![]() |
Cytuj:
|
Dziś dostałem ciekawą propozycję od Lucifer Lashes i Rizzlaa.
Mogę zapłacić 150k. Wstępnie mówili "hunted forever" etc. Czyżby wymiękli i potrzebują kasy ? Gdy napisałem, że nie zapłacę, usłyszałem : 15:35 Rizzlaa [110]: you are noob nothing more you are nothing dfor me a 82 elite knight, if you would enter a battle you woould die like a rat, YOU ARE NOTHING, and if you think witht he style "IM LOYAL " fuck loyality excail will leave you Gdy zapytałem jego, że 82 ek to nic i pada jak rat na battle. To czemu sa w jego gildi tacy jak "Qba Sasa , Tytan Knight , Tadron Theta " i jeszcze kilku, ale na pytanie odpowiedzieć nie potrafił. Pozdro :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Slayer Asgaard
Nov 22 2006, 19:10:20 CET Killed at Level 75 by Arwyn Shard and by Finken'brau |
Cytuj:
up /\ kajn masz racje prawda boli ... , BTW a ja sie wciaz zastanawiam dlaczego corso jest taki " loyal " dla excaila skoro ruin ma go w dupie i nawet go do gildi niewezma AHUHEUAHUHEUHAUHE |
Cytuj:
ps. KW*****a mnie Vais Mor ta gidlia o to peirwszy skutek 07:40 Warning! The murder of Eros Rose was not justified. Będą next :) pozdro |
Corso jesli masz odrobine honoru zrookuj tego goffnianego chara i po klopocie
|
Cytuj:
-------edit Nov 23 2006, 16:26:03 CET Killed at Level 131 by Arwyn Shard aga ;] |
No i bravo dla Agi i Rev'ica za X logged. :D
Aga Nov 23 2006, 16:26:03 CET Killed at Level 131 by Arwyn Shard Rev'ico Nov 23 2006, 16:25:59 CET Killed at Level 96 by Arwyn Shard |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
15(+3) - 12 dla Lifestyle |
Cytuj:
Arwyn Shard byla wylogowana blisko nich. Chwile potym jak my zabiliśmy ich noobchary to oni padli. Arwyn ich zsolowała bo oni dali xlog'a |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oj wiem jedno ze ta wojna bendzie długo z powodu ze Nemesis boji sie dolonczyc :( trudno kiedys jeszcze przypomna sobie ze mieli szanse ale wtedy bendzie zapózno a Revico z Aga moim zdaniem zle postapili idac na d Lair ale stało sie trzba kupic blesy i walczyc dalej !
Hail Lifestyle ! Hail free Berylia! |
Jeżeli jest jak mówią i dali exit to frajersko troche;/.. mogli gdzieś "sprobowac" czekac az pz zniknie , a jak nie to juz walczyc bo nic innego nie było do zrobienia według tego co opisaliście.. Moim zdaniem exit był najgłupszym rozwiązaniem oczywiście czytając opis Corsa bo nikt nie raczył zamieścic innego czyli ten jest prawdą... Swoją drogą expiąc na d lair jest ryzykiem troche patrząc na to że postawili tylko 3 noobchary... Corso .. powiedz mi człowieku kim ty biłeś te noobchary??? -.-
|
Nie biłem tych noobcharów. Bo ubil je jakis 30lvl+. Ja szedłem ubić tam age i rev
Ale oni "oddali" fraga |
x log byl najlpeszym rozwiazaniem. Skoro i tak po nich szli to by pewnie padli. a kiedy dasz x loga to masz szanse z ecie wyloguje w ciagu minuty, a szukac miejsca gdzie sniknie pz nie ma sensu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
chickens |
Cytuj:
ale war dalej trwa pozyjemy zomaczymy:D:D Jinikao :*** Pamietnasz Green Leady?:D |
Cytuj:
|
Szkoda że padliście ale bywa.Corso czemu najpierw napisałes że zabiłes ich noobcharli, a potem że jakiś 30 lvl? :baby: .Co to za pking wczoraj sobie użądzili Knight Chad Klik i jego rl?
|
Cytuj:
zreszta niewazne , dentka była , bywa jak to na wojnie :D |
Cytuj:
|
@ Guardian. Jesli twierdzisz ze ja mam myslec przed pisaniem to ty powinienes medytowac przed ta czynnoscia. Teraz bede pisal wszystko pokolei zebys pokapowal. Wiec, rev i aga dosatli inf ze nadchodzi kh i mogli wybierac, x log czyli dokladnie 60 sek i postac znika z tibi, albo uciekac i napotkac jakiegos potworka i znow by licznik liczyl 60 sek. Co daje xlog = 60 sek ucieczka + próba wylogowanie = 60 sek + czas potrzebny na uciekanie. Wiec co jest bardziej racjonalne i bardziej rentowne??
@Gemaro- a jakze bym mogl zapomniec:) Poswieciles sie najbardziej ze wszystkich wspolnie z demonicem i rhyrielem:) |
Cytuj:
|
Dobra dziewczynki nie kłućcie się ;* :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Cytuj:
|
@up racja , a ja uwazam ze guardian powinien Cię przeprosic B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pzdr...:baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
|
[quote]taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda/quote]
E bo pal nie ma blokować tylko s*******ać :P trzymać na dystans, wielkość shielda zależy też od rodzaju naszego skillowania ja np skill na rotach/ghoulach wbiłem 63 shielda. Cytuj:
|
^.-
:baby: Hmm Mylslalem o tym jak pokazac Ruin w glupi sposob tak jak oni proboja to zrobic noobcharami na tibia.com a wiec ..wczoraj gdy bawilismy sie noobcharami zamilismy 46 ms (Char Gaijcy~) no i po paru sekundach wpdl Gajica i zaczol lac wczystkich bo tylko jeden mial skulla ;D Zabil mnie i dwoje innych (20+lvle) i robil Sobie Rsa :D
Chec Walki? Chec Zemsty? Chec Kozactwa? Czy Coooooooo? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57. |