![]() |
|
Cytuj:
|
Powiedziałem pare słów prawdy to próbujecie zejść na temat że nie umiem postów edytować?:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
topic nazywa się wydarzenia ze świata Aurea - pisz o wydarzeniach ze świata Aurea ewentualnie o ludziach którzy na nim grają. nie przypominam sobie by Adam Małysz wpisywał się w ten schemat. @iron chociaż byś mojego name nie przekręcał. Wymagam zbyt wiele ? no w sumie po dzieciakach takich jak ty wiele się spodziewać nie można, ale trochę kultury okaż nie przekręcając czyichś nicków. |
Cytuj:
|
Kończę tą bezsensowną kłótnie bo nie pozwolę byś sprowadził mnie do swojego poziomu a potem pobił doświadczeniem.
Czasami poddanie się oznacza że jesteś na tyle silny by odpuścić... |
Cytuj:
kończe tą kłótnię, nie przeszkadzam Kolirnowi, niech pisze poradnik ;) |
[CHAR]Elood Rendan[/CHAR]
Mar 03 2007, 13:46:42 CET Killed at Level 127 by Zevs Mighty Thunder and by Kimahirii OI srry.. :/ Post do usuniecia... |
[CHAR]Elood Rendan[/CHAR]
Mar 03 2007, 13:46:42 CET Killed at Level 127 by Zevs Mighty Thunder and by Kimahirii @Edit Cytuj:
|
@Iron~
Nie komentuje twoich postow bo nie chce mi sie znizac do twojego poziomu... Ale mam jedna prosbe xD Graj na Aurea bo chyba sie na Askara przezucieles xP Chyba pamietasz ze mam do Ciebie sprawe xP |
Cytuj:
@EDIT Mozesz sie zgadać z tymi z Pink Army oni tez chca mnie zabić ;) |
@up
Ubije cie solo i kto ci powiedzial ze Re'Sausom... A z Pink Army jestem w wojnie, wiec...xP Narazie przegrywamy ale to sie zmieni ;) |
Cytuj:
Dobra ty tam myśl swoje bo przecież Cromak jest beee, i wszyscy go tam z Alliance nie nawidzą :P Dobra tyle miałem do powiezienia idę dalej męczyć Bolka Prusa |
Cytuj:
|
Ha przeczytałem większosc Twoich postów i największy Asslicker jestes TY. Jak RoM dostawał po Dupie to sie lizałeś PoD a teraz na odwrót Hahahahha n/c. I kto tu jest asslicker...
Iron~ To wyslales mi na priv, prosilem Cie zebys podal mi jakis przykladowy post w ktorym podlizuje sie do kogokolwiek.... Nie zrobiles tego do tej pory... Obraziles mnie bezpodstawnie i tu masz powód dla ktorego chce cie zabic? A nicku Ci nie podam bo z dp juz wogule nie wyjdziesz... Teraz wychodzisz co jakis czas ale zadko wiec co bedize jak podam nick... PS. Kiedy lizalem dupe, RoMowi? Argh przesadziles xD Jezeli moje Title na Re'Sausa [Szczam na Vesza] postrzegasz jako lizanie dupy to wielkie gzzzz Jeszcze przed wojna wyzywalem tego ch**a przez co padlem... Wiec nie pierdol smentow bo chuja wiesz ty jebany dzieciaku... 2 PS. Zauwazylem ze jestes bardzo lubiany w rl i w tibi bo juz chyba 3 osoby z rl pisalo mi zebym Cie zajebal i mowili ze moga pomoc? |
Cytuj:
Jak padne to w dobrej sprawie, za poglądy, a z Aurea robi sie PRL powoli. Nie można nic powiedzieć bo odrazu "hunted !!!", a jak już sie coś powie to "ASSLICKER JEBANY". Sry za błedy. |
Może załatwicie to na PW?
Bajdełej: Iron, podaj nick twojego maina. ;) |
Cytuj:
I zapytac dlaczego ma takie zdanie..xp |
@Kidler
Na pw wyslalem. @Duuki Nie moge podać, ale wiedz, że jest to człowiek którego darzysz szacunkiem w Tibii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |
|