Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Kulikos 08-06-2007 17:58

Hmm... Dla mnie glany to normalne buty, ja w nich na plaże chodzę ;p przynajmniej mi piachu nie naleci ;x
Zresztą te jej butsy to nie są glany. Jestem dobrym metalem to wiem nie?
Czesia krótszej nie było? Majty ci spod niej widać =.= ah ta dzisiejsza młodzież.

Gadziu 08-06-2007 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad-Sin (Post 1472042)
A teraz mówisz o nacjonalizmie czy nacjonalitaryzmie, bo się troszkę zgubiłem?

Mogę usunąć zdjęcie, ponieważ zdaję sobie sprawę z tego, że mam chorą wyobraźnie artystyczną.

obie te formy sa dosyc podobne w praktyce, wiec mozesz przyjac ze o obu.

Vekegi 08-06-2007 19:44

Czesterka rzeczywiście śmieszne foto, wiesz w ogóle co to znaczy rotfl? To po chuj piszesz to przy zdjęciu które w ogóle nie jest śmieszne !!

Oxygane 08-06-2007 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1473000)
Czesterka rzeczywiście śmieszne foto, wiesz w ogóle co to znaczy rotfl? To po chuj piszesz to przy zdjęciu które w ogóle nie jest śmieszne !!

Rotfl, a mnie smieszy ta krzywa morda w Twoim avie, Ciebie nie?

Dark Sven 08-06-2007 20:03

Ches~
Lamp tam nie macie?

Tak wracajac do tematu piw. Ze szklanych sie zle pije

(Ale ze mnie tru zbuntowany, pijacy malolat, ktory pije by popisac sie na forum, i przed kolegami ; <)

Chesterkaa 08-06-2007 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1473000)

Mnie moze smieszyc.

a tak na serio: dalam tam to zdjecie bo mi sie popieprzyly tematy. w tamtym temacie skometowalam zdjecia mada i zeby nie wyjsc na kompetna idiotke edytowalm post i dalam tam swoje zdjecie.

a Ty sie przypieprzasz do byle czego -.-"
"o fak nie ma sie do czego prxzypieprzyc bo nie widac jej mordy to sie przypier*** do tego, ze napisala tam roftl a to kur** wcale nie jest smieszne"

>.>

@ ALL
to nie sa glany !!!

Korektor 08-06-2007 20:07

Gadacie. Jak piwko to tylko ciapane ;p

@Chesia,
Jakoś nie widziałem jeszcze nastolatka w glanach. Nie wiem czemu...

Dark Sven 08-06-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1473066)
@Chesia,

To moze sprobujesz kiedys wstac od komputera i wyjsc na swieże powietrze

Mad-Sin 08-06-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu (Post 1472747)
obie te formy sa dosyc podobne w praktyce, wiec mozesz przyjac ze o obu.

I tu się mylisz...

Nacjonalitaryzm (franc. nationalitarisme od nationalitaire - narodowościowy) - neologizm stworzony dla odróżnienia egalitarnych ideologii, głoszących "suwerenność narodu" oraz etniczno-językową i/albo rasową "zasadę narodowościową" (principe des nationalités), od doktryny tradycjonalistycznego nacjonalizmu, uznającego państwo za suwerena i formę bytu "narodu historycznego", niekoniecznie homogenicznego rasowo, etnicznie i językowo.

Korektor 08-06-2007 20:44

@up,
Zwodzicie się już 2'gą stronę. Rozwiązanie - napisz czy jesteś nazistą czy nie i co symbolizuje Twój rysunek na klacie. To chyba lepsze od unikania odpowiedzi, co?

Oxygane 08-06-2007 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1473080)
To moze sprobujesz kiedys wstac od komputera i wyjsc na swierze powietrze

Smiesznie to brzmi z Twoich ust.

Harven 08-06-2007 20:54

A ja się bezczelnie wpieprzę wam w temat, apropo tego hakenkrojca. Dla mnie rysowanie sobie tego znaku na klatce piersiowej, czy w jakimkolwiek innym miejscu to czysta głupota. Naziści byli sku******mi, a ich znaki powinny zostać zapomniane i zakopane głęboko pod ziemią. Ale was nie było w tamtych czasach na świecie, nie dowiecie się jak cierpieli ludzie katowani i mordowani przez ludzi posługującymi się hakenkrojcem. Rysujcie sobie dalej, nawet na dupach. Mnie to nie obchodzi. A jak ktoś uważa się za nazistę, to powodzenia.

Gadziu 08-06-2007 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad-Sin (Post 1473159)
I tu się mylisz...

Nacjonalitaryzm (franc. nationalitarisme od nationalitaire - narodowościowy) - neologizm stworzony dla odróżnienia egalitarnych ideologii, głoszących "suwerenność narodu" oraz etniczno-językową i/albo rasową "zasadę narodowościową" (principe des nationalités), od doktryny tradycjonalistycznego nacjonalizmu, uznającego państwo za suwerena i formę bytu "narodu historycznego", niekoniecznie homogenicznego rasowo, etnicznie i językowo.

Napisalem 'w praktyce', czytanie ze zrozumieniem, zia. W teorii faktycznie, jedna forma jest nieco bardziej skrajna, jednak w prkatyce dzialanie dzisiejszych 'nacjonalistow' sprowadza sie do tego samego. bo kazdy nacjonalista jest kutasem, nie wazne czy ma sfastyke czy bialo czerwona flage na piersi.

Mad-Sin 08-06-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu (Post 1473375)
Napisalem 'w praktyce', czytanie ze zrozumieniem, zia. W teorii faktycznie, jedna forma jest nieco bardziej skrajna, jednak w prkatyce dzialanie dzisiejszych 'nacjonalistow' sprowadza sie do tego samego. bo kazdy nacjonalista jest kutasem, nie wazne czy ma sfastyke czy bialo czerwona flage na piersi.

Dlatego, że nacjonaliści używają złej nazwy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harven (Post 1473181)
A ja się bezczelnie wpieprzę wam w temat, apropo tego hakenkrojca. Dla mnie rysowanie sobie tego znaku na klatce piersiowej, czy w jakimkolwiek innym miejscu to czysta głupota. Naziści byli sku******mi, a ich znaki powinny zostać zapomniane i zakopane głęboko pod ziemią. Ale was nie było w tamtych czasach na świecie, nie dowiecie się jak cierpieli ludzie katowani i mordowani przez ludzi posługującymi się hakenkrojcem. Rysujcie sobie dalej, nawet na dupach. Mnie to nie obchodzi. A jak ktoś uważa się za nazistę, to powodzenia.

Hakenkrojc to nie tylko hitlerowski znak. Poczytaj wcześniej.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1473162)
@up,
Zwodzicie się już 2'gą stronę. Rozwiązanie - napisz czy jesteś nazistą czy nie i co symbolizuje Twój rysunek na klacie. To chyba lepsze od unikania odpowiedzi, co?

American History X + wyobraźnia artystyczna + aparat cyfrowy.

Pani K. 08-06-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 1473054)

@ ALL
to nie sa glany !!!

pseudoemo trampki do kolan, o dżizaaas, jak możecie się nie znaaać?!

Chesterkaa 08-06-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pani K. (Post 1473499)
pseudoemo trampki do kolan, o dżizaaas, jak możecie się nie znaaać?!

>.> ochhh wybacz... zepsulam Ci nimi dziecinstwo ? -.-

@ pani k.

nie mam zamiaru po Tobie "jechac" ja w przeciwienstwie do Ciebie nie zyje tylko forum i mam tez o dziwo zycie na rl. Ja po nikim nie jade. Ty Wy jedziecie po mnie ;) dopoki ktos nie ma czegos do mnie, ja nie mam do niego. Ty ewidentnie cos masz, tylko nie wiem z jakiej paki. chcesz po mnie jechac ? gg&PW

@ all
zapraszam wszystkich jadacych po mnie na PW bedzie mniej spamu <3

Gadziu 08-06-2007 23:54

ale flejmy...
wyskoczcie na gołe klaty w kisielu, to bedzie ciekawiej

Raul 09-06-2007 00:15

Ej, ej, niech po mnie też ktoś pojedzie!

Rayza 09-06-2007 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1473066)
Gadacie. Jak piwko to tylko ciapane ;p

@Chesia,

@korek
niewidziales ??
Przyjedz na Gocław przedstawie ci mojego kumpla
-Glany
-swastyka love
-Hitler ;]
-rasista
ps.on ma 15lat.xD

Mad-Sin 09-06-2007 10:28

Przejdzie mu. Idea mu się znudzi albo zmądrzeje.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34.