![]() |
|
Cytuj:
|
Moze i ma prace chlopaka,skonczyla szkole etc jednak to nie zmienia faktu ze przed tibia spedza w chooy,jest jedna z najbardziej aktywnych osob na servie,codziennie siedzi online po pare h,i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna.Takze niesety,ale nikt mi nie wmowi,ze ta dziewczyna nie jest OSTRO wkrecona w tibie,bo jest.
|
Cytuj:
Dlatego, że jestem dziewczyną nie mogę grac w tibie, nie mogę przeklinać? To, że spędzam przed tibią czas to nie znaczy, że nie mogła bym bez niej żyć. To tak dla Twojej informacji. "i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna" Więc Ty też dużo czasu spędzasz przed tibią. |
Cytuj:
|
Cytuj:
--- twistoff dodał 1 minut i 9 sekund później --- Cytuj:
|
Jej zycie , jej sprawa, ile siedzi:D
A ja lece na OTS'a bo to mi tylko zostało :( Pozdrawiam i niech wygra lepszy !:D |
a to ze polowa z was wali co drugi dzien nocke zeby troszke lvl podbic i kaski pozbierac to nie jest juz noł lajf ?
|
Cytuj:
Akurat nie interesuje mnie zdanie innych facetów, gdyż mam już jednego i tylko jego zdanie mnie interesuje na mój temat. Natomiast cieszę się, że poznałam Twój typ. Brak Ci odwagi, gdyż nie podpiszesz się nickiem z gry. Sądzę, że 90% kobiet przyznało by mi rację, że jesteś ( przepraszam, jeżeli Cie obraziłam) ciotą. |
Cytuj:
|
zolnierze nephil~ powiedzcie mi dlaczego nie probowaliscie walczyc? mieliscie sporo magow i palkow wiec czy to mozliwe jest, ze chlopcy spanikowali i emocje wziely gore?;DDDDDDDDDDDDD
Yours, Smoq |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Liczysz sie tylko ze zdaniem twojego chlopaka bo on ma wyjebane na ciebie i twoja patologie, a inni z ktorymi zdaniem sie nie liczysz dostrzegaja w twoim zachowaniu cos nie tak i to jest opinia wiekszosci. ale z ich zdaniem sie juz nie liczysz bo jest ci nie przychylne i nie na reke. Gratuluje filozofii, glowa wielka zdeformowana szkoda tylko ze w srodku pusta :( |
Przestańcie już kurwa o tym gadać.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wyjebane to mam na Ciebie i to co tu piszesz. Gratuluję głupoty. Twoja głowa pewnie jest jeszcze większa i bardziej pusta :( --- Siwuszka dodał 1 minut i 41 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no w chuj palkow z 2-3 magow z 5 i 1 czy 2 najty. ogien jak chuj
|
@Smoq
Wez zamknij dupe, ja pierdole.. Pochlapiesz zaraz pokoj tak sie zajarales jedna akcja.. I nie, nie jest mi przykro ze padlismy, wrecz przeciwnie.. Gratuluje ze wam W KONCU cos WYSZLO ! A Ty swietny wojowniku, skoro smiejesz sie z nas ze lapki sie trzesa i nie walczymy, to czemu nawet RAZ sie nie uleczyles jak Cie bili? Panie EEEEEXURA SAN?! @Cala reszta Przypomniec wam jak poszliscie na yalahar po Marshalla ktory mial pz i locka? Ile osob wtedy straciliscie? A jak ktos mial skulla bo bardzo madrze wlaczyl na Vincencie, to s*******al byle dalej i szybciej, czy sie myle? ;o /Wójcik. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |
|