Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

rekinek 08-12-2008 12:28

jestes tak jakby Cie nie bylo ;p jak zrobisz postac nowa to bedziesz mog lzabierac glos ahaha ;p

a tak btw co wy kurwa spac nie mozecie? ;p

Kenow 08-12-2008 14:11

on pierwsze co robi po obudzeniu sie to refresh na tibia.pl hahahah

rekinek 08-12-2008 14:49

hahah no tak zapomnialem ze kompa to ma wlaczonego 24h/d :D

....mistrzuniu.... 08-12-2008 15:35

@pix
masz wpierdol w budzie :)

@rekin
tata rakin cos nie pasuje?? to zaraz mozemy to skrocic.

Pinki 08-12-2008 15:35

dziekuje za pomoc panowie :))

OldWerladyn 08-12-2008 16:12

@kgv
to ty do mnie pisałe¶?

Pinki 08-12-2008 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OldWerladyn (Post 2367758)
@kgv
to ty do mnie pisałe¶?

no na priv to ty napisales 1 to ci odpisalem

Decade 08-12-2008 20:45

mistrzuniu jak to sie stalo ze kukusia ma until deletion?
zareportowal ktos twoj post na tibia.com?

Kenow 08-12-2008 21:22

kafes nida
2:0

rekinek 08-12-2008 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2368338)
mistrzuniu jak to sie stalo ze kukusia ma until deletion?
zareportowal ktos twoj post na tibia.com?

a p[rzeczytac nie potrafisz? dali list do gma lol

Cytuj:

kafes nida
2:0
2:1

zapomniales o kukusi chociaz to nic pewnego jeszcze ;p

Decade 08-12-2008 21:55

nie czytam tibia.com

Vatian 08-12-2008 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinki (Post 2367354)
mi tez twoje posty wystarcza zeby cie poznac dziecko 6 lat po slownictwie sadze ze ze jakies wiochy co w lato jedyna rozrywka jest przezucanie gnoju przez obore i jeszcze zakompleksione bo nawet boi sie podac swoja postac.
Niech ludzie zobacza jaki twardziel to pisze jakis 9 lvl z carlin co na widok rs sra w pory na na forach wielce sie rozpisuje kim to on nie jest ?? co to on nieprzezyl i kogo on niezna a do dzis nie wie do czego sluzy reka w prawym gornym rogu .

Pozdro -kGv-

Czy to ja wygladam jak 6 letnie dziecko? Naprawde, poraza mnie brak samokrytki z Twojej strony. Kim jestem? Nie gram tutaj, ale mialem maly opizod, zrobilem z ziomkiem zwanym Jordi character o nicku o Debiliusz. A ty, myslisz, ze kim Ty jestes? nie znam tutaj wielu osob, ale ta garstka ktora znam stwierdzila jednoglosnie, ze jestes gownem. Ahhh, no i tego, masz jakis kompleks co do wsi ? oO fakt, mieszkam w domku jednorodzinnym poza wrocławiem, ale czy to o czyms swiadczy oO? Jak narazie to sam siebie pwn3d'ujesz. szit hepens.

Decade 09-12-2008 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2368523)
Czy to ja wygladam jak 6 letnie dziecko? Naprawde, poraza mnie brak samokrytki z Twojej strony. Kim jestem? Nie gram tutaj, ale mialem maly opizod, zrobilem z ziomkiem zwanym Jordi character o nicku o Debiliusz. A ty, myslisz, ze kim Ty jestes? nie znam tutaj wielu osob, ale ta garstka ktora znam stwierdzila jednoglosnie, ze jestes gownem. Ahhh, no i tego, masz jakis kompleks co do wsi ? oO fakt, mieszkam w domku jednorodzinnym poza wrocławiem, ale czy to o czyms swiadczy oO? Jak narazie to sam siebie pwn3d'ujesz. szit hepens.

Bogacz nie musi sie chwalic ze jest bogaty, fajna osoba nie musi nikomu udowadniac ze jest fajna. Zobacz co napisales :P
ale i tak pokłon dla Ciebie bo Pinki bardziej "udowadnia" wrzutami.

Mam pytanie do siejnikow, nurtuje mnie to. Podczas ostatniego massloga na okolnir, gdy uciekliscie na defensa padli wasi knighci i team sie rozbiegł i was chyba wyłapali, tego juz nie bylo na camie, mniejsza z tym.
Zastanawia mnie to czy mozna bylo po prostu uciec w jakies miejsce z w±skimi przejsciami, poswiecic 2 postacie zeby mwallowaly przejscia przez 15 minut a reszta załogi zgubila pz? Reszta by sie logneła a tamci we 2je by tylko padli, do mwall mozecie nawet 38 levele wziac. Zawsze lepiej poswiecic te 5bp magicwalli niz levele załogi. Wyjasnij mi to ktos czego tak sie nie robi, tylko bez nerwów.

Btw co to jest backstabb?

Shanloth92 09-12-2008 02:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2368765)
Bogacz nie musi sie chwalic ze jest bogaty, fajna osoba nie musi nikomu udowadniac ze jest fajna. Zobacz co napisales :P
ale i tak pokłon dla Ciebie bo Pinki bardziej "udowadnia" wrzutami.

Mam pytanie do siejnikow, nurtuje mnie to. Podczas ostatniego massloga na okolnir, gdy uciekliscie na defensa padli wasi knighci i team sie rozbiegł i was chyba wyłapali, tego juz nie bylo na camie, mniejsza z tym.
Zastanawia mnie to czy mozna bylo po prostu uciec w jakies miejsce z w±skimi przejsciami, poswiecic 2 postacie zeby mwallowaly przejscia przez 15 minut a reszta załogi zgubila pz? Reszta by sie logneła a tamci we 2je by tylko padli, do mwall mozecie nawet 38 levele wziac. Zawsze lepiej poswiecic te 5bp magicwalli niz levele załogi. Wyjasnij mi to ktos czego tak sie nie robi, tylko bez nerwów.

Btw co to jest backstabb?

tam juz nikt chyba nie mial pz to nie wiem po co ci te 5 bp mw

backstabb = zdrada/cios w plecy :D:D

Pinki 09-12-2008 04:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2368523)

kk to jak bede w wrocku odwiedze cie w rl zobacze sobie te 6 letnie dziecko wyszczekane na forum

Midarth 09-12-2008 13:15

a wybierasz sie? ;o

rekinek 09-12-2008 15:01

a co nup zapraszasz? :D moze tym razem wszyscy do wrocka? :D

Pinki 09-12-2008 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 2368985)
a wybierasz sie? ;o

ja juz mowilem tylko wkoncu kupie te pier... auto to wpadam

ELaro 09-12-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2367247)
Twoje posty wystarcza mi do wypowiadania sie na Twoj temat. Moim zdaniem jestes zwyczajnym 'bambołem' xDDDDD

co do kogavega zawsze myslalem ze to jest idiota,retard,pedal,gej,ciota itd itd dopoki nie porozmawialem z nim na ventrilo jakos wtedy zmienilem o nim zdanie o 360 stopni

Midarth 09-12-2008 16:17

:D o 360 stopni mowisz? Wiec sie nie zawiodlem sie bo myslalem ze napiszesz:
"co do kogavega zawsze myslalem ze to jest idiota,retard,pedal,gej,ciota itd itd i sie nie rozczarowalem"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17.