![]() |
|
Cytuj:
Kumplu uwazaj na ludzi z copu :) i zebys sie nie rozpedzal z expem bo moga cie przykarcic :] ale jak masz cos w glowie to spokojnie uciekniesz :P A tak btw Powodzenia na Battlefield's-Iridia :) |
Cytuj:
|
Pytanie
Ile stoi Santa Doll na iridi? tak z ciekawosci pytam bo mam i chce sprzedac.
Kielek tak widzialam ale i tak nie szpilam moim druidem od hohoho bo sprzedany hohoho temu. Moj knight to inna bajka bo mam do niego passy. Dalam sie zlapac na falszywy skan dowodu wplaty i eq poszlo sie jebac + kasa czyli cos okolo hmm 500k. Btw. odezwi sie w grze albo na gg 3107282 |
To jeszcze Cię spotka gdy zobaczysz Bongo Team
btw dziś bongo ubiło 11 osób nicków niechce mi się szukać ale między 25 a 40 lvlem (pking zarobkowy) wyszliśmy na +17k więc całkiem całkiem :< dziś niema bajki bo niemam weny albo może wieczorem to nadrobie kto wie Pozdro Bongo Team |
Cytuj:
Btw. widziałeś co się stało z twoim ED? :| |
Bajka :)
Tomx jak nie chcesz pisac bajki to ja napisze :) .
"Ehh znowu ten cop ... part 8 :) " Expiac na poh wiedzialem ze sie czaja na mnie :/ . Musze im przyznac zaskoczyli mnie :] Napoczatku bilo mnie 4-5 nicponi ... nie uciekalem tym razem do temple [wiedzialem ze tam stoi ekipa] wiec postanowilem uciec do thais :) A tu Nicpon shay wyskoczyl :/ Mowie sobie przejebane dzisiaj bedzie :D . Po wbiegnieciu na droge zaczolem biec do veno ale te Nicponie zaczely mnie doganiac... [mam cos zjebane z map clickiem :/ ] Juz bylem przy schodach na veno i mnie psy przescignely walnely mw i do widzenia venore ... Zaczolem biec do thais :] ale znowu mnie doganiali no to mowie raz sie zyje i biegne do veno i dziekuje Bogu :) ze bylem od nich szybszy i polecialy 2 mw na droge i baj baj cop :* "Lucker" "OMG" - rozumiem ich zazenowanie. Do ludzi pokroju daxa itp :) Pisze to bo lubie ... Forum jest wyrazaniem swoich emocji itp itd :P nie musisz wcale tego czytac ... Wojna vrell [la] vs cop 14 : 1 :) hyhy |
Ale nudy na tej Iridii.. Piszcie coś :(
|
Huehue njaz Vrell.
Btw. ja miałem podobnie jak uciekałem przed Huxy'm, Mimm'em i Don'kenem w venore xD to były jaja też mi sie trochę przyfarciło :D. @Mass Ja na początku grudnia próbna matura to wiesz trza juz cos powtarzac ;] signed: Usar |
Cytuj:
Bo lks to nie jest Lodzki klub to jest zydowski klub i za to chuj mu w dziop ! |
Ooo... widze ze ladnie sie zrobiles Metek :D:D:D :cup::cup:
|
Hiheiheiheiheiehieheiehieheih xdxddd
Thoria Board: Rojtan nasilsiniz. come to iridia help us kill some pl/swe's. needs to join more turks :< Xaaron Iceymerth, wassup!!!11 ye flame me Kulufornia _/ invi szuka poplecznikow na thorii! beware! xD |
Cytuj:
|
Okejjjj !!!
|
Cytuj:
Podjechal bym tam do ciebie ,ale niestety nie mam waznego paszportu i mnie do izraela nie wpuszcza :( Ty jestes jak Chealino: on jest szwedzkim turkiem, ty polskim zydem :) |
Cytuj:
Hahaha! OWNED! |
Cytuj:
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1910313
Artharuny tam piszą jakby w Invi były o.0 l1ck, l1ck? |
@ up
bo to tylko kwestia czasu jak do nich dołacza ... wkrotce na iridii bedzie wojna fani arc vs fani invincible a jak ktos bedzie chcial zostac neutral to i tak padnie. Juz sie zaczyna zabijanie rl'i / kumpli ... |
Cytuj:
|
Wrogow to akurat oni chca sobie robic ... tego mozna byc pewnym wsumie przez to jest ta wojna ...
btw juz padlo 3 ziomkow z torcidy ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |
|