Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

atoboreinj.hatobzeb 03-12-2009 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lakii (Post 2698517)
Jakby taka ladna byla to by nie siedziala codziennie godzinami i nie rabala w durna gre. Za duzo meskich hormonow ma panienka to sie dowartosciowac musi.

Z tego co wiem to jest jedna z tych osób w neph~ która jednak ma rl życie. Skończyła szkole, uczy się dalej, pracuje, ma chłopaka, sama się utrzymuje. Niech ktoś powie ze nie ma normalnego życia

twistoff 03-12-2009 21:14

Moze i ma prace chlopaka,skonczyla szkole etc jednak to nie zmienia faktu ze przed tibia spedza w chooy,jest jedna z najbardziej aktywnych osob na servie,codziennie siedzi online po pare h,i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna.Takze niesety,ale nikt mi nie wmowi,ze ta dziewczyna nie jest OSTRO wkrecona w tibie,bo jest.

Siwuszka 03-12-2009 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2698524)
Moze i ma prace chlopaka,skonczyla szkole etc jednak to nie zmienia faktu ze przed tibia spedza w chooy,jest jedna z najbardziej aktywnych osob na servie,codziennie siedzi online po pare h,i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna.Takze niesety,ale nikt mi nie wmowi,ze ta dziewczyna nie jest OSTRO wkrecona w tibie,bo jest.

Dlatego, że jestem dziewczyną nie mogę grac w tibie, nie mogę przeklinać? To, że spędzam przed tibią czas to nie znaczy, że nie mogła bym bez niej żyć. To tak dla Twojej informacji.
"i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna"
Więc Ty też dużo czasu spędzasz przed tibią.

atoboreinj.hatobzeb 03-12-2009 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2698524)

Co fakt to fakt. Bardzo aktywna w tej wojnie. Widać zresztą jak lvl skoczył, chyba ponad 40 lvl.

twistoff 03-12-2009 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2698528)
Dlatego, że jestem dziewczyną nie mogę grac w tibie, nie mogę przeklinać? To, że spędzam przed tibią czas to nie znaczy, że nie mogła bym bez niej żyć. To tak dla Twojej informacji.
"i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna"
Więc Ty też dużo czasu spędzasz przed tibią.

Nie koniecznie,moge ogladac camy z akcji,widziec na tibia.com ze masz fragi na kazdym zabitym,o kazdej porze dnia i nocy.I moze to dla ciebie jakies zaskoczenie,ale ja twierdze ze dziewczyna jednak niepowinna przeklinać,a o laskach które sie tak zachowują mam bardzo złe zdanie.Mysle ze 90% facetów przyznało by mi rację.I według mnie nie ma nic złego w tym jak dziewczyna sobie gra w tibię,ale jest róznica,jak dziewczyna siedzi online wiecej niz nie jeden no-life

--- twistoff dodał 1 minut i 9 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez atoboreinj.hatobzeb (Post 2698530)
Co fakt to fakt. Bardzo aktywna w tej wojnie. Widać zresztą jak lvl skoczył, chyba ponad 40 lvl.

trzeba tez zauwazyc ze ona nie uzywa bota,i kazdy swoj lvl wbija recznie siedzac przed kompem

XxFilipXxX 03-12-2009 21:29

Jej zycie , jej sprawa, ile siedzi:D

A ja lece na OTS'a bo to mi tylko zostało :(

Pozdrawiam i niech wygra lepszy !:D

spirit-of-bicho 03-12-2009 21:32

a to ze polowa z was wali co drugi dzien nocke zeby troszke lvl podbic i kaski pozbierac to nie jest juz noł lajf ?

Siwuszka 03-12-2009 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2698532)
Nie koniecznie,moge ogladac camy z akcji,widziec na tibia.com ze masz fragi na kazdym zabitym,o kazdej porze dnia i nocy.I moze to dla ciebie jakies zaskoczenie,ale ja twierdze ze dziewczyna jednak niepowinna przeklinać,a o laskach które sie tak zachowują mam bardzo złe zdanie.Mysle ze 90% facetów przyznało by mi rację.I według mnie nie ma nic złego w tym jak dziewczyna sobie gra w tibię,ale jest róznica,jak dziewczyna siedzi online wiecej niz nie jeden no-life

--- twistoff dodał 1 minut i 9 sekund później ---

trzeba tez zauwazyc ze ona nie uzywa bota,i kazdy swoj lvl wbija recznie siedzac przed kompem

Akurat nie interesuje mnie zdanie innych facetów, gdyż mam już jednego i tylko jego zdanie mnie interesuje na mój temat. Natomiast cieszę się, że poznałam Twój typ. Brak Ci odwagi, gdyż nie podpiszesz się nickiem z gry. Sądzę, że 90% kobiet przyznało by mi rację, że jesteś ( przepraszam, jeżeli Cie obraziłam) ciotą.

twistoff 03-12-2009 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho (Post 2698537)
a to ze polowa z was wali co drugi dzien nocke zeby troszke lvl podbic i kaski pozbierac to nie jest juz noł lajf ?

Ja nie twierdze ze w naszym teamie nie ma ludzi,którzy by sobie chętnie przymaniaczyli przy tibii.Ale według mnie jest ogromna różnica,jakiej płci jest ta osoba.I jestem przekonany,ze nie tylko ja tak twierdzę

Smoq_Xanosta 03-12-2009 21:41

zolnierze nephil~ powiedzcie mi dlaczego nie probowaliscie walczyc? mieliscie sporo magow i palkow wiec czy to mozliwe jest, ze chlopcy spanikowali i emocje wziely gore?;DDDDDDDDDDDDD

Yours,
Smoq

twistoff 03-12-2009 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2698539)
Akurat nie interesuje mnie zdanie innych facetów, gdyż mam już jednego i tylko jego zdanie mnie interesuje na mój temat. Natomiast cieszę się, że poznałam Twój typ. Brak Ci odwagi, gdyż nie podpiszesz się nickiem z gry. Sądzę, że 90% kobiet przyznało by mi rację, że jesteś ( przepraszam, jeżeli Cie obraziłam) ciotą.

luzno,moge byc dla ciebie ciota nie ma problemu.Naprawde uwazasz ze nie jestes osoba uzalezniona,i naprawde nie widzisz w tym nic dziwnego,ze grasz wiecej od 3/4 twojej ekipy z nephilism?

Siwuszka 03-12-2009 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2698544)
luzno,moge byc dla ciebie ciota nie ma problemu.Naprawde uwazasz ze nie jestes osoba uzalezniona,i naprawde nie widzisz w tym nic dziwnego,ze grasz wiecej od 3/4 twojej ekipy z nephilism?

Nie uważam, że jestem osobą uzależnioną od tibii, zresztą wcześniej już to napisałam i nie zamierzam wałkować tego w kółko. Co Cie tak zainteresowało ile gram w tibię, na ilu akcjach jestem, ile osób sfragowałam? Jeżeli piszesz książkę o mnie to omiń ten rozdział.

Lakii 03-12-2009 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2698539)

Ja sie nie podpisze bo teoretycznie jestem neutralnym graczem, chociaz srednio raz dziennie sie jakis dzieciak od was przypieprza do mnie. Juz pare razy na mnie PA robiliscie, wiec co teraz mam sie podpisac?

Liczysz sie tylko ze zdaniem twojego chlopaka bo on ma wyjebane na ciebie i twoja patologie, a inni z ktorymi zdaniem sie nie liczysz dostrzegaja w twoim zachowaniu cos nie tak i to jest opinia wiekszosci. ale z ich zdaniem sie juz nie liczysz bo jest ci nie przychylne i nie na reke. Gratuluje filozofii, glowa wielka zdeformowana szkoda tylko ze w srodku pusta :(

PussyWizak 03-12-2009 21:55

Przestańcie już kurwa o tym gadać.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smoq
zolnierze nephil~ powiedzcie mi dlaczego nie probowaliscie walczyc? mieliscie sporo magow i palkow wiec czy to mozliwe jest, ze chlopcy spanikowali i emocje wziely gore?;DDDDDDDDDDDDD

Ta, jak i tak mieliście skulle, i kwestią czasu było kiedy padniecie, to można było zdjąć ze dwie osoby chociaż.

twistoff 03-12-2009 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2698553)
Nie uważam, że jestem osobą uzależnioną od tibii, zresztą wcześniej już to napisałam i nie zamierzam wałkować tego w kółko. Co Cie tak zainteresowało ile gram w tibię, na ilu akcjach jestem, ile osób sfragowałam? Jeżeli piszesz książkę o mnie to omiń ten rozdział.

To nie ja zacząlem ta dyskusje,tylko twoj obronca z dlugim name.Ja tylko stwierdzam fakty

Siwuszka 03-12-2009 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lakii (Post 2698555)
Ja sie nie podpisze bo teoretycznie jestem neutralnym graczem, chociaz srednio raz dziennie sie jakis dzieciak od was przypieprza do mnie. Juz pare razy na mnie PA robiliscie, wiec co teraz mam sie podpisac?

Liczysz sie tylko ze zdaniem twojego chlopaka bo on ma wyjebane na ciebie i twoja patologie, a inni z ktorymi zdaniem sie nie liczysz dostrzegaja w twoim zachowaniu cos nie tak i to jest opinia wiekszosci. ale z ich zdaniem sie juz nie liczysz bo jest ci nie przychylne i nie na reke. Gratuluje filozofii, glowa wielka zdeformowana szkoda tylko ze w srodku pusta :(

Wyjebane to mam na Ciebie i to co tu piszesz. Gratuluję głupoty. Twoja głowa pewnie jest jeszcze większa i bardziej pusta :(

--- Siwuszka dodał 1 minut i 41 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2698562)
To nie ja zacząlem ta dyskusje,tylko twoj obronca z dlugim name.Ja tylko stwierdzam fakty

Dlatego proponuję, że jeżeli masz coś do mnie to po prostu odezwij się do mnie na tibii, porozmawiamy, odpowiem na wszystkie Twoje pytania (jeżeli będą sensowne) i po sprawie ;)

twistoff 03-12-2009 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2698565)
Wyjebane to mam na Ciebie i to co tu piszesz.

Ooo tak,teraz jestes w swoim zywiole!Odrazu ci lepiej hmm?Nie ma sensu udawać że się jest subtelną i delikatną kobietką,skoro sie nią nie jest ;) hah dobra lece, pa krejzolki

Siwuszka 03-12-2009 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2698572)
Ooo tak,teraz jestes w swoim zywiole!Odrazu ci lepiej hmm?Nie ma sensu udawać że się jest subtelną i delikatną kobietką,skoro sie nią nie jest ;) hah dobra lece, pa krejzolki

Nie ma sensu pisać normalnie do osób, które nie są normalne, gdyż mogą tego nie zrozumieć. Kiedy muszę być delikatna i subtelna to taka jestem ;) Po drugie kobieta zmienną jest, powinieneś to zrozumieć, skoro jesteś facetem. Aczkolwiek nie musisz.

spirit-of-bicho 03-12-2009 22:10

no w chuj palkow z 2-3 magow z 5 i 1 czy 2 najty. ogien jak chuj

MR_Wojcik 03-12-2009 22:10

@Smoq
Wez zamknij dupe, ja pierdole.. Pochlapiesz zaraz pokoj tak sie zajarales jedna akcja.. I nie, nie jest mi przykro ze padlismy, wrecz przeciwnie.. Gratuluje ze wam W KONCU cos WYSZLO !

A Ty swietny wojowniku, skoro smiejesz sie z nas ze lapki sie trzesa i nie walczymy, to czemu nawet RAZ sie nie uleczyles jak Cie bili? Panie EEEEEXURA SAN?!

@Cala reszta
Przypomniec wam jak poszliscie na yalahar po Marshalla ktory mial pz i locka? Ile osob wtedy straciliscie? A jak ktos mial skulla bo bardzo madrze wlaczyl na Vincencie, to s*******al byle dalej i szybciej, czy sie myle? ;o

/Wójcik.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10.