![]() |
|
A boję się zapytać skąd...
|
Cytuj:
co do goscia ( jesli to jego zdjecie ) to gratulacje wytrwałosci |
Po prostu Leo dba o siebie, a nie 'zajada czpisy' przed kompem... Z drugiej strony napinka sux :S
*Gelt Robisz mi konkurencje! |
Zawsze można poświęcić trochę czasu na wżeranie chipsów przed kompem, a trochę na ćwiczenia. ;p
|
Cytuj:
sprawdz znowu moje foto A co do wieku .. to tak.. zwałowany.. na faze napisałem 13 xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty skad wiesz naco dziewczyny leca skoro jedyne jakie znasz to female z tibi która jest tak naprawde kolesiem na rl... |
Cytuj:
Przykro mi, lecz Lasooch ma całkowitą rację. Przesadnie "rozbudowane" mięśnie, które prezentujesz, wręcz odpychają kobiety. |
Cytuj:
P.S: A skąd ten "jednostrzałowiec"? To określenie nijak się ma do mojej osoby. |
Cytuj:
|
Kurwa też kobieta co wy chcecie panienki na jedną noc też są fajne.
|
Po prostu jak w zyciu sie nie udaje, lub cos nie wychodzi. To trzeba sie dowartosciowac tym, ze to wina tych pustych, glupich, brzydkich i nie fajnych dziewczyn, a nie wlasna. PR godna Hitlera.
|
Cytuj:
@Dr.Unknown widziałem Twoje foto z rl |
Cytuj:
Cytuj:
Bardzo się pomyliłem? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
i to bardzo |
Cytuj:
Tak, chodzę w glanach, tak, gram na gitarze, tak, utożsamiam się z subkulturą, którą tY nazywasz 'brudami'. Ale tak naprawdę niewiele o tychże 'brudach' a tym bardziej o mnie wiesz. : ) A włosy myję pewnie częściej od cIEBIE. @MikeRoyal: enjoy your STDs btw. |
Cytuj:
Cytuj:
@ Cytuj:
Jeżeli wsmarowywanie we włosy paczki żelu, stanie pod blokiem i puszczenia 'zajebistej' muzyki z komórki jest super i dorosłe to gl&hf póki nie staniesz przed czystym lustrem. @Xr3: Świetna mina. |
Powiedział człowiek, który uprawiał seks może 1 w swoim życiu i nie wie jak to jest bo Tibia zjebała mu mózg, 15 latki wyprawiają lepsze rzeczy niż nie jeden dorosły.
|
Cytuj:
@down z Toba w ogole nie mam ochoty zaczynac rozmow bo i tak jestes najmadrzejszy co widac po Twoich wypowiedziach w innych tematach,btw nie,nie uzywam zelu, mam raczej dluzsze wlosy |
Cytuj:
|
@MikeRoyal:
I co, szpanujesz, że w wieku 15 lat nie jesteś prawiczkiem? Społeczeństwo się stacza. |
Cytuj:
Cytuj:
Nie no, jeśli zrobił to z miłości, a nie w charakterze zaliczenia jakiejś pustej dupy... i jeśli miał świadomość swego czynu, to uważam, że w zasadzie nie ma się do czego doczepić. Tak na marginesie, to jestem na 80% pewien, że wałuje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do "Głodnemu chleb na myśli", to się mylisz. ;P |
Cytuj:
A od Łasego się odwal, ma pedalskie glany, ale ja sam mam długie włosy, grywam na gitarze etc i jakoś nie mogę narzekać na swoje życie towarzystkie w kontaktach damsko-męskich... @MistrzLeo: Widząc Twoje wypowiedzi tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że rozmiar członka jest odwrotnie proporcjonalny do rozmiaru mięśni... |
Wałuje nie wałuje to jest już takie pokolenie, dzisiaj to nie problem i żaden wstyd jak kiedyś, ale tak X3 zrobiłem to z miłości i nie ja wyszedłem z inicjatywą ale tak już jest jak sobie wybierzesz dziewczynę, które nie raz i nie dwa uprawiała seks.
|
Cytuj:
|
Słucham rocka, gram na gitarze, nosiłem glany- mimo to nie lubię brudasów(tych, którzy są przeciw KAŻDEJ ogólnie przyjętej regule).
Mam krótkie włosy, zdarza mi się pić piwo w dresie pod klatką i słuchać muzyki, puszczanej przez kumpli z telefonu (nie przepadam za nią)- mimo to nie lubię łysych dresów z co drugim słowem 'kurwa'. I cholernie śmieszą mnie wasze przekomarzanki słowne. O gustach się nie rozmawia. Nigdy nie czułem potrzeby należenia do jakiejkolwiek subkultury i nie rozumiem ludzi, którzy mają tylko jeden punkt widzenia. Dlaczego słuchanie metalu i noszenie długich włosów wyklucza siłownie? I w drugą stronę. Jedne dziewczyny wolą umięśnionych, a drugie innych. Nic tego nie zmieni. Są takie, co lubią poczucie bezpieczeństwa i dobrze umięśnione ciało, a są takie, które szukają oryginalności i długich włosów. |
Cytuj:
I co teraz, Glamri? ;> |
Cytuj:
@Grue: Gdzie to tyle śniegu było? Btw. widzę, że lubisz swoją pracę xD |
To Ci było w Trzebieniu koło Bolesławca. Troche napadało tylko puchu i na drugi dzien juz go nie bylo :d A prace kocham <3 hehe :d
|
Jeżeli dla Was MistrzLeo jest jakos nienaturalnie umięśnionym, to coś z Wami nie tak Oo
|
Cytuj:
@Vavi Masz racje. Prawda jest, ze subkultury sa dla ludzi slabych, nie potrafiacych sie sprzeciwiac, wiec sie dopasowuja pod najbardziej im odpowiadajaca i pozniej sie kloca na forach internetowych. Ciekawe jak sie nazywa "nasza" forumowa subkultura, ale pewnie cos w stylu 'wannabetrumetalkomplekshaters' |
Cytuj:
Nie chcę nikogo obrażać, ale jeżeli dla Ciebie ramiona, które prawie zasłaniają klatę, to normalna, proporcjonalna budowa, to coś tu nie pasuje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak ktoś się nie umie wyróżnić na tle ogólnospołecznym, to stara się wyróżnić na tle danej subkultury. Cytuj:
@ Cytuj:
|
Cytuj:
|
Trzeba iść z duchem czasu panowie i panie, a nie wyglądać jak cygan lub inny jak to określacie ,,brud''. Ktoś kto nie idzie z duchem czasu jest niemodny lub podporządkowuje się subkulturom co dla mnie jest osobistym debilizmem. Co się chce przez to pokazać, że ma się własny styl - odmienny ale postrzegany jako coś odbiegającego od ogólnie przyjętej normy.
|
Cytuj:
Facet, nie na tym to polega. Masz zajebiście błędny tok rozumowania. Ja wychodzę z założenia, że zadawanie się z samymi metalami albo z samymi kibolami było by, krótko mówiąc, nudne. Niezrozumiałe jest dla mnie również słuchanie jednego gatunku muzyki, ale to już nie temat do tych rozważań. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |
|