![]() |
|
offtop
Kto kupił Czarownice Jo? |
1:1 .. LECH !
Przed nami 2 połowa .. Ide oglądać HAIL LECH xD |
e tam ;p ja wole obejrzec na MTV wlatcy moch :P B)
|
No żal..
Lech już powinien wygrywać z 3:1 :] Mam nadzieje że w końcu trafią xD |
|
22:33 You advanced from Level 208 to Level 209.
xdxd |
ŻAL 1:1 ;/ Tyle akcji zmarnowanych.. Arboleda ROX ! XD
|
Mekkron
Dec 04 2008, 23:03:18 CET Killed at Level 166 by Lhoptic and by Keri Inferno Massssssssssslog Vic 209:mag::o |
Cytuj:
|
A ja uważam że Deportivo ma konkretnego bramkarza. Dzisiejszy mecz wiele znaczył ale za dwa tygodnie się wszystko rozstrzygnie :) mamy jeszcze szanse ;]
|
Wszyscy oglądali meczyk albo Władcuf Much , a Vicek dalej karał frosty xD
|
cska chyba wygralo 4:3 z nancy wiec teraz lech musi wygrac przewaga dwoch bramek w rotterdamie zeby przejsc dalej, patrzac na chu*owa forme feyenoordu to jakies 2:0 albo 3:1 moga wytachac wiec moze nie bedzie nudy przynajmniej, nie to co zwykle cala polska odpadnie w przedbiegach i pozostaje karanie frostow :confused: chociaz vic nawet jak nie odpadnie to i tak kara !! :cup::cup:
|
No Hansonik kiedy pacca kupisz dziewojo...;)
Nie chcesz przecież zeby fureyka była najlepsza kobietką na morganie 8o a duzo Ci brakuje do niej, no ale jak wezmiesz sie za siebie i znow za buziaki dasz pograc kolegom to wyprzedzisz ja z palcem w tyłku. so...nie rob wiochy, bo stawialem na Ciebie.;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
:mag: |
1 Victeron (*) [Poland] History Morgana Sorcerer 209 +8,000,000
Nice PG :D GoGo 250 :D :mag: |
Cytuj:
...to mi schlebia B) bo akurat Ciebie szanuje. |
Cytuj:
Chłopczyku głupi to mozesz byc tylko Ty :) nie zabiore Ci tego przywileju oj nie smialbym. Co do wspomnień to nie wnikaj...a Ty to musisz miec jakies chore pragnienia i marzenia skoro za swojego idola masz wujka hitlera 8o |
Cytuj:
chcesz potem liznac ten palec? |
Cytuj:
Zostawiam ta przyjemnosc Tobie...bleh Twój fetysz to koprofilia :glupek: Bronisz jej bo to Twoja jedyna koleznaka w tibii z hlvlem xD rozumiem, ze fureyka to za duze progi dla Ciebie xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |
|