Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Adelao 15-11-2006 15:00

Kuczer88, twoj nick w rl tibi to Wielki dajmos, a moze sir-dudi?:cup:
Odpowiedz plxxxxx xDD

Kuczer88 15-11-2006 15:02

HAHAHAHa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1080616)
Kuczer88, twoj nick w rl tibi to Wielki dajmos, a moze sir-dudi?:cup:
Odpowiedz plxxxxx xDD

HAHAHAHHAHAHA no no Wielki Dajmos . :P Sir-Dudi też :P Mój wielki wojowniku :D

Genehuk 15-11-2006 15:45

Kuczer to Aylitha moim zdaniem i mysle ze sie nie myle ;]

Adelao 15-11-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1080624)
HAHAHAHHAHAHA no no Wielki Dajmos . :P Sir-Dudi też :P Mój wielki wojowniku :D

Ohh moj wielki mistrzu nie spodziewialem sie jests tak malo inteligenty, wiec myslame ze to nie ty 8o Jezeli to ty Aylitha;)

sliver 15-11-2006 16:35

zalezy jeszcze ktora aylitha

Genehuk 15-11-2006 16:40

na to pytanie to ja juz nie odpowiem ;p

Cataclism 15-11-2006 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1080523)
@Cat~ once a looser- always a looser! IMHO

to ty jestes losser dzieciaku :> a ze powiedzialem ze jestes petem kondy to nie wjechalem na twoje rl tylko na stanowisko w tibi ale widocznie jestes i petem w rl life bo cie to tak urazilo
@psycholog
mam calkiem inne podejscie do rl a do gry ktora jest tibia i ci nie wyszlo poucz sie jeszcze troche fachu psychologa :*
a co do bledow ort i brakow liter pier...... sie misiek

to moj ostatni post no chyba ze beda do mnie jakies pytania cya

Bru666 15-11-2006 17:01

Omg.. Przyczepiliście się do Lithium, a co z All Saints? Mało tam sharerów? Dobra, kilka przykładów: Oen, Anurchy, Lord Anarchist, Thunder Of Skys.
Niech zgadnę.. zaraz posypią się posty, że to nie prawda, jakie mam dowody, etc. Proszę bardzo, udowodnijcie, że się mylę:)

pawlon 15-11-2006 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bru666 (Post 1080920)
Omg.. Przyczepiliście się do Lithium, a co z All Saints? Mało tam sharerów? Dobra, kilka przykładów: Oen, Anurchy, Lord Anarchist, Thunder Of Skys.
Niech zgadnę.. zaraz posypią się posty, że to nie prawda, jakie mam dowody, etc. Proszę bardzo, udowodnijcie, że się mylę:)

musze cie rozczarowac poniewaz w kazdym demokratycznym prawodawstwie na swiecie czlowiek jest niewinny dopoki ktos nie udowodni mu winy. take jesli kogos oskarzasz to ty to udowodnij, bo oskarzac kazdy moze, a zeby udowodnic swoja opinie to jzu co nie co trzeba wiedziec i umiec, potrafisz udowodnic swoje oskarzenia? nie sadze, wiec to mowi samo za siebie :)

Genehuk 15-11-2006 18:12

Bru666 pewnie ma podstawy zeby tak myslec i mam nadzieje ze zdradzi nam na czym oparl swoje przekonania;)

Ajron 88 15-11-2006 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1080880)
to ty jestes losser dzieciaku :> a ze powiedzialem ze jestes petem kondy to nie wjechalem na twoje rl life tylko na stanowisko w tibi ale widocznie jestes i petem w rl life bo cie to tak urazilo
@psycholog
mam calkiem inne podejscie do rl life a do gry ktora jest tibia i ci nie wyszlo poucz sie jeszcze troche fachu psychologa :*

"rl" to umowny skrót od "real life" a nie od samego "real" , środowiskiem gdzie notorycznie idioci używają tego skrótu w odniesieniu do innych wyrazów to to własnie zal.pl forum (chociarz ostatnio zaczeło sie to rozprzestrzeniać , chociarzby na WoT).

Widze że łykasz idiotyczne teksty z tibia.pl jak pelikan , czekam asz zaczniesz pisać "masz hunta" "lutunelem boszki" albo coś równie głópiego.

A tak ogółem na temat , to jak widze jak na tym pokaranym przez boga forum wymyśla sie nowe znaczenia dla starych słów a potem 60 % graczy w Tibia (czyli polacy w wieku 7-12 lat) spammują tymi "pojęciami" to dosłownie krew mnie zalewa a w środku sie gotuje.

Bru666 15-11-2006 18:39

Ok.
Lord Anarchist - dawny owner, Kuba, grał kiedy jeszcze był członkiem Iustus, za czasów wojny z Blackboarded Maruders, przed hackiem Jejiheva.
Anurchy - wystarczyło sprawdzić jego/jej konto na tibia.com, poza tym była już dyskusja na ten temat.
Oen - z własnej autopsji;)
Thunder Of Skys - znałem chyba 2 osoby, które grały tym charem.

Jak mi się coś przypomni to dam znać:p

Kurier 15-11-2006 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1080880)
to ty jestes losser dzieciaku :> a ze powiedzialem ze jestes petem kondy to nie wjechalem na twoje rl life tylko na stanowisko w tibi ale widocznie jestes i petem w rl life bo cie to tak urazilo
@psycholog
mam calkiem inne podejscie do rl life a do gry ktora jest tibia i ci nie wyszlo poucz sie jeszcze troche fachu psychologa :*

tylko nie dzieciaku- malutki dodaj sobie kilka ladnych wiosenek to pogadamy;]

Poznanski Rycerz 15-11-2006 18:57

kk

TO ja zara wymienie HWL sharerow dla mnie pewnych
ale najpierw poprosze tharrina o zamkniecie swojej buzi i przestanie prawienia kazan. Ja sie wlasnie tak czulem w Relictus - Catolic guild. No offense do kotalikow.

Toxo- Kazdy wie ze on sharuje
Catrishia- Tego tez nie trzeba zbytnio potwierdzac, bo sam sie o tym przekonalem,
Rumcio- ;] za bardzo go lubie zeby powiedziec co i skad wiem\
Skopo de'tag- co prawda byly czlonek ale na poczatku mial dwoch a pozniej sprzedal.
Zytene -albo trader albo sharer
Anevarix- ownerow chyba tak duzo nie ma, ale duzo osob ma passy
Aylthia- to mowi samo za siebie ^^
Febb, xioss- oboje dziela sie swoimi kontami miedzy soba, tzw oboje znaja passy.Znaja swoje passy nawzajem
Atnaz- sprzedany 100 razy
Rainfanger- N/C nawet nie wiem kto na nim teraz gra
Grudging- Mowia ze sprzedany ale bog wie

Dobra tych jestem pewien, wedlug mnie jest ich tam jeszcze troche. Jak dla mnie to nic zlego bo sam sharowalem ^^ szkoda 3-5 godzin zycia ;]. Tak to se posiedze godzinke tamten godzinke i juz sa 2 ;]

@kurier
Podziwiamy za to jestes starszy i z pewnoscia robi cie to lepszym.

Kurier 15-11-2006 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1081217)
TO ja zara wymienie HWL sharerow dla mnie pewnych
ale najpierw poprosze tharrina o zamkniecie swojej buzi i przestanie prawienia kazan. Ja sie wlasnie tak czulem w Relictus - Catolic guild. No offense do kotalikow.

Toxo- Kazdy wie ze on sharuje
Catrishia- Tego tez nie trzeba zbytnio potwierdzac, bo sam sie o tym przekonalem,
Rumcio- ;] za bardzo go lubie zeby powiedziec co i skad wiem\
Skopo de'tag- co prawda byly czlonek ale na poczatku mial dwoch a pozniej sprzedal.
Zytene -albo trader albo sharer
Anevarix- ownerow chyba tak duzo nie ma, ale duzo osob ma passy
Aylthia- to mowi samo za siebie ^^
Febb, xioss- oboje dziela sie swoimi kontami miedzy soba, tzw oboje znaja passy.Znaja swoje passy nawzajem
Atnaz- sprzedany 100 razy
Rainfanger- N/C nawet nie wiem kto na nim teraz gra
Grudging- Mowia ze sprzedany ale bog wie

Dobra tych jestem pewien, wedlug mnie jest ich tam jeszcze troche. Jak dla mnie to nic zlego bo sam sharowalem ^^ szkoda 3-5 godzin zycia ;]. Tak to se posiedze godzinke tamten godzinke i juz sa 2 ;]

@kurier

Febb moze i ma passy do xiossa, jak wielu innych rl kumpli ma passy do swoich postaci co nie zmienia faktu ze on kazdy% swojego lvlu itd. nabil samodzielnie...

@Rycerz~ : Nie robi lepszym, ale wnerwia jak widze dzieciaka co ledwo 18 stuknal i robi sie wielkim kozakiem .. do tego na charze ktorego sam nie zrobil.. lol

Bru666 15-11-2006 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1081217)

@kurier

Jak dla mnie to powinieneś dostać Nobla:cup:
Są rzeczy, które po prostu liczą się bardziej, jednak dla niektórzy wyznają zasadę: Tibia above all!.. I to jest przykre..
We wcześniejszym poście nie miałem zamiaru ubliżać osobom, które wymieniłem, tylko krew mnie zalewa jak któs pisze o HWL, a nie patrzy na swoich "wielkich bohaterów" z AS i Consensus:baby:

Arkuss 15-11-2006 19:27

Proponuje wam wszystkim opuscic to forum i obejrzec np. dzisiejszy mecz, bo pir******* bez konca to samo, szczegolnie Kurier.... wielki przywodca <ironia> i jak patrze na twoje wypowiedzi to nie widze czlowieka ktory ma wiecej niz 18lat.... ale mam na to olew... I jak patrze na posty Consensus to respekt mam tylko do Tharrina i Xairaxa bo reszta z was tylko gadac umie...

I odwalcie sie od Cat~ bo to czy sheruje czy nie, jest najmniej wazne w tym momencie, bo 80% h lvli to robi... A czy to pierwszy owner czy 5 to mnie nei obchodzi, bo styl gry jest podobny tylko, ze jeden byl "wolnym strzelcem" a nastpeny woli byc w guildi.... I to jeden z polakow ktorych respektuje na tym serverze

P.S potrzebuje wiecej ludzi bo z 2 osobami nic nie zdzialam... chociaz coraz bardziej mi sie odechciewa czegos organizowac, bo to tylko pier**** jest nic wiecej....

Bru666 15-11-2006 19:31

@Arkuss
Dziwisz się:) Odkąd zacząłem grać na tym serverze były 3 wojny.. Polacy zawsze zachowują się tak samo:) Nie wyciągnąłeś jeszcze wniosków?
Respect dla Ciebie, że przynajmniej próbujesz:)
Cya on battlefield;) I hope..

Poznanski Rycerz 15-11-2006 19:32

dziekuje dziekuje

Nobla sobie przyznam. Moge napisac kto sharuje w Consesus. Tylko wait ...
Takie sprostowanie. To, ze inne osoby maja dostep do konta drugiej osoby to jest swego rodzaju acc sharing, ale nie zawsze gra na zmiane jak to bylo w moim przypadku ^^

Zaczne od chara ktory jest najbardziej zsharowany
Sir zemus- 6 osob ma passy, w tym 3 graja.
Sira shier- lubie ich ale to prawda co robia
W conseus jest duzo preliator a ich nie znam to wymienie tych z All saints

Lovize- jeden z moj lepszych kumpli. ale juz raz dostal za acc sharing wiec nie to jest wielka tajemnica.
Anurchy- juz o tym rozmawiano
Veccia- invited sharer
Lord anarchist- trudno go nie wymienic.. na pewno nei jedna osoba ma passy
Starszy- pkowalem z jego noob charem moim noob charem ale chyba nie tylko on ma passy do swojego chara
Kiggan- nie tylko on ma passy. Nie chce sie wypowiadac na ten temat bo lubie akurat kiggana i lovize
Oen- tego nie jestem pewien
Grudging- oj nie wiem czy normalny czlowiek wytrzyma tyle na hydrach sam ;]
Potempik silny i dray- Rl kumple i jak mniemam maja passy do swoich charow

Reszty od nich tak za dobrze nie znam zeby oceniac ;]

Tharrin
Nie byl bym dumny z tego ze wymienilem od was tylko zemusa, ale uwierz mi nie znam za dobrze preliator tylko jedenego ex-memebera Cue cumbera ktory na bank gral sam i bardzo go lubie, chociaz za bardzo BAL sie o chara

Taki btw do wszystkich
Odwalcie sie od tego, kto ile ma lat, bo to nie zmienia wiele. No 12 latek na pewno napisze "glupoty" wieksze od 18 latka, ale nie zawsze. TO jest sprawa indywiudalna.
Jeszcze zeby uniknac pisania ze opuscilem war itp itd i w ogole.
Wywalono mnie z gildi za eful PA .... -.- Nie mozna na chwile se rozrywki zapewnic. Za bardzo przezywacie te gre... ja np. nie mam ochoty siedziec 100h na dragach zeby zarobic iles tam. WOle pojsc zabic 60 mage i wylootowac jakas czesc eq;] Kardear wyznaje ta sama zasade. Moj sposob zarabiania pieniedzy...

Arkuss 15-11-2006 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bru666 (Post 1081294)
@Arkuss
Dziwisz się:) Odkąd zacząłem grać na tym serverze były 3 wojny.. Polacy zawsze zachowują się tak samo:) Nie wyciągnąłeś jeszcze wniosków?
Respect dla Ciebie, że przynajmniej próbujesz:)
Cya on battlefield;) I hope..

Wiem ze sie tak zachowują..... i niektorzy sie mi dziwia ze chce z tego kraju jak najszybciej wyjechac...

a co do battelfield my juz raz mielismy starcie :P ale tobie nie udalo sie na mnie fraga zaliczyc :) ale i tak wszystko odzyskalem :), czekam na chetnych do piatku jak nie bedzie koncze organziacje czegokolwiek...

respekt takze dla Ciebie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55.