![]() |
to mial byc temat o iridii, a nie wasze porachunki
w dniu dzisiejszym z dalszej gry na servie zrezygnowali Masloer i Radosny Ananaas ; ] gl & hf na nowych servach. |
@Barbin - Poki co ty czlowieka ktory rezygnuje z tibii z powodu problemow w RL porownujesz do "szczura" nie na tibi swiat sie konczy, nie wycofal sie bo sie boi albo nie widzi sensu tej wojny, zwroc nobku na to uwage bo jestem pewien ze on by walczyl do konca. W dodatku to ty sie nadal ukrywasz ,a miales napisac kim jestes. Napisz z main chara albo powiedz kim jestes a nie czaisz sie i udajesz madrego(bo chyba w poprzednich postach obiecywales to).
|
Szczury zostawcie w spokoju! =)
Szczurusek roxor ;* |
Cytuj:
Oczywiscie, ze zwrocilem uwage - ja tez bym walczyl cudzym charem, nieryzykujac nic! Cytuj:
W ostatnim swoim poscie zakonczylem definitywnie rozmowe piszac: Cytuj:
|
Masz racje dalsza polemika nie ma sensu, bo doszukujesz sie dziury w calym i mowisz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia. W dodatku migasz sie marnymi argumentami wyssanymi z palca. Dlatego powrocmy do Iridi
|
...
Hmm nie tylko arc to PA pewne osoby w gildi Chrisa tez lubia wydupiac ludzi z respa...
niestety przykladu nie mog epodac bo moga ucierpiec pewne osoby w to zamieszane-.- signed: Usar |
Jak gra sie cudzym charem na wojnie, to sie gra tak zeby nie zginac... Tak samo jak i swoim, takze to nie robi roznicy... Jesli zginiesz cudzym charem to moga sie skonczyc fundusze na zabawe jaka jest wojna:) CZym lepiej walczysz tym lepsza zabawa... Czy nie tak ?:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Signed~ |
Czas chyba wrocic na kochana iridie:D
Thanks Pr23m~ |
Cytuj:
|
no ładnie!... =.=
|
Saronxx
Nov 18 2006, 09:36:27 CET Killed at Level 93 by Bezok and by Diego de Sorrcerer Stilerr xD Nov 18 2006, 14:59:20 CET Killed at Level 57 by Saronxx 8o -.- Chlopiec chyba musial odreagowac... Oj.. tak!! Chyba czas pożegnać ukochaną Iridie...;( Bye:cup: Zwyciężą Najlepsi :cup: |
Cytuj:
thanks Pr23m~ |
dzis bylo open battle 8 fragow do arc wpadlo:
master-duel,emillnion,kash,naro slayer,lelsey,bezok,kod impfer,anas kiro 1 do Prolacks : Laubau |
Konkretniej:
Kashrius da'Roc Nov 18 2006, 22:02:15 CET Killed at Level 153 by Firenze Bellator and by Chealino Anas Kiro Nov 18 2006, 21:53:53 CET Killed at Level 95 by Sesulo and by Xiro De'Neo Kod Impfer Nov 18 2006, 21:59:16 CET Killed at Level 125 by Firenze Bellator and by Helun Lirath Master-Duel Nov 18 2006, 21:50:00 CET Killed at Level 73 by Chealino and by Firenze Bellator Naro Slayer Nov 18 2006, 22:06:04 CET Killed at Level 82 by Sesulo and by Thunder'Storm Bezok Nov 18 2006, 21:59:50 CET Killed at Level 127 by Firenze Bellator Dwadwa Nov 19 2006, 00:00:18 CET Killed at Level 144 by Sesulo Emillion Nov 18 2006, 21:50:03 CET Killed at Level 90 by Sesulo and by Laubau Lesley Mac'Leod Nov 18 2006, 21:54:48 CET Killed at Level 108 by Firenze Bellator and by Helun Lirath Ech.. Dla Prolacksów tylko Laubau Nov 18 2006, 21:54:54 CET Killed at Level 96 by Kashrius da'Roc and by Kod Impfer |
wiecie co rozni was od szwedow?
Laubau po dedzie wrocil na pole bitwy i fragowal dla Arc, wy po dedzie od razu albo retired, albo zmiana serwa, albo trade chara albo ch.. wie co. nie mowie o wszystkich, ale mysle ze mozna bylo chociaz sprobowac uwolnic Dwadwa... jezeli ta wojna ma wygladac w ten sposob, to juz lepiej zaplacic. |
Chlopie myslisz ze bysmy sie przebili ??
Widzailes ile tam bylo noobow i lokowali przejscie gdzie jest tylko 1 kratka. A po 2 to 1 bitwa juz byla i wszyscy padli to jest kolejna wrocilismy na pole bitwy. A jak jestes taki madry to zrob 130 sorka i wyskocz z arc na opena to pogadamy |
hmmm....
Krecil ktos ?! Jest moze filmik z drugiego starcia ?!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
szkoda mi was.. |
Według mnie to Prolacks dostali "lekkie" baty... ale Arc i ten ich C@fe team, czemu Szwedzi są tacy zgrani a my nie?
Swoją drogą... Cytuj:
:cup:____:baby: |
Szkoda ze hacka dostales , a co do wojny to juz raczej koniec
|
Cytuj:
Chciałbym Ci tez podpowiedziec mistrzu czytania ze zrozumeiniem ze nigdzie nie napsialem ze Laubau nie pobiegl drugi raz, zauwazylem tylko ze nikogo po dedzie nie fragowal i tyla. Pozdrowki dupku ;) |
hehe, wiedzialem ze to sie tak skonczy, nic dodac, nic ujac :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Jestem ciekaw czy Prolacks podniesie sie tym ciosie zadanym przez arc wczoraj? |
moze lepiej dajmy spokoj roznicy miedzy fragowaniem/sdkowaniem i reszta shitu bo nigdy nie dojdziemy do porozumienia.
chodzilo mi o to ze Laubau po dedzie wrocil na pole bitwy i dalej walczyl, a jak juz Rankor zauwazyl, fraguje druzyna, nie konkretna osoba.. czy Prolacks sie podniesie ? hmmm Anas pisal mi dzisiaj ze nikt sie nie wyplaci, wiec najprawdopodobniej maja zamiar walczyc, z tego co wiem, sneaki jako taktyke odrzucili, nic dziwnego zreszta.. Nizej upasc sie nie da... |
Zapraszam na forum: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1449453
poznacie cala prawde o Chrisie'Ronaldo |
Cytuj:
|
@kiełek
jak byś mógł to napisz mi kim byłeś dla stilerra ; < bo mój kumpel również grał tym badziewnym charem ... xd pozatym Stilerr - 31 level x) @topic jak myślicie kiedy ta wojna się wkończy ? Polacy będą walczyć do końca czy też poddadzą się ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko kiedy to wszystko się skończy ? Offtop czy da się usunąć swoją wiadomość bo nie widze tu takiej opcji ;< @down SoV , sca ? D-helmet ? Mpa ? Coś napewno znajdą ;d tylko ciekawe kto zapłaci ... |
ciekawe tylko skad wezma po 1kk
|
heheh i znowu sie zbijacie :P tylko trzeba bylo wczoraj looknac jak na przypadle zajebalismy 32 ms pod dp :) mam filmik niedlugo dam :P
A co do wojny ZAL ;[ signed /Mocny Smok |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prolacks raczej sie nie wyplaci bo nie ma czym chyba
Ale mam nadzieje że zaczna robic sneak ataki i jak cos kaski przyjdzie to cos lepszego z czasem :) Nie można się poddac :P |
jak sie wyplaca to arc bedzie mialo kasy na aole,runy i blessy na pare(nascie?) dobrych miesiecy i tylko zaczna expic i umocnia swoja postawe na tym serwerze bo wiadomo ze jak bede miec wieksze lv to i silniejsci bo zgrania im nie brakuje.
no i przy expie tez beda sie wzbogacac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |