak wyszedles z roka sicikle i dlatego ci wolno skile rosna :D :D :D Ale tak wogole to mi sie z ciebie smiac chce:p PS. JA tam wolle axe bo sa ladniejsze od swordow, a jakbym mial wybierac sova czy M sworda to oczywiescie ze sova bo jest o wile ladnieszy i potezniej wyglada:p :p

Może i masz racje ,ale axe nie są ladniejsze od swordow !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51.