![]() |
Cytuj:
xDDD badełej, aurea juz nie jest fajna. gówno sie dzieje teraz tam... Rom juz nawet nie "sneakuje" :< |
Cytuj:
Z pozdrowieniami z jeszcze gorszego świata, /Kosher Pig |
Przemyślenia
Jak dla mnie (a wiem o tym świecie bardzo dużo, bo grałem tam ok 1.5roku) to RoT szykuje zasadzke an DM, chce poprostu ich wyj***ć i tyka filozofia.
FIfi chce zrobić 2nd azure i 2nd drazharma na aurerze i potrzebuje sorków (Zevs. vanhalo, mage jon + Liam& Ozur) i jest nie do zabicia!!! A i ponawiam pytanie które pozostało bez odzewu: Co uważacie o tym że Zevs i Bodzix okradli Wojowniq'a z eq?? ciao, over&out |
Kidlex mam 16lat
@ wojowniq eqp : są be |
20:26 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
Nie chce mi się iść na hero jestem ;P No i się zaczęło 20:29 Quara emerged from the sea to attack Liberty Bay. |
Cytuj:
|
Cytuj:
//Eny. |
no to kili wrócił:)
Sep 26 2006, 15:12:16 CEST Killed at Level 110 by Fast'molt and by Hellah troche nie tak jak by trzeba było, ale bedzie dobrze. btw [CHAR]Kilipukki[/CHAR] wraca w takim samym stylu jak [CHAR]Qufens Mc'Draid[/CHAR] |
Beuhehe a ja tam jestem ciekaw co oni kombinuja. im wiecej sie dzieje tym lepiej jest o czym pogadac. swoja droga gdyby rot dołaczył do romu to byłby zwrot akcji jak w brazylijskich telenowelach niemal :P
|
@Sesef aka Cromak
Hahahaha, ale o tym ze ubijajac Kili~ Hellah ubil Fast'molta to juz nie powiedziales. Hahahahaah zal.pl |
ehh zal zal XD
|
e tam. Shit happens ;] RoM też zabił raz Zekiva przypadkowo. Zresztą dużo razy różne osoby padały od swoich gildii z powodu braku utamo/ssa itp. BTW: Jak tam Ci leci na Novej Dadi? ;P
|
albo stare czasy kiedy to zamiast folariego, Liam i ozur misime złożyli :P
|
Cytuj:
@Dadi: ciekawi mnie, co ty robisz w tym temacie? nawet postaci na Aurei nie masz, no chyba że "hackniesz" sobie Gruchamana którego żeś sprzedał. "ehh zal zal XD" /Kosher Pig. |
nie umiecie grac co tu duzo mowic chao
|
Masz racje jestes jedynym graczem z Polski ktory kosi wszystkich.....
|
Szacunek Dla 1st Ownera Rakanubakakbi;(
R.i.p. |
@up
Jak juz cos piszesz, to wytlumacz o co chodzi, a nie trzy slowa i nikt nie wie co to ma znaczyc... I wogole kto to jest or byl? |
Ze skrótu R.I.P. chyba można się domyślić o co chodzi...
;( |
Ta R.I.P, no i co? Napisal to i nick jakiegos goscia ktorego pierwszy raz widze i nic wiecej, i co mam wiedziec? Czy go hackli, czy go tramwaj potracil czy co?
Takie posty, co nie wiadomo o co chodzi to 10-cio latkowie pisza. |
28.09.2006 open battle Edron
narazie po 10minutach 1wszy frag dla RoMkow Xarcus Sep 28 2006, 17:50:59 CEST Killed at Level 86 by Paco Ashenvale |
Cytuj:
/Jojo |
19:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sandersson. He was killed by Fast'molt. |
@Jojo
Pff, a co ja musze znac kazdego noba ktory gral na Aurea? Smiech. Pozatym jaest chyba wiadome, ze nie kazdy go zna, wiec jak sie pisze na forum publicznym to wypadalo by napisac 'co jest'. Wiec STFU. |
Cytuj:
2. A co chcesz jeszcze wiedziec? Jak zginal? Ja tez go nie znalem i naprawde mi wystarczy fakt, ze nie zyje. 3. Nie rob wielkiego halo, gdyz wg mnie jest to obraza kogos. Co do wydarzen dotyczacych bezposrednio Aurery: 1. Padl Xarcus i Sandersson. 2. Razer Shark dolaczyl do grona "I'm retired asslicker". ~Eny. |
Ma ktos filmik z wojny ?
|
Hmm... kupilem Rakanubakakbi od Michala (1st owner...)
Gralem Rakanem przez pewien czas... potem go ,,porzucilem'' Zginol w wypadku samochodowym... [*] niech spoczywa w spokoju |
Cytuj:
|
@Kidlex
To byla ta wielka niespodzianka ktora szykowal rom?; o Wczoraj na rajdzie piratow z bossa Brutus Bloodbeard wypadla mi jakas czapka You see Brutus Bloodbeard's hat. It weighs 12.50 oz. wie ktos do czego to? |
Dobra Kidlex, nie ogarniasz, nie uczestniczysz w wojnie, i wogóle jesteś mało fajny, wyjdź stąd ^^
|
Cytuj:
Wogole chyba wole paco ashenvake od ciebie ;/ Kup se postac na innym swiecie i tak truj im dupe |
Raks ja wiem i chetnie bym ja od ciebie wziol:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kidlex Ty, powiedziałem Ci już coś? Do budy ... /Jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
23:03 You advanced from Level 89 to Level 90.
jakims dziwnym trafem :o |
Gratzy ;P Ja dziś niestety musiałem znów 95 dobijać :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43. |