Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Gelt 27-07-2007 22:04

@up

Chyba Ty śmierdzisz -.^ Ja nie widzę w Tibii nic złego, jeśli grają w nią normalni ludzie 4fun a nie jak większość EXP EXP EXP! Niestety normlanych ludzi grająych w nią jest coraz mniej...

Slovik 27-07-2007 22:58

omg Khazul nie doszlo jeszcze do Ciebie że w tym dziale NIKT Cie nie chce ?!

Proszewas 27-07-2007 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1572845)
@up

Chyba Ty śmierdzisz -.^ Ja nie widzę w Tibii nic złego, jeśli grają w nią normalni ludzie 4fun a nie jak większość EXP EXP EXP! Niestety normlanych ludzi grająych w nią jest coraz mniej...

powoli wymierają...

@Slovik

ogarnij ma ma prawo pisać tu tak jak ty =]

Gelt 27-07-2007 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1572929)
omg Khazul nie doszlo jeszcze do Ciebie że w tym dziale NIKT Cie nie chce ?!

Dalibyście spokój już z tym Khazulem, jak go nie znałem jakoś ze złodziejstwa itp. i jakoś mi nie przeszkadzał -.^ Ma takie samo pisać na dorum jak Wy jak to powiedział Proszewas.

@Proszewas

Ewenenementy pozostały...

Slovik 28-07-2007 00:22

Takim ludziom sie nie daje spokoju! Okraść zaufanego kumpla ?! sk*****l wg mnie z niego

esdek 28-07-2007 00:27

W Tibii nie ma czegoś takiego jak "przyjaźń" tam liczy się tylko "zysk" i "korzyści".

Po jakimś czasie sami do tego dojdziecie :).

Bye. I dajcie spokój Khazulowi to forum jest public.

Maciorqa 28-07-2007 00:32

omg dajcie spokoj khazulowi okradl kumpla i co? to tylko gra -.- kasy potrzebowal.. zreszta tez bym tak zrobil xd

btw. pewnie go strasznie obchodzi to co o nim piszecie ; o

@slovik
jesli khazul ci przeszkadza to moze sam opuscisz ten temat?

Śmigiel 28-07-2007 00:57

Takie małe sprostowanie:
Ja tam nic do niego osobiście nie mam ale zabawnie wygląda to z ta legia na forum o tibii :D

@Gelt

spodziewałem sie tego że ktoś napisze że ja śmierdzę :cup:
Tibia śmierdzi porównując ja do innych gier :) zresztą każdy gra w co lubi dla mnie tibia śmierdzi i tyle (gracze średnio po 15lat, od zajebania dzieci neo i dupa a nie gra mmo sie z tego robi) :D na forum się wypowiadam bo śmiesznie tu czasami się robi

@Slovik

ryja nie widzisz ani go nie słyszysz wiec ignoruj jego posty i po problemie :p

Master of Puppets 28-07-2007 01:16

Wiesz co Śmigiel? Strasznie nie lubie takich tekstów. Może i nie jestem żadnym fanatykiem tej gry, ale jej nie obrażam. Tibia ma swój klimat, a ludzie grający w nią robią to bo lubią. Nie musisz więc pisac, że ta gra śmierdzi. Co z tego, że ma słabą grafę? I tak cieszy sie popularnością i co najważniejsze łaczy ludzi i zawiązuje przyjaźnie (nie licząc Khazula i pewnie jeszcze kilku).
A jak uważasz, że tibia śmierdzi, to nic i nikt nie trzyma Cię na tym forum, a tym bardziej w temacie o wojnie na Furorze.

Za wszelkie błędy przepraszam (nie wiem czy są czy nie ma ale nie mam siły ich szukać : P)

wrogonastawiony 28-07-2007 01:36

No panowie takie battle dzis w Thais bylo ze hoho :D
Poszalało sie, a potem gleba xD No ale Qel 2x co by nie było ;p

http://img523.imageshack.us/img523/5253/naforumog8.jpg

To MUSI byc znaczący krok w wojnie ]:->

sallceson 28-07-2007 01:55

Khazul ma prawo pisać ale takie samo prawo mają ci którzy go "nie lubią" ;]
więc pozostaje ignorować niektóre posty ;]

rzeczywiscie znaczący krok w wojnie ;]

Milten 28-07-2007 01:59

Exaniis
Jul 27 2007, 23:26:38 CEST Killed at Level 45 by Katrila
=(

Qel
Jul 27 2007, 23:23:15 CEST Killed at Level 16 by Exaniis
Jul 27 2007, 23:20:26 CEST Killed at Level 17 by Exaniis

dobry ten koleś jest :D

Smerfu 28-07-2007 02:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1572124)
WIADOMOSC DLA OSOB KTORE GRAJA KNIGHTAMI NA FACCU !

Jezeli chcesz pomoc w tworzeniu poradnika dla poczatkujacyh knightow, napisz do mnie pm, lub napisz do mnie na tibii. Tworzone sa wlasnie poradniki dla knightow sorcow palladynow oraz druidow... wiec jezeli chcesz pomoc w tworzeniu poradnika dla knighta odezwij sie !

Khazul/Youen

Ty smieciu powiniennes sie zajac pisaniem poradnika pod tytułem "jak zdobyc zaufanie a nastepnie ojebac best frienda", ewentualnie "Jak zrookowac 100+ chara kumpla z gildii w 10min".

Gelt 28-07-2007 08:55

Dajcie już z tym spokój...

Szkoda, że Katrila nie padł ;) Ale to by było dziwne ;p

@Śmigiel

Ja tam do Ciebie personalnie nic nie mam, chociaż obrażasz tak "kozacką grę" :P ;) Osobiście nie gram w to z powodów które podałeś, z wyjątkiem, że średnia wieku jest niżej niż 15 lat... ;/ Tibia BYŁA kiedyś naprawdę fajna... Była :(

neutral.forum.fighter 28-07-2007 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciorqa (Post 1573113)
omg dajcie spokoj khazulowi okradl kumpla i co? to tylko gra -.- kasy potrzebowal.. zreszta tez bym tak zrobil xd

btw. pewnie go strasznie obchodzi to co o nim piszecie ; o

@slovik
jesli khazul ci przeszkadza to moze sam opuscisz ten temat?

no i patrz tu akurat nie chcialbym go znac z rl zeby jeszce moim kumplem byl zreszta on mnie pewno tez nie :D

neutral.forum.fighter 28-07-2007 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1573314)
@Śmigiel

Ja tam do Ciebie personalnie nic nie mam, chociaż obrażasz tak "kozacką grę" :P ;) Osobiście nie gram w to z powodów które podałeś, z wyjątkiem, że średnia wieku jest niżej niż 15 lat... ;/ Tibia BYŁA kiedyś naprawdę fajna... Była :(

hehe ja mam 21 dlatego koncze :D

my jestesmy jak wyginajace dinozaury :D

Gelt 28-07-2007 10:31

Ja 17, ale nie gram już dość dłuuugo... Będzie chyba z 2 lata. Już wtedy zdążyłem zauważyć, że Tibia się "psuje"... A kolejne update'y tylko mnie w tym przekonaniu utwierdzały ;)

Zmieniłem hobby z Tibii na płeć piękna ;d Tu z pewnością szybko nie przejde na emeryturę ;)

Śmigiel 28-07-2007 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Puppets (Post 1573162)
Wiesz co Śmigiel? Strasznie nie lubie takich tekstów. Może i nie jestem żadnym fanatykiem tej gry, ale jej nie obrażam. Tibia ma swój klimat, a ludzie grający w nią robią to bo lubią. Nie musisz więc pisac, że ta gra śmierdzi. Co z tego, że ma słabą grafę? I tak cieszy sie popularnością i co najważniejsze łaczy ludzi i zawiązuje przyjaźnie (nie licząc Khazula i pewnie jeszcze kilku).
A jak uważasz, że tibia śmierdzi, to nic i nikt nie trzyma Cię na tym forum, a tym bardziej w temacie o wojnie na Furorze.

Za wszelkie błędy przepraszam (nie wiem czy są czy nie ma ale nie mam siły ich szukać : P)

Przecież napisałem że każdy gra w co lubi :) jak napisałem że tibia śmierdzi to chodzi o to że mnie odstrasza właśnie tymi rzeczami co je wymieniłem (15 lat etc.) wiem że nikt mnie nie trzyma ale jak narazie nikt mnie nie wygania (?chyba?) z tym klimatem i to że jest zajebista i takie tam to sam kiedyś tak mówiłem ale nagle jakoś z dnia na dzień przestałem expic/logować sie i wcale mi się nie chce grać :) Dobra już tylko sobie od czasu do czasu poczytam i sie nie udzielam bo i tak nic mądrego nie powiem :p narciarz!

Kasi'yaa 28-07-2007 13:00

Chcialbym sie zapytac,czy ktos z Vision dalej robi PA? Nie chodzi mi w czasnie wojny, bo byli wtedy zmuszani, mieli mniej kasy od dusk.
Niech sie wypowiadaja najlepiej neutralne osoby.

Khazul 28-07-2007 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa (Post 1573568)
Chcialbym sie zapytac,czy ktos z Vision dalej robi PA? Nie chodzi mi w czasnie wojny, bo byli wtedy zmuszani, mieli mniej kasy od dusk.
Niech sie wypowiadaja najlepiej neutralne osoby.

Wyslales itemy?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45.