![]() |
|
Cytuj:
coraz bardziej zastanawiam sie nas sensem wypowiadania sie tutaj bo 3/4 ludzi co tu pisze to albo nie maja pojecia o grze albo dawno juz w nia nie graja i tylko wyzywaja, pisza bzdury i sa noobami i glupkami a pozostala reszta to kidler klucacy sie z kilkoma osobami i bardzo mala reszta to Ci co wiedza co sie dzieje na tym serwie |
Cytuj:
|
No to przynajmniej nie pi*rdol CO BY TO TRZEBABYLO ZROBIC ZEBY WYGRAC ETC. bo niemasz o tym pojecia.
edit. sam jestes pajacem pier*olonym. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz racje nic nie wiem o tym serverze i nawet tu nie grałem : ( Tylko odpowiedz mi na 1 pytanie: Dlaczego jeżeli FAG wygrywa openki to np 20:16 , 28:20 etc a jak ROM wygrywa openki to np 30:4 , 25:1 etc Nie chodzi mi o to kto expi albo kto jest wiecej online. A fragi no to raczej maja znaczenie no bo jaki jest inny cel wojny jesli nie wyłonienie zwyciezcy?? A poprzez co to wyłonisz? FRAGI !!!! |
Śmiem twierdzić, iż nie zawsze. Czasem strona A przegrywa we fragach, a przykladowo to strona B nie ma kasy, wiec sie wykupuje, i tak sie lamie team po kolei.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przykro mi kochanie ale to nie jest ani Bekas ani Garo ani zaden z tych 15 ownerow ktorzy grali na Stingu od 110 lvla w gore =/ @Tomek A kogo tu to kurwa obchodzi co ja w tv ogladam? Ty ogladasz Mode na Sukces ale sie tym na forum nie chwale ;> |
chciales chyba powiedziec od 50 lvla w gore ;)
|
Raksu ale to Ty świrujesz z żydówką xDDDD
NO sting do ~~100 gral sam w tym problem : ( A ja juz wbilem 100 i to duzo razy na OTSIe : ( Tak jestem dzieckiem OTS i nic nie wiem o pvp ani o Aurea kurde wydało sie ; / |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bekas, radek, garo grali. Do tego therrax, ja i pare innych osob passy mialo ;) i widzisz na czym to sie skonczylo |
Cytuj:
|
Sting oglada mode na sukces, a Raga oglada szanse na sukces xD
|
Cytuj:
Zeratul, pochwal się co Ty ogladasz :D Na wspólnej? 8o |
Cytuj:
Zeratul? Hmm, ja tylko Tile Tequille ogladam =P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
niech wielki bekas powroci i niech poprowadzi FAG do zwyciestwa :D
btw. [CHAR]Ponkowaty Rycerz[/CHAR] pierw zaplacil MPA, zaczal spamowac exori gran, ROM przyprowadzil noobow, wbil rs'a, zabili go i polecialo: DH, MMS, Royal AXe, Bohy, Softy, g-legi ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mieliscie zabic mnie, moich rl. Gdy zapytalem czemu Matuta nie zabiliscie jeszcze to zobaczylem cos takiego "dajemy mu jeszcze szanse" ehmm przed czym? |
Bo Kojakiem z dp nie wychodzisz, a Matuta nie zabijemy bo go znamy. Pzdro misiaczku pysiaczku aka na Tibii to ja sie boje odezwac nawet~
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przez 2 dni expilem na malpach lacznie ok. 10h. Byliscie obaj online i nie wpadliscie :) Takze po wygranej opence nadal bede na was czekal :) Z reszta nie tylko ja :* @Matut tez cie kocham :) |
Hahahahaahaha ta bo ty jestes tutaj najbardziej important target i caly czas cie bede exivowal i marnowal unj na ciebie. Wbijesz lvl to pogadamy.
I nie pisz mi wiecej priv czemu, dlaczego i za co. I ze bohy to za duzo, kolejny pro forum fighterze. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
o stary tym to mnie polozyles na lopatki =/ |
@up
nie ma za co :) |
Cytuj:
Drogi Eldero zamknij już mordę, bo sie rzucasz jakbyś był nie wiem kim, a jesteś zwykłem ass lickerem Adde i każdy wie jak skończysz, bo w Romie mają cię za śmiecia, po prostu wykorzystują cię tylko do walki, a potem będziesz hunted od nich :-):D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisz do Magazynu Bravo, tam ci dadza konkretna odpowiedz :D btw. Adde ma szacunek do ludzi z ktorymi walczy, jak mnie wyjebia moja sprawa, wy sie martwcie jak wygrac wojne :D to tylko dla mnie gra _/ @up Doneq hunted. |
Cytuj:
|
Cytuj:
spoko loko, poprosze Bysza zeby cie tez zabil :D kotq ;* idz expic :D 21:41 Yu-Gi [21]: twoja stara importuje niedzwiedzie polarne Doniu to prawda? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobre dobre ;] |
Cytuj:
|
[CHAR]Bud'bundy[/CHAR]
Feb 16 2008, 08:32:03 CET Killed at Level 97 by Sykus and by Therrax aff hacked ?;/ |
taa chyba hak. zjechalismy do 84 lvl i ban=delete
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |
|