![]() |
Cytuj:
Imo, nie widze powodu dlaczego ja mialbym to robic ; ( |
Cytuj:
Cytuj:
A jezeli dalej twierdzisz, ze moje posty to spam, ZAREPORTUJ je moderatorom zamiast plakac na forum. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Yup. |
@up
1.O ile dobrze wiem to Twój nick w grze to Leander Armanio tak? |
@Shamala
Co do tego komenta to on wisi juz jakies 2 miechy dalem go po wbicu 97 sworda i pracowitymi wakacjami...:D Nie expie odkad wbilem 103 po ani, tyla mojej gry ,zreszta nie nawidzilem expic Btw. Mam blesy,aol nie widze sensu by nie próbowac pomóc kolegom. Hum zalamac sie smiercia ... lal :S |
Cytuj:
Marzy mi sie filmik nakręcony przez Bezoka albo Kasha z kolejnej wojny... może da sie coś z tym zrobić? :) |
@Shamala- Mozesz tu byc, sztrykować i szyć ale na Boga - NIE PIER_DOL
@berger- Oczywiscie ze to pamietam;p;p;p Co do Ethical. bylem tam bylo fajnie ale ludzie pokroju Chrisa bojacy sie walczyc i uwazajacy sie za "wszystko wiedzacych" moga do wszystkiego zniechecic. To ze Bezok zdradzil pol roku temu jest wiadom, jednak i o tobie takie opinie krazyly i zielper sam to napisal na forum, a jak wiadomo on byl wtedy w Arc, WIec nie wiem jak mozesz bezoka oskarzac... |
Cytuj:
/Danyth |
co to za rozmowa w ogole jak gosc mi mowi ze skoro na isarze bylo tak czy srak to na iridii bedzie to samo lol
nie jestesmy klonami poza tym watpie zeby ktokolwiek kto NIE bierze udzialu w wojnie a sie wypyszczydla "Wole zeby wygrali ci/tamci/oni bo jestem Karolek of Hiberna" mial jakikolwiek w tym interes lub zeby robilo to mu jakakolwiek roznice. bo jesli komus zalezy to bierze udzial w wojnie a jak nie to nie chyba ze jest idiota @ci ktorzy graja gdzie indziej i pisza w tym temacie: znajdzcie se zajecie a nie pieprzycie glupoty @adol~: zla odpowiedz ^.- |
hehe
i długo Pawełku nad tym myslałeś? (Neztas)
a tak w ogole to dlaczego co wojna na iridii to inne squady... nie mogli byście chociaz raz walczyc razem a nie sie daradzac pokoleji... |
@Saimon, bo niektore sprawy wciaz sa - cytuac twoja wypowiedz - 'sralne'. Nie mozna w nieskonczonosc zdradzac ludzi i nie ponosic za to konsekwencji. A obawiam sie, ze decyzja zostala juz podjeta i twoje placze na forum chvja dadza.
@Neztas, dont keal mi, blz. |
Cytuj:
Cytuj:
btw: wez nie pisz lepiej nic bo sie osmieszasz i nie tylko w moich oczach a argumenty co do sily SD juz ci przedstawilem i to nie tylko ja a ty i tak swoje 0o! |
co od wojny
tak przegladam ten temat, analizuje, sprawdzam i wyszlo na to ze Arc wlasciwie atakuje tylko czlonkow GZ, ktorych padlo juz kilku a z GSL ubili tylko Santrope ktory ma najnizszy lvl. Z moich przemyslen wynika ze szwedzi chyba boja sie GSL'a:p dedaja tylko dla fragow i to "najslabsze" ogniwa. Niezla taktyka B)
|
@myanato
w sumie masz racje, w końcu w gsl są 3(?) osoby z arc, którzy być może znają ich taktyke, a poza tym jakby nie było to teraz gsl ma największy level a nie arc, poza tym gsl pokazując że potrafią ubić huxiego, pokazali że wcale słabi nie są. |
poza tym moim skromnym zdaniem fragi powinny sie liczyc tylko z battle;) a nie wylapywanie pojedynczych kolesi ktorzy sa slabsi i wiadomo ze nie maja szans. Bylbym natomisat wpelni szczesliwy gdyby GSL ubilo jeszcze Chealino i Thunder'Storm (oczywiscie wygranie wojny tez):)
|
skoro składamy juz swoje zyczenia ikondolencje to ja bym prosil o zabicie Efesosa,Tiraina,Bebiz... xD
|
taaaaaa... to moze wyslijmy do GSL liste, na ktorej bedzie napisane kto ma dednac a kto nie :p
|
Mayanato
Santrope nie zginoł w wojnie, zginoł sporo wcześniej i z zupełnie innej przyczyny(Nie sprawiedliwej ale już nie chce o tym wspominać). Pozdrawiam. |
w takim razie jeszcze lepiej
przepraszam za pomylke:) |
Jak będziecie szli po Xaliina to się mogę dołączyć :).
|
@Myanato. LOL. Padli ludzie z naszej strony poniewaz stanowimy jednosc. A tak pozatym zawsze razem na kazdym battle satli. Z arc jest nas 5.
|
Wszystkie zyczenia przyjete, postaramy sie, acz napewno bedzie to trudne ;)
|
Bede dzialaj na wlasna reke :)
Jak narazie dochodze do wniosku ze umiesz liczyc licz na siebie :) . zeby byl spokuj na iridi trzeba wyjebac stad swe :) . GSL i GZ bez naszej pomocy [ ludzi ktorych nie obchodza dedy i nie boja sie przeciwstawic wyzszym lvl ] nie dadza rady [ przynajmniej ja tak mysle ] wiec organizujmy jakies wypady ludzi nie zrzeszonych z Gsl lub Gz do trapowania badz tez lapania fragow na triad nie wspominajac o arc. Wiec jesli myslicie ze poczekacie sobie spokojnie na koniec wojny to sie mylicie! Musimy pomoc Polakom ! Pomyslicie o zaletach wygrania wojny a nei o tym ze boje sie ze padne. Ktos musi pasc zeby ktos wygral wiec do roboty h lvl i wszyscy polacy grajacy na iridi. Niech iridia panuja Polacy! Ja Bede Pomagal i jak przyjdzie czas to bede takze walczyl na wojnach. To tyle mam nadzieje ze ktos pomysli tak jak ja i bedzie walczyl o Pokoj! Cu :P A tak wogole to Naro Slayer to spoko gosc :)
|
Cytuj:
Rankor porownujesz rzeczy nieporownywalne, bo jesli grales choc chwile w ta gre i widizales film jak pada huxy i jak pada dwadwa to mogles zauwazyc kto uzywa bota na uhanie a kto nie.... Ciekawe jak to jest ze ten allmighty Huxy uhal sie po paru blood hitach z boltow... Poza tym 22 nie cwaniaczy jak Huxy, lider arc myslal ze jest neizwyciezony i sie przejechal ;], a do arc dotarlo ze jak padl on to kazdy z nich moze i tyle w tym temacie. Jesli chodzi o polakow to Chris jesli myslisz ze Ciebie to nei dotyczy to jestes zalosny... wczesneij czy pozniej gdyby arc wygralo (nie daj Boze) to naloza na was zakaz expa itd a wtedy kto wam pomoze? prawda jest taka ze jakbys wpadl Ty z Ethical od tylu w tej bitwie co padl huxy to swe by mieli pozamiatane, byloby wiecje fragow itd.. no ale jedni maja poczucie godnosci i odwage inni nie. Nie oceniam Twoich doswiadczen z przeszlosci ale sa pewne sprawy ponad osobiste ego, a ta walka nei ejst dla Bezoka, Kasha czy kogokolwiek - to jest dla nas wszystkich. I nei mwo mi ze sie szybciej dogadasz z Arc niz z nami (jak jzu ebdzie po wojnie). prawda jest takak ze arc czuje respekt przed nami a chca walczyc tylko tam gdzie oni sobei teog zycza i tylko jak ich jest o wiele wiecej. Gdyby po naszej stronie bylo okolo 30 osob i gdybyscie byli na tyle odwazni zeby stanac po anszej stronie to przy amss logu all swe uciekaja do dp, no ale coz... neisterty my jako polacy nei potrzebujemy wrogow, my sie sami pozabijamy... oby to sie zmienilo w tej wojnie! |
Gz naro
Swiete slowa :) Naro
Z tymi Polakami to na 100 % prawda ;) jest takie powiedzienie " Jak zarobic by sie nie narobic " i to wlasnie pasuje do Polakow ktorzy nie chca brac udzialu w wojnie. Ja mam slaby lvl jak na wojne ale pierdoli mnei to i bede walczyl chocbym mial rooka to bede walczyl o wolnosc iridi i o zwyciestwo Polakow :) !!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Jinikao nie wiem jak to bylo filmiku nie widzialem, kierowalem sie wlaanymi sprostrzezeniami :)
w pelni zgadzam sie z Naro, polacy powinni sie zjednoczyc i stanac do walki jako jeden narod a nie narod + zdrajcy + neutralni |
Cytuj:
Po 1 Ja boje sie walczyc? Bylem na 3 wojnach naszych zajebistych gildii ktore to mialy spokojnie je wygrac - siedzialem w depo a jak wyszedlem to wszyscy popadali tylko nie ja bo ja lamer zdaze zawsze uciec, pewnie to dlatego ze jestem wszystko wiedzacy. Po 2 Ja, Chris'Ronaldo nigdy nie padlem z czyjejs reki(w zyciu nie zostalem zaatakowany przez innego gracza na powaznie), moze teraz jak to napisalem bedziecie chcieli udowodnic ze jestem do zabicia, zrobcie to -nie bede plakac jezeli wam to pomoze. Po 3 Z tym ze jestem wszystko wiedzacy to moze troszke przesadziles, ale jakos potrafie sie zaasymilowac w grze i nigdy nie zostalem wypcheniety przez kogos innego z expowiska, dziwne? czy ja wiem, moze po prostu to dlatego ze gram sam, niechce nic nikomu zarzucac piszac to,bo to nie moja sprawa. Po 4 W wojnach bralem udzial kilku, to tylko dlatego ze zostalem namowiony przez kumpli, bo uznalem ze nalezy im pomoc Po 5 Moze chcesz mi wjechac na ambicje, zebym zmienil zdanie, dlatego sie tak na mnie oburzasz i probojesz udowodnic mi ze sie boje Po 6 Nie jestem asslicker, a jezeli komus pomagam, robie to z czystej przyjemnosci- zazwyczaj po prostu kogos lubie Po 7 Nie jestem rasista, nie przeszkadzaja mi inne narodowosci w grze, a dzieki nim zawdzieczam w miare dobry jezyk angielski, ktorego nie musze sie uczyc w szkole ;) Znajdzie sie kilka powodow jeszcze ale nie chce mi sie myslec, bo jest juz w miare pozna pora i ide sobie skimac. Dziekuje za uwage -"wszechwiedzacy" Chris, ktoremu rybnik (znajduje sie 20 km od mojego miasta) grozi mi pobiciem w rl poprzez komputer~ Nie mowie o jinim tylko o kilku jego kolegach, ktorzy boja sie przyjechac z bezokiem na rowien - malutka wies znajdujaca sie pomiedzy Żorami(tu gdzie ja mieszkam) a Rybnikiem (tak tym slynnym rybnikiem) , bo maja tam dostac po ryjkach od pewnego "Wujka". Załosne~ W kazdym razie Powodzenia aa i co do Bezok'a nie zarzucam mu nic, poprostu to pamietam. Po spotkaniu go w rl uwazam go za spoko goscia~ Over&out good night Boyzz (btw jemu zycze zwyciestwa w tej wojnie najbardziej) No tak nie moge zapomniec o tym ze podejrzewano mnie o bycie szpiegiem. To tez calkiem ciekawa historia, po tym jak jurand zajebal loot z demonow, rozpoczela sie wojna w ktorej byl jurand aurel~ itp , skoro bylem hunted to postanowilem dolaczyc, a ze bylem retired to bardzo malo im pomagalem. Pewnego razu Scotty zapytal mnie czy dam passy jakiemus kolesiowi zeby pomogl w wojnie moim charem, ja rozbawiony tym pomyslem zrobilem glupstwo kopiujac to do bezoka(bylo mi wszystko jedno i tak nie gralem) i ot okazalem sie szpiegiem, Scotty wyrzucil mnie z gildi a ja juz sobie darowalem iridie. Skonczyly sie wakacje, zatesknilem i wroiclem, jezeli ktos widzi w tym cos zlego, plx pusccie to tutaj bardzo chetnie przeczytam lol. |
Hello Chris kto ci groził pobiciem na rl?
Myślałem że tylko 1 osoba ma dostać obydwoje wiemy kto;) ale myślałem ze to prywatna sprawa pomiedzy byłymi "gołąbkami" (parą) wiec nie wiem czemu o tym sypiesz.. również nie wiem dlaczego mieszasz w to Bezoka! Chciałęm Cię jeszcze spytać dlaczego nie bronicie Slaviaxa, padł a wy nic nie zrobiliśćie... bardzo mnie to ciekawi. Gorąco pozdrawiam. |
Cytuj:
oj Szymek ty staraj sie byc bardziej aktywny na Tibii ,a nie na Forum :<<<<< |
Sorry Bez powstaram sie byc bardziej aktywny, teraz kupie noweg kompa i bede caly czas praktycznie do wykorzystania;p
@Chris - Pod koniec maja dzwonilismy do ciebie zebys przyjechal na spotkanie na ktorym wiekszosc z nas byla, Ty nie chciales przyjechac bo sie bales ze masz dostac,,,, Daj wiary ze nikt nie chcial cie nigdy pobić LOL |
Cytuj:
@ktos tam, nie mieszam w to Bezok'a poprostu dla mnie to jest zalosne takie kozaczenie przed monitorem~ |
hehe
no co wy w rl sie bić o Tibie <lol2> przeciez nikt nigdy nikogo nie chcial pobic xD no moze pare razy ale to wyjatkowe sytuacje
|
Cytuj:
Mocny monza robic wjazdy na triad oni maja 50-70lv w gildi wiec do ubicia dobra ekipa nie jest trudno tlyko trzeba zrobic to szybko zeby koledzy nie zdazyli przyjsc;] 40lv~ powah:) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
gowno wiesz to nie pisz istnieje cos takiego jak "rozmowa", tudziez "konwersacja", glownie chodzi w tym o wymiane pogladów, zdań i przekonan w sposob werbalny, pisemny lub jakikolwiek inny, co skutkuje przy odpowiedniej znajomosci jezyka ktorym sie komunikujemy najczesciej dojsciem do konsensusu i wyjasnieniem calej sprawy @chris: mnie by bylo szkoda klawiatury na tyle pisania ale przynajmniej wytlumaczyles im ocb Xd |
Cytuj:
gówno wiemmo akcji z Slavem?? - to chyba dlatego po to pytam?? jakbym wiedział to bym nie pytał? <- przeanalizuj to sobie przed snem 10x może coś pomoże. Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Do wszystkich ktorym zacieraja sie granice pomiedzy tibia a rlem (tj. jada komus napi******c za tibie): Cytuj:
|
@Adolphus Elbragol
dawaj rzucaj xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:38. |