![]() |
|
Dziwne bo u mnie priestów od groma na serwie, w mojej gildii jest chyba z pietnastu na 80 lv :)
@edit no wlaśnie o to mi chodzi, ze jak ktoś ma doświadczenie to nie bedzie miał problemu z levelowaniem klasy (taki ryba pogra pól roku w WoW'a i już jest master:D) @Ryba z tobą naprawde szkoda gadać xD |
No wiem bo i tak zawsze mam racje :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym gram na tym serwerze 2 lata i zawsze tak było. |
Cytuj:
Oczywiście nie mówię, że każdy polak to cham, ale każdy cham to polak :D |
Cytuj:
|
Mówię o własnym doświadczeniu, o polakach spotkanych przeze mnie na Ahn'Qiraj i w tibii dawno, dawno temu :d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratz Eerion, baw się dobrze na becie. Powiedz mi tylko czy masz możliwośc wrzucania rzeczy z bety na fora czy jest zakaz? (chyba w trakcie koreańskiej bety był zakaz ale pewien nie jestem. Wolę robić kontent aktualny. Zmiany w cata kompletnie mnie rozczarowały i najprawdopodobniej zmienię grę na SW MMO. Zmieniono kompletnie system archeologii i path of titans, w dodatku zmiany w lvlach gildii. Wszystko zrobione po to żeby każdy miał równe szanse. Bleh. |
Cytuj:
Szkoda tylko, że pogram najwcześniej dopiero w połowie przyszłego tygodnia. A co do zmian w becie - ja nie narzekam. Nie robie nie wiadomo jakiego ciśnienia i po prostu patrzę na to z pozytywnej strony. A co do SW MMO - zapowiada się ciekawie. Ale jak wyjdzie... I zobacze wymagania to dopiero pomyśle. AoC i Warmłotek też miały miażdżyć. Od tego czasu podchodzę ostrożnie do tego. |
Cytuj:
@eerion: Nienawidze cię. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Guild leveleling - usunęli po prostu MOŻLIWOŚĆ wybierania talentów, jakie nam się podobają. Zamiast tego po prostu wraz z następnymi levelami talenty odblokowują się same. Poza tym archeologia i path of the titans zapowiadałyby się na rzeczy do dużego grindu i długiego czekania na efekty. Różnica byłaby po prostu za duża między graczem, który ma 85 lev miesiąc, a graczem, który ma go już pół roku. Jedyne co mnie wkurza to praktycznie połączenie 10 i 25 pod względem lockoutu jak i loota. Już teraz nie ma co robić, to co dopiero, kiedy na cały tydzień będzie tylko te 10 bossów zamiast 20? Poza tym 25 są bardziej epic od 10. |
Ma ktoś problemy z zalogowaniem się na Burning Legion? Czy ja mam coś nie tak?
@edit nieaktualne - breaking news i wszystko jasne |
Zastanawiam się nad grą na globalu, bo są wakacje, nie ma co z czasem robić i w ogóle ;d
Ciężko się expi magiem? Jak wygląda jego DPS w końcowym stadium gry? Trzeba być 'powołanym' do gry magiem, znaczy czy ciężko go ogarnąć? |
Cytuj:
Aha, i nie ciężko go ogarnąć. Dość prosta klasa. |
Cytuj:
Nie ma żadnych skomplikowanych rotacji, żebym musiał sobie na kartce zapisywać? |
Coś tu dużo magów u nas , ja , ryba i eerion :D
|
Cytuj:
Na raidach z tego co widzę to magowie są na ogól wysoko, a już na pewno nie gdzieś na dole. Zrobiłem jakąś godzinę temu 5/12 ICC 25 i miałem na wyjściu 8k DPS, gdzieś na 7-8 miejscu byłem, a itemki jedne z najsłabszych na rajdzie miałem (o ile nie najsłabszy z wszystkich dpsów, 5150 GearScore). W sumie miałem pare DPS i overall DMG więcej od maga który miał 5500 GS, więc pewnie po prostu muszę być pro ; / |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |
|