![]() |
Cytuj:
kilkanaście linijek dalej jest ogólny opis fake'a razem z tym ostatnim paskiem Nadrill, RZĄDZISZ! a czy będzie spotkanie ferumba z szatanem? zapomniał hasła....:D :D :D :D |
...
Stary Wymiatasz Śmiech Murowany 8o
|
Nie no! to jest zajebiste! można z krzesła zlecieć! xD Najlepszy jest Pekin Motel i Cytryna! BUAHAHAHAHA xD :D :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o 8o
|
Eiii. Eiii. Ja chce do bestiariusza! Miales mnie tam wsadzic! A tak swoja droga to Ferumbras wcale nie jest najlepszy. Ha! Mam cie! IMVVVHO najlepszy i tak byl pasek 27! Gdybym mial dobra pamiec, to bym ci podpowiedzial bardzo dobry motyw na nastepny pasek. Albo nastepny-nastepny. Albo nastepny-nastepny-nastepny. Albo...
|
Nadrill Zajeekstra Misza V.S Nadrill[Remis]
|
Jak zwykle zaj*biste. Trudno mi powiedzieć które odcinki najlepsze, z tych 25 do 29 to Ferumbras i "Kup pacca, to pogadamy" rox.
|
Rządzisz
Hmm... dlaczego najlepsze fake'i spadły na dalsze strony :confused: |
Ech...Nadrill , albo rób gorsze fake'i albo zbieraj kase na nowe krzesla dla wszystkich xD
A tak w ogole to nice , nice. |
Ech Nadrill pewnie masz wyrzuty sumienia z 2 powodów...
1:Rozpier.... rozwalasz wszystkim krzesła. 2:Twój fake jest spamowanyn komentarzami w stylu "Wyjeczebisty fejk ja chcem wiemcej dawajn wiemcej oczuwiscie oucena 10000000000000000/10" Dziwne nie ? |
nadrill co tak długo nie ma nowego odcinka? dlatego, że ja podsunełem fabułę, od której dostałeś zatwardzenia? :D
|
Heh... No cóż... Monty Pythona nie pobijesz, ale Jaś Fasola się przy tobie chowa... Wiesz co te paski nie są zbyt duże, mógłbyś częściej je zamieszczać...;(
EDIT: Nooo, nabiłem ci 50 strone... Ciekawe kto zdobędzie 500 post! |
nie starasz się Nadrill
Tak jak w temacie, nie starasz się, my fani czekamy na następny pasek a Ty co?? Nie dajesz nam tego :( My Kochamy Szatana i Zuo i wogóle 666 RoXoR , a teraz z innej beczki, SUPER FAKE, ju ar de best ;D tylko czemu tak powoli?? :(
|
No wiesz co?
Ile to juz dni nie zrobiles fake??? CHCEMY WIECEJ PASKOW!!!!! WIECEJ! WIECEJ! JESZCZE WIECEJ!!!!!!! Ej czy ty aby kiedys (dawno) nie napislaes ze to twoj 1st fake (potem to usunales- Tasmy Prawdy xD )?? Heh Rob WIECEJ! Jestes Best! |
To z Ferumbrasem to zajefajnie zrobiles. Brawo!!! :) :) :) :) :) :)
|
Zawalisty Fake tylko trochę mi zajęło obejżenie na raz wszystkich odcinków ;p.
|
My Chcemy Wiecej, My Chcemy Wiecej!
|
@up;
zgadzam się |
Ja zdazylem juz przechorowac, krwia juz (prawie) nie kaszle, a ty mi jeszcze paska nie zrobiles! Pracujesz bardzo wolno... na kolacje same okruchy i woda ze scierki.
|
Za tak długi czas między fake'ami, ja bym nie dał nawet tej ścierki. :P
Jak możesz mnie torturować? :( To nieludzkie... DAWAJ NEXT! :) |
:)
Jestes mistrzem!
Robisz super faki, tyle ze troche wolno. Czekam na nastepne czesci. Cytuj:
|
@up
a ja mam 500-setna odpowiedz...lal... @Topic Nadrill...dlaczego wciaz nie dajesz nastepnej czesci zua ?? Ostatni odcinek byl baaardzo dobry... next pałt or ded!huntat or die! |
@Filip Pows: imponujesz mi, tak, tak, jestes guru milionow, chce byc taki jak dorosne. Ale teraz juz spokojnie, badz grzeczny, nie wyrywaj sie, nie rzucaj kaftanem i nie slin sie, to po kolacji dostaniesz deser i ten ladny niebieski samochodzik.
@Nadrill: ten tydzien masz spokoj od moich namow, ale jak na niedziele wieczorem paska nie bedzie, przykuwam cie do sciany na tydzien. Boze, patrzysz i nie grzmisz? I na Filipa, i na Nadrilla? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czy aby przypadkiem nie chciales mnie obrazić? |
masz hunta
daj mi więcej :] |
nekst fejk or chunted in majn plaks!11!11
(w dosłownym tłumaczeniu: następny fake albo zabij na mainie prosze! xD) |
Mhrook! "Giv niu parłt oł daj" a tak na serio chyba sobie dałes spokuj z fake?
|
no no ładnie ładnie ten fake jest naprawde zuy 10/10
|
Nadrill... masz szczęście, że na maple nie ma PvP, bo już byś leżał...
|
Buuu Nadrill Przestal Robic Fake`i ????
Czemu?! Hunted On Main!!! |
Ejj, weź nie spamuj, bligxs?
@down: No, ty też nie spamuj! Bligxs? |
moia hciedź feik!
Nadrill Jak mogłeś nam to zrobić?! Dupku!!! @up Spamije, bo jest smutny z tego powodu co taki np. JA |
Wiecie czemu Nadrill przestał robić "Piekielną Historię" ?? BO MA DOŚĆ SPAMOWANIA W TYM TEMACIE ! Koniec kwestii...
|
Chcecie się pożywić prawdą? Nadrill coś pisał o tym, że kończy? NIE, nie pisał o tym, więc przestanie szerzyć plotki, przestanie spamować a zacznijcie ćwiczyć cierpliwość. Może ma zaćmę umysłową (czasową, jemu przechodzi, nie tak jak wam -.-). Musi odpocząć, oswoić się ze sobą (ostatnio spojrzał w niepęknięte lustro i się wystraszył) oraz musi mieć odpoczynek od kompa.
|
Co wy na to, żeby pochlastać Nadrila? :D
|
Dawno nie zaglądałem do tego tematu i moge powiedzieć tylko jedno. Zgadzam sie ze wszystkimi ostatni odcinek jest najlepszy ze wszystkich. Czekam na kolejną część. Postaram sie tu częściej zaglądać.
|
To jeden z moich ulubionych fake czekam na nastepne czesci ;p
|
Rób next czesci jestem ciekawy co bedzie dalej :)
|
@up: Ja jestem ciekaw jednego. KIEDY ON DO CHOLERY WRZUCI MNIE DO BESTIARIUSZA?! Tyle mowienia, teraz trza paskow.
|
Parę rzeczy.
Nie zaprzestałem tworzenia fake'a. W czym problem? Wena? Zmęczenie? Problemy z netem? Nie. Jestem leniwy. :> Pomysłów mam... bardzo dużo. Jutro będzie następny pasek. Hm? Chyba następne... BTW. Już niedługo 66,666... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |