![]() |
|
|
Czyli to ja jestem tu debilem tak Mike? A pytałeś już mamy jak ten Labrador miał na imię w końcu mógłbyś poznać imię ojca :/
PS.Post napisany tak ,żebym nie wyszedł na debila w oczach Władcy Północy - Mike'a |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
SELL 114 EK
Nigdy nie miał bana! |
|
|
Cytuj:
Cytuj:
No i co zrobiles cepie... Teraz mam twoj adres i rozliczymy sie za te allegro Cena Kup Teraz:1 000,00 zł Chlopaku ja rozumiem ze sie nie lubimy, nie szanujemy itp ale ta cena przynajmiej jak dla mnie jest smieszna i pokazuje ze BARDZO Jestes naiwny, glupi albo po prostu pojebany jesli myslisz ze sprzedasz chara za taka cene __________________________________________________ ________ PRAWIE caly moj post jest pisany w zartach, jesli jestes zbyt glupi/a zeby go zrozumiec to znaczy ze jestes jeszcze bardziej zamulony/a niz ja po nocce w pracy(czytamy jestes jebanym no lifem co nie spal 4 dni) |
Cytuj:
Adams on Harmonia poszedl za 500 zl ;] |
|
@ Scartex co z moimi GP ?? xd za co ja mam żyć ?
|
scartex a twoja to syn brata wujka siostry majka i co,ha,fikasz?
|
Cytuj:
/Ferax/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD D co za kretyn :D http://img17.imageshack.us/img17/558...esamjpgqz7.jpg |
Moja cena, moje wyliczenia. Nie pasuje, nie kupuj. Proste.
|
chcesz za konto 1tyś a dałeś w nie ze 2tyś _/
|
|
Widze że szkapa chce odzyskać wtopioną w gierke kase.Moim zdaniem maksymalnie za 5 baniek pójdzie.Ale z tym tysiakiem to przesada ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |
|