![]() |
|
Jak oni mogli się tak perfidnie trapnąc ;(
|
@kilka up
Jak nie wiesz baranie co sie stalo to sie nie odzywaj, ja wciaz czekam az wyjdziecie na OB a nie stack+eflbot i autotarget. Tak kazdy glupi potrafi, i wy tez tego jestescie swiadomi ze na pustyni kazdy z was lizalby glebe. Anyway nie poddamy sie tak szybko, czekamy na PRAWDZIWA bitwe :) I jeszcze raz powtarzam, chuja wiesz co sie u nas stalo!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma co ukrywać, to błąd naszych leaderów, że weszli w tego trapa, a nie wasza zasługa, chwalić i jarać to się możecie, jak wygracie openke na otwartym terenie (ankh plx) Zawsze jest tak, że na początku my czekamy na desercie, tak było też wczoraj, inna sprawa, że wbijanie się tam, było poronionym pomysłem i naszą kompletną porażką, co nie zmienia faktu, że gracie jak cowardy... Powtarzam, wygrajcie 2-3 openki z naszym full teamem na otwartym terenie i wtedy cieszcie się na jakiś czas serverem.
|
Cytuj:
|
@fryc
Mówiłeś, że nie obchodzi cie ta wojna xDD @topic Najlepiej zostac na desercie i nie ruszac się póki FF nie przyjdzie ;) |
Cytuj:
Jak chcielismy pomagac,to vicorf mial nas gleboko w powazaniu,wiec teraz nas to pierdoli,nie bede walczyl dla niego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Shaka No spoko, tylko tak czekać można cały dzień ;s , aczkolwiek chyba to już lepsze niż to co było wczoraj, lol |
Cytuj:
Bo to jest tak, że kogoś ubiją, lecą na stacka, a nasi się pchają do nich i wtedy massacre. Już lepiej nie mścic się za tego typa, który padł, iśc i poczekac niż żeby 25 osób padło ;\ |
To my idziemy do ff ciao
|
@ Pione
19:25 Pione Sevar [106]: witamy w pz 19:25 Pione Sevar [106]: bako lvl juz nie wbije < 6 minut pozniej> 19:31 Pione Sevar [106]: czy ja mowie ze wy jestescie hunted? Ogarnij sie plx? :D |
Uwielbiam cwaniakowanie się polaczków po chwilowej zmianie sytuacji :)
Teraz sie podniecają a później cichutko :( Stack nazywaja OB widac ze ogary :confused: |
|
Cytuj:
|
Patrz na daty :(
|
Pacc
Po ile chodzi pacc na silvie za gp?
Jest ktos zaufany co by sprzedal? |
14:51 You see a dead human (Vol:10).You recognize Pione Sevar. He was killed by Akrix Angel.
@pione <3 |
Cytuj:
Zwal sobie bo widze, ze cie podnieca moje cialo... |
Cytuj:
|
Ale się podniecacie tymi dedami...
|
Cytuj:
No a co, wkoncu jest czym :D |
No i FF wyszło na OB, widac, że nie tylko stacki potrafią wygrac ;p
|
Chyba FF bylo wiecej :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dlatego powinni pod koniec leciec do trapa, mieli Viollatora, Gobrysla jeszcze ;~, wiadomo było, że nie mieli szans potem. A FF full team.
Goss padł, ale został jeszcze Chino i Fer. Miejmy nadzieję, że Vicorf szybko wróci bo jeśli nie on to chyba nikt już nic nie zmieni ;< Edit: Właśnie się dowiedziałem, że Xeosnar liderował :p |
No i z tego co widzialem na filmiku to nie bylo zle,przynajmiej rushowal.
|
Z początku, a potem Laren ładnie to robił xDD
|
http://forum.hunted.pl/showthread.php?p=94378#post94378
Żal kurwa jakis licznik expa, niedlugo cave bota wprowadza. Znowu jakies zjebane pomysly Cip softu, do tego koniec up&down |
Mi tam bardzo się podoba :P Raczej już boty nie będą używane, przynajmniej zmniejszy się dużo :) tylko ten double exp żal xd
|
zmniejszy sie uzycie, ale nigdy nie skonczy. my pewnie nawet tego nie odczujemy, jedynie zamiast ubic tego bottera na spawnie i zaczac expic, bedziemy musieli czekac az skonczy :/ tak samo lipa z tym starihopem, zepsuli w tym momencie maga/pala ale troszeczke zbalansowali do knighta.
|
I bardzo dobrze ;D Do tej pory knight do pewnego lvlu był niczym...
Chociaż w sumie mi dużo na tym nie zależy, w końcu wole się zając prywatnym życiem niż marnowaniem czasu na kolejne wymysły CipSoftu ;] |
Haha tak teraz tylko mówicie bo ich więcej bo vicorfa nie ma a prawda jest taka poczekajcie jeszcze trochę i Laren znów przejmie serwa :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
s2 |
Cicho Laren "rzondzi" i Fisher bedzie jego "prawom rekom"
|
Wy tylko krytykować umiecie.Powiem tak pierdole was sami zobaczycie :)Życzę szybkiego powrotu waszego Mistrza Vicorfa i wtedy zobaczymy co wasz mistrz pokaże.
|
Grozisz mi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44. |
|