![]() |
|
Cytuj:
|
Czy ktos moze wie, gdzie jest bardzo duzo kurczakow ? xD
|
@Kattinka
Northport (miejsce koło ab :D) |
Ello wszystkim po dlugiej przerwie!!
Po czasie sqmalem ze nie ma sensu odlozyc moradina w kat i zbierac kurze ^.- Postanowilem wiec go sprzedac! A mianowicie itemki AoL Dlance CrushH Klegi Demonka Faxe Carmor 4 bp uh ok 10k w zlocie Wpizdu kluczy ( ze 2 bp (kazdy iny), nie mam pojcia do czego sa bo niesprawdalem:P) I wpizdu dupereli do domq, albo do czego innego jak np ancient set jakies hydra eggi,ornament,lub inne blyskotki jak amethysty albo inne "smieszne rary" Moja sugerowana cena to 200 zl( do ustalenia) GG : 4895809 |
Cytuj:
A juz myslalem ze to wielki powrut moradina :(( |
nie martw sie, wpaddnie w odpowiednie ręce :P
|
WTF?!
Myslalem tak samo ze wracasz !! Lipa !! Robimy akcje strajkowa przeciw Moradinowi, nie kupujcie jego items neich wraca !! :P |
@UP
Dobrze gadacie nic nie kupujemy od Ciebie Moradin to ty masz wracać do nas jesteś spoko Ziom i nie damy tak o Tobie odejść kto jest za żeby Moradin Zaczoł grać a nie selował charaX( ;) |
Cytuj:
On juz poprostu podjol decyzje i nic na to nie poradzimy :( |
A czy rekin musi all kupowac na silverze co jest? :>
|
Chcecie się pośmiać ?
:D Odwiedził mnie dziś na Candi Eschueso=Druid Skejtinho=Asen Yokar=Sabrinka - name Leo frajer 8o Mistrz świata i okolic :cup: :cup: :cup: Nie wiem po co wogóle odezwał się do mnie, chyba tylko po to aby powyzywać :D Niestety nie dałem mu okazji do dyskusji ponieważ dostał ignore :p Pewnie troszkę się rozczarował ale co mi tam :evul: Poprostu uwielbiam tego gościa :D jest rewelacyjny :baby: :baby: :baby: (żałosny) A tak wogóle to facio czy kobitka ?? Bo name Sabrinka troche mi bardziej pasuje na dziewczyne :) A może tranwestyta ?? Pozdrawiam ps. Chciałoby się wam czas tracić na świecie gdzie się nie gra tylko po to aby powyzywać kogoś ?? :baby: ps.2. mega człowiek dla mnie :D :cup: :D |
@Moradin
Pamietasz rozmowe z michalakiem :D Michalakmee: pl? Moradin: nie rusek dalej juz nie pamietam :P :D ale to było dobre niezła pompa :D |
@Mendolina
lol po co to mowiłes ja dokładnie nie pamiętam jak wyglądała rozmowa ale wiem że się spytałem czy jest polakiem a on odpowiedział że jest ruskiem i powiedział że zna trochę polski a ja mu uwieżyłem lol no ale cóż byłem noobem. Dopiero jak zobaczyłem że gada z innymi polakami spytałem się z kąd tak dobrze zna polski a wszyscy zaczęli się śmiać ze mnie :D i wtedy dowiedziałem się że jest polakiem (miałem wtedy 30 lvl około i było to w ankrahmun)Nie wiem czy ktoś to pamięta ale ja tak :) |
Qde, dziekie wielkie, milo mi ze tak mowicie,
chyba jednak tego niesprzedam i pogram sobie czasami :P No tak zrobie, bede gral rekreacyjnie!! No to szykuje sie maly powrot :cup: ^^ |
To super bardzo się ciesze że powracasz :D Tylko że ja odchodze na inny serwer :)
|
Michalakme zamknij sie juz z tym odchodzeniem bo stajesz sie nudny w kazdym poscie o tym piszesz. A wiec powiem ci NARA!! NIE BĘDZIEMY TĘSKNIĆ!!
Moraidn, to zajebiscie ze wracasz :D Leo, nie przejmuj sie tym Frajerem to jest zwykla piz** ktora gra na multi.. |
@Moradin
No to gitez że wraczasz i tak ma być jesteś boski pierwszy polak który ma lepszego Axa od Ligusa :p:p |
@Moradin
SUPER ze wracaz :):):):) Może sobie czasem na dle skoczymy? :> pamietasz? hrhr ;) nie wiem czy wiesz ale moge dsy convincowac :D wiec tylko druida (Dawerga) trzeba :D |
Ta michael moze bysmy skoczyli gdybys gral...
|
EDIT:
Ech była tu wypowiedz tego dziecka Eschuesho (czy Sabrinka), z dziś wieczora, ale właściwie to po co wklejać jego bzdety?? Moradin, super że będziesz grał, masz naprawdę dobrą postać i kupę przyjaciół :) Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |
|