![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHA!!!!! arcano na prezydenta ! |
Nic mnie w tym nie bawi :<
|
Cytuj:
|
Skonczyla sie wojna ,zaczely sie zarty...?
|
@Arcano
No niezly pojazd XDD @Kafar A zartow nie bylo caly czas? |
takie pytanko do lavia: expic nie umiesz?
@up teraz kazdy bedzie komentowal jaki ten zart nie byl smieszny? ogarnijcie sie ludzie moze komus nalesnika? z serkiem? |
Cytuj:
Każdy z was ma poukrywany wiek.. Wstydzicie sie czy jak? ;} @Kafffffar Wojna się skończyła? ; ) |
Jak się wojna mogła skończyć? ;(
|
Cytuj:
... chyba że ja jestem nienormalny player :( |
Cytuj:
|
Jak sie wojna skonczyla to kto sie poddal ?
ps. Sliccery juz podbil 2 lvl :] |
Jesli nawet wojna sie skonczyla to jestem pewien, ze nie wszyscy sie wyplaca i bedzie cos na obraz gildi "KARA". xd
@Do nowego MORGANA!!?? LOL Omijaj szerokim łukiem, lepiej inny swiat, moja mala rada. XDXD Zreszta masz wolna wole(chyba), wiec zrobisz jak chcesz. Jesli Jednak zdecydujesz sie tu grac(albo juz grasz) to: Witaj na morganie xd Pozdro Hawan~~ |
To że wam nie poszło panowie nie znaczy ze inni są skazani na porażke.
|
Cytuj:
Poczytaj forum na tibia.com Praktycznie co drugi temat jest : HM robi na mnie PA HALP!!!!!! Czują się pewniej więc wracają do starych metod, jak kiedyś pisałem wprowadzają plan "wyj%^$(^ polaczków z morgany", a że ptrzy okazji mozna rowniez innych postraszyc to mały pikuś. Dorlik, Predacone(nie wiem czy dobrze nick napisalem, chodzi mi o 80+ ms) i wielu innych odwala zajebiaszcze PA. Więc zanim coś napiszesz to poczytaaj troche, to nie boli(przynajmniej mnie) ciebie może tak, nie wnikam. Pozdro. Hawan~ |
BRAWO arcano rozgryzles mnie...
otoz tak, mam malego fiutka, i jest mi z nim dobrze ;) Myslisz ze mnie zgasiles, uraziles czy chuj wie co jeszcze? Wyjebane mam na takich s*****eli jak ty... takie texty to do tatusia wieczorem :) btw. czy ty przejal bys sie, jakby gowno do ciebie mowilo? |
Cytuj:
Poprostu jemu sprawia radość bluzganie na kogoś, pewnie mamie się chwali, zgadłem?? Jeśli chodzi ci arcano, nowy temat o lavio coldzie jest, kolejne PA odwalają :):) Przykładów mógłbgym podać więcej, ale po jakiego wacka?? Przecież oni to robią jak napisał lavia "DLA PRZYJACIÓŁ DZIEKI KTORYM TA GRA JEST LEPSZA" ZAL>>> Pozdro Hawan~ |
Cytuj:
|
Panowie.. :)
@Arcano Masz może jakieś wskazówki jak grać by nie paść bez przyczyny? Bo ja takich nie znam! @War Coś mało ostatnio widze Victerona.. Na forum, w grze.. Więc myśle, że to koniec lub przerwa w graniu Larga:> :king: .. Jestem pewien w 100% że w przyszłości polacy będa na tym serverze (Morgana) mieli trudne życie.. Kiper teraz będzie jechał z lvlem znajdzie sobie nową ekipe i zacznie polaczków wybijać pokolei a potem polaków będzie zamało żeby sie mu stawić.. :flaga_pl: Ale to tylko moja i opinia nie musicie się z nią zgadzać! Szwecja 2:0 Grecja! :D :swe: |
Szwedzi i Hiszpanie uradowani dziś dzień ; )
|
haha ! Szwecja świętuje
|
Cytuj:
Twoja "NTELIGENCJA" JEST ZASKAKUJĄCA!!!!!!!!!8o8o8o8o Zostaniesz moim kolegą??:confused: Idz graj tym swoim śmiesznym knightcikiem i wszyscy będą Happy:) @up Przynajmniej oni się cieszą ze swoich piłkarzy xdxd Pozdro Hawan~ |
Kino ja mu nic nie dowalilem, tylko powiedzialem szczera prawde.
Jak nie campi pz'ta na Arcano, to siedzi na noobie w thais. Wiem, ze nie powinienem sie mieszac w sprawy Arcana, ale to jest naprawde przykre, co tibia robi z dziecmi. Zblizaja sie wakacje, jest juz ladna pogoda, spotkaj sie ze znajomymi zmaist siedziec 24 na dobe na tym komputerze. Powiedz mamie i tacie ze ich kochasz, bo domyslam sie ze dom to dla Ciebie tylko komputer. Rodzice napewno sa zasmuceni, jak widza co sie dzieje z ich synem. To tyle z mojej strony, Pozdrawiam :) Przemysl to |
Cytuj:
BUahahha OwN3D xdxd Szczera prawda..... Kto po mnie pojedzie?? Arcano?? Kino~??;(;( @Topic Saweh Hack, wiem ze dawno ale dopiero teraz zauwazylem xdxd Rolf Tibia.com nie działa, o co kaman?? Pozdro Hawan~ |
@up
Z hakiem, czy bez z lvlem się nie wywyższał i tak padał.. ; D Mi działa. |
@Hawan
Nie znasz sytuacji więc ślepo wierzysz w to co napiszą inni jakie to typowe @Zero-Max Tak znam, traktuj z szacunkiem innych a inni będa tak traktować ciebie @MalutkiDrut Może zobacz sobie na pskonejocie ile byłem przez okres wojny online wporządku? Potem możesz sobie pierdolić co tam sobie zechcesz. Co do "dziecka" tak jestem dzieckiem mam 16 lat ale jakoś specjalnie nie czuje sie gorszy z tego powodu od ciebie czy kogokolwiek innego. I jeszcze sprawa siedzenia na noobie w Thais byłem nim może ze 2 razy odkąd zaczołem sie zajmować tym charem ty akurat to zobaczyłeś i wmówiłeś sobie że ciągle tam siedze no ok. I do całej świetej trójcy wymienionej wyżej jest to temat o wojnie na morganie wy macie z nią raczej mało wspólnego wprowadzacie tu tylko kłótnie i wzajemne "jechanie" sie kto to jest fajniejszy kto co robi itp. pomyślcie nad tym prosze. |
Chyba z tęsknoty za wywiadami zaczęliście tu spamować... Darujcie sobie :|
|
Hehe Fureyka zasmakowala slawy w wywiadach :D
Ale fakt, nudno tu teraz.... Arcano mowiles cos o pisaniu postow nie na temat wojny; czy rozmiary mojego siusiaka jest o wojnie? Co do powiazania z warem, to ze jestes w Hakunie nie oznacza, ze juz jestes gangsta mastah i wogole ;p Temat jest o wojnie, wiec mysle, ze kazdy ma prawo sie tutaj wypowiedziec. Dziwne ze jakos do Imperka np nie masz pretensji, on tez w wojnie nie jest. Tak wiec ogarnij z takimi postami typu "czy czujesz sie mocno powiazany z ta wojna " |
Nie czułam się sławna, ale gdy pojawiały się te wywiady to każdy z każdym "rozmawiał" na poziomie a teraz sie znowu zaczyna bezsensowne bluzganie...
|
Nie zabraniam ci sie wypowiadać na temat wojny, ale jak już to robisz to pisz z sensem i na temat bo narazie każdy twój post który przeczytałem poprawiał lub ubliżał komuś. Co do mojego posta masz racje niepotrzebnie to napisałem
Proponuje abyśmy obaj spasowali bo mi wymienanie sie inwektywami i poprawianie na wzajem nie sprawia przyjemności i myśle że tobie pewnie też |
Arcano masz calkowita racje, PEACE
sklej zolwia :p |
:)
znakiiii |
Cytuj:
|
Inwektywa - obraza słowna innej osoby, wyrażona mową lub pismem, poprzez nieuzasadnione, a często nawet uzasadnione, choć niekonieczne przypisanie danej osobie cech negatywnych. Cechy te mogą być rozmaite, warto jednak nadmienić, iż stosowanie inwektywy poprzez wykorzystanie negatywnych cech innej osoby lub stworzenia narusza godność obu podmiotów - a więc nie tylko obrażanego, ale i tego będącego pierwowzorem obrazy. Ponadto może się zdarzyć, iż w wyniku różnicy poglądów pomiędzy osobą obrażającą i obrażaną, to samo określenie może być nagatywne w opinii obrażającego, a w opinii obrażanego wprost przeciwnie, może być np. powodem do dumy. W przypadku określeń neutralnych, dużo zależy od kontekstu użytego określenia.
I ble ble ble dalej ;) |
Cytuj:
Pokaż kogo wyzywałem.. Bo jakoś sobie nie przypominam :) :cygaro: |
Kolega Arcano juz napisal wyzej, ze nie potrzebnie tego posta napisal ;)
|
Wczoraj napisałem na temat wojny, iż Sliccery będzie jechał z lvlem i polaczków pokolei powybija! - Sprawdza sie ; D
Sliccery 241 Wczoraj 239 :) I nadal online ;-) xD CIEKAWI MNIE TO JAK ONI SIE DOGADUJĄ NA VT Z SLICCERY ON PO HISZPAŃSKU NAWALA ONI PO POLSKU:D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakbyś nie wiedział to z angielskiego jestem bardzo dobry a pozatym To nie jest Anglik (Sliccery) Tylko hiszpan i ciekawe czy on dobrze umie Angielski:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |
|