![]() |
Athun ja się zgłaszam ;>
Oto mój outfit http://img149.imageshack.us/img149/1945/sezusob3.png Nikomu innemu niepozwalam go użyc !! |
Ok rekrutacja zamknieta ! mialy byc 2 postacie ale z jedna na priv pogadalem
1 Bohater Sezu 2 Bohater Aramil (Veruis) |
NABORY DO FAKE PT. "TFWCE07 - Tibia Football World Cup Edron 2007"
NABORY DO FAKE PT
"TFWCE07 - Tibia Football World Cup Edron 2007" Drużyny: Ab'Dendriel Bramka- Zawodnik1-Virusmaxi Zawodnik2- Zawodnik3- Edron Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Carlin Bramka- Zawodnik1-Arkwan Tock Zawodnik2-Dozololek Zawodnik3-Silo Alion Venore Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Thais Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Tiquanda Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Darashia Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Kazodroon Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Komentator- Rezerwa1- Rezerwa2- Mathios- Fbi1- Fbi2- Fbi3- Czekam na zgłoszenia ;) |
Wybieram Carlin 1Zawodnik.
Nick:Arkwan Tock. |
xD
juz cie wpisalem :)
|
Weź mnie do Ab ;P zawodnik 1 najlepiej. a jak nie to bramka :P
Nicki: Virus, Virusmaxi, jankes -do wyboru ^^ |
ok
juz cie wpisalem
Cytuj:
|
Komentator, nick From.
down@ FROM!!!!! NIE FIBI!!!!! |
Gotowe
juz nim jestes ;)
Cytuj:
|
Byle kto
nick:rayan |
jestes zawodnik2 z ab dendriel
|
Cytuj:
Ab'dendriel Zawodnik Nr 2 |
Ja sie zglaszam do Ab'dendriel
P.S elfy górą :D:D:D |
Cytuj:
ja chcę komentator nick Yuno(bez skumi!) |
NABORY DO FAKE PT
"TFWCE07 - Tibia Football World Cup Edron 2007" Drużyny: Ab'Dendriel Bramka- Zawodnik1-Virusmaxi Zawodnik2-Vansider Zawodnik3-Acceb Edron Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Carlin Bramka- Zawodnik1-Arkwan Tock Zawodnik2-Dozololek Zawodnik3-Silo Alion Venore Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Thais Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Tiquanda Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Darashia Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Kazodroon Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Komentator- zajete Rezerwa1- Rezerwa2- Mathios- Fbi1- Fbi2- Fbi3- Czekam na zgłoszenia |
ja sie zgłasam
nick:Rayan Byle kto |
@Rayza Choc jako bramkaz do Ab'dendriel :cup:
|
To ja moge być bramkarzem w Carlin
nick: Ivan |
Cytuj:
Imie: Finrod |
A mnie wez byle gdzie.
|
Mnie tez gdzies tam wcisnij najlepiej do jakiejs kadry :)
|
Venore zawodnik 1 ;D
|
Heh widze ze mnie dodales ale zrobiles blad!Nie acceb tylko Aceb!
@edit kto mi zrobi fajny outfit elfa?;] |
oks
NABORY DO FAKE PT
"TFWCE07 - Tibia Football World Cup Edron 2007" Drużyny: Ab'Dendriel Bramka-Rayan Zawodnik1-Virusmaxi Zawodnik2- Zawodnik3- Edron Bramka- Zawodnik1-Finrod Zawodnik2- Zawodnik3- Carlin Bramka-Ivan Zawodnik1-Arkwan Tock Zawodnik2-Dozololek Zawodnik3-Silo Alion Venore Bramka- Zawodnik1-Dudus Zawodnik2- Zawodnik3- Thais Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Tiquanda Bramka-Cloy Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Darashia Bramka-Athur Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Kazodroon Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Komentator-From Rezerwa1- Rezerwa2- Mathios- Fbi1- Fbi2- Fbi3- Czekam na zgłoszenia |
Aż mi się żal robi jak widze taki tytuł Fake.. -.- Nie niechce w tym brac udziału...
@Down Ja wyrażam swą opinie... |
no to po co piszesz w tym temacie :spam:
NABORY DO FAKE PT "TFWCE07 - Tibia Football World Cup Edron 2007" Drużyny: Ab'Dendriel Bramka-Rayan Zawodnik1-Virusmaxi Zawodnik2- Zawodnik3- Edron Bramka- Zawodnik1-Finrod Zawodnik2- Zawodnik3- Carlin Bramka-Ivan Zawodnik1-Arkwan Tock Zawodnik2-Dozololek Zawodnik3-Silo Alion Venore Bramka- Zawodnik1-Dudus Zawodnik2- Zawodnik3- Thais Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Tiquanda Bramka-Cloy Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Darashia Bramka-Athur Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Kazodroon Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Komentator-From Rezerwa1- Rezerwa2- Mathios- Fbi1- Fbi2- Fbi3- Czekam na zgłoszenia |
Niewiem czy znajdziesz tyle narodu...
|
Na razie:
~1 Bohater - brat Seza, jeździec, kapitan Linazonii ~2 Bohater - wpływowy, spokrewniony dalece z królem Albertem II, powraca do Aldanii dopiero po zwycięstwie nad siłami "zła" ~3 Bohater - pustelnik... Outfity nie są konieczne, ale proszę o niekosmiczne nicki typu: XXX pogromca Orshaballi itp. @3x down No jasne, że mogę to udowodnić... Tylko poszperam w archiwum. :/ Te forum tibia.org mi nie działa... Zresztą i tak już nie żyjesz. (w tym fake story) |
Ja moge byc pustelnik - nick Cloy
|
Ja chciałbym być 1 bohaterem. Nick: Elusive (ang. nieuchwytny)
W TFWCE07 też moge brać udział jako np. jeden z zawodików Edron. |
@KalasantyX
Yy... "Brat Seza" yyy ?? Możesz to wytłumaczyc jakoś niepamiętam abym się zgłaszał ? |
to ja moge byc 2 bohaterem
nick:Ivan (jak zwykle:p) |
ja moge byc bohater 1
Nick : Kerasil albo Riddic,Riddic Mocny, wybierz , outy dam pozniej bo nie chce mi sie wlanczyc |
1. Elusive
2. Ivan 3. Cloy Koniec rekrutacji. @Sezu/Sezowaty Cytuj:
Już niedługo LoD II... |
Cytuj:
zgłaszam się skoro komentator zajęty to zawodnik 2 nick:yuno |
Witam tworze fake i potrzebuje narazie 3bohaterow.
Jesli chcecie to to piszcie 3 pierwszych dostaje role. Podajcie swoje imie i Outfit 1.Cloy 2.Dragonius 3.Ivan Soka nastapila zmiana chyba outy beda inne (dalem prosbe w oty na zamowienie), ale jeszcze zobacze |
@Finrod
Ja sie zglaszam, dalem outfit ludzika z bronia w rece, bez broni oraz z bronia schowana. Nick - Cloy http://img82.imageshack.us/img82/8093/pitbulfu0.png |
@Finrod
Ja też sie zgłaszam Nick: Dragonius Out~: Jaki chcesz mi wszytko jedno.. @Silo~ Moge być 2-gim zawodnikiem w Edron Team |
@Finrod
To ja sie zglaszam na 3 bohatera nick: Ivan outfit: http://img184.imageshack.us/img184/6675/outfit12xb4.png |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |