![]() |
|
Afff... ja otworzylem ale wyskoczylo mi ze automatyczne pobierania plikow jest zablokowanie... afff.............. jak myslisz Barteks mam keylogera??X(X(
zdjecie sie nie pokazalo.... mam czy nie?? Help plzX(X(X( |
Cytuj:
|
Up.
Seracos - Jeśli nie otworzyłeś ani nie zapisałeś pliku to teoretycznie nie powinno nic sie stać. Mi tak samo sie pokazał komunikat czy otworzyć czy zapisać.. Mimo to przeskanuj sobie kompa ;] |
jejejejejeje hail all noobs kenti i za to cie kocham za te slowa skierowane do joozka "juz tu nie poggrasz" pomoge odrazu zabic go :) sral sie do kenda wienc hail floor i temple.co do akłina chyba zrobie tez msa xd albo ed na sd xd napisz do mnie na gg jak bedziesz
+++++ +++++ + + + + + + + serce dla was :P wlasnej roboty troche krzywe ale jare K.C + + + + + + + |
Cytuj:
Seracos-dokladnie jak mowi ten slepy cpun jezeli nie zapisales ani nie otworzyles to nie masz nic jezeli to zrobiles to przeskanuj sobie cpu kasperskim online |
Oki Wielkie Thx :)
a tu jakis lvl jeszcze 15 i moge grzac na wojne.... http://images25.fotosik.pl/216/0d3ae933245ee0df.jpg o blad z jakim sobie nie radze X(X( moze wiece co to??? http://images28.fotosik.pl/217/725307b3863d19a1.jpg I jeszcze raz thx, sepuku wlasnie bartes mowil zeby tam nie wchodzic na to zdjecie... @ a moze zakonczyc te wojne, i przyznac im ze wygrali, zaoszczedzimy lvl kase i skile, a potem jeszcze raz im wojny wywolac... ja moge isc na war ale jestem przeciwny, i chce zeby sie skonczyla przez te wojne duzo osob odchodzi z serva.... |
Właśnie Dokonałem World Trade Z KENTiM :) Za Co Bardzo Mu Dziękuje :)
:) Szacunek :) |
@Up
Spoko tylko i tak te wojne przegramy chociez wierze w naszych.... hmmmm a chuj wi wojna to wojna zaoferowali nam rozejm to nie chcecie i sobie nie pogramy tez pomysl... lepiej teraz odmowic skile i lvl dobic, to jak nam wojny next wypowiedza to juz bedziemy lepiej zaopatrzenie :P ja tam jestem za tym zeby wojna sie skonczyla, a wy robcie co chcecie.... a i jeszcze jedno nie wiesz ze zdjec sie nie kopiuje...?? masz zasade taka: spamuje i jestem fajny hahahahaha :D:D:D:D:D:D masz -2 punkty fajnosci GZ! |
@Up
Spoko tylko i tak te wojne przegramy chociez wierze w naszych.... hmmmm a chuj wi wojna to wojna zaoferowali nam rozejm to nie chcecie i sobie nie pogramy tez pomysl... lepiej teraz odmowic skile i lvl dobic, to jak nam wojny next wypowiedza to juz bedziemy lepiej zaopatrzenie :P ja tam jestem za tym zeby wojna sie skonczyla, a wy robcie co chcecie.... a i jeszcze jedno nie wiesz ze zdjec sie nie kopiuje...?? masz zasade taka: spamuje i jestem fajny hahahahaha :D:D:D:D:D:D masz -2 punkty fajnosci GZ od Bloo Neylona i Ode mnie :D:D |
Ty tez za podwojny spamm =]
I o czym ty wogole gadasz? Kto zaproponowal rozejm hahaha... |
Cytuj:
Po pierwsze : Kto zaproponowal jakis rozejm ? o czym ty gadasz?:baby: Po drugie : Spammerem to ty jestes bo nie umiesz editnąć posta tylko wklejasz drugiego Po trzecie : Nie kupuj więcej pacc'a, kup słownik ortograficzny :cup: |
Apologize...
Barteks -Sorry za temtego posta.. Wczoraj pisalem tego posta bedac troszke " pod wplywem" ;( Popieprzyly mi sie osoby.. Wybacz nobowi.. :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powielajac tego posta z tym odnosnikiem zwieszacie prawdopodbienstwo ze ktos sie nadzieje na niego chcac nie chcac wiec zaprzestancie tego ok :) ?
|
Chyba Tete, jak do joozka pisala i na tibi mi ktos mowil.... a drugiego posta to ja wkleilem przez przypadek - 2 p.f dla mnie...:)
a po 3 jak to ty ujoles to ja specjalnie tak pisze.... szkoda ze nie jestes taki spostrzegawczy jak moja babcia... :D:D:D |
Cytuj:
|
@up
Tak, mysle ze jestem fajny i szukam przyajciu Bloo tez tak mysli xD hahaha a ty jestes fajny??? Moja Gildia jest fajna, i wogule hyba wszysca sa fajny poza paroma Brrrrr ale zimno :D:D:D:D:D |
@Akoin
Moj ed sie produkuje xD bedzie 45 gdzies za 1-2 tyg. :D @ Seracos i Valahaard Zamknijcie sie juz.. |
Cytuj:
Jaki 45 ma byc 54 na paralyze :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |
|