Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Seredo 06-07-2008 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakei (Post 2163393)
typowy były gangster tibijski!

xD pamiętam akcje jak na anku bił Kaytka, Za to ze się spłacił po wojnie Lh&Vu. A jak kaytek chciał sparing 1&1 to tana wyznał że nie ma bless alni na potiony nie ma :( wiełc łon nie bełdzie siem bił x( a tak kozaczył

Safe 06-07-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2163584)
xD pamiętam akcje jak na anku bił Kaytka, Za to ze się spłacił po wojnie Lh&Vu. A jak kaytek chciał sparing 1&1 to tana wyznał że nie ma bless alni na potiony nie ma :( wiełc łon nie bełdzie siem bił x( a tak kozaczył

zle pamietasz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakei (Post 2163393)
Co do Tany, chłopak żyje Tibią, no cóż, typowy były gangster tibijski!

Tak, tibia to moje rzycie, skont wiedziales?

@Thunderscierwo

Finixem graja 2 osoby, Maksyma po przejsciu do VO zawsze lubilem i dzialalo to mysle w 2 strony, Jacek mnie nie lubi, za to, ze sciagnac chcialem bohy z 'jego ziomka', wtedy wlasnie realizowany byl plan "zabawa na calego", ale przypominam, ze Jacek nie jest w vu wiec raczej porafi odroznic rl od Tibii, zreszta o ile sie nie myle to sck jest liderem, a nie Jacek, a w VO ludzie potrafia docenic lidera nie straszac ich, ze jak "nie beda sluchac to wyleca z gildii"

@lycha aka udaje ze nie jestem nolife

tak, chcialem wam pomoc, dlatego zrobilem kilka ssow z rozmowy z kaziem gdzie dawal info i dalem sck, ktory z gory wszytsko wiedzial, zreszta, jestes za glupi zeby ro zrozumiec.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2163091)
Ciekawe kiedy będzie kolejny temat na Tibia.com że tana kończy grac ;]

nie bedzie, bo pisalem to tylko wtedy, kiedy chcialem, zeby vu myslalo, ze sie poklocilem z VO, ale ty tez jestes na to za glupi.

Finix 06-07-2008 15:50

Tak! I to SCK będzie decydował czy chce Jacka i Maksyma w gildii czy Tane.

/Jaca

Safe 06-07-2008 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finix (Post 2163736)
Tak! I to SCK będzie decydował czy chce Jacka i Maksyma w gildii czy Tane./Jaca

Jacka czy Tane raczej, bo o ile pamietam to Maksym pisal mi, ze musi mnie zabic bo Jacek powiedzial, ze w innym wypadku nie moze wrocic do VO, zabil mnie i siedzial ze mna na VT, nie bylo tak? Zreszta nie wnikam, ta wojna i tak jest juz przegrana, wiec decydujcie sobie ile chcecie, a skoro tak piszesz to nie iwem po co tyle ludzi prosilo mnie zebym wrocil.

@Down
po co? czytaj ze zrozumieniem

Finix 06-07-2008 16:18

To zapytaj Maksyma czy będzie walczył jak ja nie bede.

Thunderbolt 06-07-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2163727)
zle pamietasz.

Tak, tibia to moje rzycie, skont wiedziales?

@Thunderscierwo

Finixem graja 2 osoby, Maksyma po przejsciu do VO zawsze lubilem i dzialalo to mysle w 2 strony, Jacek mnie nie lubi, za to, ze sciagnac chcialem bohy z 'jego ziomka', wtedy wlasnie realizowany byl plan "zabawa na calego", ale przypominam, ze Jacek nie jest w vu wiec raczej porafi odroznic rl od Tibii, zreszta o ile sie nie myle to sck jest liderem, a nie Jacek, a w VO ludzie potrafia docenic lidera nie straszac ich, ze jak "nie beda sluchac to wyleca z gildii"

@lycha aka udaje ze nie jestem nolife

tak, chcialem wam pomoc, dlatego zrobilem kilka ssow z rozmowy z kaziem gdzie dawal info i dalem sck, ktory z gory wszytsko wiedzial, zreszta, jestes za glupi zeby ro zrozumiec.

nie bedzie, bo pisalem to tylko wtedy, kiedy chcialem, zeby vu myslalo, ze sie poklocilem z VO, ale ty tez jestes na to za glupi.

skoro tak cie prosza zebys wrocil do nich to udowodnij i wroc.
PS scierwo to sobie znajdz w rodzinie pozdro

Safe 06-07-2008 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2163868)
skoro tak cie prosza zebys wrocil do nich to udowodnij i wroc.
PS scierwo to sobie znajdz w rodzinie pozdro

po co mam wracac jak nie mam czasu, a Jacek odejdzie niepotrzebnie? niech chlopaki walcza, moze uda im sie wypie*dolic plebs z nebuli.

a scierwo znalazlem w rodzinie juz, szkoda ze to byla Twoja rodzina.

JaSprite 06-07-2008 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lycha_ziom (Post 2163038)
więc dałeś się zabić przez finixa

Naprawde dał sie zabic przez finixa mośku ..

Thunderbolt 06-07-2008 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2163889)
po co mam wracac jak nie mam czasu, a Jacek odejdzie niepotrzebnie? niech chlopaki walcza, moze uda im sie wypie*dolic plebs z nebuli.

a scierwo znalazlem w rodzinie juz, szkoda ze to byla Twoja rodzina.

Mow sobie co chcesz na mnie i tak sie tym nie wzrusze. Wszyscy wiedza ze jestes jebanym sprzedawczykiem, a tacy sa najbardziej znienawidzeni i tepieni przez spolecznosc. Chcesz mozemy zrobic sonde o nazwie: "Najwieksza szmata Nebuli"... jestem pewien ze wyladowalbys na samym szczycie. Szkoda mi slow na Ciebie. bajo

Legendanebuli 06-07-2008 20:57

Seredo, jeżeli twierdzisz że kiedykolwiek lizałem komuś, udowodnij to, potrafisz?
Ja na nebuli doszedłem do czegoś bez lizania komukolwiek, zacznijmy od tego że byłem rlem Friidy, który swojego czasu był w rebirth, później vu, później z mojego placu parę osób zaczęło wbijać levele i też coś tam niby znaczyli (Room Rider, którego prosili żeby pomógł w wojnie przeciwko ordo ; Lady Ancelea ) Za tamtych czasów dużo z nami na tsie siedział Sfoqs, Kuba aka Rede, i Kris. Później poznałem Sunzego itp zaczęła się wojna, a w wojnie vu przeciwko vo, nawet nie musiałem się zgłaszać o venta, Sunze sam mi napisał konto, czyli to jest te lizanie o którym cały czas spamujesz? A może sam powiedz, miałeś kiedykolwiek ip i passy na kanał na tsa vu? Masz dalej? To odpierdol się ode mnie

Patryk5 06-07-2008 20:58

@Thunderbolt
Jak bym mial głosować na najwiekszą szmatę na Nebuli to z pewnością oddał bym głos na ciebie ;)

Thunderbolt 06-07-2008 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patryk5 (Post 2164258)
@Thunderbolt
Jak bym mial głosować na najwiekszą szmatę na Nebuli to z pewnością oddał bym głos na ciebie ;)

nawet mnie nie znasz =,= a na Tanie wielu sie przejechalo i go poznalo ;> byc moze ty tez sie kiedys przejedziesz

Zioomz 06-07-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patryk5 (Post 2164258)
@Thunderbolt

najgorsze w tym wszystkim jest to, ze mimo iz go "znacie" i wiecie jaki jest to go bronicie...

Safe 06-07-2008 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2164350)
nawet mnie nie znasz =,= a na Tanie wielu sie przejechalo i go poznalo ;> byc moze ty tez sie kiedys przejedziesz

ok, napisz kto sie przejechal? Daly sie wrobic same ogary typu Ty czy Twoi "lojalni" koledzy. Phoenix sie nie sprzedal nie? Vura tez nie w wojnie LH vs VU, nie? Viraz tez nie, nie? i nikt sie nie przejedzie, bo jedyne co teraz planuje z osobami z ktorymi walczylem w 1 gildii, to poznac sie na rl, sa wakacje, nudno jest, kasa chociazby za 'k' w tibi tez jest, wiec czemu nie? a ze 90% vo potrafi rozroznic gre od rl, jakbym przyjechal moge sie zalozyc, ze bylbym dobrze przyjety, to samo tyczy sie w 2ga strone.
A chcecie, to robcie sade, wiem, ze wygram, bo 90% tego forum to scierwo rodem z vu i przeciez chyba nie zaglosujecie na wujka phoenixa, bo jeszcze hunta zlapiecie, he? Najgorsze jest to, ze klocicie sie nie znajac do konca prawdy i w dupie byliscie, gowno widzieliscie.

Zreszta... wymieniajac sie z klockiem za tego chara, mielismy w planie byc "drugim Spashem" z eterni, a wiec pa,pa,pa,kombinowanie... polowicznie to wyszlo ; )

@Zioomz
dalej nie wiemy kim jestes, anonimowosc internetowa Ci sluzy?

Patryk5 07-07-2008 00:10

Tane akurat znam z rl i napewno nie jest taki za jakiegos go uwazacie :)

Zioomz 07-07-2008 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patryk5 (Post 2164646)
Tane akurat znam z rl i napewno nie jest taki za jakiegos go uwazacie :)

moze tak moze nie nigdy nie poznasz nikogo do konca. Zawsze jest cos czego do konca o kims nie wiadomo.

A co do anonimowosci to tak nie musisz wiedziec kim jestem bo i po co :)

Safe 07-07-2008 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zioomz (Post 2164655)
moze tak moze nie nigdy nie poznasz nikogo do konca. Zawsze jest cos czego do konca o kims nie wiadomo.

A co do anonimowosci to tak nie musisz wiedziec kim jestem bo i po co :)

z pedagogicznego punktu widzenia, po prostu wstydzisz sie tego kim jestes, coz, trudno.

dobranoc.

Zioomz 07-07-2008 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2164665)
z pedagogicznego punktu widzenia, po prostu wstydzisz sie tego kim jestes, coz, trudno.

dobranoc.

Nie, poprostu im mniej wiesz tym lepiej zyjesz. elos!

tomi1990 07-07-2008 18:08

http://www.***********.com/291639141.html

film by new averios ;] vo rozwalilo 4 asslickerow jak by ktos nie widzial

Zioomz 07-07-2008 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomi1990 (Post 2165914)
http://www.***********.com/291639141.html

film by new averios ;] vo rozwalilo 4 asslickerow jak by ktos nie widzial

i czym sie szczycisz? kogo obchodza asslickerzy...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44.