Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Iron'knight 03-03-2007 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1298271)
pasztet weź znajdź odpowiednie forum co ? może chciałeś zabłysnąć no ale...

Coraz częściej jak czytam to forum to nasuwa mi się myśl poradnika "Jak pisać żeby sie nie czepiali". Moze Ty coś zaczniesz? A potem inni "czepialscy" dokończą.

Zevs 03-03-2007 13:59

Powiedziałem pare słów prawdy to próbujecie zejść na temat że nie umiem postów edytować?:)

Kakalaka222 03-03-2007 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1298283)
Coraz częściej jak czytam to forum to nasuwa mi się myśl poradnika "Jak pisać żeby sie nie czepiali". Moze Ty coś zaczniesz? A potem inni "czepialscy" dokończą.

No to Kolirn wszystkowiedzący człowieku, masz szanse się wykazać. ;)

Iron'knight 03-03-2007 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zevs (Post 1298356)
Powiedziałem pare słów prawdy to próbujecie zejść na temat że nie umiem postów edytować?:)

Można to było w jednym poście umieścić, ale to juz przeszłość. Teraz jest nowy (a zarazem stary) temat, Kolirn sie kogos czepia :D:cup: :D:cup: :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakalaka222 (Post 1298356)
No to się zdecyduj, mówisz, że nie ma wykształcenia podstawowego, a potem piszesz, że może mu się uda Gim. skończyć... Hmm...
Tibia to gra! Raczej wykształcenie nie będzie tu potrzebne.

Niby takie rzeczy jak biologia czy chemia nie sa w Tibii potrzebne, ale to żadna sztuka siedziec 24/h nie chodząc do skzoły i wbić 100+ lvl, sztuką jest pogodzenie Tibii z nauką i innymi "przyziemnymi" rzeczami jak spotkania z kumplami (gadanie o rzeczach nie związanych z Tibią) i rodziną.

Kolirn 03-03-2007 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakalaka222 (Post 1298447)
No to Kolirn wszystkowiedzący człowieku, masz szanse się wykazać. ;)

topic nazywa się wydarzenia ze świata Aurea - pisz o wydarzeniach ze świata Aurea ewentualnie o ludziach którzy na nim grają.

nie przypominam sobie by Adam Małysz wpisywał się w ten schemat.

@iron

chociaż byś mojego name nie przekręcał. Wymagam zbyt wiele ? no w sumie po dzieciakach takich jak ty wiele się spodziewać nie można, ale trochę kultury okaż nie przekręcając czyichś nicków.

Iron'knight 03-03-2007 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1298459)
topic nazywa się wydarzenia ze świata Aurea - pisz o wydarzeniach ze świata Aurea ewentualnie o ludziach którzy na nim grają.

nie przypominam sobie by Adam Małysz wpisywał się w ten schemat.

@iron

chociaż byś mojego name nie przekręcał. Wymagam zbyt wiele ? no w sumie po dzieciakach takich jak ty wiele się spodziewać nie można, ale trochę kultury okaż nie przekręcając czyichś nicków.

Nom jakbyś był bystry to byś zauważył ze zedytowałem posta B)... dzieciaku.

Kolirn 03-03-2007 15:06

Kończę tą bezsensowną kłótnie bo nie pozwolę byś sprowadził mnie do swojego poziomu a potem pobił doświadczeniem.

Czasami poddanie się oznacza
że jesteś na tyle silny by odpuścić...

Iron'knight 03-03-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1298467)
Kończę tą bezsensowną kłótnie bo nie pozwolę byś sprowadził mnie do swojego poziomu a potem pobił doświadczeniem.

Czasami wypada przeprosić za fałszywe oskarżenie, ale nie bede się za dużo spodziewał po takim...

kończe tą kłótnię, nie przeszkadzam Kolirnowi, niech pisze poradnik ;)

Kakalaka222 03-03-2007 15:32

[CHAR]Elood Rendan[/CHAR]
Mar 03 2007, 13:46:42 CET Killed at Level 127 by Zevs Mighty Thunder
and by Kimahirii

OI srry.. :/ Post do usuniecia...

Kakalaka222 03-03-2007 15:37

[CHAR]Elood Rendan[/CHAR]
Mar 03 2007, 13:46:42 CET Killed at Level 127 by Zevs Mighty Thunder
and by Kimahirii

@Edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1298467)

A czy to jest na temat?

duuKi 03-03-2007 16:23

@Iron~

Nie komentuje twoich postow bo nie chce mi sie znizac do twojego poziomu...
Ale mam jedna prosbe xD

Graj na Aurea bo chyba sie na Askara przezucieles xP
Chyba pamietasz ze mam do Ciebie sprawe xP

Iron'knight 03-03-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1298624)
@Iron~

Nie komentuje twoich postow bo nie chce mi sie znizac do twojego poziomu...
Ale mam jedna prosbe xD

Graj na Aurea bo chyba sie na Askara przezucieles xP
Chyba pamietasz ze mam do Ciebie sprawe xP

Grałem na novej i cały czas gram, ale na Aurea spędzam więcej czasu. Myślisz ze mnie ubjesz solo?? I tak przy okazji mozesz mi przypomnieć za co? ;) B)

@EDIT
Mozesz sie zgadać z tymi z Pink Army oni tez chca mnie zabić ;)

duuKi 03-03-2007 16:39

@up

Ubije cie solo i kto ci powiedzial ze Re'Sausom...
A z Pink Army jestem w wojnie, wiec...xP
Narazie przegrywamy ale to sie zmieni ;)

Sesef 03-03-2007 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zevs (Post 1298356)

No cuż widać źle zrozumiałeś to co napisałem "You can try tomorrow. Plx post movie" nie miałem tutaj akurat na myśli jakiegoś wyśmiewania bo zdaje sobie sprawę jak ciężko jest zrobić ani (może zrobienie go najtem na 108 lvlu nie było tam jakimś wyczynem), ale wiem jak ciężko jest zrobić sorcem, a ty wyjeżdżasz ze śmiechem ze akurat tobie udało mnie się fragnąć. No i co z tego padłem taka jest wojna raz padam ja raz padasz ty, ale przynajmniej nie bałem się zrobić PZ, padłem jako ostatni co prawda (nawet się z tego cieszyłem i śmiałem pierwszy dead od playera po prawie 2 latach gry, pomijając fakt że sam napis "You are dead" nie gościł u mnie za często) niewiele zabrakło do zniknięcia PZ(około 10 sec) cuż noobki przyblokowały nie było gdzie zwiewać itp.

Dobra ty tam myśl swoje bo przecież Cromak jest beee, i wszyscy go tam z Alliance nie nawidzą :P

Dobra tyle miałem do powiezienia idę dalej męczyć Bolka Prusa

Iron'knight 03-03-2007 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1298664)
@up

Ubije cie solo i kto ci powiedzial ze Re'Sausom...
A z Pink Army jestem w wojnie, wiec...xP
Narazie przegrywamy ale to sie zmieni ;)

To bądz Kozak i podaj nick, a nie bedziesz brał od tyłu z zaskoczenia, i nadal sie odwracasz od odpowiedzi na pytanie "za co?" B)B)B)

duuKi 03-03-2007 17:09

Ha przeczytałem większosc Twoich postów i największy Asslicker jestes TY. Jak RoM dostawał po Dupie to sie lizałeś PoD a teraz na odwrót Hahahahha n/c. I kto tu jest asslicker...

Iron~
To wyslales mi na priv, prosilem Cie zebys podal mi jakis przykladowy post w ktorym podlizuje sie do kogokolwiek....
Nie zrobiles tego do tej pory...
Obraziles mnie bezpodstawnie i tu masz powód dla ktorego chce cie zabic?
A nicku Ci nie podam bo z dp juz wogule nie wyjdziesz...
Teraz wychodzisz co jakis czas ale zadko wiec co bedize jak podam nick...

PS. Kiedy lizalem dupe, RoMowi?
Argh przesadziles xD
Jezeli moje Title na Re'Sausa [Szczam na Vesza] postrzegasz jako lizanie dupy to wielkie gzzzz
Jeszcze przed wojna wyzywalem tego ch**a przez co padlem...
Wiec nie pierdol smentow bo chuja wiesz ty jebany dzieciaku...
2 PS. Zauwazylem ze jestes bardzo lubiany w rl i w tibi bo juz chyba 3 osoby z rl pisalo mi zebym Cie zajebal i mowili ze moga pomoc?

Iron'knight 03-03-2007 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1298722)
Ha przeczytałem większosc Twoich postów i największy Asslicker jestes TY. Jak RoM dostawał po Dupie to sie lizałeś PoD a teraz na odwrót Hahahahha n/c. I kto tu jest asslicker...

Iron~
To wyslales mi na priv, prosilem Cie zebys podal mi jakis przykladowy post w ktorym podlizuje sie do kogokolwiek....
Nie zrobiles tego do tej pory...
Obraziles mnie bezpodstawnie i tu masz powód dla ktorego chce cie zabic?
A nicku Ci nie podam bo z dp juz wogule nie wyjdziesz...
Teraz wychodzisz co jakis czas ale zadko wiec co bedize jak podam nick...

PS. Kiedy lizalem dupe, RoMowi?
Argh przesadziles xD
Jezeli moje Title na Re'Sausa [Szczam na Vesza] postrzegasz jako lizanie dupy to wielkie gzzzz
Jeszcze przed wojna wyzywalem tego ch**a przez co padlem...
Wiec nie pierdol smentow bo chuja wiesz ty jebany dzieciaku...
2 PS. Zauwazylem ze jestes bardzo lubiany w rl i w tibi bo juz chyba 3 osoby z rl pisalo mi zebym Cie zajebal i mowili ze moga pomoc?

Dobra powiem tak. Za to ze powiedziałem ze liżesz dupe mozna powiedzieć "przepraszam" ale nie do końca, bo Ty tez mnie obraziłes za to co napisałem chociaż od zawsze popierałem fag. Powiedz mi co teraz takiego zrobiłem ze lize dupe RoM? Nie znam Cie dobrze ale o tym że Ty lizesz dupe dowiedziałem sie od kumpla ktory zna Cie dłużej i dlatego mowie że jakby Cie "przepraszam" A rl kumple? LooL zal i tyle. Wszyscy kur** zamówili 100000 cc na allegro a i tak nie chodzą w p setach i proszą o 1k na manaski. I nie dośc ze ja mam większy lvl od nich, cenniejsze itemy i wiecej kasy, chociaż ani razu nie zamawiałem cc na allegro. A zabić mnie chcą bo zazdroszczą. Jak kupiłem nowe eq to odrazu były takie teksty "I tak na nic Ci to bo zaraz padniesz i stracisz, za dobrze Ci sie powodzi i Cie zabijemy". I ja sie ich, że tak powiem nie boje, bo mam paru kumpli w rl i w Tibii którzy juz powiedzieli że mi pomogą.
Jak padne to w dobrej sprawie, za poglądy, a z Aurea robi sie PRL powoli. Nie można nic powiedzieć bo odrazu "hunted !!!", a jak już sie coś powie to "ASSLICKER JEBANY".

Sry za błedy.

kidler 03-03-2007 17:25

Może załatwicie to na PW?

Bajdełej: Iron, podaj nick twojego maina. ;)

duuKi 03-03-2007 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1298748)
Dobra powiem tak. Za to ze powiedziałem ze liżesz dupe mozna powiedzieć "przepraszam" ale nie do końca, bo Ty tez mnie obraziłes za to co napisałem chociaż od zawsze popierałem fag. Powiedz mi co teraz takiego zrobiłem ze lize dupe RoM? Nie znam Cie dobrze ale o tym że Ty lizesz dupe dowiedziałem sie od kumpla ktory zna Cie dłużej i dlatego mowie że jakby Cie "przepraszam" A rl kumple? LooL zal i tyle. Wszyscy kur** zamówili 100000 cc na allegro a i tak nie chodzą w p setach i proszą o 1k na manaski. I nie dośc ze ja mam większy lvl od nich, cenniejsze itemy i wiecej kasy, chociaż ani razu nie zamawiałem cc na allegro. A zabić mnie chcą bo zazdroszczą. Jak kupiłem nowe eq to odrazu były takie teksty "I tak na nic Ci to bo zaraz padniesz i stracisz, za dobrze Ci sie powodzi i Cie zabijemy". I ja sie ich, że tak powiem nie boje, bo mam paru kumpli w rl i w Tibii którzy juz powiedzieli że mi pomogą.
Jak padne to w dobrej sprawie, za poglądy, a z Aurea robi sie PRL powoli. Nie można nic powiedzieć bo odrazu "hunted !!!", a jak już sie coś powie to "ASSLICKER JEBANY".

Sry za błedy.

Moglbys powiedziec jaki nick ma ten kolega ktory uwaza ze lize dupe, bo chcialbym z nim porozmawiac...
I zapytac dlaczego ma takie zdanie..xp

Iron'knight 03-03-2007 17:29

@Kidler
Na pw wyslalem.

@Duuki
Nie moge podać, ale wiedz, że jest to człowiek którego darzysz szacunkiem w Tibii.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19.