![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
lool elaro masz fail :d
|
Cytuj:
byc moze elaro zaliczyl faila a moze to bylo celowo zamierzone i mialo cos nam o kogavegu powiedziec?:p |
heheh dziekuje za dobre slowa i chcialbym tylko powiedziec ze to nie jest forum o mnie
@up to powiem ci szczerze mielismy wybor albo wystawic yokiego i elara zeby padli a my logi dac albo all padamy solidarnie niechcielismy nikogo wystawiac z tad te zamieszanie pod koniec i w efekcie deski |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w pewnym sesie on ma racie ale tak jak powiedzieliscie to byl spontan wleciec zajeb.. i czekac a co potem wyniknie to trudni liczy sie nasz frag nic po zatym to byla nasza missia :P a to ze padlo wiecej wri to juz byla tylko zabawa i ze my padlismy to ten nikt sie tym nieprzejol bo czym 4h na frostah pff a co oni na 200 lvl maja powiedziec :)
|
lol mowisz jakbyscie chcieli odrabiac te lvle
|
Cytuj:
Mówi, jakby odrabiali. ;) |
Cytuj:
Mnie nikt na wojnie nie chce, moj rp jest za słaby/nikt mi nie ufa/nie mam pvp wybierz sobie odpowiedz ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wpadniesz i co, kupisz mi piwo ? oO Czy moze przeprosisz? |
Cytuj:
|
hahaha jak sie napijesz to czy bys chcial czy nie chcial i tak sie bedziesz uganial za nim :D
|
Cytuj:
spodziewalem sie raczej takiego glosu elhazarka i osoby ktora bedzie plakac po kazdym deadzie ale sie BARDZO pomylilem |
Cytuj:
moze ty tak sadzisz ale moge sie zalozyc ze jakbys byl z kogavegiem w jednym teamie to sadzil bys o nim co innego i bys wyzywal hichama i elyrisa itd |
ktos tu nie grzeszy inteligencja co
hehs |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10. |
|