Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Partyzant_Felix 06-04-2009 22:56

karol wy*******aj w tym gownem co tu piszesz. gowno nas obchodzi twoje pierdolenie a robisz sam na pol przeglądarki ty Kurwa debilu

Thornak 06-04-2009 23:25

Walka byl dobra, przegraliśmy ale to było dobre "ostanie OB".

Istna 07-04-2009 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2515956)
Pomysl kretynie zanim cos napiszesz , a co mieli sie pchac przez brame i padac bo mieliscie tam noby do mw , zaszli was od 3 a dokladnie 2 stron i dostaliscie po pizdzie , teraz czas na thorie :) hary juz prawie sa wiec przygotujcie sie na oranie

sajgnet .... bedzie oranko :"D

Bracia_Zdunscy 07-04-2009 13:33

Wojna się skończyła IP dostało po dupsku i teraz ucieka na thorie hahahah. Panowie tak sie nie robi że nie dacie rade rozjebac przecietnych interowców to nie znaczy ze musicie uciekac z arcanii. Kiedys juz tu pisalem jak z łatwoscia pokonac interregnum bez uzycia choc 1 sdka ale widocznie wy mnie nie sluchacie. Uciekajac na thorie pokazujecie jacy jestescie " mocni " . Voronix w koncu doszedl do wniosku ze i tak nigdy nie pokona Interregnum wiec sprzedal chara a wy zamiast probowac zdobyc serwer uciekacie na thorie. W trakcie wojny gadalem z borumirem i mowil jak dostanie tym razem na wojnie po dupsku to konczy z tibia a co teraz robi? ucieka na thorie? hhahahahaha Poczekajcie troche to i tam was dojada tracicie tylko czas na ta gierke. Dodam jeszcze ze gdy zaczeliscie dostawac po dupsku invitneliscie do tego swojego szamba sworderka makisa dyde i inych nieogarów a przed wojna wyzywaliscie ich od ciot phi co ja gadam w trakcie wojny wyzywaliscie ich. CO jak co ale nie spodziewal bym sie zeby leszczu wielki wladca invtną tą bande ciot która i tak do niczego sie przydała. Nie macie zasad i teraz to pokazujecie. Zawsze wiekszosc z was mowila "tylko arcania" i zawsze bedziecie walczyc zeby zdobyc nasz serwer a teraz co robicie? Krótkie podsumowanie - BANDA CIOT nic dodać nic ująć ;)

Partyzant_Felix 07-04-2009 14:13

nie mow za wszystkich, ja i paru innych dalej Arcania

Faytah 07-04-2009 14:42

albo nie wazne,let kids flame

Bracia_Zdunscy 07-04-2009 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2516096)
nie mow za wszystkich, ja i paru innych dalej Arcania

wiem że część a w tej części jesteś ty pozostaje na Arcanii i chwała wam za to a o reszcie to nie ma co się wypowiadać.

Fayter Fayter a ta twoja wypowiedz to nie wiem czy do mnie czy do kogo bo z tego co wiem to jestem starszy od ciebie więc to KIDS to mów to swoich ziomali :baby:

Faytah 07-04-2009 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bracia_Zdunscy (Post 2516217)
Fayter Fayter a ta twoja wypowiedz to nie wiem czy do mnie czy do kogo bo z tego co wiem to jestem starszy od ciebie więc to KIDS to mów to swoich ziomali :baby:

moja niedoszla wypowiedz miala byc do tych wszystkich "oraczy" i "okufzaokuf" ale dalem sobie siana,bo metoda my swoje oni swoje to wzywalibysmy sie do jutra,pozatym ty nie flame'owales wiec nie wiem pod jakim pozorem to zinterpretowales pod siebie ;d don't be so self concentrated

Partyzant_Felix 07-04-2009 17:04

o bob jak ty dobrze znasz angielski, troche cie posłucham to moze bede mogl spamowac na Tibia com i nie chodzi mi tu o gf. a wlasnie dobry pomysl dawno tam mnie nie bylo. brat mozesz mi na pw napisac kto ty? bo dobry ziomek jestes jp reprezentujesz a nie wiem kto to

Thornak 07-04-2009 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bracia_Zdunscy (Post 2516066)
Wojna się skończyła IP dostało po dupsku i teraz ucieka na thorie hahahah. Panowie tak sie nie robi że nie dacie rade rozjebac przecietnych interowców to nie znaczy ze musicie uciekac z arcanii. Kiedys juz tu pisalem jak z łatwoscia pokonac interregnum bez uzycia choc 1 sdka ale widocznie wy mnie nie sluchacie. Uciekajac na thorie pokazujecie jacy jestescie " mocni " . Voronix w koncu doszedl do wniosku ze i tak nigdy nie pokona Interregnum wiec sprzedal chara a wy zamiast probowac zdobyc serwer uciekacie na thorie. W trakcie wojny gadalem z borumirem i mowil jak dostanie tym razem na wojnie po dupsku to konczy z tibia a co teraz robi? ucieka na thorie? hhahahahaha Poczekajcie troche to i tam was dojada tracicie tylko czas na ta gierke. Dodam jeszcze ze gdy zaczeliscie dostawac po dupsku invitneliscie do tego swojego szamba sworderka makisa dyde i inych nieogarów a przed wojna wyzywaliscie ich od ciot phi co ja gadam w trakcie wojny wyzywaliscie ich. CO jak co ale nie spodziewal bym sie zeby leszczu wielki wladca invtną tą bande ciot która i tak do niczego sie przydała. Nie macie zasad i teraz to pokazujecie. Zawsze wiekszosc z was mowila "tylko arcania" i zawsze bedziecie walczyc zeby zdobyc nasz serwer a teraz co robicie? Krótkie podsumowanie - BANDA CIOT nic dodać nic ująć ;)

LOL ale gadacie jak nasz kochany prezydent !! Trajdek gra na thori bo ma tam ziomkow, ja miałem chara na thori od paru lat ( sporo rli tam grało ), zrobiłem new chara ok. Trajdek, keruz, moru i ja zrobilismy tam chary jeszcze przed wojną z IT ! ( listopad 2008 dlatego jest taka nirówność w levelach ), więc gadanie ze uciekamy nie ma sensu. Paru z nas walczy i na arcani, i na thori, osobiście nie widze w tym niczego złego. Bo niby czym ma sie objawiać nasza ucieczka ? to że nie ma nas on line na arcani nie znaczy ze nas tu już nie ma. W spraiwe wispherheraow, mi onie nie wadzą, Ja walcze o swoje oni o swoje, póki jest nam po drodze to ok. ŚP Tiuso dostał inv do it, a miał nie mieć życia tu, a nie będe wspominać o 50 osobach z it, co nie wyszli na żadnego opena, masa itp ( lub co gorsza daja "loge" jak ma sie coś dziać).
btw. To był ostani ob, teraz niech it bawi sie samo.

Bracia_Zdunscy 07-04-2009 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2516299)
o bob jak ty dobrze znasz angielski, troche cie posłucham to moze bede mogl spamowac na Tibia com i nie chodzi mi tu o gf. a wlasnie dobry pomysl dawno tam mnie nie bylo. brat mozesz mi na pw napisac kto ty? bo dobry ziomek jestes jp reprezentujesz a nie wiem kto to

Nie muszę Ci pisać kim jestem bo dobrze wiesz kim jestem :)

U was JP! u nas PIONA! Pozdro dla wszystkich dobrych chłopaków z Krakowa! B)

Draknos ja mówię o osobach które dostały po dupie na Arcanii i uciekają na thorię... B)

Partyzant_Felix 07-04-2009 21:34

tyle wiem o tobie co obejrze w m jak milosc. jakas podpowiedz? cholera za cholere nie wiem, juz pw pisz. sprzedam byla chate młodego, czasy mnie do tego zmuszają, pisac w grze, temacie na trade boards, albo wysłać list do Cadia Nierro na veno

Bracia_Zdunscy 07-04-2009 21:43

Na ten moment nie mogę nic zdradzić :kon: Z biegiem czasu wymyślę jakąś podpowiedz lecz zapewniam że będzie to tylko jedna podpowiedz ;)

LoluU$ 07-04-2009 22:58

http://i90.photobucket.com/albums/k2...as/derby-1.jpg
http://i90.photobucket.com/albums/k2...ras/derby2.jpg;

ee... bonus by me ^^

http://i90.photobucket.com/albums/k2...ras/podpis.jpg

Faytah 07-04-2009 23:07

Pierwsze ujdzie,no ale to drugie zdjecie naprawde pokazuje mega ekipe,ile tam jest osob 30?

LoluU$ 07-04-2009 23:17

http://i90.photobucket.com/albums/k2...ras/derby6.jpg

Ide spac ; o

@bob

pytaj Shavenisa/Ate o liczbe ^^ Ew. podam Ci co napisaly gazety... ^^ ale to jutro. Dobranoc qwa ^^

Faytah 08-04-2009 00:22

Lolek nie chodzi o to ile na stadionie bylo,tylko poprostu tamto zdjecie bylo "lewe" i nie wiem czemu je wrzuciles :P pozostale sa calkiem dobre.

marcza57 08-04-2009 00:29

Ksywka : Loluś
Zainteresowania : Tibia, Piłka nożna
Profesja : Internetowy Hooligan

bemo 08-04-2009 07:49

hehe to na kompie czytaj :D

LoluU$ 08-04-2009 07:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bracia_Zdunscy (Post 2516742)
czwarta liga czwarta liga cały rzeszów! :D

Trzecia liga ; <

@bob
moj blad

@flame me me me me me flame flamee meee

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05.