Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Nygga789 21-03-2007 13:31

tak myslalem

Walle 21-03-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prawdziwek (Post 1326658)
WiW NF
Moothonost 192.................................... Pablofon 166
Garlerdon 170................................... Abo Tagteamz 156
Rhu Inferno 157........................................Xoloria n 146
Herineey 153 ......................................... Juffs 138
Luca Inviss 149 ....................................... Patteh 131
Tetro Aurelius 148...................................Steiner the Slayer 126
Sairus'ek 140 ...................................... Masoj Hunett 125
Zerio of Zygus 138 ................................... Geo Aldarion 123
Nonix Dark 128 ........................................ Quel Metu 119(ale od niedawna)
Dark'Modoor 126 ..................................... Rhara 115 ( tylko na 1 ob byl)
Kataruso 121 ............................................ Elfhame 113
Lykontorna 120 ......................................... Og'Thun 113
Solarins 118 .......................................... Eon Aldarion 112
Rysio The Sorcerer 118 ............................Asteph 101
Ravin te'Be 116
Dety Phoenix 111
Xarantiel 110
Hanas The Vampire 108
Laven Erila 103
Foriuss 102

Keonki itd, rozumiesz czemu dla Nf starata 2 sorcow to bardzo duzo?
Nie dosc ze maja ich o 6 mniej (mowie o 100+, nf 14 , wiw 20) to o znacznie nizszych lvlelach, wiec sie tak nie podniecaj bo nie ma czym, Rhu ma pecha ale lvl ma bardzo dobre, a Herineey to pizda ktora ucieka.
Keonek to 1 z ownerow Arystosa o ile sie nie myle.

Ja nie jestem za Nf, ich nie lubie nawet, ale to co robia jest zajebiste. Maja mniejszy sd power znacznie, lvlami ustepuja WiW u duzo a to oni expia a WiW boi dupy tylko jak ich jest wiecej wychodza. Wiesz moge ci znowu wypisac kto byl na ob jak nie wierzysz ale nf bylo 29~a wiw kolo 45, wiec wyciagnij se wnioski i sie zastanow.

Luca, Tetro banned, na ostatniej bitwie NF miało 600 sd power mniej (tak pisał Warion wiec nie mówcie ze sobie wymyśliłem) poza tym nie liczcie Abo Elfhame i Patteha bo sa wiele więcej warci niż sorkowie, zobaczcie, co druid potrafi zrobić z 200 masterem.

Keonek 21-03-2007 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walle (Post 1327047)
Luca, Tetro banned, na ostatniej bitwie NF miało 600 sd power mniej (tak pisał Warion wiec nie mówcie ze sobie wymyśliłem) poza tym nie liczcie Abo Elfhame i Patteha bo sa wiele więcej warci niż sorkowie, zobaczcie, co druid potrafi zrobić z 200 masterem.

na open battle i tak rzadko sie uzywa ue ze wzgledu na nooby a sd maja takie same poza tym maja bardzo przydatne paralyze wiec wcale nie powiedzialbym ze sa mniej wartosciowi niz sorcowie
@down
jak juz pisalem wczesniej nie walcze w wojnie staram sie pisac to co dostrzegam na wojnie. Mowisz o sekhmecie? w zasadzie to noob char :D poza tym ja tam nie gram :P
NF zawsze tak robi ze jak przegra OB to zaraz na drugi dzien chce druga, a tu nie ma po co sie spieszyc moze z wiw bylo powiedzmy 15 osob? jasne ze sie wtedy nie wychodzi myslisz ze swe by wyszli w takiej sytuacji? NF by nie wyszlo gdyby ich bylo 30 a WIWow 35... wiec o czym my tu gadamy

Eabbol 21-03-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1327100)
na open battle i tak rzadko sie uzywa ue ze wzgledu na nooby a sd maja takie same poza tym maja bardzo przydatne paralyze wiec wcale nie powiedzialbym ze sa mniej wartosciowi niz sorcowie

On napisał, że są więcej wartościowi nie mniej. A tak wogóle to sie nie mądruj nie masz nic do powiedzenia w war. Z tego co wiem tylko padasz już 4* zaliczyłeś glebe masz teraz 53 level.
Wczoraj NF było gotowe wyjść było ich może z 35~, ale co? WIW nie chciało ciekawe czemu. Może się boi walczyć jak NF jest dość dużo, pewnie wie że wygrać może tylko gdy ma większą przewagę liczebną. :)

Walle 21-03-2007 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 1327147)
On napisał, że są więcej wartościowi nie mniej. A tak wogóle to sie nie mądruj nie masz nic do powiedzenia w war. Z tego co wiem tylko padasz już 4* zaliczyłeś glebe masz teraz 53 level.
Wczoraj NF było gotowe wyjść było ich może z 35~, ale co? WIW nie chciało ciekawe czemu. Może się boi walczyć jak NF jest dość dużo, pewnie wie że wygrać może tylko gdy ma większą przewagę liczebną. :)

Chyba jak WIW spalo, a co do tego up to napisalem ze druidzi sa lepsi na bitwach od sorkow i to o niebo.

xboy_31 21-03-2007 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez E.hame (Post 1326382)
Szkoda ze Rhu padl juz 4x a Xolorian jeszcze nigdy : \
a pamietacie sytuacje z ob gdzie bylo chyba 4:2 dla wiw ?
wtedy to rhu inferno dzielnie wbiegl w szeregi wroga :)(padl jeszcze przed battle)

kolega ktory napisal "muwie"

to jest wlasne inteligencja naszego narodu zapewne chodzisz teraz 5 rok do gimnazjum ? 6?

Wisz dlaczego ten glupi gedd jeszcze nei padl bo on ma obrna technike miec full mane 4000 i ss i biegac niedaleko wiw i strzelac w nich z burstow i sd czasami ale jak zaczynaja leciec sd w gedda on w*******a haste i s*******a za swoich.
a rhu kozak biega i ciagel wali z gfb i sd chociaz na plecami nie ma nawet kilku osob z wiw.

Nygga789 21-03-2007 21:07

Keonek zrob to dla mnie i pisz NF bo jak piszesz "swe" to bije od ciebie rasizmem a po drugie polowa NF to tez polacy .

paior 21-03-2007 21:43

Ale wszyscy "polacy" w Nf sa dlatego ze byli hunted przez ludzi z WiW lub innych z kyry i teraz kozacza

Rodi 21-03-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nygga789 (Post 1327635)
Keonek zrob to dla mnie i pisz NF bo jak piszesz "swe" to bije od ciebie rasizmem a po drugie polowa NF to tez polacy .

"bije od ciebie rasizm"
Chyba niewiesz coto rasizm..
Jakby powiedział te "pierdolone swe" lub coś w tym rodzaju to by można było to nazwac raziszem a samo nazywajać swe swe jest ok.

Keonek 21-03-2007 22:04

mimo ze nie widze powodow ale ok bede sie staral nie pisac swe, ale wiesz ja to pisze automatycznie nie zwazajac na pojedyncze slowa wiec jesli bede pisal to nie bij mnie zaraz :D

@down
a tak na marginesie Paior ma bardziej zryta czache niz ja xDD

paior 21-03-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1327776)
mimo ze nie widze powodow ale ok bede sie staral nie pisac swe, ale wiesz ja to pisze automatycznie nie zwazajac na pojedyncze slowa wiec jesli bede pisal to nie bij mnie zaraz :D

No i zeby mi to bylo ostatni raz :* ;]

Swe!!!!!!!!
Swe musza zniknac z kyry

Jovere'xik 21-03-2007 22:24

Nie wszyscy ale większośc.Bo naprawde niektórzy Szwedzi są spoko;)

paior 21-03-2007 22:36

Ta wojna ma juz zwyciezce WiW roxior ;]

500 post ;]

Keonek 21-03-2007 23:02

czemu nf nie chce wyjsc? wlasnie teraz moglaby byc akcja nie ma czemu? bo wasze wszechwspaniale nf nie chce wyjsc...
nawet nie uzylem okreslenia "swe" ;D

Prawdziwek 21-03-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1327921)
czemu nf nie chce wyjsc? wlasnie teraz moglaby byc akcja nie ma czemu? bo wasze wszechwspaniale nf nie chce wyjsc...
nawet nie uzylem okreslenia "swe" ;D

Wczoraj wiw nie chcialo, wiec o co ci chodzi

Prawdziwek 21-03-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1327866)
Ta wojna ma juz zwyciezce WiW roxior ;]

500 post ;]

mam nadzieje :D, ale ty i tak jestes pizda

Keonek 21-03-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prawdziwek (Post 1327954)
mam nadzieje :D, ale ty i tak jestes pizda

heheh nie no ja tez mam nadzieje ze wiw wygra :D a co do paiorka hehe nie jest pizda to jest zryty leb.... bardziej niz ja ! ale i tak ziom jest nie samowity pozdro mosq ;] respect B)

Rodi 21-03-2007 23:52

Kiedy Olik doda staty?
Co teraz NF bedzie prowadziło wojne na morale?

paior 22-03-2007 07:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodi (Post 1328039)
Kiedy Olik doda staty?
Co teraz NF bedzie prowadziło wojne na morale?

nigdy ... bo nf przegrywa wiecej niz 5-pcioma fragami

z tego tematu sensownie gadaja Keonek i Tetrowy ;]

Eabbol 22-03-2007 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1328156)
nigdy ... bo nf przegrywa wiecej niz 5-pcioma fragami

z tego tematu sensownie gadaja Keonek i Tetrowy ;]

Frajerze ty w zadnej war nie byles, wiec stul dziub. Nikogo nie interesujesz, jezeli nie grasz juz w tibie to po co przesiadujesz na forum? nikt ciebie nie lubi irl? przypuszczam ze tak i probujesz zdobyc sympatie WiW zeby po wojnie zaczac robic msa? nie boj zaby wszyscy mieli ciebie w dupie i beda miec

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27.