![]() |
|
@up :
Cytuj:
/Q |
Cytuj:
@Edit Nie wiem czy ktos psial, ale... Tamapu Aug 13 2007, 04:00:04 CEST Killed at Level 133 by Tooki Toots and by Fabia Volcom Wiem, szybki jestem. |
[CHAR]Fast'keff[/CHAR]
Aug 18 2007, 18:14:03 CEST Killed at Level 86 by Arthor Tedir |
Napisze wam tyle ze padl bo mieli reason zeby go zabic. Chyba juz nie popelni tego bledu ...
@ mark, jojo i reszta biednego fagu Musicie takiego spama jebac ? Nie mozecie sobie gdzie indziej pogadac tylko tu ? Co do tibi ma polityka ? Chyba kaczynski nie zostanie Gm'em @Sesef Nie nie co plakac i obwiniac innych startuj w wyborach zobaczymy co zmienisz w tej biednej Polsce |
Cytuj:
|
@up
tez Cie nie lubie :> |
Cytuj:
Co do tych polityków to ich praca a nie hobby więc powinni coś umieć a jak na razie to chuja umieją :) |
@up
No sorki zobacz na ostatnie 5 stron nie pisalem chyba ani razu ... |
Cytuj:
|
Co do polityki to akurat w Tibii całkiem ważny element. Przynajmniej ci bardziej rozgarnięci to rozumieją i korzystają z dobrodziejstw sprawnej dyplomacji.
|
Cytuj:
Ahhahah ;p o tu mnie kur.. rozbawiles :) hahahahah @Jojo Tamten rzad dzialal przez cala kadencje wiec nie dziwie sie ze zrobil wiecej ;p, a co sadzicie o wyborach :> kto wygra xD? Wedlug mnie PiS :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Chomski Ja myslalem ze rzad Kwaśniewskiego rzadzil dwie kadencje |
Ta jedyny narazie w Polsce ktory rzadzil 2 kadencje;P
Wydaje mi sie ze jeszcze przez dlugi czas to sie nie powtorzy, z takim Prezydentem? |
Rząd Kaczyńskich nie wytrzyma 1 kadencji :D a co dopiero 2. Po tym co pokazał przez te 2 lata (korupcja, skandale)? napewno nie wygra nadchodzących wyborów. O ile Ojciec Dyrektor im nie pomoże jak to miało miejsce 2 lata temu :D (
|
@Knoxy
Sorki ale nie mam szacunku do PiSu |
Cytuj:
|
Walka z korupcją, hahaha.
|
Ziobro wszystkim dojebie sie do dupska :D
|
PO i PiS są siebie warci, ale jak miałem wybierać to na PO jakoś bardziej ich wole głownie ze względów osobistych (siostra miała pewne problemy po dojściu do władzy Kaczki jako Prezydenta Wawy). No nic niedługo wybory i akurat na te się już załapie. Co do starego rządu zawsze była korupcja itp tylko, że tamci coś zrobili NATO, UE, gadki z USA itp. Tamci jakoś Polskę pchnęli do przodu, a teraz Kaczyński ją cofa. Do tego do dnia dzisiejszego nie wiem jaki jest cel zmiany III RP na IV RP hmm Kaczki musiały się dowartościować czy co?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |
|