![]() |
|
Lepiej nabijać posty ;) Chyba dużo kawy piją, telepią się cali :/ Z tego co zrozumiałem to z jednej drużyny nie przyleciał "star-player", kto będzie zamiast niego grał?
|
Lololo Xpeke nie przyleciał, bo mu lot opóźnili :D
|
@
No to pisałem właśnie : p Spędził noc na lotnisku i przyleci wieczorem :D Kto za niego grał będzie, bo nie zrozumiałem? |
Wejdźmy na IRC t.pl, jezu
--- Yoh Asakura dodał 49 minut i 30 sekund później --- Jeśli jesteście zainteresowani turniejem i chcecie o nim pogadać "live" - wbijcie na tibia.pl IRC. Jak nie wiecie, jak - w owionie jest przyklejony temat o IRCu. Na razie są 3 osoby, wbijajcie! |
Imo wygra TSM.
|
Ja bym chciał żeby CLG wygrało :P
Fajnie to wszystko teraz jest pokazane, wszystko widać przynajmniej :P Oo polak teraz gra w jednej z drużyn? Maciej Ratuszniak tam było :D |
Tia, bardzo fajny ten tryb spectatora.
|
Candy Panda też jest Polakiem.
|
Vlad fanatics lami okrutnie.
|
Tia, przegrał im grę w zasadzie.
|
Noo gragas z nim robił co chciał
|
Jakby to był xPeke, to Gragas nie miałby łatwo.
Ale że to jakaś ciota, bo xPeke nie miał lotu, no to... |
Shushei znowu będzie pwnił alistarem :p
Hahaha co się stało że wszystkich wywaliło?:d |
Ja sie nie chwale, ale shushei to moj ziomek z wowa :D ( NIE NIE DAM WAM JEGO bnet loginu!! ! ) Na hyperze mowili ze zrobil jakas wyjebke, bo gral za innego zawodnika ( nie pamieam za kogo i jaki to byl turniej)
|
Leci wgl ten dreamhack w telewizji na żywo na jakims kanale wgl? Bo na streamie musze w SD oglądać :[[
Wgl widzieliście tego trollface w poprzednim meczu? Spadłem z krzesła haha :D Fnatic miało genialne early, lee sin troche podfeedował. Byłem prawie pewny że fnatic wygra a tu taki zonk :p Ten swain troche zjebał |
O borze. Sainvicious (czy jak mu tam) zamiast Kobe24 w CLG. Ta ciota nieźle pociągnie ich w dół. Pamiętam jakiś mecz BO3 gdzie grał w pierwszym meczu i przegrali sromotnie, potem wbił Kobe24 na jego miejsce i 2 easy winy pod rząd.
Ten koleś to totalna porażka. Kto go wpuścił na dreamhack... Trzeba liczyć na carry przez bigfatjiji ;) |
Cytuj:
|
Ano fajnie by było oglądać hotszota na nidalee, ale raczej nie ma na to szans. Póki co mają lekką przewagę, mam nadzieję że CLG wygra ; d
Jakby nie ten deny na bigfat w early to mieli by znacznie trudniej. Imo to najlepszy gracz na świecie na chwile obecną : d |
Wygrana :D Świetnie zagrali:P
|
Corki sic 350 creepow ;o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |
|