![]() |
|
Cytuj:
Hmm.. Czas na OPEN Battle? :D |
Cytuj:
|
@Zevs~ (vesz)
Ty a co masz do mnie, to , ze cie uwalilem na 29lvl?? to chyba juz padlem za to .... i nie wiem co teraz do mnie sadzisz sie Sorry ze tak pozno odpisal ci |
Cytuj:
Nie no, był filmik kręcony przez Julia'e~ gdzie 1 Fragiem był Eldero~ :D To był chyba ten 1 pogrom, wtedy jeszcze PoD'u podajże ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do płacenia, przeczytajcie sobie mój post na tibia.com może wtedy zrozumiecie. @down Też oglądam a w reklamach Lalke Bolka Prusa czytam. |
Cytuj:
@Cromak gonzo dostawał listy do domu ze szkoły :P, jeszcze mi na vent mówił że akurat mama wyszła do sklepu przyszedł listonosz i schował to miedzy książkami :) no ale co poradzić to ich wybór. shrek2 leci na TVN :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja robilem PA?? LOL.... ja wiedzialem ze ta wsza bedzie z suave podczas wojny jak dobije wysoki lvl |
Nie uwazacie ze g***o wam do jego nauki to chyba jego wybor??
Wogole co to za temat tu sie rozwinol? Żal:confused: |
Cytuj:
|
Slide, nie ucz nas jak walczyc ;)
|
[CHAR]Endrox[/CHAR]
Mar 02 2007, 16:26:09 CET Killed at Level 115 by Zevs Mighty Thunder and by Kimahirii |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Tibia to gra! Raczej wykształcenie nie będzie tu potrzebne. ;) |
Cytuj:
Mylisz się, akurat widać w tej grze od razu komu słoma z butów wystaje. Widać kto o angielskim wie że jest a kto umie się nim posłużyć. Widać kto ile ma lat itp. więc nie mów że wykształcenie i co za tym idzie inteligencja nie są potrzebne. Wykształcenie podstawowe to szkoła średnia bez matury Wykształcenie średnie to zdanie matury Wykształcenie wyższe to tytuł naukowy czyli lct/inż, mgr itp :) @Slide jeżeli już musisz skracać to KOL a nie KOR |
Chylimy czoło przed Mistrzem świata!!! Vivat Adam Małysz!!!!:D
|
Cytuj:
@kolirn według tej twojej rozpiski, też się tylko na podstawowe łapie :P, za rok średnie a potem Polibuda Wawa, Wrocław albo Bóg jeden wie gdzie. Zawsze zostaje mi AON (Akademia Obrony Narodowej) przynajmniej bym miał blisko z chaty, teraz niedaleko do LO chodzę. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |
|