![]() |
|
@up
hunted xD |
no wiesz... bede walczyl a potem pojdziesz do mojego rl lub friend i "pay boh" ??
|
a czemu nie? :D
|
a co amm walczyc przeciwko pa zeby bylo nowe pa? no thanks
|
N o wlasnie jak bedziesz z nami to nie przylece do twojego kumpla po bohy, a jak nie bedziesz to czemu mam cie szanowac jak sie boisz cokolwiek zrobic? I tak nie bedziesz walczyc bo sie boisz to bede toba pomiatac :D
|
ehh nie bede robil waste forum space. jak chcesz pogadac to jestem online.
|
Ja nie mam o czym, zaczales to odpowiedzialem. Lece spac, elo!
|
OK czyli wolisz
1. PA robione przez szwedów na polakach? 2. PA robione przez Kiroya etc na Szwedach? WYWALCZ COŚ KURWA Z NAMI I BEDZIESZ MOGL CHRONIC SWOICH RLI A JAK JESTES TCHÓRZEM I BOISZ SIE COS ZROBIC TO POTEM PO WOJNIE NIE WYMAGAJ WIELE I NIE MYSL ZE BEDZIESZ MIAL DUZO DO GADANIA |
nvm nie bd sie klocic
|
Cytuj:
|
Arha : drogi kolego , mlody akurat ma w jednej kwestii racje :) jak jestes pizda to masz gowno do gadania tak bylo jest i bedzie ale predzej my uszanujemy twoich rli niz swe :P i nie musisz nam pomagac twoj char twoj wybor ja cie nie jade bo nam nie pomagasz :) ale nie oczekuj tez z naszej strony jakiegos love d ociebie :) bo ja juz nie ebde poruszal kwestii Asmitow itsd jak to pare miesiecy temu cisneli po mnie jacy to nie sa pro i friendy NG :D ale to juz nie pora na takie brudy :D wiec zastanow sie :P a chara predzej czy pozniej nivre z pephym ci zrookuja :D chyba ze wierzysz w Pephego jak jego rl friend Yaguardo ktory padl ostatnio od NG bo niby zabil kogos noobchara :D :D:D:D: hahahahaha ( sorry bartek ale to jest kupa smiechu braciaku :*:*:*: )
Slayer : Pephy teraz na pewno nie bedzie ruszony bo jest za grozny dla nich :) a ze on byl zawsze" loyal to the end Ng " iiiiiiiiiiiiiiiiii " ng nigdy mu nic nie zrobilo ani nie zabilo i w ogole go kochaja " to Pephy bedzie z nimi :) ale to tylko dlatego ze zobaczyl ze polacy i ltk slabo graja i hawki maja sieczke w glowie dlatego poszedl do Ng ze wzgledu tez na chara bo znimi ma wieksza szansepograc oraz mniej sily w to wszystko wlozyc bo swe za niego wojne wygraja i bedzie mial loooz poki co :) :) ale to jego wybor !! byl z nami i moze nie mial tyle cierpliwosci np co ja do pa hawkow itd :P i wiesz to sa rtakie smiechy :D ze Xuso ostatnio robote zalatwial Ng w Anglii :D waldorio mannowowi itd i do niego mieli wpasc :D takie historyje slyszalem :D ciekawe czy nadal ma dla nich prace :D:D:D dla friendow :D i przyklad xuso pokazuje jak twardo szedl w zaparte i jak cchcial byc kumplem NG a oni przy najblizszej okazji jak byl spokoj na servie i nie spodziewali sie od nas wojny , nie pomogli mu i wybrali ze kolo ze swe od nich moze se paowac xusa i jego friendow bo nam polacks juz niepotrzebny :P Skacowany wuja Kiroy btw co to byla za pasterka swietna :D |
Kiroy
co do pephego to kobieta zmienna jest:D OO taaa pasterka wyjepana takze u mnie :cup: Nie wiem dokladnie jak z ta robota, ale napewno xuso IM robil robote (You know what I mean) :D gdzie suf? |
wiecie co a taka swiateczna refleksja :) jest czas swiat wybaczania zapominania przebaczania itd nie zapomnijmy wesprzec tych ktorzy prosza o pomoc pod kosciolami, bo zycie musialo ich naprawde do tego zmusic a my siedzimy w cieplych domkach !!! niech i dla nich ten czas bedzie wyjatkowy dzieki nam :)
Suv wybaczam ci :* masz u mnie kwiaty :) |
@shandowsky
moze jestes glupim rolnikiem , ja jestem chlopakiem z miasta i nasu(ó)wa mi sie jedno pytanie. Czy naprwade myslisz ze takimi wywodami "NIE POGRACIE TU ! SZWEDY WAS WYRZUCA , WALCZCIE ZE MNA TO WAS NIE WYRZUCA!" Ty naprawde masz szwedow za jakis rasistów ? sprawa druga. juz widze jak młody nie robi PA na polaku , bo jest jego rodakiem xDDDD Twoj post gdzie piszesz zeby arha dolaczyl bo cos tam a jak nie to jest tchórz =Arha albo walczysz z nami a jak nie to nie pograsz sobie na tym servie bo bedziemy robic na Tobie pa .ktos inny to jeszcze tak zrozumial ? co do teamu Nebula ( do ktorego nic nie mam) + ltk , to juz naprawde brak mi sil , zeby nawet hayalet wrocil do lask ehh |
@ Kiroy
Drogi kochany przyjacielu, padłem z własnej głupoty go nie dałem dojść do słowa Soltrionowi, i naprawdę nie rusza mnie to ze straciłem te 3 lvl to tylko gra, może jestem AntiPOLACK ( okreslenie General Castera vel. Roman) ale nie mam zamiaru pomagać niestety im...Tak samo padłem od Modego jak od Soltriona tylko młody zrobił PA a soltrion mil reason taka różnica. Nie chce sie z nikim kłócić bo nie o to w tym chodzi wprawdzie Pephy Rl ale niekiedy za swoje błędy sie płaci :) Wesołych Świat Skacowany Bartek\ @Edit NO i zapomniałem o Ranko z tym człowiekiem nie chce mieć nic wspólnego -.- za często traci połączenie z mózgiem bym mógł obok niego walczyć pozatym nie lubimy sie za bardzo:D @ WASZ RASIZM Rasizm, dyskryminacja rasowa (z fr. le racisme od la race – ród, rasa, grupa spokrewnionych) – pseudonaukowa ideologia oraz wypływające z niej zachowania przyjmujące założenie wyższości niektórych ras ludzi nad innymi. Przetrwanie tych "wyższych" ras staje się wartością nadrzędną i z racji swej wyższości dążą do dominowania nad rasami "niższymi". Większość ideologów rasizmu opiera się na różnicach w wyglądzie ludzi. (Źródło. Wikipedia) czy oni nas nie lubia za kolor skory?? juz nie moge patrzec jak piszecie rasizm -.- |
Cwaniaczyl to padl na floor :cup::cup::cup:
I jeszcze nie raz padnie jak sie szwedzi uporaja z polaczkami :baby::baby::baby: |
Omfg Yao dobrze wiesz ze nie o taki rasizm tu chodzi, wszyscy potrafia ogarnac o co tylko ty oczywiscie doslownie..zal
po 2 nikt Cie nie namawia bys walczyl z nami wiec na h+j te twoje wywody slabiakow nie potrzebujemy w teamie:baby: a co do Pepiego: no to sprawa wyglada jasno bedzie tak jak z Xsusem predzej czy pozniej no chyba ze dostanie exp locka bo Mannowowi czy Dorpazowi nie bedzie sie podobalo ze ktos ich w top wyjeb*l albo za duzo lvl wbil i Manow bedzie go musial gonic...8o co do all Polaks:D to zaloze sie ze nie minie pare miechow i sami beda robic nowa wojne przeciwko nim choc mam nadzieje ze nie beda mieli przeciwko komu bo ta wojna napewno nie skonczy sie szybko i NG nie bedzie bezpieczne bo zawsze sie cos "skreci":evul: pzdro :baby: |
Cytuj:
@ Rasizm W*****a mnie jak ktos uzywa pojeć ktore znacza cos innego -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
a jesli chodzi o ten rasizm to wiesz napewno co to przenosnia:o no ty to bys nam pomogl..prosze Cie..:;( zalizalbys dupe NG na smierc?:D8o8o8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |
|