![]() |
|
Hmm... Dla mnie glany to normalne buty, ja w nich na plaże chodzę ;p przynajmniej mi piachu nie naleci ;x
Zresztą te jej butsy to nie są glany. Jestem dobrym metalem to wiem nie? Czesia krótszej nie było? Majty ci spod niej widać =.= ah ta dzisiejsza młodzież. |
Cytuj:
|
Czesterka rzeczywiście śmieszne foto, wiesz w ogóle co to znaczy rotfl? To po chuj piszesz to przy zdjęciu które w ogóle nie jest śmieszne !!
|
Cytuj:
|
Ches~
Lamp tam nie macie? Tak wracajac do tematu piw. Ze szklanych sie zle pije (Ale ze mnie tru zbuntowany, pijacy malolat, ktory pije by popisac sie na forum, i przed kolegami ; <) |
Cytuj:
Mnie moze smieszyc. a tak na serio: dalam tam to zdjecie bo mi sie popieprzyly tematy. w tamtym temacie skometowalam zdjecia mada i zeby nie wyjsc na kompetna idiotke edytowalm post i dalam tam swoje zdjecie. a Ty sie przypieprzasz do byle czego -.-" "o fak nie ma sie do czego prxzypieprzyc bo nie widac jej mordy to sie przypier*** do tego, ze napisala tam roftl a to kur** wcale nie jest smieszne" >.> @ ALL to nie sa glany !!! |
Gadacie. Jak piwko to tylko ciapane ;p
@Chesia, Jakoś nie widziałem jeszcze nastolatka w glanach. Nie wiem czemu... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nacjonalitaryzm (franc. nationalitarisme od nationalitaire - narodowościowy) - neologizm stworzony dla odróżnienia egalitarnych ideologii, głoszących "suwerenność narodu" oraz etniczno-językową i/albo rasową "zasadę narodowościową" (principe des nationalités), od doktryny tradycjonalistycznego nacjonalizmu, uznającego państwo za suwerena i formę bytu "narodu historycznego", niekoniecznie homogenicznego rasowo, etnicznie i językowo. |
@up,
Zwodzicie się już 2'gą stronę. Rozwiązanie - napisz czy jesteś nazistą czy nie i co symbolizuje Twój rysunek na klacie. To chyba lepsze od unikania odpowiedzi, co? |
Cytuj:
|
A ja się bezczelnie wpieprzę wam w temat, apropo tego hakenkrojca. Dla mnie rysowanie sobie tego znaku na klatce piersiowej, czy w jakimkolwiek innym miejscu to czysta głupota. Naziści byli sku******mi, a ich znaki powinny zostać zapomniane i zakopane głęboko pod ziemią. Ale was nie było w tamtych czasach na świecie, nie dowiecie się jak cierpieli ludzie katowani i mordowani przez ludzi posługującymi się hakenkrojcem. Rysujcie sobie dalej, nawet na dupach. Mnie to nie obchodzi. A jak ktoś uważa się za nazistę, to powodzenia.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
>.> ochhh wybacz... zepsulam Ci nimi dziecinstwo ? -.- @ pani k. nie mam zamiaru po Tobie "jechac" ja w przeciwienstwie do Ciebie nie zyje tylko forum i mam tez o dziwo zycie na rl. Ja po nikim nie jade. Ty Wy jedziecie po mnie ;) dopoki ktos nie ma czegos do mnie, ja nie mam do niego. Ty ewidentnie cos masz, tylko nie wiem z jakiej paki. chcesz po mnie jechac ? gg&PW @ all zapraszam wszystkich jadacych po mnie na PW bedzie mniej spamu <3 |
ale flejmy...
wyskoczcie na gołe klaty w kisielu, to bedzie ciekawiej |
Ej, ej, niech po mnie też ktoś pojedzie!
|
Cytuj:
niewidziales ?? Przyjedz na Gocław przedstawie ci mojego kumpla -Glany -swastyka love -Hitler ;] -rasista ps.on ma 15lat.xD |
Przejdzie mu. Idea mu się znudzi albo zmądrzeje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |
|