![]() |
sry za duble post
prosze to wywalic |
Ukończyłem kolejne zamówienie :P
niestety sie machnąłem i zapisałem w gif :/ więc brawy będą lekko zmienione do tego knight nie ma axe bo nie mogłem sie zdecydować :P http://img481.imageshack.us/img481/7818/outy0ih.png |
Cytuj:
|
dzieki Drako x] aniuemoglbys nawet knight axe?[jak bedziesz(oby:p) wklejal knight axe to nieh bedzie mial ostrza z 2 stron]:D
|
ja poprosze o osoby z mieczami swietlnymi i podwojnymi 2 majo byc w dwoch rekach ludka i ludków ma byc 5
(TY) |
a ja poprosze o typka z włosami z PACC elite knight rzeby miał crown armor i crown legs i golden buty i żeby miał miecz jakiś
|
A kto zrobi mi to zamówienie?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ok dostarcze ale drakon ty masz miecze swietlne ;)
bo masz na obrazku tibia tournaments II |
Jestem zła ok przepraszam wszystkich
(wszystkie zamówienia anulowane) |
....
Cytuj:
|
@Doda.k
Ty to masz zamówienia a mozna wiedziec po co ci te outfity ?? Robisz fake jakis ? |
mnie to już za przeproszeniem wkur******
składa mnóstwo zamówień i nic z nimi nie robi za kogo ona nas ma za jakis pierd**** rogaczy na każde jej zawołąnie ??? X( |
No wlasnie sklada tyle B.E.Z.S.E.N.S.O.W.N.Y.C.H zamowien a nic z nimi nie robi po co jej to on jest jakas walnięta czy co
|
prosiłbym o gostka z zielonom pelerynom i kapturem z łukiem w ręku i takiego samego tylko że z włóczniom ok??
jest mi potrzebny do fake plz zrelizujcie to zamówienie |
Lethorn to te outfity.Nie chcialo mi sie kaptora kolorowac wiec jest szary ale powinno sie podobac:p http://img209.imageshack.us/img209/8...yziomka0ot.png
|
Czy mógłbym prośić? http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=402
|
Zaóowienie do nowego fejka (tamte nieważne, bo mojego 1 kontynuacji nigdy nie będzie :P)
- kobieta, outfit pacc w sukience takiej długiej, w kapeluszuz z włosami upiętymi w kok (już chyba wiecie o jaki outfit mi chodzi?) w takiej jasno niebieskiej sukni i kapeluszu, zółtych włosach i ciemno niebieskich butach, i z suknią błyszczącą różnymi damientami, szafirami itd. itp. Ze wszystkich 4 stron oraz w ruchu jeszcze poproszę (do przodu, do tyłu w prawo i lewo, nau kos nei musi :P) - dwóch chłopaków: outfit identcyzny knight pacc, oboje mają mieć żółte włosy, czerwone bluzy, niebieskie swetry i pomarańczowe buty, tylko 1 ma mieć łuk i strzały (burst arrow) a drugi ma mieć spike sworda . Też od czterech stron i w ruchu. Proszę o dosyć szybkie zrealizowanie, bo chce niedługo wstawić fejka :P |
Wiecej juz nie moglas dac takich glupich zlecen po co ci to i tak fake nie umiesz robic ten poprzedni to byla klapa i sadze ze nastepny tez taki bedzie wiec daj se spokoj z fake'ami i kup se slownik ortograficzny ....
|
0_0
Wiesz, nie wiedziałam że na tym forum są takei osoby jak ty. Mój fake był klapą, wiem, ale już nie można mi się poprawić? Czy wszystkich osób na tym forum fejki były idealne? A ortografia, przestańcie sie czepiać! Znam zasady, :P Tylko piszę na szybko, nie zwracam uwagi na to, najważniejsze żeby tekst był w miare dla innych zrozumiałych, ale jak tak strasznie zrobiłam, że aż nie wolno mi siep oprawić, to przepraszam że kiedykolwiek pojawiłam się na tym forum
PS. Wszystkiem oje kiedykolwiek złożone zamówienia anuluje. |
No...to chyba dobry temat będzie :P
http://img352.imageshack.us/img352/7...imienny0sn.png Mógłby mi ktoś zrobić tą postać z tym samym outfitem w takich pozycjach jak narysowałem? Przyśpieszyłoby mi to prace nad fake (ładnie rysuje <lol>:D...) Z góry wielkie dzięki ;) @Edit. Już tak bardzo nie potrzebnę...jakos "to" ominąłem, aczkolwiek jeśli ktoś by zrobił byłoby dobrze :) |
@Ayunia
robisz to samo co Doda.K ZAMAWIASZ PIERDOLY KTORYCH WCALE NIE UZYWASZ za kogo ty sie masz za jakas wielko ksieznicke ktora kazdy powinien sluchac? Zlozylas tyle zamowien i zadnego nie wykorzysdtalas w fake!!!!8o |
fajny otufit
dajcie goscia z glowiom:ban: mikolaja św peleryna gmB) i nogi :evul: firedewila a cialo[tuluw]paladyna facc
nie chodzi o ban ale o czapke mikolaja na emocie |
Cytuj:
A Ayunia miała sympatyczny fejk z sędzia A. M. W., który niestety się zakończył. Liczyłem, że będzie następna część, lecz się nie ukazała. |
Eloza :p Potrzebuje człowieka z fajną pelerynką włoski takie powyrywane 8o w jednej ręce ma trzymać Giant Sworda a buciki porwane 8o z Góry ThxX
|
Uważam, że jest tu trochę za mało ludzi robiących outfity. Trzeba znaleść jeszcze pare makeyerów żeby szybciej powstawały nowe outfity. To tylko podpowiedź
P.S: Kiedy skończycie moje zamówienie? http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55068&page=47 |
Cytuj:
:evul: :evul: :evul: to nie było miłe.... widać na pierwszy rzut oka - gentelmen ;) a tak na serio: nikt nie zabija na rooku minotaura zaraz na 1st lvl'u... tak samo, jak nikt (prawie :p ) nie robi pierwszego swojego fake'u idealnego... człowiek uczy sie na własnych błędach, nie nalezy myslec w inny sposób... Jesli nie bedzie probowac nigdy sie nie nauczy, przemysl to :confused: |
Cytuj:
Ray: Nie cytujemy zdjęć |
yyyyyy...... To Ja chce...B) Palka z widocznym ognistym łukiem tylko żeby były wszystkie pozycje :)
|
To i ja zamawiam...
Słuchajcie, zróbcie mi człowieka (knight facc) calego zielonego z glowa zielonego smoka
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I żeby to nie był całkowity outfit właśnie mówie że ponawiam to zamówienie Cytuj:
|
Dobra Ayunia sorry ale mnie wkurzalas tym ze ciagle cos zamawiasz a nic nie robisz ale teraz skoro wykozystasz outfity w fake'u to moze i bedzie twoj 1 sukces :)
|
Outfit Dante'go z Devil May Cry jeśli można... Z dołu thx...
|
Cytuj:
|
To jak będzie z tym outem??
Ja zamuwilem Palladyna z ognistym bow |
Zamawiam Maga Wody i Cienia z Gothic'a 1 jesli ktos bedzie chcial screen'a to moge zapodac
|
Cytuj:
|
Ehh..tutaj juz chyba naprawde nie ma zadnego markera...zamowilem 3 postacie 5 dni temu i nadal nie mam i nawet 0 odpowiedzi, ze ktos to zaczol robic... N/C :(
|
No ja też niezmiernie czekam:( Zero makerów. Jeżlei ktoś inny potrafi robić otfity zamawiam 2:
1. Strój pirata z sabre,najlepiej ze wszystkich stron, nie musi chodzić. Niebieskie postrzępione (jeśli ci się uda)spodnie, buty czarne, pokrwawioną, ciemną koszulę. Włosy koloru czarnego. 2. Kapitana statku pirackiego. Fajnie jakby na barku miał papuge, na oku przepaske, a zamiast nogi- drewnianą proteze. Chcę by miał białą koszulkę i brązową kamizelke. Brodę czerwoną FACCowskiego maga. Spodnie najlepiej czarne. P.S: Pomagam trochę znajomemu przy fake'u. To jego zamówienie:) |
Aha bo zapomnialem moze ktos wkleic jeszcze raz lub dac msg na ktorej strone sa postacie do fake'a o Gothic'u? ( Tego Nowszego ) Z gory THX
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10. |