![]() |
Cytuj:
|
Zrób film jak dojść do serpent spawn (dobrze ?) i jaki loot z tego leci plz.
|
Film z serpent spawnem będzie... kiedyś ;)
Co do poradnika, to wcale się tak dobrze nie znam na huncie, expieniu. Mnie to raczej nie bawi, a exp zdobywam strasznie powoli. Natomiast ciężko napisać poradnik o odkrywaniu nowych terenów, czy tajemnic tibi... po prostu trzeba łazić, i szukać... Tak po tibi, jak i po forach internetowych. Narazie od dwóch dni próbuje nagrać nowy film, ale mam problemy z zebraniem odpowiedzniej ekipy. Filmy, które moge nagrywać sam, bez większych obaw o życie, już się zakończyły... |
Wielkie Gratz super filmy zwlaszcza ten w Mount Sternum
|
Prosił bym o filmik z penetracja pohu :)
|
cichy bardzo bym chcial zobaczyc filmik o demoni .... moze bys go nagral ?:P
|
Extra filmy!!! Jak można to nagrywaj więcej. Pozdro! ;)
|
Dodałem pierwszy film dla tibi 7.6.
Mały komentaż do filmu. W czasie pierwszych 10 minut straciłem runy warte jakieś 20k gp :P Dobrze, że loot z ostatniej zabitej Hydry został przezemnie uratowany, bo już nadchodził złodziej, i co prawda nie zarobiłem, ale też na szczęście tak wiele nie straciłem. |
No jak sie bije z sd w hydry to kaska leci tak jak exp; p
Dziwi mnie dlaczego chodziles w aolu? EDITED <loot spolin> |
@Up
Cichy jak to Cichy Nic Niemowi A w bp`ku Jakies Rarki chowie i dlatego Aol :p ;) |
elf land
mógłbyś nagrać filmik na elf landzie kolo venore pod nową tibie <7.6>? :(
|
Szybciej będzie, jak skombinujesz Tibie 7.5 >.>
@down No chyba, że tak... A poza tym, filmik z hydrami byl niezly. Pokazuje, że hl-e to też nooby. Niektórym to może dać do myślenia(oczywiście hl nooby to nie Cichy z ekipą). I pamiętajcie, jak wam ukradnie loot, a potem będzie walczył z hydrą - UHajcie Hydrę:D |
Cytuj:
|
Nom ładnie ci wyszlo. Apropo, jako ze jestes specjalista to powiedz, jak sie sprawują różdżki? Nadaja sie zeby z nimi chodzic na hunty czy tylko do expienia? I jaki naprawde ma zasieg inferno?
|
Ej kiedy ktos na tibia.pl da w downloadzie stare klienty tibii (7.5, 7.55) bo nie mam jak obejrzecz paru filmow ;( ???
Edit: sorka nie zauwazylem tego co jest na poczontku posta xD Cichy pokaz teraz ten nowy teren na tiquandzie ;p |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links
z tad mozesz sciagnoc wszystkie wersje klijetów |
wow poprostu piękne ze ci sie chcialo to wszystko robic wielkie gratz i wilekie thz bardzo sie przydalo :) :D
|
Cytuj:
Zainstalować tibie 7.5. Przekopiować pliki .map z twojego klienta (7.6), do folderu Tibi 7.5 uruchomić film. Przekopiować zaktualizowane mapy z folderu Tibi 7.5 na właściwiy klient. Polecam robić kopie bezpieczeństwa, gdyż czasami po takich manewrach jakiś plik z mapami potrafi sie zepsuć, i Tiia się nie uruchomi. |
Mam małą prośbe. Nagraj wnętrze Demonii razem z dojściem
|
Czy mógłby ktos wrzucic link do wersji tibiCAM na tibie7.5.
Z góry dzięki. POZDRO ALL |
Wersja tibii cam jest taka sama do kazdego klienta tibii.
|
Brayano jak widać jesteś 500 osobą która skomentowala ten temat :cup:
A teraz wracam do tematu : Naprawde GZ za pomysł tematu :) jak widziałem niema pokazanych trolów kolo thais ( Coś jeszcze było naprawde ciekawe miejsce ale zapomniałem ) |
a mam pytanie jestem nowy i nie wiem jak otworzyc te filmiki:)
moze ktos powiedziec?? |
A teraz wujcio da wszystkim noobkokom linka do poradnika <dobrotliwie sie usmiecha>
http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=131578 |
Jakbyś mógł to nakręć droge na cmentarz n pohu (tam gdzie są nieumarlaki wszelkiego rodzaju) najlepiej bezpieczną dla lowlvl'a (bez potworów które biją z dystansu, magii, albo są szybkie).
Z góry dzięki. |
:)
Cichy mac Jesteś WIELKI !!!
Fajowskie Filmiki :)) Mogl Bys Jeszcze Nagrac Jeden Taki Co odkrywa cala tiquanda tzn wiesz bez malp itp tak z wierzchu :) |
Cytuj:
Sam cmentarz jest już nakręcony. A bezpieczna droga... najelpiej od wejścia do katedry isc na wschód, tak aby na ten teren wejść od strony południowej. |
Cytuj:
- 20~ gs - dragi - orki wszelkiej maści - jak dobrze pójdzie oldwidow-a |
Raczej kierowałem na cmentarz przy domku Nekromanty... tam jest największy cmentarz na PoH.
Gdy chodziło o teren przy temple, to faktycznie nie jest to najbezpieczniejsza droga :P |
Cichy nawet dobrze blokujesz hydry...
|
a co z wyspami lodowymi? ja nie widzialem tego :P no chyba ze slepy jestem i na spisie nie zauwazylem :P i ja chcialbym zobaczyc Pits of Inferno ktore badam juz ponad 3 miesiace :)
|
Ziomki, jaka wersje klienta tibii i Tibicam musze miec zeby dzialaly mi filmiki z tibi. Specjalnie sciagnalem sobie tibie 7.5 i dalej mi nie dzialaja a robie wszystko tak jak w instrukcji. TibiCam sciagnalem ze strony tibia.pl.prv.pl i pisze tam ze to do klienta 7.55.. Ludzie pomozcie mi bo chce sobie obejrzec przygody innych graczy..PLX PLX
|
Serpent spawn spawn
Prosilbym o film z serpent spawnami razem z dojsciem. Z gory thx. Pozdro :evul:
|
Cichy Mac Jesteś WIELKI !!!
Zrób Jakiś Film Co odkyrwa Całe Port Hope tak zwierzchu :)) zeby nie bylo widoczne czarne pole :) 8o
|
filmy juz dzialaja ale niech mi ktos powie dlaczego jak wlaczam tibie i tibiCam i robie wszystko tak jak w instrukcji bo che nagrac jakis filmik to jak sie loguje to bardzo bardzo bardzo dlugo czekam na wejscie na swiat i dopiero potem wyskakuje jakis blad..DLACZEGO???????
|
Cytuj:
|
cichy ty sie taki urodzielss
masz takie szczescie ze.. :P^^ te bohy z hydry to mnie polozyly GZ |
@ogorek: On chce nagrywac a nie odtwarzac.
|
Cytuj:
|
no wlasnie, ja chce nagrac a nie odtwarzac!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46. |