![]() |
|
A co do nowych ¶wiatów
Ja tam ide zeby zarobic znowu z 3 koła :] i tego nie bede ukrywał ale Tomo~ nie bój żaby. Nawet tam bym cie upierdolil xD
|
nefari zrob 3 kolka na Furorze :)
btw 2 obywateli ma juz 6 lvl :) |
ja juz gram na nerena :P nawet zlapalem hunta 0o<hahahaha> od kogo niby :P:D :D
|
Wbrew pozorom ...
Na n pvp wbrew pozorom mozna wylapac hunta. Zobaczysz jak ci wejda na kope i cie okradna i poblokuja :) sa metody i na n pvp m walle dzialaja wiec i fragi tez sie lapie :)
|
Cytuj:
|
alew Qrde chodzi mi oto ze narazie best lvl na tym servie to 7 wiec wiesz..
|
@up
Już jest jaki¶ 8 na jednym z tych ¶wiatów.Po za tym co to ma na temat do tego tematu? |
Zapewne Duski sie na noob pvp przeucaja xD
|
???
A ja powróce do tematu filmu z wczorajszej akcji.:p Czy on wogole powstal, a jesli tak to czy będzie na udostępniony. Bo ja od wczoraj co 5 minut sprawdzam ten temat z nadzieja ze juz ktos podal do niego linka :).
PS: prosze o odpowiedz poinformowane osoby;) |
Cytuj:
moze tam jakas evul taktyka sie skrywa xD |
Cytuj:
ja juz ruchalem twoja matke jak cie na swiecie jeszcze nie bylo xD 12latku precz~ |
tak myslalem.. mam hunty na furora :P
witaj nerana :P |
Cytuj:
|
O Mi Gosz !
Co do filmu nie okaze sie on w postaci rec ! Film jest dlugi i zawiera elementy nie mogace ujrzec swiatla dziennego. Powstanie wersja ***** i bedzie ona ogolnie dostepna mozliwe ze wraz z okrzykami radosci niekoniecznie z tej akcji :) Elo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cardothen:
Jan 26 2007, 01:25:01 CET Killed at Level 96 by Katrila and by Yamahaha Jak nie duski to ich byli członkowie (= :baby: |
No w koncu oni tez hunted :D
|
dobrze ze padl... raz mnie nawet okradl pewnie ze wzgledu na to ze gra na ownerow bo mial oddac kase a mowil ze o niczym nie wie a ze ja jestem retired to kto by sie mna przejmowal xd
|
Proevo7 stop own plx! Nie moge ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |
|