Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Masywny_Titania 19-03-2007 14:33

Jak duss beda przegrywac to zawsze fanclubowi nie bedzie cos pasowac... a to walka na schodach, a to jakas postacia nie gral owner, tylko jej babcia, bo ma lepsze pvp... idzcie sie kurwa leczyc, bo jakby duss wygralo to byscie sie podniecali juz i mowili jakie to z nich mastahy pr0

i takie male cos ode mnie
Guild Name|Mbrs Av Lvl Tot Lvl
Vision~~~|26| |114 |2,959
Duskiness~|28 |131 |3,666

Direne 19-03-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1323567)
Ja bym umiał B)

Dusk czy chcecie tego czy nie to był Open Battle i dostaliście w dupę, mogło być jeszcze wyżej więc się cieszcie.

A poza tym ubolewam nad hackiem Magramiego, bo nie ma kto tak ofiarnie padać ;/ może teraz kolek? Dobrze mu idzie...

Kozak to ty moze jesteś na policji :]
Napewno byś umiał ćwiczyłeś na otsie co nie?
Pozdro.

Cyrillus 19-03-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzegol (Post 1323265)
Niestety gdyby nie hacki to Vision mogli by już zapomnieć o Furorze x] A co do tego co było ostatnio to nie nazwałbym tego Open Battle. Dusk~ byli już znacznie osłabieni a przecież Open Battle nie polega na wcześniejszym wybiciu wroga w trapie a następnie uganianiu się za nim na pustyni ;)

hahaa zastanow sie co piszesz ... taif by mogl pomarzyc o furo gdyby nie hack spoxtera ;]

@up,up dolicz pomagierow duskow ;]

Direne 19-03-2007 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1323574)
Jak duss beda przegrywac to zawsze fanclubowi nie bedzie cos pasowac... a to walka na schodach, a to jakas postacia nie gral owner, tylko jej babcia, bo ma lepsze pvp... idzcie sie kurwa leczyc, bo jakby duss wygralo to byscie sie podniecali juz i mowili jakie to z nich mastahy pr0

i takie male cos ode mnie
Guild Name|Mbrs Av Lvl Tot Lvl
Vision~~~|26| |114 |2,959
Duskiness~|28 |131 |3,666

Vision ma o wiele leprzą taktyke od Duskiness a oni zaś mają wyższe lvl ;]
I co z tego wyjdzie??? Upadek serwa.
Pozdro

Flows 19-03-2007 15:23

@up8o
Upadek servera? pff.. co masz na mysli? Vision przejelo inicjatywe nad wojna =) Expia bija lvl'e a dusski czekaja? na co? zobaczymy co bedzie w najblizszym czasie Pozdro:D

Hellraiser 19-03-2007 15:32

Oj nie dzieje sie dobrze, oj nie dzieje,..

Grimp 19-03-2007 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Direne (Post 1323595)
Pozdro.

Na OTS tez umiem B)

I nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz kim jestem, bo pare fragów już złapałem (5+ dla Twojego info na samym Dusk, więc stfu )

Mac-Graw 19-03-2007 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1323631)
Oj nie dzieje sie dobrze, oj nie dzieje,..

Z Furorki robi się druga Isarka ;]

Masywny_Titania 19-03-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Direne (Post 1323597)
Vision ma o wiele leprzą taktyke od Duskiness a oni zaś mają wyższe lvl ;]
I co z tego wyjdzie??? Upadek serwa.
Pozdro

Jaki upadek? Furora jest juz przegranym serverem od dawna, jesli chcesz sobie znalezc gdzies gdzie ci sie bedzie podobala gra, to idz na non-pvp, albo zmien gre-.-

esdek 19-03-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Direne (Post 1323595)
Pozdro.

Ty za to jesteś kozak za monitorem.

Direne 19-03-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1323634)
Na OTS tez umiem B)

I nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz kim jestem, bo pare fragów już złapałem (5+ dla Twojego info na samym Dusk, więc stfu )

Hehs dla mnie możes być Zwidkiem.
Jebie mnie to po prostu.
A jeśli tak to gratulacje!

@up
Hehs Zastanów się póki jest Taifun jest furora... Taifun Hacked koniec wojny i serwera! Taka Prawda!
Pozdro.

M^^ke 19-03-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Direne (Post 1323711)
Hehs dla mnie możes być Zwidkiem.
Jebie mnie to po prostu.
A jeśli tak to gratulacje!

@up
Hehs Zastanów się póki jest Taifun jest furora... Taifun Hacked koniec wojny i serwera! Taka Prawda!
Pozdro.

A raczej Taifun hacked/rooked/hunted = początek nowej ery dla tego servera.
A że gorzej jak dla mnie być nie może więc sądze że to byłby początek lepszej ery...

Smerfu 19-03-2007 17:36

Niech sobie expia, i tak wiecej na tym traca niz zyskuja:p

Panu grubciowi i tak sie nie przyda 140lvl skoro do gry sie nie bedzie mogl zalogowac xD

A teraz macha lapka w kierunku Nordmarka, gratuluje nowego name :p

Banished: until Mar 26 2007, 15:15:32 CEST because of offensive name

Naprawde trzeba byc debilem zeby nawet normalnego name po namelocku nie potrafic zrobic, czekamy na kolejny inteligentny name, moze teraz banik na 30 dni=]

Grzegol 19-03-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1323567)
Ja bym umiał B)

Dusk czy chcecie tego czy nie to był Open Battle i dostaliście w dupę, mogło być jeszcze wyżej więc się cieszcie.

A poza tym ubolewam nad hackiem Magramiego, bo nie ma kto tak ofiarnie padać ;/ może teraz kolek? Dobrze mu idzie...

Co jak co ale ty powinieneś wiedzieć jak wygląda Open Battle ;) A jeśli nie to poszukaj se jakiś filmów na ten temat 8o

Aresor 19-03-2007 18:40

:baby: czytajac to co piszecie plakac mi sie chce, pisza tu ludzie ktorzy wogule nie maja zielonego pojecia na temat furory , wojny , poszczegolnych zdarzen i zaprzeczajac nawet samemu sobie , gadaja glupoty.Ten kto bral udzial w tej wojnie gdy walczylo jeszcze Abberatio dobrze wie jaka byla sytuacja.I nie piszcie mi tutaj ze duskiness bois wyjsc na open battle albo siedza tylko w pz bo tak nie jest moze i w abb bylo slabe zgranie ale duzo bylo przypadkow ze to nie my balismy sie isc na open batle ale vision.Wiec nie przezywajcie wielkich orgazmow i nie bluzgajcie na dusk kiedy ktos padnie bo takie snake ataki to nie wojna moze i jest to taktyka ale smieszna bo ta wojna robi sie jak dla mnie coraz bardziej zalosna a gdy slysze teksty typu dusk znowu nie wyszlo na open batle bo tam ymiego nie bylo smiac mi sie chce.Gdzies ima napisal ze jest dla ludzi mily , to sa juz jakies chyba jaja? osstnio do ciebie pisalem i nawet nie odpisales.moze mialem za niski lvl nie wiem.
hail nerana
hail obsession

Reloop 19-03-2007 18:46

Cytuj:

A teraz macha lapka w kierunku Nordmarka, gratuluje nowego name

Dla dziefczyn które nie widzą nic złego w tym nicku, promuje przeczytać pierwszy człon od tyłu. (reltiH Oblivion)

Gratz Panie Łocet

Harc3sh 19-03-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1323834)

Panu grubciowi i tak sie nie przyda 140lvl skoro do gry sie nie bedzie mogl zalogowac xD

Naprawde trzeba byc debilem zeby nawet normalnego name po namelocku nie potrafic zrobic, czekamy na kolejny inteligentny name, moze teraz banik na 30 dni=]

Smerfu po co ciagle gadasz o tym ze Zwidek sie nie zaloguje do gry.
Kazdy wie ze tego nie zrobisz bo nie mozesz , wiadome jest iz gdybys mogl to zrobic juz dawno zwidek mialby bana.
Pokaz cos na war bo jak narazie to jestescie miesem armatnim.

Direne 19-03-2007 19:07

Harcesh :D Jak tam Hackowanie idzie? Dobrze? Widziałem że miałeś nowe nabytki Magrami i Caltus nice... grrrrrrr

Skibo 19-03-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aresor (Post 1323917)
:baby: czytajac to co piszecie plakac mi sie chce, pisza tu ludzie ktorzy wogule nie maja zielonego pojecia na temat furory , wojny , poszczegolnych zdarzen i zaprzeczajac nawet samemu sobie , gadaja glupoty.Ten kto bral udzial w tej wojnie gdy walczylo jeszcze Abberatio dobrze wie jaka byla sytuacja.I nie piszcie mi tutaj ze duskiness bois wyjsc na open battle albo siedza tylko w pz bo tak nie jest moze i w abb bylo slabe zgranie ale duzo bylo przypadkow ze to nie my balismy sie isc na open batle ale vision.Wiec nie przezywajcie wielkich orgazmow i nie bluzgajcie na dusk kiedy ktos padnie bo takie snake ataki to nie wojna moze i jest to taktyka ale smieszna bo ta wojna robi sie jak dla mnie coraz bardziej zalosna a gdy slysze teksty typu dusk znowu nie wyszlo na open batle bo tam ymiego nie bylo smiac mi sie chce.Gdzies ima napisal ze jest dla ludzi mily , to sa juz jakies chyba jaja? osstnio do ciebie pisalem i nawet nie odpisales.moze mialem za niski lvl nie wiem.
hail nerana
hail obsession

Wiesz... To Vision dyktuje warunki tej wojny i oni decydują kiedy jest open, taka taktyka jest dużo lepsza i daje wymierne efekty. Wiedzą kiedy mogą wyjść a kiedy nie, wogóle to nie jest śmieszna taktyka tylko przemyślana...

Marey 19-03-2007 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Direne (Post 1323960)
Harcesh :D Jak tam Hackowanie idzie? Dobrze? Widziałem że miałeś nowe nabytki Magrami i Caltus nice... grrrrrrr

Wyjdz -.-
przez takich jak ty ten temat jest jaki jest.

Pall_Mall 19-03-2007 19:48

Cytuj:

A Ty niepotrafiłes dac rady nawet 71 sorckowi rady pamietasz chyba jak Harcesh Cie złapał w Venore ??
I nie pisz ze nie grałes na tej potsaci i ze inny owner byl bo masz name wpisany wiec to Ty padles takze moje gratulacjie masta pvp

M^^ke 19-03-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1323984)
Wiesz... To Vision dyktuje warunki tej wojny i oni decydują kiedy jest open, taka taktyka jest dużo lepsza i daje wymierne efekty. Wiedzą kiedy mogą wyjść a kiedy nie, wogóle to nie jest śmieszna taktyka tylko przemyślana...

Zgadzam się w 100%. Vision wygrywa nie ponosząc własciwie żadnych strat własnych, więc raczej jest to dobra taktyka. aA że komuś sie nie podoba to już tylko jego problem. Jeżeli jesteście tacy wspaniali i walczycie honorowo to pokażcie to to wtedy tylko wam pogratuluje. Tylko proszę was, nie mówcie że nie macie okazji bo własnie takie wymówkisą śmieszne. PozdrO

\_Hail Vision.

Atahun 19-03-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marey (Post 1324026)
Wyjdz -.-
przez takich jak ty ten temat jest jaki jest.

nie to ty wyjdz na swoja candie jak nie wiesz kto to harcesh i czym sie zajmuje przepraszam ze uzyje zlego okreslenie(nie chce wszczynac awantur) - plebie

dziewczyno jak ci sie temat nie podoba to na huj na nim siedzisz i piszesz

Yiubhurden 19-03-2007 20:28

Cytuj:

Hyhy debilem to ty jestes ;). Wy tylko gadac umiecie a jakos swoim pvp sie popisac nie umiecie ;).
Pewnie teraz chcialbys byc w Vision przynajmniej bys sobie mogl expic etc ale twoj wybór ;)Jak tam slyszalem ze w koncu na ventrilo siedzicie ale wyjebane ze pewnie na publiczym hauhua!!

MarS 19-03-2007 20:41

Cytuj:

przekazuje od oceTa

"wiedzialem ze bedzie ban ale mam na to wy****** rumunie. pozdro

Banished: until Mar 26 2007, 15:15:32 CEST because of offensive name (Reltih = backwards Hitler; such names are not tolerated in Tibia!)"

NarroweQ 19-03-2007 21:01

To teraz może Nilats Oblivion albo może Tsuacoloh jak baniki nie przeszkadzają :>

Smerfu 19-03-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yiubhurden (Post 1324117)
Hyhy debilem to ty jestes ;). Wy tylko gadac umiecie a jakos swoim pvp sie popisac nie umiecie ;).
Pewnie teraz chcialbys byc w Vision przynajmniej bys sobie mogl expic etc ale twoj wybór ;)Jak tam slyszalem ze w koncu na ventrilo siedzicie ale wyjebane ze pewnie na publiczym hauhua!!

Moglem expic 3 miesiace jak mialem swoja gildie, moge i teraz ale mam lepsze rzeczy do robienia, wbilem swoje 40kk expa i mi sie znudzilo, oczywisice ty o tym za duzo wiedziec nie mozesz bo kupiles swojego chara i zgrywasz kozaka.

BTW Yiubh GZ PG!!!111
Total +7,794
zajebisty masz exp w ciagu miesiaca, dasz mi autograf?

Milten 19-03-2007 21:09

Mam małą prośbę do Marsa czy twój kolega Nordmark, Reltih czy tam Hitler mugłby pokazać nam swoją fotkę, a nie się naśmiewa z innych a sam niech da swoje zdjęcie później niech się śmieje =)

Direne 19-03-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1324096)
nie to ty wyjdz na swoja candie jak nie wiesz kto to harcesh i czym sie zajmuje przepraszam ze uzyje zlego okreslenie(nie chce wszczynac awantur) - plebie

dziewczyno jak ci sie temat nie podoba to na huj na nim siedzisz i piszesz

Huehuehuehue ;]

Slovik 19-03-2007 21:20

@direne

daj dowód, że Vision hacknelo Caltusa i Magramiego..

A ty jesteś kozak na tibia.pl

Atahun 19-03-2007 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1324257)
@direne

daj dowód, że Vision hacknelo Caltusa i Magramiego..

A ty jesteś kozak na tibia.pl

Qel hacknela i poszla do vision
Masz jakies inne wersje??

Ty za to jestes pro evul gangsta paya masta kila super czolowy napastnik z 32 lvl zrobionym przez 4 miesiace lizdodupie vision

@@@
Nie mam nic do vision ani dusk ale nienawidze takich pro kozakow jak slovik ktorzy liza dupe vision i mysla ze dostana p armor(zeby nikt na mnie nie najezdzal ze jestem za dusk,jest mi obojetne kto wygra)

H.Lyoud 19-03-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1324266)
Qel hacknela i poszla do vision
Masz jakies inne wersje??

Używanie darmowych botów

Atahun 19-03-2007 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.Lyoud (Post 1324270)
Używanie darmowych botów

twojego psa lozyska chybaX(

H.Lyoud 19-03-2007 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1324287)
twojego psa lozyska chybaX(

Jedno słowo: SSIJ

Miejsce dusków jest na non-pvp

Atahun 19-03-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.Lyoud (Post 1324301)
Jedno słowo: SSIJ

Miejsce dusków jest na non-pvp

A twoje w szkole albo na dworzu z kolegami bo zaduzo czasu przed kompem.Czyja fote w avatar wstawiles bo zdaje mi sie ze twoim osiagnieciem zyciowym jest dotarcie na temple na pohu

H.Lyoud 19-03-2007 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1324312)
A twoje w szkole albo na dworzu z kolegami bo zaduzo czasu przed kompem.Czyja fote w avatar wstawiles bo zdaje mi sie ze twoim osiagnieciem zyciowym jest dotarcie na temple na pohu

Jesteś za głupi żeby zrozumieć o co chodzi w moim avatarze
Skończyłem tą rozmowę, bo jesteś za tępy żeby ze mną rozmawiać.

MarS 19-03-2007 21:52

20:48 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Czipsu. He was killed by Venz.

Nirt 19-03-2007 21:52

[CHAR]Czipsu[/CHAR]

Mar 19 2007, 20:47:56 CET Killed at Level 186 by Yeetro
and by Venz

Bywa.

Rodri 19-03-2007 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1324335)
[CHAR]Czipsu[/CHAR]

Mar 19 2007, 20:47:56 CET Killed at Level 186 by Yeetro
and by Venz

Bywa.

Tyle na ten temat. :)

Milten 19-03-2007 21:58

Jak padł??

@down

Myślę tak samo jak Fallathanu i Nirt, ale chcę to usłyszeć od kogoś z Vision ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05.