![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yanek ale pamietaj ze mam ferie jak cie dogonie to wracasz na Candia ;d.
|
Cytuj:
Btw. Jajki teraz wynik ? :] |
Z innej beczki, bo widze ze narazie sam spam, i 0 zabawy,.. B)
Chociaz ten humor, tez raczej nikogo nie ucieszy ;s Moze na betandwin.com, zrobią jakomś tablice o "Furorze",.. ~Kiedy skonczy sie ta wojna. ~Jakim skutkiem. ~Czy ubiją jeszcze "Dejwuna" czyt. "Taifuna" aight.? itd, itp,.. Rozloożnijcie sie troche na tym Threadzie,.. |
Imargam co ty mówisz ze filmik nudny całekiem wpożo był =]. No i Duskiness niemogło nic zrobić za dobra miejscówe mieliście choć kto wie jakby Taifun z armia szybciej wpadli zanim sie umiejscowiliście mogło by być ciekawie...
|
=p
hehe , dzieki ale za malo fragow jak dla mnie na taki dlugi czas walki :<
Btw Dea~ juto zamiescimy na forum cala liste ludzi hunted przez nas (czytaj. Duski~+suporterzy+ludzie ktorzy zostali usunieci z aber~+dusk~ ale nie zaplacili. =) Pozdro xd |
Cytuj:
Na tibia.com mam nadzieje ;] |
^^
Cytuj:
Oczywiscie ;D |
Ima, napisz do mnie na GG, dawalem ci wtedy jak byles na moment na xerenie zalogowany ;]
Walczacy Axami here. Mam sprawe ;] Gogogogo vision :] |
No to sie doczekalem. Kozaczka Kasia daje ci jakies 12h na oddanie bohow mi na furorze. Jesli nie to na xerenie nie pograsz dluzej niz te 12h B) Elo.
|
Cytuj:
"Niech nas nie na widzą Byle się nas bali" "Nie znacie dnia ani godziny kiedy na was trafimy" V I S I O N |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyli tylko osoby z tej listy, będziecie bić ? - Czy, ci których tam nie ma, też mogą czuć sie zagrożeni ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A wynik jest sra*i, zobacz sobie pare stron w tyl tumanie Taka prawda chłopcze... |
Tak sobie czytam i myśle co wam to da jeśli wyzwiecie ludzi z Vision. Uważam ze ten Imagram nie jest taki zły i mam do niego respect i wierzę że wygra to wojne i pokaże wam wasze miejsce :P
Piszcie sobie Asslicker czy coś ja i tak mam to w dupie te całe wasze zdanie. Żałuje że gram gdzie gram bo z chęcią bym walczył z Vision. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |
|