Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Kakalaka222 02-03-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1296837)
Od Was dali, ale u Was nikt się nie złożył... ;p

Eldero~ się złożył :p

Hmm.. Czas na OPEN Battle? :D

Slide_Aurea 02-03-2007 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakalaka222 (Post 1296842)
Eldero~ się złożył :p

Hmm.. Czas na OPEN Battle? :D

Ja mówie o Ani jak poszedł Molt, Hellah, Lukcik i QT :) Zresztą nawet jeśli się złożyła 1 osoba to nie to samo co 4 nie?? I nie dadzą filmu, zresztą Allianci wogóle filmów z openek itp nie dają.. Tylko Doneq nas raczy ssami.

royal_skret 02-03-2007 19:16

@Zevs~ (vesz)
Ty a co masz do mnie, to , ze cie uwalilem na 29lvl?? to chyba juz padlem za to .... i nie wiem co teraz do mnie sadzisz sie

Sorry ze tak pozno odpisal ci

Kakalaka222 02-03-2007 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1296886)
Ja mówie o Ani jak poszedł Molt, Hellah, Lukcik i QT :) Zresztą nawet jeśli się złożyła 1 osoba to nie to samo co 4 nie?? I nie dadzą filmu, zresztą Allianci wogóle filmów z openek itp nie dają.. Tylko Doneq nas raczy ssami.

aaa ;) Ale jak już mówiłem, Anni to loteria.
Nie no, był filmik kręcony przez Julia'e~ gdzie 1 Fragiem był Eldero~ :D
To był chyba ten 1 pogrom, wtedy jeszcze PoD'u podajże ;)

Knoxy 02-03-2007 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez royal_skret (Post 1296997)
@Zevs~ (vesz)
Ty a co masz do mnie, to , ze cie uwalilem na 29lvl?? to chyba juz padlem za to .... i nie wiem co teraz do mnie sadzisz sie

HAHA to jest przyklad bezmyslnosci robienia PA :)) Zemsta jest i bedzie zemstą...

Sesef 02-03-2007 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1296837)
A co odpala "wielki" Zevs to poprostu szkoda gadać.... Może jakiś mass log?? ;p

wiesz tylko ja np i inni z fagu (nie mówię tutaj że komuś się tam raz może zdarzyć albo zdarzyło) jakoś problemów takich jak Fifi ze szkoła nie mają. Z tego co pamiętam tylko fifi w sierpniu przeżywał tak że udało mu się 2 komisy zdać. Innych jakoś sobie nie przypominam, no ale cuż jak on woli nie raz zostać w domu i grać w tibie niż iść do szkoły to jego sprawa i jego wybór.

Co do płacenia, przeczytajcie sobie mój post na tibia.com może wtedy zrozumiecie.

@down
Też oglądam a w reklamach Lalke Bolka Prusa czytam.

Kolirn 02-03-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez royal_skret (Post 1296997)
@Zevs~ (vesz)

ahhh śmiech :D

@Cromak

gonzo dostawał listy do domu ze szkoły :P, jeszcze mi na vent mówił że akurat mama wyszła do sklepu przyszedł listonosz i schował to miedzy książkami :) no ale co poradzić to ich wybór.

shrek2 leci na TVN :D

duuKi 02-03-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1297138)
wiesz tylko ja np i inni z fagu (nie mówię tutaj że komuś się tam raz może zdarzyć albo zdarzyło) jakoś problemów takich jak Fifi ze szkoła nie mają. Z tego co pamiętam tylko fifi w sierpniu przeżywał tak że udało mu się 2 komisy zdać. Innych jakoś sobie nie przypominam, no ale cuż jak on woli nie raz zostać w domu i grać w tibie niż iść do szkoły to jego sprawa i jego wybór.

Co do płacenia, przeczytajcie sobie mój post na tibia.com może wtedy zrozumiecie.

Mi sie zdaje ze on juz zakonczyl swoja kariere zwiazana z nauką...

royal_skret 02-03-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knoxy (Post 1297121)
HAHA to jest przyklad bezmyslnosci robienia PA :)) Zemsta jest i bedzie zemstą...

ja robilem PA?? LOL.... ja wiedzialem ze ta wsza bedzie z suave podczas wojny jak dobije wysoki lvl

Hanys_Kce 02-03-2007 21:41

Nie uwazacie ze g***o wam do jego nauki to chyba jego wybor??
Wogole co to za temat tu sie rozwinol?
Żal:confused:

Kolirn 02-03-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez royal_skret (Post 1297330)
ja robilem PA?? LOL.... ja wiedzialem ze ta wsza bedzie z suave podczas wojny jak dobije wysoki lvl

Sorry Royal ale sie trochę kompromitujesz takimi tekstami nie sądzisz?

Eldero 03-03-2007 08:39

Slide, nie ucz nas jak walczyc ;)

Kakalaka222 03-03-2007 09:12

[CHAR]Endrox[/CHAR]
Mar 02 2007, 16:26:09 CET Killed at Level 115 by Zevs Mighty Thunder
and by Kimahirii

Iron'knight 03-03-2007 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakalaka222 (Post 1297908)
[CHAR]Endrox[/CHAR]
Mar 02 2007, 16:26:09 CET Killed at Level 115 by Zevs Mighty Thunder
and by Kimahirii

Podobno neta mu wyjebało w ank.

Slide_Aurea 03-03-2007 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldero (Post 1297889)
Slide, nie ucz nas jak walczyc ;)

Nie ucze, niemam podstaw do tego, bo w warach nie uczestniczyłem i nie będę uczestniczyć (ots rox) Chodzi mi tylko o to, że mam dość PA romu... Chce żeby FAG znowu rządził.. Wy poprostu nie wbijacie fragów przed depo, zabijając Bogu ducha winnych low lvli (około 30-50)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys_Kce (Post 1297334)

Troche nas powinno obchodzić... Co to za hi-lvl rządzący Aureą skoro niema wykształcenia podstawowego ;p Z tego co Cro i Kor mówią... (Może mu się uda skończyć gimnazjum)

Kakalaka222 03-03-2007 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1298121)
Co to za hi-lvl rządzący Aureą skoro niema wykształcenia podstawowego ;p Z tego co Cro i Kor mówią... (Może mu się uda skończyć gimnazjum)

No to się zdecyduj, mówisz, że nie ma wykształcenia podstawowego, a potem piszesz, że może mu się uda Gim. skończyć... Hmm...
Tibia to gra! Raczej wykształcenie nie będzie tu potrzebne. ;)

Kolirn 03-03-2007 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakalaka222 (Post 1298128)
No to się zdecyduj, mówisz, że nie ma wykształcenia podstawowego, a potem piszesz, że może mu się uda Gim. skończyć... Hmm...
Tibia to gra! Raczej wykształcenie nie będzie tu potrzebne. ;)

Mylisz się, akurat widać w tej grze od razu komu słoma z butów wystaje. Widać kto o angielskim wie że jest a kto umie się nim posłużyć. Widać kto ile ma lat itp. więc nie mów że wykształcenie i co za tym idzie inteligencja nie są potrzebne.

Wykształcenie podstawowe to szkoła średnia bez matury
Wykształcenie średnie to zdanie matury
Wykształcenie wyższe to tytuł naukowy czyli lct/inż, mgr itp :)

@Slide jeżeli już musisz skracać to KOL a nie KOR

Pasztet04 03-03-2007 13:06

Chylimy czoło przed Mistrzem świata!!! Vivat Adam Małysz!!!!:D

Sesef 03-03-2007 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys_Kce (Post 1297334)

Większość polaczków którym nie chce się uczyć/maja problemy w szkole wyżywa się na Tibi na niższych lvlach (bo z wyższymi to mogą mieć problemy). Zevs zawsze robił PA tylko że jak był w RoT to mnie to nie przeszkadzało (sam wpadałem wieczorkami na kopalnie po dofinansowanie, ale folari w końcu zaczął pisać żebym skończył z tym PA to skończyłem), teraz jest w RoMie i też robi PA tylko, że teraz to nie przeszkadza RoMowi.

@kolirn
według tej twojej rozpiski, też się tylko na podstawowe łapie :P, za rok średnie a potem Polibuda Wawa, Wrocław albo Bóg jeden wie gdzie. Zawsze zostaje mi AON (Akademia Obrony Narodowej) przynajmniej bym miał blisko z chaty, teraz niedaleko do LO chodzę.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pasztet04 (Post 1298231)

Da, Da, Hail Małysz _./

Kolirn 03-03-2007 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pasztet04 (Post 1298231)

pasztet weź znajdź odpowiednie forum co ? może chciałeś zabłysnąć no ale...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1298254)
... potem Polibuda Wawa, Wrocław albo Bóg jeden wie gdzie. Zawsze zostaje mi AON (Akademia Obrony Narodowej) ...

wbijaj do Łodzi :lol:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17.