![]() |
Steri powiesił się jakiś rok temu nikt nie zna powodu. Po co do tego wracać?
|
Cytuj:
to jest forum gry a nie pogaduszki o zmarlych, bedac martwy niechcial bym zeby ktos pisal o mnie na forum jakiejs gry. |
Azeris nie mów tak, chciałbyś jakby ktoś tak mówił o tobie? Wogóle nie przenoś nienawieści do nonixa z gry na rl.
|
Cytuj:
@Gedd gratulacje w koncu zbloczyles tego Orsha :D |
Glaxu Pada :> 92 lvl ;] Temat Spada :<
|
Tak To jest jak pan glaxu kupil chara :p moj dave tez ma new ownera juz zdazyl pasc xD nie mam czasu grac w tibie i dobrze bo bym sie kisil na kyrze ze smierdzielami z LS (do nonixa i reszty pa :P)
|
No... dzisiaj xolorian przyszpanowal zabijajac mnie (o 80lvi slabszego druida) <hahaha> - za to twoj kumpel padnie jeszcze raz :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
07:25 xxx [xx]: bo nikt poza LAST STAND tu nie expi!
Hmm to nie mozna juz expic na dragasz w venore bez pozwolenia ?? wy tego respa kupiliscie czy co ?? kto mi odpowie Czemu sa te SMIESZNE ZAKAZY Edit nie chcialem ujawniac jednak nicka osoby ... |
Cała Kyra..
|
heh
Widzicie mnie nie ma i na kyrze jest nuda :)))
Old Tetro :) |
hm tu sprawa wyglada mniej wiecej tak
wbija ktos na ventrilo p1 kto ma dragi p2 ja p1 ok ja po tobie p3 ej p1 to napisz mi jak bedziesz konczyc. ja wieczorkiem wbije lvl dobic za 2 godziny przychodzi na przyklad taki awer fast i pyta sie czy moze poexpic na dragach. fakt ze niema tych osob wpisanych w liscie ale my tego nie potrzebujemy, a kolejka sie juz jakas zrobila, wiec awer zostaje splawiony i pozniej mu smutno bo ktos zrobil to w brutalny sposob bo nie chcialo mu sie wiecej z nim gadac oo tetro :D w sumie szkoda ze sprzedales chara, moze wtedy nie wygralibysmy wojny walkowerem. nielubie cie strasznie ale smiesznie by bylo jakbys haknal spowrotem tetra i tu gral xD |
Ged założe się że tetro miał taki zamiar ale nie udało mu się to ponieważ zniszczono wszystkie r keye a on sie tego nie spodziewał. a new owner wyrobił se nowego recka :p xolorian mozesz powiedziec dlaczego zabiles tetra wtedy jak expil na demkach?
|
haha co do twoich "p" pytam osoby z LS ktora wychodzila czy sa free czy nikogo nie ma on powiedzial ze tak ze jak chce niech ide expic ...
Hi tetro ;] |
Sep 28 2006, 19:17:21 CEST Killed at Level 136 by Xolorian
and by Garlerdon Za chamstwo nie ma zmiłuj :> |
Wkońcu za co padł sila?
|
Cytuj:
|
Jeżeli ktoś sie wbija kumplowi z gildii na dragi i nie chce wyjść to tak się to kończy.
|
Hehe najpierw Xolorian był liderem ls, potem Nonix Dark, Moothonost, Garlerdon. Kto next?
|
Może Arystos? Nettius? Abo? Fauder Aragon? Shadius sham? Galltar? Avorian?
|
ehehe moze ja xD Krzysiu kiedy next pking bardzo fajny filmik byl =]
|
Gratulacje nonixie lubisz robic pa widze ?? nie mogles napisac poprostu zeby wyszedl dementiev z guardow ?? tylko musiales pokazac jaki ty to jestes zajebisty i musiales zabic dementiev ??
|
co nonix chcial poexpic w kopalni ? ; d
jak dobrze ze juz mnie nie ma na kyrze ; d |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie podawaj sie za lenrocka ! |
22:30 Awer Fast [104]: to nie jest smieszne ... dementiev jedzie do nonixa
haha smieszni jestescie |
smieszne czemu duzo osob z kyry chcialo by do niego jechac ? spojrz na posty na tibia.com i zobacz ile osob sie na niego skarzy ile osob on zabija dla zabawy albo wymysla glupi powod myle sie ?? ciekawe co bys mowil gdybys nie byl w ls i padl bys odniego za free? Czemu osoby jak ty ged czy mooth nie zabijaja dla picu wytlumacz mi to
|
Cytuj:
btw. ja nie wiem jak mozna byc tak jebnietym zeby najebac komus w rl za to ze zabil go w grze -,- to jest chore paior za bardzo to przeżywasz ;| |
hmmm cos tam slyszalem o sterim ;]
|
Huehehe. Odezwał się wielki gwiazdor Kyry Defroy <lol2> a Dementiev to co przyjedzie z mamą do Nonixa :>:D
|
uwazaj zebym do ciebie nie przyjechal hahaha ;)
|
Huahahahaha... <kozak> ;] żebyś ty umiał chociaż troche grac to byś nie musial tak cfaniakowac w rl to sa tzw kompleksy jakbys nie wiedzial...
|
sadzisz ze nie umiem grac?
moze teraz i jestem slaby bo w tibie juz od pol roku normalnie nie gram a od 3 miechow wogole! ale to nie zmienia faktu, ze zobaczysz na new kto szybciej zrobi lvl od ciebie. moja propozycja - skonczmy ta dyskusje bo to nie ma sensu. Nowy serw pokarze. pozdr |
Cytuj:
Dobra nie tłumacz się... Nom pewnie skończysz szybciej niż na Kyrze :< Cya |
Cała Kyra to LoL
Czytając wiekoszosc postow smiac mi sie chce :p
Grałem od samego poczatku Kyry, kilka dni temu prznioslem sie na inny serwer. Po 1 Awer Fast nie udzielaj sie tu bo sprzedales swoja postac na ebay.pl wiec po h** tu dalej piszesz? Po 2 Sila Dahn jeden z wiekszych PA na tym serwie lamus etc. Za mojego grania ubil mnie i kumpla za to ze ubilismy jego kumpla 12lvl ktory kradl lootbagi ;p Po 3 "A tutaj przypomnę historie legendy Kyry. Po przegranej wojnie na Arcanii poszedł za kolegami na Kyre. Gdy miałem 60lev~(sharowałem we 2 osoby) przypominam go sobie na około 30 levelu(Xezbeth) jak już się woził i chciał odkupić mój domek (CC4) W czasie wojny vs Tetro po dedzie w walce chciał się zacząć rookować lecz gracze Familli oszczędzili go widząc jakie to jest naprawde prymitywne stworzenie. Sprzedał Xezbetha i zakupił Nonix Dark(96lvl~) i teraz sharując z kolegą wozi się po Kyrze zabijając ludzi. Nikt go nie zabije gdyż później będzie : Gedd pomuż , Mooth spawa jest etc." Nonixem na 96lvlu zaczoł grać Zamzero i na odwrót.Na 100+ Old Zamzero sprzedał Barziemu postac i wtedy zaczelo sie jego PA. Prawie sami 100+ tu piszą i gowno o sobie wiedza.Jeden uslyszy od drugiego i gada innemu i powstaja historie jak to tetrem grało 6 osob <rotfl>. Co do sellania postaci to co nie mozecie przezyc ze jakis noobeq kupił se postać Tetra ,Glaxu czy ktorego kolwiek innego 100+ i go uwalacie bez konkrentego powodu?Żal.pl Żal wam dupe ściska że oni maja kase żeby kupić taka postac za 1000zl+. Ile na kyrze zostało osob z lvlami 100+ ktorzy graja od poczatku ta postacia? 40%? Śmieszni jestescie... Jakieś zakompleksione *** którzy muszą kogos uwalic bo ma lepiej albo w rl im cos nei wyszlo i wyladowuja sie w grze... Albo 22:30 Awer Fast [104]: to nie jest smieszne ... dementiev jedzie do nonixa I co on mu zrobi?Dementiev 16lat i rodzice mu nie pozwola jechac :baby: Jeśli by puścili to co?Znajdzie jego adres itd.? (weś tate i powiedz ze cie w grze zabili i neich jedzie powie jego rodzicom ze on zabija w grze 8o ) 80% was do żal.pl plx |
twoja wypowiedz jest zalosna Muahahha Skoro sprzedaje postac na ebayu daj link ?
|
Huehehe a mi to się chce śmiac z ciebie xD niby taki z ciebie pro i znawca a sam padles od Sila Dahn (knighta), który po za biciem dragów nic nie potrafi... Huehehe. Ale jeżeli chodzi o Dementieva to się z tobą zgadzam :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Padlem bo miałem lvl od 40 niższy? ;) Każdemu sie zdarza :p Nonixowi też sie raz zdarzyło B) btw.fakt ze Sila to pałka i jedynie co mu w życiu wychodzi to bicie dragow :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |