![]() |
Właśnie popieram Morite..
I czekamy na następne akcje :) |
hiho
guys gratz fraga ;P hehe jahwk nauczy sie nie expic na of ;p hihihi soulfire (czy jak to sie pisze) rox xDD 10:9 ;) pozdro @down offtopic ;p co ty tak lubisz gks? ;p chyba jestescie przeciwko (chełmianka + motor) gornikowi, ale moze cos sie zmieniło :D pozdro ultrasi z chełma ;p masz racje co do szczura, cały cas wypina sie do viluma ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wojna polega na zabijaniu a nie chwaleniu sie lvlem, czy lepszymi zdolnosciami , licza sie fakty; czyli fragi i przewaga na serwerze. mozesz byc lamma wsrod masterow i tak wygrasz , nie osadzajcie jednostek, patrzcie na ogol.
Jedni robia trapy, ktore w prawdzie skuteczne nie zmieniaja zbytnio sytuacji na serwerze. Glupota jest klotnia tutaj umowcie sie na bitke albo cos, jak checie pisac to WYDOROSLEJCIE P.S KOTLUJE SIE , KOTLOWNIK! :D |
Cytuj:
|
Top Fragers:
1. Joel Backman - 6 2. Vateriel - 3 3. Sumer - 3 4. Vers Dra'ghothe - 3 5. Fummlan - 2 Jakby zrobic liste Top Dumb Poster to z pewnoscia widakey by byl najlepszy i swoje kompleksy w ten sposob wyleczyl. |
wielkie gz chlopaki !! kocham was!!
Killed at Level 48 by Stora Sara jaki glupi typ zabil mnie jak z nim questa robilem ............................................... n/c kurwaaa :P i jeszcze sie burzyl ze na mnie fraga zmarnował :D:D:D:D |
lól
Cytuj:
|
Cytuj:
hoho słyszałem 4 gosci z scream poszło nathiana bić a ty przyleciałes z 50 osobami ^^ cfaniak w tłumie ;p tak btw. na forum z widakeyem wykazujesz jaki jestes pro itp. wystarczy 1 mass log i Cie nie ma :) na każdego przyjdzie czas ;p @sir lockhart haha bo jestes best ass licker :< pamietam jak huntowałes mi kolege i vateriel do niego napisał żeby zostawić sir'a bo jest głupi ;p pewnie skonczysz tak jak baku, korius itp ;p @topic Z mojego punktu widzenia okhrana ma szanse, humm widac jak bili genka, nie widać było ich tego zawalistego pvp. omal prawie nie padł stora, tak samo latuz yellow hp, nawet unit zapomni czasem walnac utamo vita/ nałożyć energy ringa. Nikt nie jest doskonały. Reasumując akcje Okhrany są coraz bardziej fajniejsze. Widać wreszcie zgranie, i osoba która potrafi dowodzić team'em good luck guys pozdro |
Obecnie oni moga mnie zabic tylko w trapie :x.
Ale nvm. Widac ze skill sie polepszyl a Emzy zarabia na statkach na wasze sdki (Jego slowa ze zarobil 10k stojac na edron caly dzien). ; ) |
Ciekawe .. :) Ta wojna Scream vs Crematory to jedna wielka lipa myśle że się skonczy tak jak fusion vs XQ. Ktoś zapłaci ktoś padnie...
Zamiast gadać że ubijecie Seqa to zróbcie to a nei się kłócicie. |
Cytuj:
Rozumiem cie sequ, ze zaplaciles Unitowi ponad 800k ale zeby teraz byc z nimi? Dobre dobre ;) |
Cytuj:
Btw.. To co powiedziales Seq ze cie tylko mozna w trapie zabic to sie mylisz :> |
Cytuj:
Cytuj:
Wogole co wy tu kurwa piszecie o czym kurwa ?przez zjebana gre sie tak klucic nie lepiej to olac w pizdu ? |
Nie no wiesz looz ale pamiętam jakie ploty o mnie i o Donniu waliłeś z Mustakiem..
Że śmigałem na hydry na mc .. Że jak Kidneo mnie walił uciekałem na mc.. Zrobiłeś prez to z siebie idiote.. Jescze wtedy mi droge blokowałeś. albo jak odzyskałem Ci b robe i inne jak padłeś bo ziomek zajebał to ty mnie vaterielem nasyłałeś ... |
Cytuj:
Powiem jeszcze ze ''pewne osoby'' wymagaly ode mnie rzeczy wstrętnych nie bede mowił kto i jak. pozdro dla nich :P |
Cytuj:
|
wOw super jestescie... Lockhart i PaweLLo141 nie mozecie se pogadac na GG albo w Tibi?? a nie spamujecie glupimi rozmowami Forum...
|
eee
Cytuj:
off: Cytuj:
@ topic Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No właśnie przed chwilą widziałem armię Okhrany w Venore na statku. I z rozmowy sie dowiedziałem tylko że Emzy jest gejem i chce ze mną uprawiać seks :| Nie mam sie czym pochwalić bo nie miałem okazji ;) ale wierz mi na każdej otwartej bitwie będe jeśli bedę przy kompie ;) a dla mnie nie ważne są sukcesy ale to że ja z Seqiem i Moritą możemy sobie spokojnie expic podczasz gdy Okhrana gra se w karty na statku z kapitanem ;) |
Cytuj:
A jak tam Sfora atak kiedy next pekowanie?? Pozdro :) |
Od czasu kiedy Emzy na statku w Edron chcial mnie wymacac za noge wziolem sie za exp.
http://img215.imageshack.us/img215/1552/uo0137nh0.jpg Kochamy Emzy'iego! |
Lockhart mozesz wyjsc z tego tematu??? oprócz mowienia " chlopak ma 100% racji " albo " Hail Okhrana " to nic nie wnosisz do tego tematu :(
|
Jakaś akcja miała być ale nieudana ..
Narazie 14:37 You see a dead human (Vol:10). You recognize Spira Thainheart. He was killed by Stora Sara. Master Vilum Sep 20 2006, 14:38:38 CEST Killed at Level 80 by Latuz I gratz dla Seqa 14:41 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kaiser Glider. He was killed by Seq The Master. Kriegsreisender- Sep 20 2006, 14:36:10 CEST Killed at Level 115 by Latuz and by Joel Backman |
Śmiech Na Sali :D Vilum i co teraz nam powiesz??
|
Cytuj:
|
Ktoś wie coś wiecej? jak padli itp? ;p
11:10 we fragach? pozdro |
ale co wy chcieliscie robic ze was tam az tylu padlo? xd
|
No kregi~ był w trapie na dwarf bridge i poszli ratować kolege i się nie udało :(
|
:(
no bywa i tak ;( szczęscie nie dopisało :( life is life :/
btw : expicie sobie (Seq,Szczuru,morii) , a to że nie jesteście niepokojeni przez okhrane to ( tak mi sie wydaje przynajmniej ) dlatego , że w podczas próby trapu, może ich zaatakować Unit..zbędne ryzyko, jeśli będą chcieli, rozliczą się z wami po wojnie... ( to moje zdanie,mogę sie mylić ;) ) pozdro all |
@up
Kolos from rodos a gdy by babcia miała wąsy to by był dziadek -.-
|
Cytuj:
|
hahah te crematory pomagaja unitom, a skoncza jak validus. :P
dobrze se genk, vers sie wycofali bo by padli jak psy ;p unit posiada niezłe sd power + jeszcze ass lickerów, to wychodzi naprawde nieźle. ale looz. gogo Okhrana ;P |
No wiedz pisze to pierwszy i ostatni raz.
Dlaczego pomagam bic okhrane? Otuz pewien koles naklamal na moj temat. Kobylek napisal zebym go zostawil ja napisalem ze nie. On zaczal jezdzic mi i Moricie. To nie pozostalem mu dluzny i zaczelismy sie wyzywac. Potem boski Emzy powiedzial oficjalnie ze mam hunta na 150k. Otoz to cala historia i nie zamierzam placic. Jak to powiedzialem koziemu ze nie chcialem sie mieszac ale jesli Emzy potrzebuje wiecej wrogow to ok. |
Cytuj:
|
Unit był , jest i będzie :) legendy sie nie da pokonac
|
Dokładnie chlopaki. To ludzie sukcesu i chwała im ;)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |