![]() |
|
xDD
Love Hina 5-8 kupione na allegro. Wolalbym cala serie, ale znowu bez kasy jestem;p Kolejne 4 tomy mangi powiększyły moją kolekcję ;p Teraz tylko trzeba zapłacić i czekać aż przyjdzie przesyłka. Nipah! Corgar Frizz |
|
@Drunk
A EoE wedlug mnie nie jest warte obejrzenia ;> Znacznie odbiega poziomem od calej serii, a sensu (takiego jak w NGE) szukac ze swieca. Juz lepiej w tym czasie obejrzec 2 odcinki Paranoia Agent. |
W związku z tym, że kończę DN możecie mi polecic jakieś anime. Ostatnio za dużo naoglądałem się bezfabułowych komedii, czy poważnych anime akcji ; P. Tak więc proszę o coś z serii tych fabularnych, zawierających wątki miłosne i komediowe. Czyli coś z serii melancholijnych nudów typu Clannad, Kanon itp.
Choc i tak pewnie wezmę się za Fruits Basket lub CG : ). |
Cytuj:
@down widział |
nie wiem czy ogladales ale zobacz
higurashi no naku koro ni naprawde polecam |
KTO NIE WIDZIAL HIGURASHI REKA W GORE!
Nikt? Cos dziwnego... |
nie zobaczenie Higurashi? to jeszcze lepsze niz to! :
http://img79.imageshack.us/img79/189...nastykajo8.jpg |
<ręka w górze> ^^
@down Ja po tych scenach mordu jakoś tak samo ; p |
Tia, ja to samo <reka w gorze>
Jakos nie moge sie do tego zabrac... |
Ale wy nie widzieliscie z wlasnego wyboru ;) Natomiast wiekszosc tematu Higurashi juz widziala i nie ma sensu go polecac komus kto juz w tym temacie od jakiegos czasu siedzi.
Swoja droga, Higurashi to swietna seria ;) Krwi jest troche, ale na pewno mniej niz chociazby w Berserku. |
Ja widziałem tylko 1sza serie. Jakoś nie mogę sie zabrać za drugą, boję się równie zagmatwanej fabuły jak w pierwszej.
Co do Love Hina Corgara. Najpierw kupił, dopiero potem zdecydował się wysłać linki :'D(bał się czegoś czy co?). Nie mniej gratuluję zakupu. @up Tak jak już to kiedyś pisałem. Każdy "akt" z osobna mi się podobał, lecz fabułę ogólnie jakoś nie bardzo zrozumiałem. Była za bardzo pokręcona. |
Cytuj:
i odrazu widac ze jest fajniejsza ... |
@Grocix
Nie chodzi mi o samą obecność krwi, ale np. o te sceny z wbijaniem czegoś w paznokcie (tak, zdaje sobie sprawe, że tego jest nie wiele, ale i tak nie moge xD). Dziś mimo wszystko zaczne oglądać. |
Higurashi nie jest szczególnie brutalne ;p Jest parę scen ale to nic... Dużo gorszy jest klimat jaki towarzyszy przy oglądaniu, lub słucha się pierwszego opa.
Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
@Corgar
Furimuita sono ushiro no (shoumen daare?) Kurayami ni tsume wo tatete (yoru wo hikisaita) \,,/ @Higurashi Ile razy mam jeszcze pisac, ze druga seria wyjasnia WSZYSTKO z pierwszej?>.< |
Cytuj:
O tej serii wiem tyle, że istnieje :P |
nie ma to jak walnięta wyobraznia Chiri z zetsubou sensei
http://img254.imageshack.us/img254/8261/033xj3.jpg Higu~ to klasyka : p jak CG/DN xD |
No nareszcie około 2 miesięcy czekania na tłumaczenie ostatnich 3 odcinków i się nie zawiodłem - Blassreiter - done!
Bleach - nie no jeszcze nie skończyli tej walki, poprzednie ładnie się szybko skończyły, a Nnoitra przeciągają. Toaru Majutsu no Index - no i czekanie co tydzień na nowy odcinek, hah więc zacznę chyba Cashern Sins też oglądać powoli te co mam ściągnięte. 5% do Wszystkich obecnych odcinków Soul Eater hihihi |
A ja w koncu mam czas i dokoncze 2 serie Genshikena, potem Aika R-16 :D
|
A jak stoi SE? Przestałem oglądac na 36. Dużo straciłem? Ściągac dalej?
|
@Nari
Ja mam 38 epow, takze jestes 3 do tylu (bo pewnie jest juz 39) @Topic Genshiken 2 skonczony. Swietny, a motyw z otaku z Ameryki juz w ogole (Anta baka!). Polecam! A, i wygralem ten singielek z openingiem SnS :D Za cale 22 zl. |
musiałem teraz zobaczyc nowy ch. naruto..
N. ch. 431 Ukryty tekst:
a teraz do szkoły xD |
@Naruto
Ukryty tekst:
A na powaznie, mam na dysku z 5 serii do obejrzenia, a do ferii jeszcze tydzien :< |
Trzeba przyznać bez zbędnego spoila, że Naruto robi teraz wrażenie dużo większe niż kiedykolwiek przedtem :)
|
Ukryty tekst:
Naruto spoil ! |
Naruto spoil
Ukryty tekst:
@up Spoil Ukryty tekst:
@Gro Grocuś przyzwyczaj się w końcu do rozmów na temat nowych chapterów Naruto. W końcu to dla nas(czytających mangę) wielkie wydarzenie. |
@Up
Przeciez dlatego sie z wami drocze ;* @Naruto spoil Ukryty tekst:
|
Byście podyskutowali o Wybielaczu zamiast Narutowca to bym też pogadał.
Ukryty tekst:
|
Obejrzalem cale 5 minut Aiki - bardziej hentaiowe niz Kanokon xD Poczeka na inny czas. Teraz ogladam Toki wo Kakeru Shoujo.
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
@gro my wiemy dla tego to pisze : p @que ale Naruto bardziej 'super-hero-bijatykowe' ! trzeba pogadać o nowych super extra 1-hit-owych jutsu! , po prostu mało kto tu lubi gadac o tym.. |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
A ja powiem, że...
...obejrzałem Toki wo Kakeru Shoujo, naprawdę fajny film. Polecam z całego serca! |
Skończylem ''Samurai7'' całkiem ciekawe 8/10 ^^ Kyuzo RoX
nastepnie ''Trinity Blood'' buu ^o^ |
@Up
Cieszę się razem z Tobą... |
Anime Naruciaka ep 92. - nudaaa.
|
@hando
ten post był jak to : http://img177.imageshack.us/img177/9124/boobspl2.jpg na przyszłość nie ograniczaj posta do "obejrzałem xyz" tylko cos więcej napisz żeby sie do Spamu nie zaliczało... |
Ukryty tekst:
Edit. Cytuj:
|
Który chapter Mangi to aktualny odcinek Wybielacza?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |
|